It makes you think...

"If I went missing, would anybody notice?"
___________________________________

Det har rent ut sagt varit en skit-dag. Men den gick åtminstone åt rätt håll. Började som skit, men det finns ju en viss någon som är rätt bra på att pigga upp mig. Och det gillas ju... ♥ Nu är dock kvällen här, och funderingarna likaså. Inte lika mkt som förut idag dock, alltid nåt.

Trots att det är en skitdag så har jag fått en del gjort. Skickat in ännu ett jävla papper till FK. Mamma och Leif tittade förbi och hjälpte mig byta en säkring i bilen för att testa om det hjälpte vindrutetorkarna, vilket det gjorde (de slutade dock fungera på väg hem från Bergeforsen förut ikväll... quick-fixed, quick-broken). Kollat på Det våras för Sheriffen och en hel del Greys. Dammsugit och skurat lägenheten, städat lite generellt. Diskat lite, men inte allt. När energin och orken tog slut åkte jag till Bergeforsen och satt där nån timme och tittade på laxar som hoppade omkring. Massa laxar i en bergeforsen-ask fast egentligen en älv? Nåja, lättare att säga snabbt än sex laxar i en lax-ask iaf. Hur som helst så var det skönt att komma hemifrån en stund.

Jag har ingen aning om hur jag ska våga hoppas, eller tro.
Men det finns inget jag vill mer.

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Jag lämnade in min bil på verkstad när vindrutetorkarna slutade fungera och säkringarna bara smällde. De bytte säkring. Till en starkare än vad det står att man ska ha. Vette tusan hur bra det är, men det har funkat bra i några veckor nu i alla fall. Och det var ju ändå en verkstad som gjorde't...

2011-07-26 @ 23:26:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0