Dum och dummare...

Det verkar finnas ett helt hav av saker som man borde veta i händelse av att man får sparken. Det är lagar och föreskrifter och ord som man bara trodde existerade i korsordspussel.

Det är bara att konstatera: Jag är dummare än tåget.

Allt går in genom ena örat och ut genom det andra. Jag läser och läser och läser, men jag förstår ingenting. "Gör si, gör så". Tre minuter senare har jag ingen aning om vad det är meningen att jag ska göra, vem jag ska prata med, eller vad jag skulle säga. Jag är helt tom i huvudet och folk skulle lika gärna kunna prata ryska med mig, jag förstår ingenting ändå.

Emma har en ängels tålamod som tar reda på massa saker åt mig, förklarar och svarar på dumma frågor. Lita på att jag ska spara den msn-konversationen, för tyvärr så är det lite samma princip även här, jag läser och läser och läser, men det fastnar inte riktigt. Jag är handlingsförlamad och .... tom. Tom i huvudet. Det är så tomt att det inte ens finns vacuum. Och då, mina vänner... Då är det illa.

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Jag har ett råd inför framtiden. Jag valde att engagera mig i facket och blev invald i vår klubbstyrelse. Därigenom har jag lärt mig massor av viktiga saker om arbetsvärlden, lagar etc. Det finns skitbra kurser man får gå på arbetstid som förtroendevald i facket, med så'nt man inte bara har nytta av som förtroendevald utan också för sin egen skull. Väldigt nöjd är jag.

2011-03-08 @ 22:07:35
Postat av: Erika

Tack för tipset, det ska jag helt klart fundera på :)

2011-03-11 @ 17:32:27
URL: http://aliva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0