Mycket massa tv-spel!

Andreas kom tillbaka med wii-et i början på veckan. Maaaassa spel, verkligen awesome. Och gissa om jag blev eld och lågor över att även få spela lite Nintendo 8bit?! Så sjuuuukt kul!

BubbleBobble!

Men hej nostalgitripp. Gud så kul :)



Men, det fanns ett litet problem. Jag hann spela typ 3 banor av tidigare nämnda spel, sedan gick det ganska rejält åt skogen. Fick ett behändigt litet felmeddelande som verkligen inte sa mig ett smack. Och nu kan man ju inte göra som förr heller, att plocka ut "disken", blåsa i spelet och i konsollen, det är ju ny teknik nu för tiden. På gott och ont, antar jag!

Nån som vet vad det betyder?

Nej, inte jag heller...

 

Jahapp, nåt med 8bit-spelande blev det alltså inte. Trots omstart av både konsoll och tillbehör och grejer och doningar, omflytt av kablar och det ena med det tredje. Tji fick jag, kan man säga. Och så klart hände ju detta när Andreas hade åkt hem med. Vilket flyt man har.

 

Nåja, wii-et som sådant funkar ju dock fint, så jag har kunnat spela lite annat istället. Monopol (inte kul på en person), Worms (nostalgi i nytt format!) Rayman raving rabbids, nåt brain-acadamy-spel och säkert några fler med. Ja, super mario med förstås.

 

 

TV-spel alltså.. man blir som barn på nytt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0