Nu fick datorn epilepsi

Det där var ett underligt fel. Jag satt och slösurfade, kollade på tv, sms:ade... När jag fick ett sms så började datorn "dutteridutta", ni vet, så där som datorer låter när det kommer nåt störande i närheten. Well, strax innan så hade jag öppnat en ny sida och skulle gå in på en undersida, men istället började hela bilden på skärmen hoppa fram och tillbaka mellan den gamla sidan och den nya sidan. Inget annat gick att göra på datorn, allt hade hängt sig. Om jag försökte göra något annat, tex Ctrl+Alt+Del så blev bilden tillfälligt still, men jag fick aldrig fram aktivitetshanteraren. När bilden återgick till den tidigare sidan, så flimmrade det värre än tidigare, men fortfarande helt galet mkt hoppande. Och själv rörde jag inte en knapp.p


20 minuter senare

Den gjorde det igen! Fast den här gången blev felet lite annorlunda. Datorn hängde sig på samma sätt som tidigare, men istället för att hoppa mellan två sidor så hakade den upp sig vid den senaste aktiviteten som jag gjorde, nämligen skrev p, suddade p, skrev p, suddade p. Fattar ni?

Äsch.

Det jag skulle komma fram till innan den muppade sig för andra gången var det att enda sättet att få stopp på eländet var att stänga av datorn. Så även andra gången.
Nu har jag paniksparat det allra viktigaste på datorn, nämligen alla bilder. Resten går alltid att få tag på på annat vis OM katastrofen skulle bli ett faktum.

Nu återstår det alltså bara att se, tredje gången gillt eller har den fått nog av dumheter nu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0