Sundsvall och sexhandeln

Har nu suttit och tittat på Uppdrag Granskning, det handlade om någon stor kopplerihärva i lilla Sundsvall. 400 sexköpare tydligen, och fem kvinnor? Det är många karlar per kvinna må jag säga.

Men det är lite "lustigt"... Jag hade ingen aning om att det kunde pågå nåt sånt här i lilla Sundsvall. Okej, man har ju hört historierna om kvinnorna på Sjögatan, när man gick i skolan, men det här är ju lite annan sak. Man är väl rätt naiv antar jag.

Vem köper sex? När blir man så desperat att man inte kan nöja sig med "Lena Handén" aka Fröken Höger, utan måste betala en annan människa för sex, eller oralsex, eller vad man nu vill ha? Då har man väl ändå sjunkit rätt lågt skulle jag tycka. För då måste det ju ändå handla om ren desperation. Jag ser ingen annan anledning.

Vem säljer sex då? Ärligt talat så är det nog fler än man tror som gör det, och på andra sätt än vad man tror. Jag satt för någon kväll sedan och läste på tjejjourens hemsida och såg nån artikel om att sälja sex. Det var andra sätt att sälja på än vad jag automatiskt tänker på när det handlar om sexhandel. Det handlade om stripp- eller onanishower i webcam, betalningen kunde vara nåt så "enkelt" som en laddning av kontantkort till mobilen. Fast när jag tänker på att sälja och köpa sex så tänker jag ändå naturligtvis på "riktigt" sex, alltså, penetrerande eller oralsex. Ni fattar vad jag menar.

Men frågan igen nu då, vem gör det? Vem säljer, och vem köper? Det är väl det som är det knepiga, för det kan ju vara vem som helst. Kollegan på jobbet, grannen, hon på gymmet eller kanske någon i din egen familj. Det är rätt sjukt när man tänker på det. Vad lite man egentligen vet om folk i sin närhet.


Du som missade avsnittet men som ändå vill se det kan se det HÄR, på Svt's playtjänst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0