Det blev inget bilfix nu heller

Jag är kungligt less på allt jävla tjafs med bilen nu. Varför kan det bara inte vara enkelt, snabbt och smidigt? Nu när jag väl hade en mekaniker som kunde fixa det "snabbt och lätt", då kommer det annan skit i vägen. Någon kanske minns att jag var på Biltema i början på veckan för att fixa delarna till avgassystemet men den ena delen fanns inte hemma utan skulle komma på torsdag eller fredag.

Idag är det fredag. Innan jag åkte och fotade syster och Evelin så tog jag vägen förbi Biltema. Gick till den aktuella hyllan, men där fanns inget nu heller. Knappade i datorn, och delen fanns inte i laget, stog det. Jag gick till "lilla butiken" och bad dem kolla upp när den skulle komma, eftersom jag fått besked om att den skulle komma idag. Den kanske inte hade blivit upp-plockad än?

"Alltså... jag vet inte vem du har pratat med, men det där är en beställningsvara..." sa killen i kassan. MEN VA FAN. Åhhh vad sånt där är störigt. Så då fick jag alltså beställa delen, och den har en leveranstid på två veckor. Okej, det hade inte gjort någon skillnad om jag hade beställt den idag eller i tisdags, men ändå. Suck suck suck.

Mekanikern är tillbaka från sin semester den 7:e juni, och delen skulle komma om två veckor, så det blir väl hyfsat lämpligt iaf. Det blir till att köra minsta möjliga ändå nu då.

Aja, nu blir det lite mat antar jag. Sen mer tv. Och drömmar.

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Du borde förmodligen köpa sakerna på Mekonomen i stället. Finns en hel tråd någonstans på internet som handlar om Biltemadelar som är väldigt mycket sämre än originaldelar.

2011-05-21 @ 19:51:09
Postat av: Erika

Jo, det är alldeles säkert skillnad, men jag kan köpa tre av samma del för samma pris som de tar för en del på mekonomen... Den kostar 370 på biltema och 1200 på mekonomen. Så det är inte ekonomiskt möjligt den här gången, även om det innebär att jag kanske får byta dem en gång till så småningom.

2011-05-21 @ 20:04:27
URL: http://aliva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0