Det finns ju fördelar och nackdelar med allt

Och tyvärr så börjar jag upptäcka (nåja, en hel del visste jag ju om sedan förut) en del nackdelar med just blogg.se. En sak som jag nämnt tidigare är just det att kunna lösenordsskydda specifika inlägg. Jag VILL ha en helt öppen blogg, jag vill inte lösenordsskydda allt, men ibland kommer det dagar när det finns saker som man verkligen vill skriva om, och som man vill att många ska kunna läsa (framförallt när man faktiskt inte vet vilka som läser i normala fall) men kanske inte alla.

För let's face it, ibland vill man bara snacka skit. För jag gör sånt. Ibland. Men jag vill inte hänga ut någon, och jag vill inte att "någon" ska känna sig uthängd.

En annan nackdel är att man inte kan blogga på blogg.se direkt från mobilen. Alltså, logga in som vanligt, skriva sitt inlägg. Nej, ska man mobilblogga så mste det skickas via MMS. Inte ens SMS (som jag har gratis och som därför hade varit ett godtagbart tillvägagångssätt), utan MMS. Dumt, dumt, dumt. Jag provade nämligen att logga in från Andreas telefon när jag åkte med honom i onsdags, och allt ser ju ut precis som vanligt, förutom att telefonnen inte verkar förstå att man får skriva i "inläggsfältet". Dumt dumt dumt, blogg.se

Nu ska jag pausa lite i skrivandet, men om någon skulle undra:
Jag är i Jönköping
Jag har inte min egen dator med mig (jag lånar den på kontoret)
Jag har 87 olästa inlägg på bloglovin (här ska läsas!)
Jag är sjukt trött efter att ha spenaderat fem timmar på Jönköpings marknad, ont i fötterna!
Jag är hungrig som ett djur, så det är därför jag ska pausa bloggandet - JAG SKA ÄTA MAT.

Hej på ett tag.

Kommentarer
Postat av: Ninnie

och att vi älskar att du är i Jönköping eller!

2011-05-28 @ 19:05:56
URL: http://randighest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0