Man skulle ha gått en fotokurs...

Det är svårt att fota. Riktigt svårt. Speciellt sånt som rör på sig, typ hästar. Personligen tycker jag att det är lättare att få till hyfsade (notera att jag säger hyfsade, inte bra) bilder på saker som är stilla eller som rör sig väääldigt långsamt, än något som rör sig betydligt snabbare.

Jag menar, jag blev riktigt nöjd med bilderna på Emma och Evelin, jag har blivit hyfsat nöjd med bilderna på Naomi och Tineke. Ikväll tänkte jag bege mig ut och kanske fota lite (om inspiration dök upp), och det slutade med att jag hamnade på Färsta och fotade lite ridlektion. Det gick ju jättedåligt, det kan jag säga direkt. Knappt nån bild värd namnet.

Hade dock sällskap på läktaren av en otroligt charmig och gosig katt. Och dessutom blev jag lite lätt förälskad i en av lektionshästarna. Helt vansinnigt söt var den.

Söt pålle, javisst! Ge mig?

 

Visst, det är fortfafrande tusen gånger bättre än vad det hade blivit med mobilkameran, framförallt med tanke på att man kan zooma väldigt mkt mer med denna kameran, men det vore ju roligt att veta hur man ska göra för att lyckas någorlunda med bilderna. (För ja, det går faktiskt att få bra bilder även om man inte har en systemkamera, denna är inte långt ifrån funktionsmässigt kan jag informera... gäller bara att idioten som trycker på knappen ska veta hur man gör!)


Kommentarer
Postat av: Kamilla

Kom hit ska jag ha en crash course. ;)

2011-05-24 @ 09:25:52
Postat av: Erika

Bussigt!

Ja har jag vägarna förbi så ;)

2011-05-24 @ 14:15:16
URL: http://aliva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0