En go lördag

Hej hej hallå dagboken. Ni vet, a'la Berts dagbok?

Har haft en slö och bra lördag. Låg kvar i sängen bra länge, och sen gjorde jag väl mest bara meningslösa saker som att läsa ikapp blogginlägg (hade återigen nästan 300 olästa inlägg, gillar när folk uppdaterar! Fast det är många nonsensinlägg i stil med "hinner inte uppdatera nu, skriver sen". Meningslöst...) och kolla på nåt avsnitt av House. Andreas ringde vid halv tre och meddelade att han snart skulle begiva sig söderut och vi kom överens om att sammanstråla hos min syster.

Väl där så hade vi väldigt trevligt. Emma spelade guitarhero medans jag och Andreas skrattade åt hennes ansiksuttryck (awesome) och sedan påbörjades baket av morotskaka. Nånstans där i trakterna så vaknade även Evelin så hon fick också vara med på ett hörn. När "smeten" nästan var klar insåg jag att vi saknade ströbröd, så jag åkte iväg och skaffade sådant. När jag kom tillbaka så var Ammis och Andreas ute på promenad, meeeen, som ni kanske anat av det tidigare inlägget så hade han lämnat sin telefon hos Emma. Vilket vi självklart var tvungna att utnyttja genom en så kallad "Facerape" (herregud, finns det ett fulare ord?)

Medans kakan var i ugnen så umgicks vi i soffan, Andreas och Evelin bekantade sig lite men hon var inte helt imponerad... Bättre att sitta hos moster... ;D Morotskakan blev inte riktigt bra, Emmas långpanna är större än min så därför blev den väldigt mkt plattare. Det blev dock inget fel alls på smaken, så det var ju tur. Vi provsmakade alla tre. Godkänt enligt alla tror jag. Åtminstone enligt emma, och det är väl huvudsaken eftersom det är hon som fyller år imorgon :)

Johannes kom hem efter ett tag och det var många skratt gällande tandtråd, stygn, nackrörelser och andra dumheter. Jag skrattade så tårarna rann emellanåt. Good shit. Men sen lämnade jag och Andreas de unga tu åt sitt öde, och vi gick till våra bilar. Andreas gjorde som karlar gör ibland, och sparkade på mitt däck. Han tyckte att det lät illa, så helt plötsligt började han leka mekaniker där i mörkret. Drog åt hjullagret, som tydligen var dåligt. Eller löst. Eller vad nu ett hjullager är. Efter många om och men, och en del skit på händerna (och en domkraft som gav vika) så var tydligen skicket på hjullagret tillräckligt bra så då fick jag åka. Bussiga klubben

Åkte förbi coop på hemvägen och köpte en pastasallad (om man nu får kalla min sammansättning för sallad, det kan debatteras) och en påse chips. Nu har det dock slumpat sig så att jag efter intagandet av pastasalladen fick så sjuuuuukt ont i magen, så nu vill jag inte ha nånting annat. Blev äckligt frusen med, så det är nästan så att sängen lockar redan nu. Vägrar ju bli sjuk, men nu tror jag inte att det är det som är felet ändå.

Lite störande bara att man nästan blir ännu mer sällskapssjuk när man inte känner sig helt "på banan", så att säga. Mummel mummel. Men nu ska jag nog köra lite GH Aerosmith för att få tillbaka värmen. Det låter väl bra? Är ju mest bara skräp på TV ändå. The Prestige är iofs bra, men den har jag på dvd så det är onödigt att se den på tv då. Och så är det Transporter 2 senare, men inte förrän 00:10 eller nåt sånt.

Nog med ordbajs nu, let's rock!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0