Jag höll mig vaken

Längre än planerat till och med. Så jag fick se sändningen från Globen förut. Yaaay. Fast förhoppningsvis kommer det mer sammandrag framöver. Brukar ju göra det. Nu sitter jag här igen och kollar på sport på TV10. Börjar det bli en vana? Nej, det handlar mer om värdelöst utbud på övriga kanaler, samt att jag kom av mig i zappandet förut.

Nu ska jag iaf göra sängen sällskap. Som vanligt fryser ja som ett as, så jag har en stark känsla av att jag kommer sova fullt påklädd inatt. Tycker inte alls om att sova med kläder, men vad ska man göra då? Det hjälper ju inte att blåsa under täcket med hårtorken, det hjälper bara ytterst tillfälligt, men sen fryser man ju igen. Ja, jag har provat.

Imorn ska jag... Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Träna kanske. Det enda jag har planerat är att jag ska ringa till 3 och säga upp mitt mobila bredband. Finns absolut ingen poäng i att ha kvar det längre, jag använder ju aldrig laptopen (den är mer värdelös än... ja, nånting RIIIKTIGT dåligt) och skulle jag nu får för mig att åka bort så tar jag ju telefonen med mig. Enda anledningen i så fall att jag skulle använda datorn skulle väl vara om jag ville se nån film på buss eller tåg. Så ja, det ska jag göra. På tisdag är det dags för färdighetsgruppen igen. Me be so very nervous... Men det går säkert bra. Dessutom anländer ju Lillebror på eftermiddagen med. Spännande minsann...

Jag nu sova skall. Godnatt trollungar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0