Datorhat och lite annat

Åhh jag skulle verkligen behöva göra nåt med min dator. Typ formatera, eller vad man nu säger sig göra. Nånting, iaf, den hänger sig ju konstant och jämt. Igår började jag kolla på Rose Red som jag hade på en gammal dvd-skiva från typ 4-5 år tillbaka, men när första delen var slut så började fanskapet hänga sig. Så fort jag försökte börja kolla igen så var det kört. Om jag försökte flytta över filerna till datorn, så var det samma sak. Total freeze. Sjukt störande.

Rose Red, ja. Det hör ju till kategorin av filmer som jag normalt sett inte är speciellt förtjust i. Rysare, skräck, alltså. Eller jag gilla det väl, men vill helst inte se det själv, och allra helst inte på kvällar eller nätter. Men det är lite annat med Rose Red. Delvis har jag sett den såååå många gånger så den är inte lika läskig längre (don't get me wrong, den får fortfarande "jobbet gjort") och dessutom så är den ju bara så galet bra. Både den och uppföljaren "The Diary of Ellen Rimbauer". Så nu har jag beställt båda filmerna på megastore.se. Som om jag inte hade tillräckligt mkt film hemma... :P

Annars så har jag idag lurat med mig min syster till DollarStore. Vi snurrade väl omkring där ett tag och sen åkte vi iväg till Birsta och gick ett varv på Ikea och sen åt vi på McD innan det blev hemfärd. Hjälpte Emma att bära upp lite grejer, jag fick tillbaka lite mer filmer, och sedan åkte jag hemöver. Bråkade lite mer med skitdatorn och lite senare åkte jag och mötte upp Andreas på Schenker för att låna tillbaka hans nycklar över helgen, plus att jag kände ett starkt behov av att tigga till mig en kram. Vilket jag också fick.

Och ja... Nu vet både mamma, Emma och Andreas om hur det ligger till med jobbet. Vilket då alltså är att det inte funkar speciellt bra. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det nu, eller om jag helt enkelt inte orkar skriva ner vad det egentligen handlar om, men jag ska ta upp det på affektiva imorn. Det blev helt enkelt inte så bra som jag hade hoppats, så vi får väl se vart det tar vägen.

Lite annat var det, ja. Snacka om spridda skurar. Men ja. Som avslutning kan jag väl även säga att jag gillar sidan WeHeartIt, där man hittar huuuur mkt bilder som helst. I like.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0