Det här inlägget har ingen titel

Jag är halt. Halt och lytt och trasig. Eller ja, SÅ illa är det väl kanske inte, men jag har sjukt ont i ena fotleden. Vet inte varför heller, jag hade inte ont igår, jag hade inte ont imorse när jag sparkade ut luffaren (♥) som sovit här några timmar men när jag däremot klev upp efter att ha somnat om så hade jag sjukt ont. Kan knappt stödja på fotskrället. What's up with that?

En annan sak som är galet störande är att jag får så enormt ont i både nacken och ryggen när jag varit på Friskis. Ja, jag vet inte om jag har sagt det, men jag har nu äntligen fått tummen ur och skaffat träningskort på Friskis. Fick ju en bra "deal" eftersom jag nu har Fysisk aktivitet på recept, och då är man ju helt dum på riktigt om man inte nyttjar det. Jag har varit där tre gånger nu på en vecka, men har bara mjukstartat eftersom jag inte varit helt frisk från förkylningen. Mjukstart = promenad på löpband eller cykla motionscykel. Efter varje gång jag varit där har jag alltså fått irriterande mycket ont i nacken och ryggen. Det mesta går över efter att jag har sovit, men det är fortfarande irriterande. Känns trots detta rätt skönt att vara igång, så jag hoppas att jag behåller motivationen nu, och ignorerar kroppslig smärta och skavsår.

BTW, fuck Google Chrome... eller fuck Blogg.se, jag vet inte vilket. Men det är ju helt kasst att blogga genom chrome eftersom man måste gå in i inläggets html-redigerare och skriva in radbrytningskoderna manuellt. Störande. Störande. Störande. Så är det inte i någon annan webläsare. Why?

Fick ett infall igår att jag skulle testa Chrome eftersom min dator hänger sig konstant. Tänkte ifall det hade med endera IE eller FF att göra, men den hängde sig lika mkt med GC med... Så jag återgår nog till kära gamla eldräven...

Nu har jag inget mer att säga tror jag. Hejdå

Kommentarer
Postat av: Emma

Beror nog på att du har svaga coremuskler. T.ex när du cyklar så är du inte stark i bålen vilket gör belastningen extra tung på rygg och axlarna åker upp mot nacken eftersom man spänner sig. Spänn magen och slappna av i axlarna när du cyklar. Men det är ju en vanegrej också så det kommer nog gå över ju mer du håller på. Och börja träna rygg och mage lite lätt!



Sen foten kan ju ha att göra med att du har fel skor när du tränar/promenerar. Du pronerar kanske, som mig, och har jag då sk neutrala skor så får jag ont på insidan av fotleden. Köpte mig ett par pronationsskor så nu verkar det funka bättre.

2011-10-07 @ 16:32:28
URL: http://emmasform.blogspot.com
Postat av: Erika

Tack för tipset. Har inte cyklat mer än en gång, men känner helt klart igen fenomenet med att dra upp axlarna! På tisdag ska jag ha gyminstruktion så efter det blir det lite mer muskelträning med :)

2011-10-07 @ 17:19:39
URL: http://aliva.blogg.se/
Postat av: Emma

Ryggproblemet kan ju oxå det ha att göra med felaktiga skor btw! Inte det billigaste att köpa dock :S



Gyminstruktion blir nog king det :)

2011-10-07 @ 20:13:40
URL: http://emmasform.blogspot.com
Postat av: Emma

Jag kör google chrome, och för att byta rad håller jag bara in (öööö) shift? uppåtpil extra bred iaf, sammtidigt som jag trycker på enter. Då blir det radbyte ändå. testa det! Äntligen får jag agera datasupport :D

2011-10-08 @ 15:12:48
URL: http://conetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0