Don't rock the boat

Ni vet den där känslan när man inte vågar säga nånting om nånting, för att man anar att om man säger nånting, då kommer bakslaget? Ungefär så känns det nu. Så peppar peppar och fan ta livet om datorn hänger sig nu, men den har inte hängt sig sedan min kära Jönköpingskamrat Jocke tipsade mig om att uppdatera drivrutinerna till grafikkortet. Kan det ha varit så enkelt alltså? PEPPAR PEPPAR! Den småhackar fortfarande lite emellanåt, men om jag då bara väntar en liten stund så hoppar den igång som vanligt igen.

Jocke var för övrigt den andra personen, efter kattvakten Robbie, som träffade mina små odjur till katter. På den tiden var de mest små och söta... Ja, förutom när de krossade glas, rev ner duschdraperi, kissade i tvättkorgen, ramlade ner i toaletten, klättrade i gardiner, lekte med avloppet i duschen och bet mig i både fingrar, näsa, öron och tår när man försökte sova. Snart har de varit mina  sex år. Herregud vad tiden går fort..

Skithögar ♥


Kommentarer
Postat av: Fanny

Dina katter är väl innekatter om jag förstått det rätt? Ville bara säga att jag tycker det är bra att du också har det! Jag har haft ett antal innekatter, vilket har fungerat alldeles utmärkt, men har bara fått en massa syrliga kommentarer från omgivningen om att det är "djurplågeri" att ha innekatter. Så bara för att motväga alla dessa kommentarer (som kanske du fått höra också?) så säger jag "bra där"! :)

2011-10-30 @ 19:54:26
URL: http://faiy.bloggplatsen.se
Postat av: Erika

Japp det stämmer, de är innekatter. Tanken var väl att de skulle få vara ute om jag bodde så till att det var möjligt, men jag har alltid bott "dumt" till sen jag skaffade dem, nån våning upp eller precis bredvid järnvägen (man blir ju nojig då!), men jag ser inget fel i att de är innekatter, de lider ju inte av det, så varför inte? :)

Tack iaf! :)

2011-10-30 @ 19:59:07
URL: http://aliva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0