Imorn är dagen D

Spännande, faktiskt. Fast nåt som inte är fullt lika spännande är att jag ska vara på Friskis redan kl 10. Jaaa, det är "redan" i min värld, jag är trots allt bortskämd med sovmornar. Men imorn ska jag alltså få en introduktion på gymet, och även få ett lämpligt träningsprogram. Känns riktigt bra. Nu när förkylningen är väck så är det dags att komma igång, och tack vare en helg i foppatofflor så börjar även skavsåren försvinna. I like!

Efter friskis ska jag iaf hem och duscha och peppa upp mig inför mötet på skolan. Åhh jag börjar bli nervös nu. Men det känns mer och mer postivit hela tiden. Jag vet egentligen ingenting om jobbet eller skolan eller vad som förväntas av mig, men det räknar jag med att få reda på imorn. Och jag kan nästan svära på att jag kommer tycka att det är alldeles för komplicerat för mig, men:

Note to self:
Våga chansa för helvete.

Sådär. Jag ska bara komma ihåg att läsa det där imorn med.
För övrigt har jag sjukt mkt hästabstinens. Jag saknar Naomi. Jag saknar att kunna åka ut till stallet och bara mysa med henne på dagar när livet kändes awesome eller totalt kasst. Jag saknar finaste tjejen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0