Vad skulle du göra?

Det här känns ju lite halvskumt.

Jag var upp till tvättstugan imorse för att se om det fanns nån ledig tid. När jag kom ner i trapphuset så ser jag att en grannes dörr står på vid gavel. Utanför står nåt som ser ut som kanten till ett badkar, så jag antar väl att det pågår nåt slags arbete, flytt eller nåt sånt. Tänkte inte så mkt mer på det. Förutom att jag, nyfiken som man är, kastar en blick dit in. Kaos.

Klockan blev tre och det var dags för mig att börja tvätta. Ner med grejerna, grannens dörr fortfarande på vid gavel. Jag råkade drämma i den där "badkarskanten" med min korg så det small till, men annars inget konstigt. Samma kaos inne hos grannen, inget verkar ha blivit flyttat eller så. Jag fixar i tvättstugan. Går tillbaka upp. Dörren fortfarande öppen. Går nere en timme senare och det är fortfarande ingen skillnad.

Här blir det dock lite äventyr för näsbergskans del, eftersom hon är en enorm KLANT som glömmer nyckeln inne i tvättstugan. Knackar på dörrar i både min uppgång och uppgångarna bredvid men ingen vill öppna. Ringer även på hos lägenheten med den öppna dörren, men inte heller där får man nån respons. Mamma assisterade mig dock sedan så att jag fick reservnyckeln och kunde öppna.

Nåt som dock fortfarande var öppet när jag gick upp från tvättstugan för typ 15 minuter sedan var grannens dörr. Alltså, varför? En del av mig skulle vilja gå in och kolla så att det inte ligger någon och halvdör där inne, eller nåt sånt. Jag vet inte. Jag har försökt leta upp telefonnummer men jag hittar ingen Johansson som bor på min adress. Känns ju lite fånigt att ringa HSB eller nåt och säga att jag söker grannens telefonnummer för att dörren är öppen...?

Hur gör djur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0