Här sitter jag och visslar..

För det är väl helt normalt att göra det vid 2-tiden på natten?

Jag var och gjorde studiebesök på Birgittakörens träning tidigare ikväll. Läxa från pyskologen. Det gick väl bra antar jag, men jag sjöng ingenting. Halsen har strejkat hela dan så jag ville inte utmana ödet. Kantorn var rolig, innan de började sjunga upp så sa han: "Ja nu har vi en ny aspirant här, som är här och kollar in om vi är ett kul gäng. Så om vi är roliga nog så kommer hon börja här. Och vet ni, hon är SKITBRA. Hon är riktigt riktigt bra. Jag lejde in henne på högmässa häromveckan och hon är verkligen riktigt bra. Så nu ska ni visa att vi är ett bra gäng så att hon vill komma och vara med oss i fortsättningen".

Nä men vadå att jag känner pressen nu då?! Nu måste jag ju vara på topp när jag väl ska dit o sjunga... Haha. Stabilt. Men det var väldigt roligt att höra att han tyckte att jag var så pass bra att han ville berätta det för hela gruppen... Då kan jag ju inte ha varit allt för dålig ju... :P

Just nu är jag dock helt oförmögen att ta en endaste ton rätt. Jag började smånynna för mig själv förut, och insåg att rösten är helt kaputt. Halsont-et har väl mer eller mindre gått över, men det onda tog tydligen rösten med sig när den gick. Schysst då! Så därför visslar jag.

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0