Inatt jag drömde....

Jag drömde inatt att jag höll på och planera ridlektioner. Såg framför mig hur jag plockade fram mina gamla planeringar från JFK- och Vissmålentiden och gjorde en lektionsplanering för fyra olika kunskapsnivåer, som skulle räcka ett helt år framåt. Det var både markarbete med diverse skolor, bomövningar, men framförallt hinderövningar.

Jag och mina elever i fredag19 (2008/2009)


Jag saknar att hålla lektion. Jag saknar att hålla hoppträningar med lite mer avancerade övningar. Jag saknar att få rida hästar som har en stabil utbildning och som faktiskt vill jobba. Jag saknar Diana. Den perfekta hästen.

Jag funderar på att åka upp till Kovland nån kväll och kolla på en ridlektion. För att se om det fortfarande finns en del av mig som vill börja rida där igen eller om det bara är nåt slags nostalgiskt rosa-skimmer som lagt sig framför mina ögon.

Och en annan sak som slog mig... Jag har lust att göra om hela lantligas hemsida. De har haft samma hemsida sen Adams dagar (dvs sen min tid) och den känns lite ... utdaterad. Den fungerar såklart som den är nu, och det är absolut inte sett som kritik med den/de som driver hemsidan nu. Jag fick bara sån där oplanerad inspiration till att göra nåt nytt, nåt annorlunda, nåt som nån kan uppskatta (förhoppningsvis). Men, jag leker ju bara med tanken. Jag är inte ens medlem i föreningen, och har inte varit det på många år. Men som sagt, det är kul att leka med tanken.. =)

Kommentarer
Postat av: J

Nej börja på kungsnäs isf. Ridande instruktör

2011-09-13 @ 14:36:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0