Trötteli-trött

Men det har jag rätt att vara.

Inatt var det helt omöjligt att somna. Datorn hängde sig vid 3-tiden, och då kändes det väl "lagomt" att gå och lägga sig, men jag var inte så jättetrött. Kollade på lite True Blood, och försökte sen somna. Gick inte. Så här höll det då på. Strax innan fem dök Andreas upp och när han väl hade gått och lagt sig och kommit till ro så somnade jag direkt, men då var väl klockan nästan sex. Det är enormt avslappnande att lyssna på någon annan som sover. Ja, så länge inte den personen extrem-snarkar då vill säga. Men så var nu inte fallet. Den här gången. Hihi ;)

Klockan nio ringde alarmet och jag hade ju väckningsansvar så den där karln blev lite knuffad på. Efter lite morgonstök tog vi sedan varsin bil upp till däckfirman och dumpade av hans däck, som jag ska hämta om nån timme igen. Sedan tog han min bil och åkte iväg till sin kurs-grej, och jag tog hans bil och åkte till biltvätten. Efter lite mixtrande där så tog jag sedan den korta svängen förbi Friskis och löste mig FaR-träningskort, så nu jäklar ska jag ... försöka komma igång :) Förkylningen är ju så gott som borta, så nu är det hög tid.

Nu ska jag dock lägga mig och vila nån timme, annars kommer jag inte orka med natten. Lider med chauffören dock, HAN kommer nog vara lite småtrött inatt...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0