Att tänka efter före

Problemet när man har en blogg är att man kanske ibland skriver innan man tänker. Det kan ibland vara bra att fundera på hur det man skriver kan påverka andra. Visst, ibland är det kanske större chans att bli uppäten av en drake än att "fel" person ska hamna på just din blogg och läsa sånt du skriver. Men ändå.

Och inte bara det.

Det kan ju även vara så att man har en blogg, man vet vilka som läser. Man skriver om något vardagligt som hänt, nånting man gjort eller ska göra. Jag kom precis på att jag nog gjort just detta. Pratade med både Ninnie och Elin i början på veckan om att jag funderade på Ullared, men att jag inte hade bestämt mig och sedan sades det inte mkt mer om det. Som en impulsgrej så åkte ju sedan jag och Ninnie till Ullared, och jag glömde att säga det till Elin, och fråga om hon ville följa med. Så, förlåt mig hjärtat, jag hoppas att du inte tog illa upp, det var inte min mening.

Men, på samma sätt kan jag ibland läsa andras bloggar. Läsa vad som skrivs, och på någon nivå känna, att det där borde varit jag. Eller, att jag oxå vill vara med på olika aktivteter eller si och så.

Så, jag vill be om ursäkt till den, om någon, som tagit illa upp av att läsa min blogg. Jag har även lärt mig själv, att om man inte vill veta, då ska man inte läsa. Så därför tog jag precis bort ett av mina bokmärken, som får förbli anonymt.

Ibland mår man bäst av att inte veta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0