Ett par trevliga dagar, minsann.

Det känns som att jag varit med S nonstop sen jag kom hem. Det har jag visserligen inte, men jag tror inte vi spenderat så här mycket vaken tid med varandra någon gång. Jag gillar't, mycket. Mysiga kvällar, mysiga mornar, mysiga däremellan, välbehövliga samtal och bara tid för oss själva.

Okej, jo, vi är väl egentligen alltid för oss själva. Det är väl egentligen bara cruisingen, vad jag kan minnas, som vi varit ute bland folk. Om man inte räknar grillningen hos mamma, någon gång när han kommit ut till stallet eller när vi hyrt film. Men det är ju inte riktigt samma sak.

Men men, jag vet hur läget är och jag "gillar" läget, så jag ska inte älta det något mer här.

Annars då? Gått och blivit sjuk. Känns ju helt fantastiskt bra.. Eller inte. På lördag börjar jag jobba igen. Det känns ju oxå fantastiskt bra. Eller inte. Hum...

Har för övrigt även fått hem nya bilen!  Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker än. Just i skrivande stund känns det inte bra att köra den, den låter väldigt skumt från vänster fram, ungefär som om den kommer trilla i bitar vilken sekund som helst. Och det känns ju inte direkt bra... Men förutom det så fungerar den nog bra!

Nej, nu ska jag försöka ta itu med mitt sjuka liv och dra mig till Pinnen.

Jag älsk....



Här är förresten bilder på min nya bil. HJN. Mammas förslag var Hjalle, men en sån har jag ju typ redan. Så det blev en Hjanne, haha.


Och en bonusbild som visar hur värdelösa folk är på att parkera hemma hos mig.... Suck.



Kommentarer
Postat av: Kamilla

Bäst du kollar upp oljudet direkt. Kanske en drivknut eller nå't. Hata köpa begagnat, folk säljer typ bara bilarna när de inte känner för att lägga pengar på att reparera dem...



Jag köpte från bilfirma för att slippa problemet med bilar med tusen fel som ingen säger något om, men på den bilen var det minsann också fel. Jag hörde det redan när jag provkörde den, så de åkte på att byta drivknuten åt mig innan jag betalade. De skojarna!

2010-08-12 @ 16:37:18
Postat av: Erika

Du har så rätt. Hade en kompis här alldeles nyss som stack in huvudet under bilen och det var en drivknut/trasig damask. Måste bytas omgående, lät det som, han sa att den såg ut att ha varit trasig länge. Kuuuuul. Men men, lika bra att veta om det så man kan fixa, för i övrigt är den nog fräsch. Hoppas jag!

2010-08-12 @ 17:17:46
URL: http://aliva.blogg.se/
Postat av: Kamilla

Du ser, vilket bilproffs jag är! Var det ingen som provkörde den innan du köpte den? Typiskt fall av krånglig/dyr grej som säljaren inte iddes fixa.

2010-08-12 @ 17:38:47
Postat av: Madde

Du kunde fått tag på en 94:a som gått bara 9000 mil utan oljud från vänster fram ;)

2010-08-12 @ 22:25:44
URL: http://villakungsnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0