Jobba?

Nej, semester är ju bättre. Skönt att vara ledig måste jag säga. Men samtidigt.... Åhhhhh jag hatar att man inte kan skriva saker och ting öppet. Jag är inte helt nöjd med saker och ting som det är just nu.

Därför började jag fundera lite. Det är ju ingen hemlighet att det är stor omsättning på Com Hem och just nu även i vårt team (nu är jag ju visserligen inte anställd av Com Hem, men det är ju där jag jobbar). Först var nog Marielle, sedan försvann Jenny och Rickard, sen var det väl kanske Joel. Stefan och Jonas hamnade på andra avdelningar men är fortfarande kvar. Sebastian och Lisa har nyss slutat, Nicklas och Angu har nyss sagt upp sig och slutar i mitten av september. Kvar är jag och Viktor, Andreas, Masud, Kalling och Jonathan. Visst, vi är fortfarande ett gäng kvar från ursprungsteamet, men fler och fler försvinner. Och ja, jag har haft funderingar på att bli en av dem. Men man är ju inte så pass dum att man säger upp sig utan att ha något att "falla tillbaka på".

Kollar på ams lite nu och då, mest för kul. Det är sällan det är något intressant där dock. I vintras/våras fanns det två "hästjobb", ett som instruktör på 75% i Härnösand (fick aldrig något svar därifrån, morr) och ett som typ ridskolechef (fast inte riktigt, var väl mer instruktör där med) i Övik. Det sökte jag dock inte, jag hade nyss träffat S och det fanns inte en tanke i världen på att flytta till Övik.

Nu är jag lite mer kluven. Skulle drömjobbet dyka upp till exempel i Övik, så kan jag inte på rak arm säga att jag inte skulle vilja ta det. Självklart vill jag inte flytta härifrån, det är här jag har familjen, vännerna, Pinnen... och S förstås. Men jag vet inte... Jag får den känslan ibland, att jag bara vill försvinna. Och man försvinner rätt bra på annan ort.

Idag ska jag dock inte försvinna nånstans. Tanken var att jag skulle följa med S i lastbilen, men så blev det ju inte. Istället så har jag varit hemma och tagit det lugnt. Hostar fortfarande lika mycket, vilket innebär att jag i teorin skulle kunna vara sjukskriven istället för att ta semesterdagar, men livet som konsult.... Nej, nu ska jag inte gå tillbaka till det.

Jag sitter och kollar på D3 - Mighty Ducks just nu. De här filmerna har jag gillat sen jag var liten. Trean i serien har jag alltså på DVD, minns inte när jag skaffade den, och det kvittar väl. Men kollade lite på kul efter film 1 och 2 nu eftersom jag var på mighty ducks-humör och ser följande: Ettan hittar jag inte ens, tvåan (och trean) kostar TVÅHUNDRANITTON kronor! Det är lika mycket eller mer än vad de allra nyaste bluray-filmerna kostar. Helt galet. Jag gillar filmerna, men så mkt pengar lägger jag inte ner på en enda film.

Uhm.

Jo det blev ju ett lite längre inlägg än vad jag hade planerat, och detaljer om vissa saker kan man kanske hitta på annan plats, eller så finns de inte alls. Who knows.





Kommentarer
Postat av: Kamilla

Övik rulezzz!



Tvåan för 99 kronor: http://www.discshop.se/shop/ds_produkt.php?ref=&id=67419&utm_source=Prisjakt&utm_medium=PriceComparisonSite&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=



Eller här? http://www.tradera.com/Walt-Disney-The-Mighty-Ducks-Emilio-Estevez-DVD-auktion_302115_117238714

2010-08-24 @ 10:07:03
Postat av: Kamilla

http://www.megastore.se/template/next%2CProduct.vm?itemid=1259696&source=1900

2010-08-24 @ 10:13:17
Postat av: ninnie :)

gullefjun, vi söker hästjobb tillsammans ;)

2010-08-27 @ 15:39:28
URL: http://wwhirlwind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0