Trött tjej...

Igår var jag och pappis ute och åt på Kliv In. Jag åt nåt kalv-aktigt, det var gott men inget riktigt extremt. Pappa åt typ oxfilé eller nåt och var helt lyrisk över hur gott det var. Jag valde väl fel kanske. Efterrätten - kladdkaka, vad dock sjuuuukt god och nu vill jag bara ha mer. Haha!

Lite senare på kvällen drog jag iväg och skaffade mig lite sällskap. Lugnt och stillsamt, kollade på tv en stund och sen blidde det sova. Idag har vi mest bara umgåtts. Var iväg och handlade en sväng men annars mest bara häckat i soffan, kollat på fotboll och spelat enorma mängde Wordfeud. WF ja... spelat jag inte kan låta bli trots att det knappt finns nåt spel jag hatar mer. Hahaha. Men det kan bero på att jag är så galet dålig på det.

Kom hem vid niotiden ikväll och några ytterligare utsvävanden blev det inte. Lika skönt det, jag är sjukt trött. Tänkte bara kolla klart på det här avsnittet av True Blood som jag är inne på nu, sen blir det sängen. Hoppas kunna sova ut imorn. Imorn ska jag följa med Emma M och Therese på nåt slags Mary Kay (??)-party. Jag har ingen aning om vad det är eller om det är nåt o ha, men det skadar ju inte att följa med och vara sällskaplig åtminstone.

Nu slut. Sova. Trött. Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0