Aliva och snusket

Här skräder vi inte orden. Ocensurerat och fritt, och läser man så får man skylla sig själv! Med andra ord: akta er för snusk.

Så, nu är ni varnade!

Den här sidobloggen har inspirerats av några av de internetsidor där jag är medlem. Då tänker jag i första hand på två sidor: porrigt.se och bodycontact.com . Och innan ni börjar anta alldeles för mycket - nej, bara för att jag är medlem där så betyder det inte att jag ligger runt med halva sverige. Det betyder inte heller att jag flashar allt för vem som helst.

Men visst, det är skoj med lite mer "utmanande" bilder. För så farligt är det faktiskt inte - man visar sig ju faktiskt i "underkläder" på stranden på sommaren, så på vilket sätt är detta värre? Och det är aldrig tråkigt att höra komplimanger - oavsett vad personen bakom den har för baktankar. Det spelar inte mig nån roll eftersom jag ändå vet vad jag vill och inte vill göra, och jag visar ingenting som jag inte själv vill visa. De bilder som jag har på till exempel bodycontact (bc) skulle jag inte ha något problem att visa för "allmänheten" heller, fast tror inte toleransen och intresset är så stor utanför siten :)

Nu, till saken!

På den här typen av sidor kan man ju som sagt få höra både det ena och det tredje. Folk är faktiskt inte riktigt kloka, men man får sig ändå ett gott skratt!

Så nu kommer dagens inlägg från BC, denna pärla kommer från en 24-åring från sthlm. Enjoy! (Eller nåt)

Klicka på bilden!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0