Extreme Home Makeover

Jag har nog sagt det förut, men jag gillar verkligen det programmet.

Jag gör en fuling, och jämför det med Svenska program som Roomservice och sånna program. Förut gillade jag dom med, men... I dom svenska programmen är det mest människor som redan har det ganska bra, som bor i en helt okej lägenhet i huvudstaden, som tack vare dessa renoveringar ökar värdet på sin lägenhet.
EHM
Visst, värdet ökar ju självklart för familjerna i EHM med, men skillnaden är hur det såg ut "före". Det är familjer som VERKLIGEN behöver hjälp. Det kan vara familjer som mist en familjemedlem, någon som är sjuk, döv, blind, osv, som får ett hem som är anpassat efter dom själva. Eller kanske ett större hus till en stor familj på 6-7 pers, som tidigare bodde i ett pytte-hus och inte hade några egna utrymmen alls. DET är vad jag gillar med EHM. Dom hjälper människor som behöver HJÄLP, inte människor som bara vill öka värdet.

Och att sedan se glädjen hos familjerna när dom kommer tillbaka och får se sina nya hem.... Fantastiskt. Jag saknar ord. Jag blir alltid lika glad... =)

Kommentarer
Postat av: Ämma

Jag håller med, i roomservice betalar dom allt själva åxå tror jag. Lite överdrivet i EHM dock när dom får ett helt hus med plasmaskärmar överallt och barnrummen är designade efter ungarnas intresse för tillfället. Mindre kul att ha en nyckelpigesäng när man e 13 kanske. Det är ju gulligt och bra tänkt MEN jag hade önskat liiiite mer normala byggen. :-) Undra var EHM får alla pengarna ifrån? Värt att kollas upp kanske för att stilla nyfikenheten :) Det är ju miljondollar-hus dom bygger!

2006-07-25 @ 22:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0