Får man ljuga för en självmordsbenägen?

En kille jag känt ett tag (via internet endast, men ändå) har så länge jag kan minnas varit självmordsbenägen. Eller ja, om han är det eller om det bara är snack, det vet jag inte, men han har pratat om det så länge jag kan minnas iaf. Förutom några spridda sms under året har jag knappt pratat alls med honom på ett tag, men ikväll blev det dags igen. Han mådde dåligt igen, och frågade om han fick ringa. Det fick han såklart, även om jag inte känner honom som jag känner mina närmsta vänner så är det klart man ställer upp, speciellt när det är ngn man haft kontakt med under lång tid. Hur som helst så ringde han, var väldigt lågmäld, dyster, nere, full...Svårt sånt där, man vet ju inte vad man ska säga! Vi pratade på ett tag iaf, om ditt och datt. Jag sa att vi måste ju ta o träffas sedan när jag flyttat ner. Det slank ur mig, fast att jag inte riktigt vet om jag menade det. Missförstå mig rätt, han är säkert jättesnäll och så, men det skrämmer mig att försöka bli närmare vän med ngn som kanske vilken dag som helst kan ta sitt liv. När vi la på verkade han piggare, gladare. Det kändes kanon, men samtidigt kände jag att, tänk om det var för det jag sa om att träffas? När jag inte ens vet om jag menade det?

Nedräkningen mot flytten fortsätter iaf, 13 dagar kvar.

Och för att nämna en annan nedräkning, enligt klockan på min dator är det 10 minuter kvar till tolvslaget. Det har dundrat raketer utanför hela kvällen, men har inte sett några. Enda anledningen till att jag inte gått o lagt mig är att jag med största sannolikhet vaknar vid tolvslaget ändå, när alla skjuter iväg sina pjäser. Tänkte först åka iväg till norra berget och titta ut, men insåg att jag orkar inte. Bilen är kall eftersom André (syrrans kille) har sin bil i vårat garage

Sitter och kollar på kändispoker på Z-tv, det är nyårsnöje det, mina damer och herrar. Snrt dags för tolvslag, åtminstone ut på balkongen ska jag

God natt, och gott nytt år!

Nedräkning på allvar

Just nu, fast om två veckor, är jag jönköpingsbo. Längtar helt otroligt, obeskrivligt mkt.

Blev avtackad på jobbet igår, och lite idag med. Fick en så vansinnigt fin blombukett igår, sjukt fin alltså. Ska knäppa kort på dne och lägga ut bilden så ni kan få se den. Det är verkligen väääldigt fin!
Idag fick vi (jag och Tina alltså, vi som blir avtackade) lite sprit med. En vinflaska och en liten flaska skumpa. Så nu är nyåret räddat ;) Skojar bara, det blir ett nyktert nyår för mig i år.

Ikväll har jag, emma m och therese varit på Biteline och ätit tacobuffé. Skiiitgott.

Nu är det hockey som gäller, förlängning nu. Och så är det ju Kopps på tv. Den är ju rätt bra. Såg den första gången på bio med ante minns jag... Jag älskade den, han gillade den inte alls.

Christian är typ försvunnen... Jag vet inte vart han är, jag vet inte vad han gör... Han har inte varit online på flera dagar nu... Eller ja, fick iofs sms från honom igårmorse, om att han hade åkt till karlshamn eller nåt sånt, men igårmorse.. det känns om en evighet! Saknar honom...

Där var hockeyn slut iaf. 2-3 efter förlängning. Blää!
Aja, 1p är bättre än 0...


Längtar efter flytt
Längtar efter Christian
Och jag längtar efter dig med..

Jävla barn....

Jag är grinig. Och inte så lite heller.
Jag har nog redan skrivit om det, fast nu är det definitivt. Syrran kommer hem från Hoting ikväll, och har karln sin med sig. Och det betyder; att jag kastas ut från mitt rum. Jävla barn. MITT rum är det nu. Och hon fattar ju itne hur det känns heller.
Jag behöver min ensamhet, jag behöver kunna stänga in mig och få vara ifred. Nu ska dom stanna här tills efter nyår nån gång.
God give me strength...
Va skönt det ska bli att äntligen få flytta. Få vara för sig själv, ingen som tjatar, ingen som gnatar, ingen som bestämmer över mig. Jag gör vad jag vill, när jag vill, hur jag vill.
Det kommer gå lysande. Bara så ni vet.

Jämmer och elände

  • Firefox funkar inte
  • Mitt ben känns konstigt
  • Det nytvättade håret har gjort kudden blöt
  • Jag mår illa
  • Jag har fastnat i en film som jag inte kommer orka se klart
  • Huvudet värker
  • Lika kramsjuk som vanligt
  • Jag klev upp ur sängen bara för att skriva en gnällig blogg.

Slutsats:

Jag och min omgivning är inte helt frisk

The new "Sex and the city"-style

Sitter här och känner mig lite som Carrie i Sex and the City.. Känner mig alltså inte kort, smal, blond, lockig och ogift, utan jag har skaffat mig en laptop, och här sitter jag på min säng och skriver en text om egentligen ingenting.

Julen är alltså över nu. Rätt skönt tycker jag, det är så himla hysteriskt runt jul. Fast å andra sidan, nu ligger hysterin runt mellandagsrean istället. Jag var en av dom som var först ut, men datorn som jag köpte vvar tyvärr inte nedsatt. Men, den var ändå väldigt prisvärd. (Säger mina kompisar som kan saker om datorer, haha) Den heter Fujitsu-Siemens Amilo nånting. Kommer aldrig ihåg sånna där namn, men jag gillar den iaf. Datorn. Amilo låter rätt sött med.

Första väskan inför flytten är packad och klar. Handdukar, sängkläder, lite sommarkläder har fått åka ner i bagaget. Hittade en gammal väska som jag fick på inskrivningen i Umeå förra året med. Det står UMPE (Umeåpedagogerna) på den, och den gör reklam för Umeå universitet, lärarutbildnigen, och nånting mer som jag inte minns. Hur som helst så var den som klippt och skuren för min nya Amilo. Ja, den heter så nu. Datorn. Det är inte en dator, det är min blivande sambo. Ska man skriva det på dörren kanske? "Erika och Amilo Näsberg". Kan jag låna dymo:n på jobbet och skriva ut en sån där söt liten remsa. (Om det är tillåtet vet jag inte, men jag jobbar både julafton och nyårsdagen i år, så jag kanske tar mig en frihet).
Japp, jag är expert på att glida ifrån ämnet. Poängen var att den väskan som jag hittade passar min nya dator perfekt, så jag slipper köpa en :) Perfect!

Nu ska jag lägga ner min Carrie-karriär (Carrie-kkarriär. Roligt ord. hehe) för ikväll. Dags att sova, börjar ju ändå 7 imorn. Urk, lång vecka.
Snälla ni som jobbar nyårsafton, bli inte sjuk! jag vill inte jobba.... Tänk att jag tog på  mgi att jobba mer efter nyår. Men jag måste ju, alltid bra med pengar.

En klunk cola, sedan sover vi gott.
Snart Jönkping. Längtar.

Juldagen 2005

Jisses vad mycket bloggande det har blivit nu på slutet. Inget läsvärt iofs, men ändå.

Nu är det juldagen iaf, julafton är över.
Ska vi sammanfatta julklapparna? Lika bra det.

Syster: DVD-film, "Hotell-liggaren"
Mor: Ekonomiskt bidrag till resväska, ingen hyra i januari -05, samt presentkort på Bokia
Far (och extramor): Stekpanna, Stegmätare (en massa finesser på den, pappa är prylgalen), ett par jäääättemysiga sockar (jag ska bo i dom), biocheck, och bidrag till mitt dataköp.

Dataköp ja!

Siba - Here i come!

Julafton, 15.00

Mamma och pappa kom förbi jobbet en snabbis, lämnade bilen och önskade mig god jul.
Pappa blev jätteglad för whiskeyn, det var precis den sorten som han gillar, men aldrig köper då den är lite dyr. Där satt han i finkostymen i bilen, glad för julklappen. "Du skulle sett hans min när han öppnade julklappen" sa mamma, "han såg ut som ett litet barn på julafton". Hihi, pappsen då.. :))

Nu har jag julkänsla.. :)


Julafton, 11.00

Det sägs att det bara tar en minut att finna en speciell person, en
timme för att uppskatta dem, en dag till att älska dem, men sen ett helt liv
för att glömma dem.


Tag dig tid att leva!! Livet är för kort...Dansa Naken!




Nej Sara, såklart det inte är du som har sparkat mig i magen :) Som vanligt när något krånglar så är det karlar inblandade. Eller ja, en karl iaf. Men det är många nog när dom krånglar!

Första arbetstimmen avklarad. Vi jobbar verkligen stenhårt. Jomenvisst serru.
Kommer tomten även fast man ljuger?

God Jul!

Passar på att önska mina bloggläsare en riktigt god jul!
Nu ska jag mamma o syrran byta julklappar. Tycker nästan lite synd om mamma o pappa, första barn-lösa julen. Jag ska jobba, och syrran åker till Hoting till killen sin. Men men, det ska väl hända förr eller senare ändå antar jag, men ändå.

-------------------------------------

Fick ett "slag i magen" igår... Tänker inte skriva vad det är här, då jag tror att en del av dom berörda parterna läser här... Roligt är det inte. *Suckar*

Dan före dopparedan

Och jag har verkligen inte någon julkänsla alls. Beror nog på att jag ska jobba imorn. Men dom hade tydligen köpt in en hel del snask, så jag lär nog överleva. haha! Bantningen får bli ett nyårslöfte istället, för nu skiter jag i det här.. :)
Jönköping - Ny tid, nytt liv.

Jag har fått nageltrång igen! Ont som fan gör det....

Robbie "bekräftade" min röst - apparat-teori. Han berättade om nån kille på jobbet som hade världens pipröst med, och långt ifrån välhängd. Okej, han kanske inte bekräftade den, men han gav mig ett till exempel som stämmer in.. :)



Saras incident.

När man har problem med musen, då går man på gyn. Så var det för Sara. Exakt vad som som spökade vet jag inte, men hur som helst så fick hon en akuttid. En ung, snygg AT-läkare dök upp. Gissa om Sara blev nervös! Gynundersökngar är ju kanske inte världens roligaste normalt sett, och om det då är en ung snyggning som ska göra den... ja, ni förstår själva. Sara tyckte det kändes pinsamt iaf, och at-läkaren såg nervös ut. Han grejade väl lite, och sedan säger han till sara att slappna av.
"Jo visst, lätt det när en snygging pillar mig i musen" tänker sara.
När hon kom ner till oss på jobbet igen, var hon svettig. Det tror jag det, efter ett sådant "hett" möte ;)

Så Sara, nu har du fått din story publicerad ;)



Årets bästa julrim:

"Lite youghurt vill du ha
för du vill må riktigt bra
Länge fick du dock förklara
filmjölk får det INTE vara

Rökig youghurt, det är toppen
Det gör sus för hela kroppen
Rätta sorten är så viktig
Halvdan youghurt är ej riktig"

Pappa får whiskey - pappa kallar whiskey för youghurt (internhumor). Skitbra ju!

Nu ska jag återgå till filmen.
Ever after. Bättre än väntat.

Let's take it in english, shall we?

Näe, orkar inte. Det är för tidigt på morgonen, och det är alldeles för överseriöst att skriva en blogg på engelska.

Känns som jag gör ingenting annat än jobbar just nu. Men, det är inte så farligt som det låter. Jag har spridda lediga dagar lite här och där, jobbar ju inte mer än 5 dagar i sträck. Vet inte vad det är som gör att det känns som jag bara jobbar.

Mamma är sen idag, och det får jag lida för. Så då sitter jag här och bloggar istället. Snart kommer hon stå här och stampa; "Är du inte klar snart?"

Hey lady - I was born ready.


Fick en julklapp igår, av Sara! Vad det var tänker jag inte avslöja, man vet aldrig vem som läser, och jag tänker inte försäga mig :) Men den var jättefin iaf. Och så förvånad jag blev! Det hade jag verkligen inte väntat mig :) Väldigt glad blev jag, och jag ska tacka på riktigt när hon kommer till jobbet i veckan.
Men hur som helst - Tack så otroligt mkt Sara! Den var kanonfin :)

Nu ska jag förebygga mammas stampande och lämna datorn. *Gäspar*
Den som ändå hade sovmorgon....
Fredag... Mmm... Då ska jag sova!

Strange kind of woman

"There once was a woman, a strange kind of woman, the kind that gets written down in history"

Bra låt det där. Deep Purple. Vilket direkt kastar tankarna på en viss jönköpingsbo. Och för att spåna vidare - jönköping. Mitt nya hem.
Och nu till dagens största nyhet.

JAG KOM IN PÅ ENGELSKAKURSEN I JÖNKÖPING!

Lycka och glädje! Nu behöver jag inte fundera längre, allting bara ordnar sig. (Peppar Peppar) Det känns kanon. Längar så mkt. Önskar det vore imorn.

Homosexualitet - en sjukdom?

Sitter och lyssnar på "Lantz" i p3 just nu.
Pontus Enhörning (han heter väl så tror jag) sa en grej jag tyckte va rätt kul.

"Om homosexualitet är en sjukdom, kan man då ringa till jobbet och säga;
'- Jag kommer inte till jobbet idag, jag känner mig lite bögig.'  ?"

Vore ju faktiskt rätt intressant att veta....!

Mertid, mertid, mertid

Mertid idag igen. Övertid typ. Fast med bättre betalt. Haha, den var bra! Bra betalt hos landstinget? Jo men tjena. Men det blir iaf två timmar extra med 120% lön.... Det får duga. Jobbar ju julafton på samma sätt, och det vart några timmar för nån vecka sedan. Så decemberlönen kanske inte blir allt för skabbig ändå. Kan ju iaf inte bli sämre än oktoberlönen - 3995 kr. Vansinne. Men men.

Det är en hemsk känsla att känna att dom man tycker om och älskar glider ifrån en. Jag hatar den. Även om det bara är inbillning, det är fruktansvärt ändå.

Jag saknar dig... Jag saknar oss...

Det där jobbet....

Med risk för att sätta foten i käften på mig själv just nu, men GUUUUD va jag vill bort från det här jobbet! Jag kräks snart! Att folk ska måste gå o vara sura och irriterade på varandra (även jag, jag får krupp ibland.. eller typ ofta), och även må psykiskt dåligt på grund av det (återigen - även jag...), det kan väl aldrig vara hälsosamt. Nej, Jönköping - Here I come.
Och lita på att jag kommer leta aktivt efter ett sommarjobb där nere, alternativt ett annat här uppe. För jag lär nog knappast jobba mer på Arkivservice.

Men...

Det finns självklart människor på den här arbetsplatsen som jag kommer sakna. Verkligen sakna alltså. Det trodde jag aldrig när jag började här. Men så är det.

Smärta är INTE skönt.

"Smärta är skönt, smärta är skönt, smärta är skönt!"
Så kunde jag höra min syster ropa i sina yngre år. Detta kunde vara till exempel när hon gick barfota över vassa stenar, eller barfota i varm (het!) sand. Hon sa att om man försökte intala sig själv att smärtan var skön, så skulle det inte göra lika ont. Hon var övertygad om att detta var helt sant, och att det funkade till 100%, jag kan säga att det funkade aldrig för mig. Det funkar fortfarande inte. Smärta är INTE skönt.

Jag har varit hos en massör idag! Första gången någonsin. Det var helt klart en upplevelse :) 25 minuter klassisk massage, halvkropp. Hon började med nå laser-tjosan, för att sedan börja massera. Hon kände lite utefter ryggen, och säger sedan: "Du är spänd och hade knutar längs hela ryggraden, från midjehöjd ända upp till ovanför hårfästet. Du kommer hata mig efter det här." Sagt och gjort. HELVETE va ont det gjorde!! Men ju längre hon höll på, desto mindre ont gjrode det. Alltså, ont gjorde det hela tiden, men det blev ju bättre. Nu är det väl bara att vänta o se hur det känns imorgon. Hon sa att man kunde få som träningsvärk i 1-2 dagar efteråt, speciellt när man är ovan. Men men, den som lever får se.

Nu blir det cityakuten!
Auf Wierdersehen alle leute

Det är vad jag kallar avslut

Igår var nog min sista match någonsin i Kempehallen. Lite sorgligt faktiskt, men jag fick ju en rejäl hejdå-fest iaf. 6-2 mot ssk, jag hade riktigt kul även fast jag åkte själv. Men jag träffade Joanna i andra pausen och surrade med henne. Träffade ju faktiskt en moderator-kollega från modohockey.se i första pausen med, även det mkt trevligt.
Aja, hur som helst så var det riktigt skoj. Hur ska jag klara mig utan modo där nere i småland? HV möter ju dessutom inte modo nån fler gång på hemmaplan den här säsongen. Timrå möter dom, så man kanske ska gå dit o se lillebror få pisk. Hoppas Robbie eller nån (fast vem skulle det vara? Jag känner ju bara en käft där nere. Robbie alltså) vill följa med. Isf bjuder jag på biljetten. Vore kul iaf. Frölunda möter Modo en gång iofs, men jag kollade tåg o sånt och jag skulle inte ta mig hem om jag gick på den matchen... men vem vet... jag kanske kan ragga upp någon där nere i götet som jag kan få sova hos. Hmm, how desperate am I?

Har inlett dagen med att kolla på film idag iaf. Saw. Jag är glad att jag såg den idag i dagsljus istället för att kolla på den igårkväll. Isf hade jag säkert inte sovit mkt.
Somnade dock som en klubbad säl igårkväll (tar tillbaka - inatt är mer passande) efter att ha haft en mkt bra dag. Hockey var det ju som sagt, med allt som hör till. (4 timmars bilkörning bland annat.) Pratade med Christian senare, ända tills batteriet i hans mobil dog. Oskar hörde av sig igen, stackars karlslok. Inte lätt att vara människa när andra människor behandlar en som lort... Hur fan tänker människor egenltigen? Både killar och tjejer. Beter sig som arslen. Jag hoppas ni får igen med samma mynt nån gång, så får ni se hur kul det är... Satt och pratade med honom en stund iaf, sedan sa vi godnatt och så var det dags för sängen. Inte svårt att somna kan jag meddela, fort gick det.



REKLAMPAUS
Sara är ett riktigt kap. Hon tvättar och diskar (nöden har ingen lag), bakar sina egna piroger (bland annat, Sara har ju så många talanger) och ställer alltid upp (på vad får du fundera ut själv). Sara är alltså ett kap. Så singelgrabbar, slå till nu! Hon finns bara i ett exemplar!




Resten av dagen då?
Tja, lär väl bli en del sittande här kan jag tro. TV ikväll. Var nåt jag hade tänkt se, men jag har glömt vad det var. Men jag hittar säkert nåt.
Det löser sig, sa han som sket i vasken.

Spridda skurar

Så kan man oxå kalla det, för idag har jag ingen direkt röd tråd.
Here goes.

Hockey.
Först och främst. Modo förlorade ikväll. Jävla skit. Leder med 0-2, och förlorar med 3-2. Surt sa räven.
Men timrå förlorade oxå. 3-0. Alltid nåt.

Garagegrannen
Second order of buisness.
Jag får krupp på våran garagegranne! Åhh, om jag kunde, jag skulle..... Jag skulle säkert göra nåt man verkligne inte får, så det är kanske dumt att skriva det här.
En liten resumé. Våra gamla garagegrannar flyttade i somras, och i augusti ngn gång fick vi nya. En äldre tant och farbror (ja, men runt 50-60 nånstans) med en ... jaa, vad heter bilen.. Nåt med Picasso iaf. Rätt stor, silvrig historia. Ny och fin. En dag när mamma kom ut i garaget så satt det en lapp på våran framruta.

"Ni har slagit upp eran dörr på våran bil så vi fått röd färg samt en repa på våran dörr. Hör av er så får vi diskutera ersättning".

Så var det. Domen var fälld - vi hade slagit upp dörren på deras bil. "NI HAR", inte "Har ni?". Märker du skillnaden? Och inte nog med detta, dom hade satt upp en stålvajer mellan bilarna, så att vi inte skulle kunna "göra om det". En jävla vajer.... *morrar*
Mamma hörde av sig till dom iaf, och när de undersökte saken närmare märkte dom att varken färgen eller höjden på märket stämde överens med våran bil. Dom hade alltså fel! Så mamma kom hem och berättade det. "Dom bad väl om ursäkt?" var min första fråga. Det hade dom inte gjort. Alltså, allvarligt talat. Om jag hade anklagat ngn för ngt som visade sig vara helt felaktigt, då skulle jag ha bett om ursäkt! Och den där jävla vajern?! Den sitter kvar. Och den där jävla vajern, den har gjort att vi fått repor på våran dörr! (Jag är ju som bekant inte sveriges minsta människa, så jag behöver öppna dörren mer än 3 dm för att komma ut ur bilen, och då skrapas den ju mot vajern...) Jag får inte bråka med dom heller för mamma, hon tycker att vi ska hålla god min. Men den där jävla vajern... Skulle vilja ta loss den och sätta fast den bakom deras bil. Eller runt dörrarna på den, så dom inte kom i den. Blääää.
Jävla vajer. Nedrans grannar. Tur man flyttar snart.

Porrfria hotell
Har kollat på Insider på TV3 ikväll. Dom hade väl moralpanik som lite tema tror jag. Och där ingick porrfria hotell. Fine, det kanske vissa tycker är en bra idé. Jag tycker den är helkass. Som dom sa, det krävs en del knappande innan du kan titta på dom filmerna. Dom 'anfaller dig' inte, som ROKS-damen sa. Herregud, dom flesta som bor på hotell är väl vuxna människor? Och vuxna människor borde väl själva få välja vad de vill titta på på tv på sin egen fritid? So what om dom är där på företagskonferens? På nätterna, dvs deras egen tid, ska de väl ändå få göra vad dom vill?
Jag ska gå till motattack, dom gånger jag bor på hotell ska jag BARA välja hotell där det finns porr. Jomenvisst.
Porr porr porr - Jag ska porra hela natten. Så de så.

Gulliga pensionärer
Var o handlade förut idag när jag mådde lite bättre. Såg en tant och en farbror som gick och höll om varandra utanför. Åhh, så söta dom var. Jag vill oxå ha en pensionärsgubbe att mysa med när jag blir gammal och grå.

TV-reklam.
Så här i juletider är det massor med julklappsreklamer. En av dom har jag fastnat för. Det är Coop Forum som har en reklam med en bäbis, vars tankar (?) uttalas av Alexander Skarsgård. (Det låter som han iaf). Den är ju så rolig! Den när han har en handske, och så kastar han den för att han inte hittar den andra. Och sedan vänder han sig om och lixom "åh, här är ju den andra handsken!" Eller den med innebandyklubban! Underbar. "Left? Den här borde ju jag ha, jag har större chans att bli proffs än han. Men proffs förresten... Utslagna tänder... Äh, vad tänker jag på, jag har ju nästan inga ändå". Guuud, jag skrattar varenda gång :D Underbart... :)
I övrigt kräks jag på så gott som all tv-reklam. Bara så du vet.

It's a funny thing...

...Hur man kan bry sig om personer som man egentligen knappt känner.
Har träffat en kille som åker till Afghanistan idag, blir borta i 3 månader. Och här sitter jag med en otrevlig känsla, oro. Afghanistan lixom. Jag är inte så insatt att jag vet vad det är för läge där just nu, men i mitt huvud låter sådana där länder alltid som "oroliga områden". Soldater som har åkt till sådana ställen tidigare har varit bara soldater i mina ögon, nu först (ja jag vet, jag är seg) förstår jag att det är vänner, släktingar, syskon, föräldrar osv som åker. Det är inte bara "soldater".
Må du (och alla andra som åker) komma tryggt hem igen.
Och då ses vi i mars.

_____________________________________________

Two days past eighteen
He was waiting for the bus in his army green
Sat down in a booth in a cafe there
Gave his order to a girl with a bow in her hair
He's a little shy so she gives him a smile
And he said would you mind sittin' down for a while
And talking to me,
I'm feeling a little low
She said I'm off in an hour and I know where we can go

So they went down and they sat on the pier
He said I bet you got a boyfriend but I don't care
I got no one to send a letter to
Would you mind if I sent one back here to you

I cried
Never gonna hold the hand of another guy
Too young for him they told her
Waitin' for the love of a travelin' soldier
Over love will never end
Waitin' for the soldier to come back again
Never more to be alone when the letter said
A soldier's coming home

So the letters came from an army camp
In California then Vietnam
And he told her of his heart
It might be love and all of the things he was so scared of
He said when it's getting kinda rough over here
I think of that day sittin' down at the pier
And I close my eyes and see your pretty smile
Don't worry but I won't be able to write for awhile

---

One Friday night at a football game
The Lord's Prayer said and the Anthem sang
A man said folks would you bow your heads
For a list of local Vietnam dead
Crying all alone under the stands
Was a piccolo player in the marching band
And one name read and nobody really cared
But a pretty little girl with a bow in her hair
[Dixie Chicks - Travelin' Soldier]
_________________________________________


...Se till att komma hem med alla delar i behåll.


Lite snusk?

När man är helt o-kåt, inte har en snuskig tanke i hela huvudet, då finns det fan inget mer avtändande än ngn som envisas med att försöka ändra på det. Jag är för trött! Jag orkar inte.


Inte ikväll älskling, jag har huvudvärk.

Back to work

Sara är riktigt händig. Hon tvättar och lagar mat, alldeles själv. En riktig housewife nästan. Nån rik kille som vill ha en sån? Jag har lovat att hålla ögonen öppna.

Sara tog en godis, trots att hon vet hur svag jag är för grupptrycket. Men sara sa att jag fick ta en oxå, eftersom hon tog en. Då blev jag glad, det var en god godis.

Var det nåt mer jag skulle säga när jag ändå är igång?
Nej, inte vad jag vet.

Ont i magen har jag dock.
Övertid blir det idag, lite extra pengar är ju iofs aldrig fel.

That's it for now.
Over and out

Hur skulle du reagera....?

Hur skulle du reagera.....

-...om du vann en miljon?
Jag skulle garanterat svimma, och skrika rakt ut.

-...om du fick reda på att du var adopterad?
Apatisk. Jag kan inte ens sätta mig in i situationen.

-...om du mötte en utomjording?
Skrika rakt ut, och springa så fort benen bär mig.

-...om du får en riktigt dyr/fin julklapp av ngn som du bara gett "skräp"?
Gud va pinsamt... Får man sjunka genom jorden?

-...om du fick reda på att en nära bekant eller släkting vill ta självmord?
Panik... Snacka om att man vill göra allt i sin makt för att stoppa det...

-...om du gick på Idol-autidion och fick höra att du sjunger sämre än "balladali-andreas" (eller vad han heter)
Återigen: Gud va pinsamt... Får man sjunka genom jorden? Och förresten, fy på er dumma jävlar som uppmanade mig att söka!

-...om Sara aldrig mer blir omnämnd i min blogg?
Hemska tanke! Det får aldrig hända!!!

-...om Modo vinner SM-guld i år?
Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen! Typ. Nej, men det skulle bli en segerfest utan dess like.

-...om du skulle hitta nakenbilder av dig själv spridda på nätet?
Hmm.. är dom bra så gör det inget. Haha närå, jag skulle bli rätt chockad.. Med tanke på att jag aldrig tagit några nakenbilder. Men dom kan ju vara fake, inte alls som den där läckra på Sara i fiskenätsdräkten! Mer äkta än den får man leta efter ;)

-...om du fick erbjudandet att spela in en porrfilm?
Nog för att jag vet att jag är grym, men så grym? Det var som fan. Men nej, det lockar inte.

-...om tomten fanns på riktigt?
Ja, men det gör han väl? Han och påskharen och Freddy Krueger

RSS 2.0