Jag tog mig en cider...

Det är  ju trots allt valborg, så trots mitt "Jag dricker nästan aldrig alkohol nu för tiden" (och det är ju faktiskt sant. NÄSTAN aldrig.) så öppnade jag en Smirnoff Ice som stog i kylskåpet. Det var när BB Live började; kl 21.00. Klockan är nu 22.30, och den är snart slut. Det är tur man inte har bråttom. Men skämtar du hur trött jag blev? Helt vansinnigt, jag är färdig för sängen. 22.30 på Valborgsmässoafton. Nej vet du vad. Jag tror jag ska gå ut och ställa mig i backen (jag bor ju trots allt på TallHÖJDEN) och titta på utsikten. Se om man ser nån brasa eller nåt. Och andas lite syre. Syre är bra. Andas är bra. Vad kan gå fel? Jo, det regnar. Men men, det är smällar man får ta.
Syre nästa.
Natti.

Pillertrillare

That would be me, yes. Eller vad sägs om det här, bilden visar alla tabletter jag hämtat ut från apoteket de senaste 3 månaderna. Jisses.

Pillertrillare

Och nej, dom rosa är INTE godis. Det är för min B12-brist. Men visst ser dom häftiga ut??



Igår var jag på stan och träffade en spelkompis. För er som inte vet så är jag Fia med knuff-beroende på blip.se. Var väldigt trevligt iaf, vi promenerade omkring i lite över en timme, och pratade om ditt och datt. Hade väldigt trevligt iaf, tyckte jag =) Söt är han med, söt som socker. (Känns som jag sagt det ett antal gånger innan. Men jag kan väl inte rå för att jag träffar söta killar titt som tätt?).



Katterna har varit skvatt galna nu i tre nätter i rad. Har sovit så sjukt dåligt. Inte förrän runt 9-10-tiden börjar dom lugna ner sig, så då får jag sova. Men då blir det ju så att jag inte kliver upp förrän runt 13. Men men, jag har ju ingenting att göra, noplace to go and noone to see. Haha nejdå, så illa är det inte. Men jag menar, dom jag umgås med jobbar eller pluggar ju på dagarna ändå, så jag missar ju inget på så vis. Och nu är det ändå ljust länge på dagarna, så man hinner ju med lite sol ändå. Wonderful.

Nu ska jag iaf kolla på Edward Scissorhands. Det är en go film det =)
Ciao!


En passande annons på blocket?

Mage bytes.

Bytes, mage med dålig funktion. Bytes mot mage med goda funktioner, och gärna en mindre. Men även mage av samma storlek är av intresse. Huvudsaken är att den gör sitt jobb.



Skämtar du att jag har ont i magen idag eller? Ursäkta språket, men allt jag äter går rakt igenom. Känns helt meningslöst att äta.
 Aj aj aj ont.

Vi hade besök...

Jocke var här för några dagar sedan, och passade på att ta lite bilder. Här är två av dom.

Kapten sover
This is my Kapten. Sover gott på Jockes mage

Jocke och kittens

I think they like him =)

Stackars kissar

Igår var det dags för kissarnas första avmaskning. Chefen var det inga problem med, jag blandade ner maskmedlet i maten och han åt med god aptit. Kapten var betydligt krångligare. Efter att ha smakat på maten så var det slut. Inte skulle han äta inte. Provade att använda sprutan, och spruta in medlet direkt i hans mun. Noterbart att jag SUGER på det. Efter lite klickande på nätet blev lösingen att jag blandade maskmedlet i en smörklick, och kletade ut det på hans tassar. Gissa om ja INTE var populär efter det. Jag fick inte komma i närheten på ett bra tag. Men maskmedlet fick han i sig iaf, och det var ju det som var poängen. Och han verkar inte ha världens längsta minne heller, för sedan när det var läggdags var han lika kelig som alltid.
Äventyr äventyr... :)

Röda kalsonger med vita prickar

Allvarligt talat, var inte häng ute för ungefär massa år sedan? Idag på bussen såg jag en kille, kanske i 18-23årsåldern nånstans (inte alltid så lätt att se) som hade brallorna (halvtighta jeans) halvvägs ner på arslet. Han hade röda kalsonger med vita prickar. Inte dom vackraste jag sett, men det såg väl bättre ut än om han förslagsvis hade haft string. Fast, hade han haft string så hade han kanske inte haft byxorna så långt nere. Till skillnad motför en hög tonårsbrudar som har super-extra-låg midja på byxorna och stringen i midjehöjd.
You sexy thing.... :S

Erika, din förbannade idiot...

Att jag ens för en sekund trodde att det skulle bli annorlunda. Hur kunde jag vara så dum? Hur kunde jag tro att du skulle bättre dig, hur kunde jag tro att det skulle bli annorlunda nu?
Du kommer aldrig ändra dig. Det är på tiden att jag inser det. Men det är samma visa VARJE gång. Du gör mig ledsen och upprörd, och så snart jag träffar dig igen så har jag glömt allting. Då är allt kanon och underbart. Och sedan nästa gång, då är allt som vanligt igen. Det är dags för mig att sätta en kom-ihåg-lapp nånstans där jag tydligt kan se den; dina ord är inte mer värda än skithuspapper.

Mätt

Jisses. För första gången på VÄLDIGT länge (sundsvallsbesöket ej inräknat) har jag ätit lagad mat. Duktig Erika. Ris och kyckling. Gott. Dom nya tabletterna har ökat aptiten rätt mkt. Vet inte riktigt om jag ska tycka att det är bra eller dåligt, jag vill ha normal aptit. Problemet är; jag vet inte vad som är normalt längre.

Nyhetstorka.

Har varit väldigt inaktiv med bloggandet på slutet. Vet inte riktigt vad det beror på, men för att göra det enkelt så har jag väl inte haft ngt av intresse att skriva.
Sundsvall var bra, Diana är bäst. Färjestad vann guld (tyvärr) och Modo har hittills två nya nyvärvärv - Adam Andersson och Per-Åge Skröder. Jag klagar inte. Katterna är galna och jag knaprar piller som aldrig förr. Sjukskriven, för er som inte vet. Depression, javisst, så är det. Kollar alldeles för mkt på tv, och sover hur mkt som helst. Sitter konstant med datorn, pratar i telefon med jämna mellanrum, umgås inte så ofta med folk, och äter inte som jag borde. Ain't life beautiful? Den senaste låten i mitt huvud: The soggy bottom boys - I am a man of constant sorrow (från filmen Oh brother, where art thou, som för övrigt är väldigt bra. Se den.)
Och för er som undrar vad mer som spelas hos mig just nu; here you go.

  • Soggy bottom boys - I am man of constant sorrows
  • Sugarbabes - Ugly
  • Bob Sinclar - Love Generation
  • Marie Serneholt - That's the way my heart goes
  • Robyn - Crash and burn girl
  • Michael Buble - Home
  • Black Eyed Peas - My humps
  • Bon Jovi - You give love a bad name
  • Blondie - One way or another
  • Lars Winnerbäck - Tanken som räknas
  • Lars Winnerbäck - Där elden falnar (men fortfarande glöder)
  • Lars Winnerbäck - Stockholms kyss
  • Lars Winnerbäck - Ingen soldat
  • Hardcore Superstar - Someone special
  • Foggy - Your eyes
  • Guns 'N Roses - Paradise City
Mja, det är inte allt förstås. Men bara så du får en liten inblick.

Skål och välkommen.

Nej, jag vill inte prata om det

"I find it kind of funny, I find it kind of sad;
The dreams in which I'm dying were the best I've ever had"


___________________________________________________

Gary Jules - Mad world

It's a mad, mad world

Äntligen hemma i Jönköping igen. 'Borta bra med hemma bäst' stämmer konstigt nog åt båda hållen. För hur skönt det än var att vara hemma i sundsvall, lika skönt var det att komma hem till "min" lägenhet och mina älskade kissekatter igen.

Resan hem gick bra, men det var segt att åka buss. Nästa gång blir det tåg, hela vägen. Och om jag inte visste det förut så blev jag uppdaterad nu på hur iq-befriade vissa bilförare är. Himmel o pannkaka.
Tänk dig att du kör på E4:an. Två filer, massor med bilar. Längre fram ser du att det är helt stopp i den "långsamma" filen, eftersom de två filerna går ihop till en ca 500 meter längre fram. Och just det faktum att det är MASSOR med bilar i båda filerna gör att det blir som en propp, och man måste alltså tilllämpa den underbara "dragkedjeprincipen" för att ta sig fram. Känns det då som ett genomtänkt och intelligent val att välja den snabba filen? Bidra till "proppen" ännu mer? Nej, inte enligt mina beräkningar. IQ Badboll skulle jag snarast kalla det. Men men, som jag har konstaterat tidigare så är dom flesta bilförare inte vid sina sinnens fulla bruk när dom kör bil. Synd det.

Har iaf inte gjort så mkt sen jag kom hem, mest slöat och gosat med vilddjuren. Dom har överlevt, utan tvekan, Robbie har varit en god adoptivpappa.
Imorn ska jag ta med dom två små vilddjuren till veterinären, dags för månadens andra vaccinering. Mitt bankkonto gråter, trots att min kära, underbara mor sponsrar mig med en hög slantar. Hon är verkligen underbar min mor, vet ni det? Min far är förresten underbar han med, bara så ni vet. Jag har världens bästa föräldrar.

Nu ska jag bara vänta på att katterna lugnar ner sig en smula och sen blir det sängen. Bussen går 8.03 imorn, så det gäller att orka upp med *gäspar*

Auf Wiederhören

Home sweet home

I'm back where I came from. Sundsvall, Sundsvall. Alltid lika trevligt att se Njurunda från tåget.

Hittills har det mesta gått enligt planerna. I torsdags gjorde jag och syrran sällskap upp till farmor. Hon bjöd på bullar, och goda var dom! På hemvägen åkte vi en sväng förbi vårat gamla bostadsområde. Vi åkte till skolan, Vallens Skola, där vi båda gick låg- och mellanstadiet. Sedan åkte vi och tittade på lägenheten, utifrån alltså. Tänk, där ute på gatan, där vi hoppade hage, twist och hopprep. Där vi bygde "hinder" och lekte häst. Överallt där man sprang barfota om sommaren, eller cyklade för glatta livet. Nostalgi mina vänner, nostalgi. Och miljoner fina minnen.

Senare på kvällen blev det tacos med hela familjen. Mamma, pappa, barn och minsta barnets pojkvän. Det var himla trevligt, det var det. Efteråt åkte pappa och jag ut o körde bil, han har ju skaffat sig en ny, så han tyckte att jag skulle provköra. Härlig bil, tyst och stark. Jag gillade den. VERKLIGEN! Den ska jag låna till vintern när hockeyn drar igång igen ;) Där uppe i Swedbank Arena, dit ska jag, och titta på underbaraste Modo Hockey.

Igår var det middag med gamla vänner. Vi åt på Tandoori House, indisk mat. Det var gott, för all del, men inte gott som i "Wow, hit vill jag gå fler gånger!". Och knappast värt alla dom dyra pengarna. Men men, en erfarenhet rikare. Trevligt sällskap iaf. Åkte hem till Therese efter ett tag, hon och Joanna drack vin, vi lyssnade på musik, och vi kollade även lite på Allram Eest. Haha, sjuka grejer.. =) Skjutsade ner dom på stan/förfest efter en stund iaf, och själv återvände jag hem. Gjorde väl inte så mkt, kollade på Brothers Grimm. Den var fan otäck! Men bra! Betydligt bättre än vad jag trodde, jag gillade den verkligen! Rekomenderar den, absolutely.

Idag blev det stallet. Var meningen att Joanna skulle följa med oxå, men hon hade skickat sms tidigare på morgonen att hon inte orkade kliva upp. Tråkigt, hade verkligen sett fram emot det. Men jag åkte själv ändå såklart. Väl i stallet fick jag en stor överraskning - Lajla (ridläraren) kom rakt fram och KRAMADE mig. Jag förstår att det inte alls låter märkvärdigt, men alla som känner Lajla vet att det inte alls är likt henne. Trevligt dock! Ridningen gick kanonbra iaf. Älskade Diana. Världens underbaraste. Gick som en klocka, allting fungerade. Lajla använde oss som exempel för dom andra eleverna, och när hon gör det, då vet man att man gjort rätt, att man varit duktig. Jag var stolt som en tupp.

När jag kom hem var det duschen som gällde, sedan åkte jag och min kära mor ut till Birsta. Let's go shopping! Jag blev bortskämd, minst sagt. Mamma köpte underkläder, jeans, linne, tröja, och huvtröja - TILL MIG! Vansinnigt! Underbart, älskade mamma. Wuunderbar. Så nu kan jag gå ut utan att skämmas ;) Inte för att jag gör det i vanliga fall, men kanske snarare att andra skäms för mig, med mina trasiga kläder. Har aldrig varit speciellt intresserad av att shoppa. Eller ja, inte byxor iaf. Och inte skor. Usch. Men hur som helst, blev underbart glad över allt jag fick, rena rama julafton. Åt på Max på hemvägen med, gott! Det var värt väntan. Kom hem, pratade med Robbie lite i telefon, och sedan sov jag. Är ju konstant trött nu för tiden. Men nu är jag vaken. Och ont i magen har jag.

Imorgon kommer Moster Lena hit, ska bli trevligt att träffa henne igen. Annars är det nog bara flyttstädning på schemat. Mkt att göra.

Nu ska jag återgå till min film!

Saknar mina katter vansinnigt mkt, det spelar ingen roll att dom är galna. Jag älskar dom. Dom är mina, dom är min familj.


Mama I'm coming home

Imorn är det dags att sätta mig på tåget och åka hem till Sundsvall. Det ska bli trevligt! Kommer sakna kissarna vansinnigt mkt dock, det känner jag redan nu. Robbie och hans donna var här förut och hälsade på mig och katterna, det är han/dom som ska vara kattvakt nu när jag är borta. Jag hoppas det går bra, och jag hoppas han tar väl hand om dom. Annars jäklar....!

Vad ska jag göra när jag kommer hem då? Bra fråga... Jag tror att det ser ut nåt liknande det här;

Onsdag: 23.55. Ankomst i Sundsvall. Hem till lägenheten, mamma hämtar mig förhoppningsvis. Sen blir det nog sova, 8 timmar på tåg gör sitt.
Torsdag: Jag och syrran ska hälsa på farmor. Det var längesen sist. På eftermiddagen/kvällen blir det "familjemiddag", det blir nog jag, syrran, hennes kille André (antar jag iaf) och mamma. Vore trevligt om pappa kunde komma med iofs, men jag har inte pratat med honom än. Man kanske skulle ta o höra av sig och fråga?
Fredag: Syrran och André  börjar sin avfärd mot Tunisien, så man lär väl ska vinka av dom. Sedan på kvällen verkar det kunna bli middag och/eller film med Emma och Therese. Själv drömmer jag om kinamat *dräglar*
Lördag: Stallet! Ska äntligen få träffa min älskade Diana igen. Annika i stallet har tydligen pratat med Lajla (ridläraren) och berättat att jag ska komma, så Diana är redan paxad åt mig =) Förhoppningsvis får jag sällskap till stallet av Joanna, det vore trevligt, har inte träffat henne på länge. Annars kanske vi hittar på ngt på eftermiddagen/kvällen istället.
Söndag: Enda dagen utan någon solklar plan. Max kanske? Har suktat efter det sen jag flyttade ner, men har lyckats hålla mig ifrån det. Sen ska jag ju hjälpa mamma att packa med, hon håller ju på att flyttstäda för fullt. Så jag ska väl rensa ut lite av mina grejer. Kasta saker är dock inte min starka sida... :S
Måndag: Hemfärd kl 13.00. Hemma i Jkpg igen vid 22.20 nångång.

Borta bra men hemma bäst, men då är frågan: Vad är hemma, Sundsvall eller Jönköping?

Nu är dom billiga....!

Här lägger man sig i soffan i godan ro.
Sätter in en film i dvd:n (Hitler, the rise of evil) och börjar titta på den.
Hinner inte mer än 10-15 minuter innan man hör KRASCH! från nånstans i lägenheten. Ut ur badrummet kommer två kissekatter.

Tips 1: Har du kattungar - ha inte din tandborste i ett GLAS.

glas


Krossat glas - jomenvisst. Men jag kunde som tur var sopa upp det innan någon av de små knarkarna fick nåt i tassarna. Dom må vara billiga ibland, men jag vill absolut inte att dom ska må dåligt eller ha ont.

Lägger mig i soffan, slår igång filmen igen. Den här gången varar lugnet ganska länge - en timme för att vara exakt. Sedan hörs ett BRAK!, återigen, från badrummet. Går dig, och vad får man se?

Draperi

Där sitter katterna och socialiserar sig med mitt duschdraperi. (Kapten var oxå med, men smet när jag kameran kom fram).

Tips 2: Tro aldrig att lugnat varar länge, för det gör det inte.

Undrar vad som händer härnäst? Jag vågar inte ens spekulera...

Dom där skyltdockorna?

Varför har så gott som alla tjej-skyltdockor bröstvårtor deluxe? Dom står ut som om tjejerna står nakna i en snöstorm. För jämnställdhetens skull tycker jag att kill-skyltdockorna ska ha minst lika framträdande tillbehör...! Det vore väl nåt?

Insane...

Lugnande medel för kattungar 14 v emottages tacksamt.
Du tror väl aldrig jag är trött? 5.20 en söndagmorgon... Zzzzzznark.

Duktig katt!

Chefen har idag ätit två silverfiskar. Duktig kisse! Jag är stolt!

Nu blir det sova dock, kvällens andra försök.
På onsdag bär det iväg hemåt, längtar faktiskt.

Underliga djur...

Så här sin min nuvarande gardin-anordning ut.
Gardin

Vackert? Njääää, det vill ja inte påstå. Men gardinstången sitter kvar där uppe där den ska vara iaf. Alltid nåt.


Nästa bild är en söt liten Chef som tittar ut från under täcket.
Under täcket

Obs, bilden är INTE arrangerad, han har placerat sig där själv.



Och den sista bilden förknippar dagens inlägg med rubriken. Chefen verkar DIA Kapten. Why? Det är ju två hanar för guds skull. (Och nej, han diar inte på "det" stället)
Diar?

Wierd kittens...!

Förresten...

Måste ju kasta iväg ett GRATTIS till Skellefteå (och Malmö) till att ha tagit sig upp till Elitserien. Välkommen. Hoppas det går... sämre för er än för Modo! ;)

Och till Leksand och SSK... Lycka till i Allsvenskan, bättre lycka nästa gång.

Här händer det grejer.

Katterna har hittat gardinerna, sånna gardiner som når ända ner till golvet. Eller ja, just nu hänger de inte så mkt, jag har gjort knutar på dom nu. Vackert som tusan. =S

Den här tiden om en vecka anländer jag i sundsvall. The snowy city. Här nere är det närmast barmark, hur skönt som helst. Fast det snöade inatt, det gillade jag inte. Men, det mesta försvann under dagen som tur var.

Sen kan jag avslöja att min karriär som student är slut med. Men det orkar jag inte skriva om nu, och jag kommer heller inte svara på några frågor om det. Vill jag berätta mer detaljer så gör jag det, när JAG vill och orkar. That's the way it's gonna be.

Jag ska också skaffa barn.....vagn.

Är det gratis att åka buss om man har barnvagn? Hittills har jag inte sett en enda person med barnvagn som betalat för sin resa. Faktiskt!
Hemma brukar bussen stå stilla tills att personen betalat sin resa, men här sätter sig personen ner och bussen åker vidare. Och dom kliver av, fortfarande obetalda. No problems at all! Gratis är gott, absolut! Så om jag lägger mina pengar på en barnvagn, lägger i en liten skrik-docka eller nåt, åker jag gratis buss då? Värt ett försök? Njaaa, känns inte riktigt som min grej. Men ändå, ni förstår hur jag menar. (Hoppas jag iaf)

Hur bråttom har du?

Undra på att människor är stressade... Har ni tänkt på det egentligen?
  • Speed-dejting
  • Snabbnummer
  • Snabbmat
  • Snabbbuss (direktbuss)
  • Intensivkurs
  • Snabbfil
  • Snabbkö
  • Snabbkaffe
Dom flesta "snabba saker" ses som positiva. Varför? Varför har man så bråttom? Vad är det som är så viktigt? Jag kan ju bara se till mig själv. Vad gör jag? Pluggar, tränar, busar med katterna, sitter vid datorn, kollar på tv... Inte överdrivet mkt med andra ord. Men ändå har jag bråttom.

- Jag måste hinna med den bussen hem!
Varför? Vad har jag som jag måste hem till? Jag har ju hela dagen/kvällen på mig, för att göra vad det nu är jag ska göra. Det är väldigt sällan som jag faktiskt har bråttom på riktigt till ngt. Det är väl egentligen bara om man ska till skolan eller till träningen.
Så egentligen - varför stressar jag?


Sen finns det ju faktiskt "snabba saker" som klassas negativa.... *ler* Men det får bli en annan blogg ;)

Totally insane....

Idag är dom billiga, det kan jag lova. Kittens from hell. Har inte sovit många minuter inatt, dom har varit skvatt galna hela tiden. Värsta natten sen när dom flyttade in. Evil kittens.



....fast vid närmare eftertanke är dom rätt söta ändå... *gosar med*

Ultimate Comedy

Så fantastiskt bra.

Jan Bylund konverserar med en engelsman om vad vi i Sverige äter under jul.

"Jag tänkte jag tar det i bokstavsordning så blir det kanske lättare.
- Ananasas. Bread and butter and beer. Citrons.
- Citrons? What's that?
- Swedish lemons.

-  We have Kalvsylta!
- Okey, and what is that?
- Smashed cow babies!

Jan Bylund - Bäst!

Mer smärta...

Dom flesta säger att jag borde glömma dig, klippa kontakten helt och hållet. Du är inte bra för mig. Eller alltså, stundvis ja - men i längden, nej. Jag insåg det för ett tag sedan. Ganska länge sedan, om jag ska vara "exakt". (Väldigt exakt va?)

Men hur bryter man med ngn som betyder så vansinnigt mkt? Kan någon vara snäll att berätta det?

Du gör mig illa! När ska du förstå det? När ska du förstå att jag faktisk tror på det du säger, och att jag litar på dig? Hur kan du då bara ignorera, glömma, eller vad det nu är du gör?
Du säger att dina vänner är det viktigaste för dig - uppenbarligen är jag inte din vän längre....

PAIN

Det gör SÅ JÄVLA ONT. Magen. Den satans magen. Vilken annan anledning kan jag ha till att vara vaken klockan tio i sex en lördagmorgon?
 Vad var det jag åt den här gången då....? Hmm... Bra Erika, guldfiskminne. Lasangen var kanske inte det smartaste draget någonsin!!! (Men god var den).

RSS 2.0