Är ni less snart?

Jag förstår om ni blir less på kattbilder, men det är vad ni får så länge ingen säger nåt annat.



Torsten är en tjej!

Fast inte på riktigt. Jag och syrran skämtade om att jag var tvungen att ha den rubriken på min nästa blogg eftersom vi trodde att kattungen som för tillfället heter Torsten, var en tjej. Men när vi tittade efter lite senare så såg vi ju faktiskt att Torsten är en kille. Fast det hade varit rätt kul med en tjejkatt som heter Torsten.

LIA:n på fritids går bra! Idag har jag varit ledig och fixat med lite smått och gott. Kopierat lite papper, hälsat på min gamla arbetsplats Arkivservice, strosat runt i Birsta för mig själv och sedan skjutsat ungdomarna för stohandling på ICA Maxi. Och nu sitter jag alltså här. Sitter och surrar lite med nån kille på modos forum, trevligt med lite sällskap så här på kvällskvisten. Ja, jag vet att det är natt, och jag ska strax sova.

Imorn är det dags att se Jan Bylund på Casinot! Guuuud så kul det ska bli. Och guuud så jag hoppas att Emma kommer att komma in... Lite trassel med leg nämligen.. Men hon har varit där förut, så det kan eventuellt lösa sig. Hoppas hoppas hoppas, vi har ju biljetter och allt. Jag, syster, mor och moster ska dit. Har längtat länge, ska verkligen bli kul!

Har funderat lite mer på detta med PartyLite. Tycker fortfarande att det verkar kul och intressant.. Fast funderar på om det egentligen är nåt för mig. Jag kanske ska nöja mig med att vara värdinna och få lite gratisshopping ;-) Nej, det kräver nog mer fundering. Kommer nog gå på nåt fler party när jag är här uppe, men jag tänker inte bestämma mig för om jag ska sälja eller inte innan jag åker hem igen. Lyckade impulsbeslut är inte min starka sida.

Apropå impulsbeslut så ville jag köpa en ny ridhjälm idag. Hittade en på Hööks för 299:- vilket faktiskt är billigt, och jag har haft min nuvarande hjälm i sisådär 100 år. Nåja, åtminstone 6-7 år. Dags för ett byte tycker jag nog! Men, jag motstod köpimpulsen! Dutti. Kanske köper den på fredag istället.. haha :-)

Apropå ingenting så är jag sugen på att gå på hockey nästa helg när modo möter skellefteå. Sista matchen innan slutspelet. Människan jag pratar (pratade? mh.se verkar ha tagit helg nu) med tycker att jag ska maila upp till klubben, säga vem jag är och fråga om jag kan få biljett/biljetter. Jag är nog för feg för att fråga en sån sak dock. Känns.. oförskämt. Nåja, får väl se. Troligtvis mailar jag inte. Ska jag på hockey så blir det nog med köpta biljetter. Fast David är ju här den helgen med, så jag har inget emot att hitta på nåt här hemma annars heller.. :-)

Herregud, nu måste jag verkligen sova. Är inte trött, men blir väl förhoppnignsvis när jag lägger mig. Måste flytta på en hög kattungar först innan jag kan bädda. Kattungarna som numera är 4 till antalet istället för 6. En åkte i .. måndags var det nog kanske, ja, och en åkte idag. Fyra kvar nu då, Torsten, Sture, Killen och Tjejen. Vi ska ha femkant inatt. Mysigt att sova med kattungar även fast jag har klösmärken fulla armarna och händerna.. Men det är det värt :-)

Godnatt people, bättre sent än aldrig!!

Jag lär ju bli sjuk...

Anette sa idag; "Det finns ju en risk för att du kommer bli magsjuk nu."
Det händer grejer på fritids. Men eftersom de har nån typ av tystnadsplikt där så kan jag inte skriva i bloggen vad det handlar om. Not very nice iaf... Men med min otur så lär jag väl bli sjuk. Jag vill verkligen inte...

För övrigt så funderar jag på att bli konsult för PartyLite. Anette (samma som ovan) hade visning hos mamma igår, och herregud vilka fina grejer. Och så gott de luktar! My god. Tror det kan vara kul med sånna ljuspartyn. Men men, jag ska kolla intresse först. Så ni Sundsvalls- och Jönköpingsbor, säg till om det finns intresse för ljusparty. Jag lovar er att grejerna är underbara.

Mer Björn Gustafsson

Han är ju bara så himla bra! :-D
Kärlekssång från Melodifestivalen -08


Imorn är det dags

Imorn börjar min andra LIA-period, nu ska jag alltså vara på fritids! Kommer hålla till i Laggarberg i 2v, ska bli kuuul!

Idag har jag varit på årsmöte för SLRF. Innan dess var det även maskeradhoppning. Herregud vilka fina utklädnader ungdomarna hade! Jag blev väldigt imponerad. Dräkten som imponerade mest var Sara som red Dakir utklädd till riddare! Vilket jobb! Dagens prestation däremot får Ida stå för, som red sin Hilda klädd som indian - och red barbacka och enbart med repgrimma! Fantastiskt må jag säga.

Lite bilder från dagen!


Min syster är en utomjording

.. Och jag visste det först av alla! Se bara mitt ansiktsuttryck! :-P

image840

Hittade den här bilden hos farmor igår. Oslagbart ansiktsuttryck :-D Men så har jag ju i princip aldrig gjort mig bra på bild heller.. :-)

Framme i Sundsvall!

Yes, då har man landat i norrland då. Resan gick bra, förseningen från Norrköping var bara 20 minuter, så jag hade inga problem att hinna med mitt tåg. Tur. På resan mellan Sthlm - Uppsala (och fortsättningsvis, men händelsen utspelade sig precis strax innan uppsala) kollade jag på olika TV-serier på datorn, precis som jag brukar göra när jag åker tåg. Strax innan tåget ska stanna i Uppsala kommer en gubbe på minst 70 år fram och frågar: "Är det lagliga filmer det där?" Jag blev så chockad av frågan att jag svarade: "Javisst, dom har jag köpt".Hum. Jaja, men jag blev lite tjurig att han la sig i ;-) Han fortsatte prata och sa att han ju inte visste nåt om tekniken, men att han hade suttit bakom mig och oxå kollat, det verkade vara en bra "film" jag kollade på (Gossip Girl). Sedan stannade tåget, och gubben klev av. Okej, det kanske inte är världens mest genomtänkta att kolla på TV-serier på tåget, men fattar ni hur tråkig en 7-timmars tågresa är om man inte har nåt att göra? Wellwell.

Pappa och Emma hämtade mig vid stationen och vi åkte hem till syster. Pappa åkte efter en stund för han skulle på spelträning. Emma började sedan laga mat, men insåg när korven var stekt att hon varken hade ketchup eller tomatpuré. Så vi fick snällt traska ner till Hemköp. Shoppade lite av varje, och jag träffade Tommy, en gammal bekant från när jag bodde på Kungsbackavägen. Herregud vad jag inte kände igen honom. Han kände igen mig iaf, så han hejade. Och där stog jag i vad som kändes som en mindre evighet och bara funderade på vem det var! Hahaha så himla fånigt. Jag är helt enkelt inte van vid att träffa folk jag känner... :-)

Resten av kvällen: Visning av folkskygg kattunge, middag, dataspelet "Häst och Ponnyridskolan" (hahah från 3 år och uppåt! I rule) och vi avslutade med att se halva filmen Charlie Wilssons war. Vi vart dock så trötta både jag och Emma att vi la ner projektet film och satsade på sängen istället.

Sova ja. Det är ju ett kapittel för sig. Sov faktiskt rätt okej. Problemet var inte syrrans kattfarm utan snarare att täcket var så himla varmt. Tror jag ska satsa på enbart påslakan eller nåt inatt, tror det räcker.

Och herregud vad kattungarna är söta.. :-) Jag är helt och hållet kär i allihopa. Speciellt den som är vinglig. Lilla söta saken, han har legat bredvid mig nästan hela natten! Sötskit!




Sen har hon ju två som ser ut som Chefen och två som ser ut som Kapten med. Man kan ju inte låta bli att minnas när dom var sånna småskitar :-)

En kort tillbakablick

Det har ju nyss varit Alla Hjärtans Dag! Jag och David firade genom att besöka Jensens Böfhus. Sååå himla gott var det. Lite bilder:


Förrätt, huvudrätt och efterrätt. Guuuud så gott!


David - My special valentine, hihi :-)



Annars har det varit full fart de senaste dagarna. I fredags jobbade jag och Anne på Vissmålen och på kvällen var jag och David hemma och myste med film och tacos. På lördagen var det dags för släktträff nr 1 hos Davids farbror. Vi åt god mat (potatisgratäng, fläskfilé och sån där sås som jag inte kan stava till), fruktsallad till efterrätt. Sedan åkte vi till kyrkogården och "grattade" Davids farmor på 100-årsdagen. Sen åkte vi tillbaka och det bjöds på tårta. För min del var det dock stopp, jag var redan proppmätt. Kvällen blev en lugn historia, fast jag kommer inte ihåg vad vi gjorde. Vi sov säkert.. :-)
Igår var det släktträff nr 2. Vi var hos Davids mormor på söndagsmiddag. Det var nån kött-grej och potatis och hemmagjord glass till efterrätt. Gott det med. Davids kusiner var där med sina hundar, en amstaff-korsning på 1 år och en amstaff-valp. Såå vackra, men den äldre hunden var lite... jo den var nog en aning aggresiv. Inte hela tiden, större delen av tiden var den jättego, men hur kul är det med en hund som helt plötsligt gör utfall mot folk? Inte så kul... Men de var iaf vackra.

Imorn börjar jag alltså jobba kl 8... Måste åka hemifrån 7.20. Vissmålen är inte långt härifrån, men det är väl ett par km från busshållplatsen till stallet. Dubbel motion imorn då, haha. Nåja, ska man orka så är det verkligen dags för sängen nu.

Natti natti folk och möss

Simning är farligt!

... Åtminstone om man är en liten mus och simmar i en vattenhink som står i ett gethus.



Denna lilla hittade jag imorse när jag skulle byta getternas vatten. Han var ganska död. Råttan jag såg i hönshuset var däremot inte så död... Usch.

Annars har det gått bra på min första "riktiga" stalldag. Känns som jag sagt det ett par gånger, men idag var jag faktiskt helt själv. Om man inte räknar med praktikanten då. Men jag menade att jag var utan handledare.Hur som helst, det gick bra. Resan till Skara med Regina gick oxå bra. Hon blev helt friskförklarad och ska nu sättas igång. Hon kommer förhoppningsvis kunna sättas in i verksamheten om ca 1,5-2 månader. Goodie!

Imorn börjar jag kl 8. Praktikanten kommer vara där då med. Hum hum. Men det går nog bra. Sova vore skönt nu... Men ska skriva ett kort inlägg till :-P

Melodifestivalen 2008

Jag måste ju härma Kamilla! Detta var helt klart höjdunkten på lördagens melodifestival! Björn Gustavsson!


Bästa stället...

Pluspoäng till mig varje gång sängen ska bäddas. Då kan man nämligen krypa ner under bäddmadrassen och bara må gott. Nu är det dock dags att sabba det roliga för nu ska sängen bäddas och jag ska krypa ner. Min tur nu ju. Ska upp tidigt imorn och jobba i stallet :-)


Mästaren i köket

Jag lyckas tammefan med det mesta. Kan inte ens koka makaroner utan missöden. Dagens bedrift: Jag slog på fel platta. Och på den plattan låg ett plastlock.. Grattis Erika.

image815


Plattan ser förresten inte heller så fantastisk ut.... Humm..

Motsträvigt...

Jag måste verkligen diska, men jag har veeeeerkligen ingen lust. Jag har inga rena tallrikar, inga rena bestick (har iofs inte så många bestick), ingen ren kastrull och ingen ren stekpanna. Glas och assietter har jag däremot hur mkt som helst av. Så, jag måste verkligen diska. Känns som att det blir nåt så nyttigt som nudlar idag. Eller kanske makaroner med grillkrydda, det är ju gott. Stackars mage.

Vad gör jag istället för att diska då? Ptja, jag sitter och skriver på en LIA-uppgift om Hästen som biologisk varelse. Har dock fastnat lite på den andra uppgiften om "Ridskolehästarnas muskulatur och hållbarhet". Vi är ju ändå 3 personer som har LIA på samma ställe, så det känns ju lite dumt om jag skriver "ridskolahästarna var bra musklade och har en god hållbarhet" (fast lite mer utvecklat) och så kanske de två andra (som ju har LIA samtidigt) skriver "Ridskolehästarna var väldigt dåligt musklade och deras hållbarhet är inte bra". Typ. Jag är inte så bra på det där med muskulatur och hållbarhet. Får väl gå vidare till nästa punkt: Anläggningen. Eller så får jag helt enkelt se mig besegrad och ta itu med disken. Det är kanske det bästa. Jag har hört att man tänker bättre med mat i magen.

Förresten så hade jag min första dag som 4H-gårdsassistent igår. Med lön! Tjoho! Hade alla fyra grupperna själv, fast i den sista gruppen var det bara en elev, haha. Men jag gick ju på promenad med grupperna bara, så det spelade ju egentligen ingen roll hur många elever jag hade. Promenerade ändå. Så det vart 4 st 20-minuterspromenader i lera! Nåja, det var trevligt.. :-)

Dagens bästa:

Elvira 6år ropar till sin kusin: Chelsea, visst är hästbajs äckligt?!
Chelsea, 7 år svarar: Jaaaaaa... fast det är bra för miljön!

Sådeså.

Lämpligt

image813Dags för tandvärk igen. Det nya jobbet som 4H-gårdsassistent kunde inte kommit lämpligare. Jag lär väl iofs inte få nån lön förrän kanske slutet av feb-mars, men jag får väl stå ut så länge då ;-)

Skämt åsido, får jag riktig tandvärk som jag haft innan så får jag väl gå till tandis ändå. Fast jag hatar verkligen att gå till tandläkaren. Usch... Men det värker lixom i tandköttet typ. Och det kan inte vara visdomstanden som spökar (brukar vara det när jag har sån här typ av ont) för den är ju redan dragen. Lite wierd är det allt...



Fick för övrigt mitt omdöme från JFK idag med. Kändes vääääldigt seriöst. NOT. Omdömet skrevs av min handledare som jag alltså träffat mat 3-4 gånger. Eller skrevs och skrevs. Kryssade, är mer rätt ord. På bedömningsunderlaget som vi lämnade första dagen är det nämligen meningen att handledaren ska kryssa i det alternativ som passar bäst (typ: god förståelse, mycket god förståelse, ingen förståelse, osv) och sedan finns ett utrymme till höger för kommentarer.

Jag fick "Mycket god [xxx]" på alla punkter, och inga kommentarer. Missförstå mig rätt, hellre det än bottenbetyg, men det känns inte riktigt som att dom tagit det helt seriöst. Typ "Nu kryssar jag så här så blir både praktikanten och lärarna nöjda". Suck. Jaja, ska väl inte klaga. Kunde ju varit värre. Nu är ridskole-LIA:n över iaf, så nu har jag förskola och fritids kvar att se fram emot! Ska bli spännande iaf!

Nu ska jag glo på nån TV-serie tror jag, och sedan blir det bums i säng. Imorgon har jag mitt första riktiga arbetspass på Vissmålen, som avlönad personal :-) Veeery nice! :-D

Natti natti folks

Sista dagen

Jepp, idag är sista dagen på JFK. Ska strax ila iväg till bussen. Idag får jag då alltså mitt omdöme. Skrivet av en handledare som är den person jag haft MINST kontakt med under hela LIA:n. Känns bra? Njaaa. Förhoppningsvis frågar hon väl de personer jag faktiskt träffat och skriver omdömet efter det. Nåja, det får gå som det går.

Nu ska jag gå så jag inte missar bussen, Maria ska plocka upp mig strax utanför stan. Kul med trevligt sällskap såhär sista dagen, det bådar gott!

Tjing

En av mina nya "arbetskamrater"

image812Detta är Ramona, och hon finns på 4H-gården Vissmålen. Hon är numera en av mina nya "kollegor". Jag är nämligen anställd på Vissmålen som timvikarie nu! :-D

Min titel: 4H-gårdsassistent

Det ni! På måndag börjar jag och har min första avlönade aktivitet, en teorilekion för ungdomar i hästens delar, färger och tecken. Det känns riktigt bra kan jag lova! Och som om inte detta vore nog så kommer jag troligtvis få åka ner på Göteborg Horseshow som personal - dvs jag behöver kanske inte betala hela resan själv! Yeees!

Sedan ringde kär far igår och berättade att han hade lagt bud på en bil. Åt mig? Maybe! Drömma går ju... :-) Det är en fiiin bil, en S40! Precis en sån bil som jag vill ha. Hihi. Hoppas hoppas.. :-)

Nu ska jag snart göra mig klar för dagens arbete. På JFK då, alltså. Börjar inte förrän runt 15-16, men ska först åka förbi hos David och låna bilen. Ska gå sena passet och stänga stallet tillsammans med Linda ikväll, så då är det en fördel om man slipper ta bussen. Vet inte ens om det går nån buss till Tenhult den tiden som jag hinner med.

Apropå bilar och stall. Det är visst nån slags bilrånarliga som är ute bland ridklubbarna i området. Både JFK och Vissmålen har haft bilinbrott på samma kvällar under en tid. Rånarna krossar rutor, tar vad de kan få tag på, och försvinner utan att någon verkar hinna se något. Folk har blivit av med plånböcker, väskor, handdatorer, laptops... Det sjukaste var en kvinna som blivit av med sina använda träningskläder! :-O Hur som helst, får hoppas att någon stoppar dem snart. Stryk ska de ha...

Nåja, time to get ready... snart iaf.. :-)

Pinsamt!

Men det måste väl vara på skämt? Eller?

För det första - varför visar dom BARA skit på TV ikväll? Då måste man ju kolla på nåt skit. Och Gynning blev det. Hon ska uppenbarligen ge ut en singel. Men snälla nån! Det finns sååååå många seriöst satsande band och sångare/sångerskor, VARFÖR lägga ner tid och energi på Gynning?! Jag blir så trött. Bert Karlsson som påstår sig vara så kunnig, han kan ju inte vara riktigt klok som ska ge ut hennes singel.... Total idioti. Jag hoppas någon sätter stop för skiten. Hon kan ju verkligen inte sjunga alls. Det enda bra med hennes singel är Kayo i bakgrunden.

Nej, pinsamt var ordet.. Jippo-skit

Kolla in detta!

HÄR står det ju om rånet och att de genomsökte "mitt" tåg efter rånaren! Tänk om han hade varit på tåget, beväpnad. En aning läskigt.

Jägermeister!

Nu är ju inte jag direkt förtjust i Jäger, men den här reklamen är ju bara för skön... :-)


Sov du lilla videung...



Brukar det verkligen finnas videkissar i början på februari? Känns lite tidigt. Men gulligt! Jag gillar videkissar, har alltid gjort det. Ett påskris med små ägg, färggranna fjärdrar och lite videkissar.. Kovlandsminnen, hihi!



För övrigt har det varit lite spännande här i Tenhult idag. Jag åkte från JFK vid 20 ikväll. 20:15 tog jag tåget från Resecentrum mot Tenhult. När vi kom fram till Tenhult så öppnades inte dörrarna på tåget. Mysko. Jag och flera med mig undrade varför, men det var uppenbarligen inte bara våran dörr som var konstig, det var ingen på tåget som kom ut. Mer mysko. Kollar åt höger, ner mot förardelen av tåget, och det kommer två poliser som kollar noga på alla. Jag vet inte vad de kollade efter, men de gick förbi oss med, och fortsatte leta efter vad de nu letade efter. De frågade en kille om han hette [xxx] (nåt efternamn, kom inte ihåg vad de frågade efter), det gjorde han inte och de gick vidare. I nästa vagn stannade de och pratade med nån kille, de stog där rätt länge.

När de var på väg tillbaka var det en kvinna som frågade vad som hände och polisen svarade att det hade varit ett rån i Jönköping och de hade fått tips om att någon som hade med det att göra fanns på tåget. Men när de väl var klara på tåget så hade de ingen person med sig därifrån, så jag antar att de inte hittade den de letade efter. Jag vet inte. Men det var iaf en lustig känsla när de sökte igenom hela tåget och sen få reda på att det kunde ha funnits en rånare på tåget. Eller ett vittne eller nåt liknande, men det är ju mer spännande om det hade varit en rånare ;-)

Wellwell. Nu är jag hemma, har precis ätit och nu ska jag glo på TV en stund innan det blir dags för sängen. Är inte trött än ändå men ska ändå lägga mig tidigare ikväll än vad det blivit i helgen.

Nu har jag inget mer att skriva. Hejdå!

Utmaning!

Utmanad av: Emma

Regler

Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg där den svarar på frågorna. I slutet av inlägget utmanar bloggaren nya personer.

Vad gjorde du för tio år sedan?
Tio år sedan var alltså -98... Ptja, lallade runt på högstadiet, tränade friidrott och gick på basket, typ :-)

Vad gjorde du för ett år sedan?
Jag var sjukskriven för depression, så jag var mest hemma, hos kuratorn eller med David

Fem snask du gillar?
Hum hum. Alltså, chips, popcorn och salta/chilinötter funkar ju för det mesta. Det måste väl räknas som snask? Rollo är oxå hemskt gott och mjölkchoklad kan ju slinka ner ibland med.

Fem sånger du kan hela texten utantill?
Oj, kan nog rätt många egentligen. Har haft lätt för att lära mig texter ända sen jag var liten. Jag kommer fortfarande ihåg sånger vi lärde oss på lågstadiet. Sen ligger det fortfarande sånger som man lärt sig till kören o sånt med. Undra på att jag har svårt att få plats med ny information ;-)

Vad skulle du göra om du var miljonär?
Betala av skulder och lån först och främst. Sen skulle jag nog skaffa mig en gård och bosätta mig där och ha djur och bara må gott :-)

Tre dåliga vanor?
Eh.. jaa, jag diskar ju sällan förrän det är helt slut på bestick. Soppåsen hinner oftast bli full både en och två gånger innan jag orkar gå ut med den (fast ofta så hinner det bli två eller tre påsar med.. haha). Sen är ju mitt sockermissbruk min allra största dåliga vana...

Fem saker du gillar att göra?
Sjunga, rida, hålla lektioner, träffa familj, vänner och pojkvän (fast sundsvallsfolket träffar man ju förstås alldeles för sällan..) och så gillar jag faktiskt skolan med :-)

Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa?
Sånna där konstiga lila-svart-rutiga kläder. Strumpbyxor, sånna där nät-aktiga. Lila pälsjacka, såg en sån på en kvinna häromdagen. Huuua. Sen skulle det nog inte falla mig in att ta på mig sånna kläder som de har på stora modevisningar, hahahaha. Det var fyra saker va? Femte då? Ja, en sån där kjol som slutar i rumpvecket typ.

Fyra favoritsaker?
Datorn, mikron (hur skulle jag kunna leva utan den?) ... Öhh.. ska det vara så svårt att komma på två saker till? Nåja, drar väl till med tv:n och digitalboxen då? För djur räknas inte som saker va? :-)

Personer jag utmanar:
Har faktiskt inget att utmana. Känns som ingen skulle anta min utmaning ändå. Men om någon gör en sån här lista så säg till mig så jag får läsa ;-)

Mina små odjur.. :-)

Tänk att min lilla Kapten kan vara så söt ibland.. :-) Gömd där under täcket :-)

image804

image805

Fast Chefen är rätt så söt han med.. :-)

image806

Bilder och lite annat smått och gott

Jaha, först och främst kanske jag ska berätta hur intervjun idag gick? Jaha mhm, jo men det gick nog rätt bra. De hade plockat fram ett schema och pekade "Ja det var väl ungefär så här vi tänkte att du skulle jobba". De frågade väl lite vad jag hade gjort innan men det var inte så mkt mer. De berättade mest om butiken, vilka som jobbade där och hur den drivs. Det lät helt enkelt som att intervjun gick rätt bra. Enda problemet var ju att jag pluggar och alltså inte kan jobba dagtid, de ville helst att jag skulle jobba 12.30-21 två dagar i veckan, och det går ju inte. Men de skulle iaf kolla över sina scheman, kolla om det var någon som hellre ville jobba dagar än kvällar, och så skulle de återkomma till veckan! Låter ju inte helt omöjligt, men man vet ju aldrig. Återkommer!

Lite bilder då, som jag lovat.



Storm
1. När det stormar i Tenhult så blåser soptunnorna iväg över gården
2+3. När det stormar i Tenhult så blir det strömavbrott, och då får man tända ljus! Mysigt, men tråååkigt med strömavbrott
4. När det stormar i Tenhult så blir hela rutan blöt och snöig




LIA-bilder
1. Ferry Tale, lilla "arabskrället" som jag var till hästtandläkaren med
2. Eros, stallets minsting som är född -03 och fortfarande är under utbildning. Har tömkört honom lite :-)
3. Nykomlingen Tristan, såå vacker!
4. Nykomlingen Daira, har fått extra högt stängsel eftersom hon är en hoppstjärna ;-)
5. Stallkatten Nala




Vissmålen
Lilla Blomman, så himla söt!

RSS 2.0