Forsättningen på kvällen

Dennis kommer snart och plockar upp oss, vi ska åka på nån hemmafest hos någon av Davids kompis Mickes kompisar. Mmm, flummig, men så är det :-) Jag känner iaf ingen annan där än David, Dennis och Micke. Och Anna, Mickes tjej, om hon ska dit med, men det ska hon nog. Eller känner och känner, men vet vilka dom är iaf. Haha, vilken koll man har.

David säger dock att vi nog inte blir kvar där så länge, stackarn har ju inte sovit nåt nästan sen igårnatt. Han sov drygt en timme innan han åkte och jobbade igår vid 21, och vid 6 imorse hade han sovit en timme i lastbilen. That's it. Förstår om han vill åka hem tidigt. Jag är mest förvånad att han fortfarande är på benen. Hade det varit jag så hade jag stupat i säng för länge sedan, utan problem. Men David vill vara social, umgås lite med folket här hemma innan han sticker till utomlandet. Är ju bara 19 dagar kvar nu.... :-S

Seger!

Jaaaaa, Modo vann mot HV ikväll. GÖTT! David är lite mulen just nu, men det är ju inte så konstigt. Nu är det match igen på måndag, då MÅSTE modo vinna. Lika mkt press på båda lagen, det som vinner går vidare, det som förlorar försvinner.

Jag kan inte bestämma mig om jag ska försöka få biljett/er eller inte. Det lär ju vara ordentligt tryck på biljetterna, det lär vara grym stämning i Kinnarps. Men det är även ett otroligt tryck på min ekonomi, jag vet inte om den egenligen klarar ännu en hockeymatch. Och OM jag skulle prioritera måndagens match så är det ju noll chans att åka på en eventuell final i linköping. Men samtidigt finns det inga garantier för final. Åhh, vilken beslutsångest jag lider av. Besvärligt.

Men nu ska jag njuta av segern, och jag ska vara en snäll vinnare och inte mobbas allt för mkt... Hihi :-)

Apropå sims

... som jag sitter och spelar just nu. Fast Norton avbröt mig med en virussökning, grrr...

Och sedan så ska jag gnälla och tycka att simmarna är dumma när dom gömmer sina läxor... Haha :-)


Update:
Men förbannade Norton.... Aldrig någonsin får jag varningar om maskar eller intrång - förutom när jag spelar sims. Detta skulle inte störa mig om det inte vore för att när sims väl blivit nerstängt till bakgrundet så tar det en evighet att få igång det igen... Jäkla Norton som sabbar för mig, TVÅ GÅNGER dessutom. Fast å andra sidan ska jag väl vara glad att jag slipper dom där maskarna och intrången... Men kan inte maskarna och intrångsmakarna göra det dom försöker när jag inte spelar sims iaf... =/

Ska vi prata om vädret?

Nej, det ska vi inte. Det var bara min rubrikbrist som talade :-P Fast å andra sidan.... Jo, det är fint väder ute, jag har runt 16-17 grader på balkongen, så katterna sitter ute på fönsterbrädan och gottar sig.

Själv sov jag rätt bra inatt. Chefen väckte mig som vanligt genom att gosa med mitt ansikte vid 7-tiden, så jag körde ut dom ur köket (elak som jag är) så kunde få sova en stund till. Det är nämligen rätt svårt att få honom att sluta gosa när han väl börjat. Och att ha en fuktig kattnäsa i ansiktet när man försöker sova... Mja, vi kan säga att det minskar chansen för att somna med ca 99%.

Har inga direkta planer för dagen, fram till och efter hockeyn vill säga. Bara slöa antar jag. Fylla i och posta papperna till CSN kanske. Eventuellt spela lite sims, jag håller på att försöka döda en sim... :-P

Men först: Frukost.

Kattkort

Tema: Utslagna katter.... Haha :-)
Så går det när man härjar hela dan... :-)


Jag har brist på rubriker

Känns som att den rubrik jag skulle kunna använda mig av just nu är: Lite allt möjligt", men samtidigt känns det som att den rubriken kan passa till många av mina inlägg, och det skulle ju bli tråkigt om jag använde samma rubrik till 20 olika inlägg.

Mina handleder har strejk idag. Eller hela kroppen egentligen, magen har krångat sedan igårkväll efter hockeyn, och idag är det både magen och handlederna, ja, även armbågarna och fingrarna. Man kan säga att det är elände från axlarna och ner, i princip. Men, som vanligt så överlevar jag. Alltid nåt.

David jobbar ikväll. Inatt. Han började för ca 1,5 timme sedan (21) och ska jobba till runt 09 imorn.. Men, om jag känner David och hans jobb rätt så lär det nog ta längre tid än så. Tar ju runt 8 timmar när han åker till Linköping, och nu ska han åka till Stockholm, med gods han aldrig kört förut, så det är nog inte omöjligt att det tar längre tid än planerat.

Jag har skaffat tillbaka min gamla msn, hederliga "gamla" 7.5. Live Messenger var bra, och jag gillar att man kan skicka meddelanden när man är "offline", men jag saknar möjligheten att använda messenger plus, där min absoluta favoritfunktion finns. Att man kan samla alla msn-fönster i ett, och ändå ha översikt. Se miniatyren så ser ni nog hur jag menar. Sedan blinkar dom ju som vanligt sedan när någon skriver. Man slipper alltså hundra fönster "där nere", och man slipper windows kassa "samla fönster"-funktion. Jag gillar den inte alls. MessengerPlus' version gillar jag däremot väldigt mkt. Så, 7.5 vinner över Live Messenger. Yes sir.

Hmm... det var nåt mer jag skulle säga, men vad var det?

Ja just det. Varför är det bara skit på tv på fredag- och lördagkvällar? Jo, för att tv-människorna tror att man är ute och har bättre saker för sig än att glo på tv. Men, kan dom inte tänka lite på oss stackare som knappt har nåt socialt umgänge?

Jag måste skaffa mig lite socialt umgänge. Bättre sent än aldrig, right?

Begränsat ordförråd?

Hockeyn igår gick ju förstås inte som jag ville. Men det var faktiskt inte hockeyförlusten som gjorde att jag var irriterad större delen av matchen.

Bakom mig stog en kille, kanske i 35-årsåldern, och hejade som tusan emellanåt! Gött! MEN. När han inte hejade så var han nog den mest irriterande människan jag varit i närheten av på länge. Han verkade ha snöat in på ett visst ord, och använde detta ord matchen igenom.

"Jämtin, din jävla FITTA, kom hit så ska jag ge dig stryk"
"Du är en jävla fitta!"
"Jävla FITT-DOMARE!"
"Davidsson din jävla FITTA!"


...Och dessa vackra fraser upprepades matchen igenom. Främst fras nummer 2 och 4, som kunde användas till hela laget. Jag har aldrig någonsin hört någon använda det ordet så många gånger under en så kort tidsperiod. Uppenbarligen var det inte bara jag som blev förbannad och trött på honom, för tillslut var det en kvinna som knuffade till honom och sa på värmländska: "Säger du fitta en gång till så kommer jag ner och klappar till dig". Yeah! Efter det sa han faktiskt inte fitta nån fler gång. Han frågade dock kvinnan om det var okej att säga kuk, som svar fick han nej och en arg blick, och då hittade han ordet idiot nånstans nergrävt i hans förträngda ordförråd.

Jag blir så trött på supporters som ägnar större delen av sin energi till att hata motståndarlaget. Okej, om dom gör nåt riktigt ruttet så kan man få hata dom, men bara rent allmänt? Jag tror för det första inte att dom tar åt sig nämnvärt, och för det andra så är det myyycket härligare att älska sitt eget lag än att hata något annat. Men det är ju förstås bara min egen åsikt.

Och sedan, det sista i denna bloggen just nu:

VÄLKOMMEN HEM FREDRIK WARG!

Det är nåt fel som är trasigt...

Mitt minneskort till kameran är knasigt. Det är en fil där som är felande, verkar det som, men den går inte att ta bort, utan den kommer tillbaka hela tiden. Denna härliga lilla fil (som jag inte ens vet vad det är, för den går inte att öppna eller förhandsgranska eller något) gör att jag inte kan titta på mina bilder i kameran, för då säger kameran ngt i stil med "SD-kortet kan inte läsas", och då måste man starta om kameran för att den ska funka. Very irriterande!!

Jag har åkt buss idag. En fullproppad, fruktansvärt varm buss. Lägg till en varm vinterjacka till ekvationen och fundera sedan ut resultatet. Jag höll på att döööö. Jag hatar att åka buss, det finns inget syre alls när det blir varmt. Och bussen har värmen på, vilket knappast gör saken bättre. Att kliva ur bussen idag var dagens höjdpunkt - hittills.

Idag kom mitt paket från Buzzador med posten. 20 tablettaskar som jag ska dela ut till vänner och bekanta, och sedan "recensera" tillbaka till Buzzador. Det ska nog gå bra! Det ska bli roligt iaf :-) Får väl se vilka som får bli mina offer... ;-)

Hockey ikväll! Semifinal 5 mellan HV71 och mitt kära Modo. En seger skulle sitta riktigt fint känner jag. Det känner jag iofs inför varje match :-)

Nu ska jag roa mig med lite sims innan det är dags att bege sig mot Kinnarps. Tjing tjing!


Utmanad!

Jag tror jag har gjort denna listan förut, rätt säker på det faktiskt.. :-) Men va tusan, klart jag antar en utmaning!

Fyra saker om mig:

A) Fyra jobb jag haft:

1. The Stadium
2. Eniro 118 118, telefonist
3. Laggarbers skola, 6-års och fritids
4. Arkivservice på Sundsvalls Sjukhus
 

B) Fyra ställen jag bott på:
1. Gårdtjärn
2. Krånge
3. Kovland
4. Granloholm
5. Mariehem (Umeå)
6. Norrahammar (Jönköping)
7. Hovslätt (Jönköping)

C) Fyra TV-program jag älskar att titta på:
1. GREYS ANATOMY 
2. Top Model
3. Desperate Housewives
4. Gilmore Girls

D) Fyra platser jag har semestrat på:
1. Runt om i Dalarna, typ siljan-trakten (Mora, Orsa, Leksand, Rättvik, Gesunda)
2. Rhodos
3. Aiya Napa
4. Hemma

E) Webbsidor jag besöker dagligen (nästan):
1. Modohockey.se
2. blogg.se (och massa olika människors bloggar)
3. Ams.se
4. Blocket.se

F) Fyra favorit-maträtter:
1. Oxfilé... Herregud vad gott det är. Speciellt den på Svarta Börsen tillsammans med Potatisgratängen dom har... Åhhh, njutning
2. Korvstroganoff
3. Köttfärssås (Den som David lärt mig)
4. Davids lax-grej =)

G) Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
1. I sängen tillsammans med David (vilket blir nästa destination när detta är klart)
2. I Kempehallen (Swedbank i all ära, men Kempis är kultur), Modo spelar SM-final i sista avgörande matchen och VINNER! Där vill jag vara... ;-)
3. Hemma i min egen säng kanske. Tillsammans med David och katterna
4. På nån solig strand eller nån cool storstad. Allt betalat av någon annan, givetvis!


Vet dock inte om jag ska utmana någon, det verkar inte vara på populärt... Men bara för sakens skull så utmanar jag:

Arkiv-Sara
Syrran
Mostern
Klutten

Bara för att följa strömmen lixom... ;-)

Vårtecken!

Mitt på esplanaden i Huskvarna ser jag dessa härliga små gula blommor!




Finns inget härligare än att se årets första tussilagos... Riktiga vårkänslor hos Näsberg!

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig...!

Det såg ju bra ut så länge det stog 0-2 till modo. 1-2 såg hyfsat ut. 2-2 kändes inte bra! 2-3 kändes definitvt bättre. 3-3 var väl rätt väntat, inte kul för det. 4-3 var nog kvällens värsta, eftersom det slutade just så. Baaajs. David var nöjd dock. Han gottade sig faktiskt inte i det speciellt mkt heller, då och då är det ju lätt att vara en god förlorare! Annars tycker jag faktiskt att det var en bra match, trots förlusten. Det var mkt fart, mkt känslor, precis som slutspelshockey ska vara. Jag fick även namn och nummer på min tröja, även fast det är en modotröja :-) Så det var ju inte bara elände. Att jag sedan fick gosa med världens underbaraste kille när jag kom hem gjorde ju inte direkt kvällen sämre heller... :-) Love you, David :-)

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Hämta ut biljetterna som jag bokat till hockeyn imorgon (vi fick 2 ståplatsbiljetter. När jag sökte igen så var det slutsålt! Sicket flyt man har ibland) är väl det enda bestämda... Har inte gjort mkt hittills heller, duschat och rensat ut gamla matvaror ur Davids kylskåp. Och så flyttade jag om lite i kylskåpet med.... hehe. Får väl se om David gillar det eller inte, gillar han det inte är det bara att ändra tillbaka till hur det var innan :-) No biggie!

Nu ska jag nog plocka in disken i skåpen, borsta håret och sedan blir det avfärd. Vart David är har jag ingen aning om, som jag fattar det så brukar han sluta vid 11 när han jobbar efter detta schemat, men dom gånger jag sovit här så har han nog aldrig kommit hem den tiden, av diverse olika anledningar. Och jag orkar ju inte sitta här och vänta i flera timmar när det är sånt fint väder ute :-)

Tjingeling!

Göralös

Jag har inget att göra.

Jag gick ut i köket, och genom köksfönstret såg jag en kille i modotröja som gick och slängde soporna. Göööött!

Jag tror jag ska ta en tidigare buss till Kinnarps. Jag och David ska träffas där 18.30, vi har ju sittplats så det är ingen stress före matchen. Den helt klart största fördelen med sittplats. Du får en plats där du ser (relativt) bra utan att behöva stressa till hallen 2 timmar före nedsläpp. Jag gillar dessutom inte att vara ute i sista minuten när man inte har en given plats. Så är det.

En tidigare buss var det, ja. Kanske borde göra mig klar då. Ja.

Heja modo!

Damit, I'm gooood!

Känner mig ritkigt duktig idag. Jag tog mig upp imorse utan några större problem. Klyscha eller inte, men det ÄR faktiskt lättare att ta sig upp på morgonen när det är ljust. Det var minusgrader när jag gick ut, men inte sånna kalla minusgrader, utan sånna där sköna. För det är väl inte bara jag som tycker att det är skillnad på kallt och kallt? Det finns kallt kallt, och så finns det friskt kallt! Imorse var det så där härligt underbart friskt ute! Så jag stannade ute lite extra på vägen från tvättstugan :-)

Gjorde inte så mkt samtidigt som jag tvättade, jag är trots allt ingen morgonmänniska, men när tvätten väl var kvar så stoppade jag in allt där det skulle vara, plus rensade lite i garderoben och byrån. Jag har nog mer kläder än vad jag tror. I like :-)

Nu senast var det disken som fick sig en omgång, hade inga rena bestick alls. Nu har jag istället inga bestick som är smutsiga! Mycket bättre... :-) Passade på att göra ren spisen, diskbänken och kaklet därbakom, och nu ska jag unna mig en liten middagslur så jag orkar med hockeyn ikväll.

Heja modo!

Tisdagstema v. 13

Dags för veckans tisdagstema! Inte lika seg denna gången som förra veckan! Pluspoäng till mig... ;-)
Veckans tisdagstema är struktur, ett tema som jag inte var 100% förtjust i. Fast det var roligare än förra veckans iaf. Två "kluriga" teman på rad, hoppas det kommer ett roligare nästa vecka. Man kan ju förstås föreslå teman själv, menne.... Jag har ju faktiskt inte så bra fantasi där heller. Så det är väl dumt att klaga! Hur som helst.

Då jag inte är riktigt hundra säker på vad ett strukturtema innebär, så gjorde jag en bild som liknar många andras, dvs bild 1 som är nån slags tegel(?)vägg (mitt hus). Den andra bilden är min egen idé, och det är en närbild på tyget på min "vita" soffa. Jag vet att bilden ser brun ut, men det är nog mest ljuset som gör det.

image443image444

Planering

Klockan har gått över midnatt, och det är alltså tisdag. Vad ska jag då göra denna tisdag?

Tja, jag ska sova, först och främst. Kanske läser lite innan jag somnar, det var ett tag sedan. Imorgonbitti ska jag tvätta redan klockan 7. Verkligen inte min tid på dygnet, men det var den enda lediga tiden denna vecka. Eller, det fanns fler lediga tider, men alla var kl 07-11.30, så då kan jag ju få det överstökat imorgon då. Börjar bli allvarlig brist på underkläder och strumpor. Ptja, sedan ska jag väl ta och städa klart med. Eller iaf städa lite mer. Har ju större delen av dagen på mig.

Senare på kvällen är det hockey-dags! Jag och David har sittplats på H Vänster, rad 6. Det är nog rätt hyfsade platser tror jag, bättre än dom vi hade i fredags iaf. En Modo-vinst skulle givetvis kännas fantastiskt bra =)

Nu ska jag gå och lägga mig och gosa med mina två små håriga vänner, och hoppas på att dom är på goshumör och inte härja-humör... :-)

En återanvänd "lista"!

Denna var så rolig när jag gjorde den förra gången så jag måste göra om den och se om resultatet blir lika roande denna gången... :-)



"Go to the music player of your choice and put it on shuffle. Say the following questions aloud and press play. Use the song titles as your answers. NO CHEATING!"

How does the world see me?
Song: För att du finns
Artist: Sonja Aldén
Comments: Ser dom mig för att jag finns? Det är ju en fördel förstås.. :-)

Will I have a happy life?
Song: Looking at the world from the bottom of a well
Artist: Mike Doughty
Comments: Ehh... låter som att jag är lite nere! I don't like =/

What do my friends really think of me?
Song: Live and learn
Artist: The Cardigans
Comments: Jorå, lever och jag lär mig

Do people secretly lust after me?
Song: Ruby Blue
Artist: Roisin Murphy
Comments: Ehh...? Vet inte ens vad sången handlar om

How can I make myself happy?
Song: The worrying kind
Artist: The Ark
Comments: Tydligen inte, haha. Jag är dömd till att oroa mig!

What should I do with my life?
Song: Portions for foxes
Artist: Rilo Kiley
Comments: "I'm bad news" sjunger hon. Jag kanske ska bli en trubbelmakare?

Why should life be full of so much pain?
Song: Into the fire
Artist: Thirteen senses
Comments: Jo, eld och pain hör ju ihop, och bränner man sig så gör det ont.

How can I maximize my pleasure during sex?
Song: I won't be left
Artist: Tegan and Sara
Comments: Nej, jag ska oxå ha min del av kakan

Will I ever have children?
Song: Chasing cars
Artist: Snow patrol
Comments: Låter inte helt lovande.

Will I die happy?
Song: Not ready to make nice
Artist: Dixie Chicks
Comments: Verkar som jag kommer vara lite bitter när jag dör.

What is some good advice for me?
Song: Catch my disease
Artist: Ben Lee
Comments: Haha ska ni smittas av mig eller ska jag smittas av er? =)

What is happiness?
Song: Snow (Hey oh)
Artist: Red Hot Chili Peppers
Comments: Ja för all del, en solig dag på ett snöigt fjäll är verkligen underbart

What is my favourite fetish?
Song: Suddely I see
Artist: KT Tunstall
Comments: Något jag ska upptäcka snart kanske?

How will I be remembered?
Song: How to save a life
Artist: The Fray
Comments: Om jag blir ihågkommen för att ha räddat nåt liv så vore det ju kalasbra... :-)

Film-"utmaning"

Utmaning om film



Jag knyckte denna utmaning från Hanna, den är dock på engelska så håll till godo!


Supposedly if you?ve seen over 80 movies, you have no life. Mark the ones you?ve seen. There are 200 movies on this list. Put your score in header and repost:

 

[ ] Rocky Horror Picture Show
[X] Grease (måånga gånger)
[ ] Pirates of the Caribbean
[X] Boondock Saints
[ ] The Mexican
[ ] Fight Club
[ ] Starsky and Hutch
[ ] Neverending Story
[X] Blazing Saddles (otrooooligt många gånger!! Jag kan den nog utantill)
[ ] Airplane
Total: 3

 

[ ] The Princess Bride
[ ] AnchorMan: The Legend of Ron Burgandy
[ ] Napoleon Dynamite
[ ] Labyrinth
[X] Saw
[X] Saw II
[ ] White Noise
[X] White Oleander (Senast idag faktiskt)
[X] Anger Management
[X] 50 First Dates
Total: 5

 

[X] Scream
[X] Scream 2
[X] Scream 3
[X] Scary Movie
[X] Scary Movie 2
[X] Scary Movie 3
[X] American Pie
[ ] American Pie 2
[ ] American Wedding
[ ] American Pie Band Camp
Total: 7

 

[ ] Harry Potter
[ ] Harry Potter 2
[ ] Harry Potter 3
[ ] Harry Potter 4
[ ] Resident Evil
[ ] Resident Evil 2
[ ] The Wedding Singer
[ ] Little Black Book
[ ] The Village
[X] Lilo & Stitch
[ ] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
Total: 1

 

[X] Finding Nemo
[ ] Finding Neverland
[ ] Signs
[X] The Grinch
[ ] Texas Chainsaw Massacre
[ ] White Chicks
[X] Butterfly Effect
[X] 13 Going on 30
[ ] I, Robot
Total: 4

 

[X] Dodgeball: A True Underdog Story
[ ] Universal Soldier
[X] A Series Of Unfortunate Events
[X] Along Came Polly
[ ] Deep Impact
[ ] KingPin
[X] Never Been Kissed
[X] Meet The Parents
[ ] Meet the Fockers
[ ] Eight Crazy Nights
[ ] Joe Dirt
Total: 5

 

[X] A Cinderella Story
[X] The Terminal
[X] The Lizzie McGuire Movie
[ ] Passport to Paris
[X] Dumb & Dumber
[X] Dumb & Dumberer - that was a mistake!
[X] Final Destination
[X] Final Destination 2
[ ] Final Destination 3
[X] Halloween
[X] The Ring
[X] The Ring 2
Total: 10

 

[X] Harold & Kumar Go To White Castle
[ ] Practical Magic
[ ] Chicago
[ ] Ghost Ship
[X] From Hell
[ ] Hellboy
[ ] Secret Window
[ ] The Whole Nine Yards
Total: 2

 

[X] Troy
[ ] The Day After Tomorrow
[ ] Child?s Play
[ ] Seed of Chucky
[ ] Bride of Chucky
[X] Ten Things I Hate About You
[ ] Just Married
[X] Gothica
[ ] Nightmare on Elm Street
[ ] Sixteen Candles
[X] Remember the Titans
[ ]Coach Carter
Total: 4

 

[ ] Bad Boys 2
[ ] Joy Ride
[ ] Seven
[X] Ocean?s Eleven
[ ] Ocean?s Twelve
[ ] Identity
[ ] Lone Star
[ ] Bedazzled
[ ] Predator I
[ ] Predator II
Total: 1

 

[X] Independence Day
[ ] Cujo
[ ] A Bronx Tale
[ ] Darkness Falls
[ ] Christine
[X] ET
[ ] Children of the Corn
[X] My Boss? Daughter
[X] Maid in Manhattan
[ ] Frailty
Total: 4

 

[ ] Best Bet
[X] How to Lose a Guy in 10 Days (Äääälskar Kate Hudson)
[X] She?s All That (Min typ av fånig film! Älskar sånna, hihi)
[X] Calendar Girls
[ ] Sideways
[X] Mars Attacks (Ja fy.... hua)
[ ] Event Horizon
[ ] Ever After
[x] Forrest Gump
[ ] Big Trouble in Little China
Total: 5

 

[X] X-Men
[X] X2
[X] Spider-Man
[ ] Spider-Man 2
[ ] Sky High
[X] Jeepers Creepers
[ ] Jeepers Creepers 2
[X] Catch Me If You Can
[ ] The Others
[X] Freaky Friday
[ ] Reign of Fire
[X] Cruel Intentions
[X] Cruel Intentions 2
[X] The Hot Chick
Total: 9

 

[ ] Swimfan
[ ] Miracle
[ ] Old School
[ ] The Notebook
[ ] K-Pax
[X] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
[X] Lord of the Rings: The Two Towers
[X] Lord of the Rings: The Return of the King
[ ] Walk to remember
[X] Boogeyman
Total: 4

 

[ ] Hitch
[ ] The Fifth Element
[ ] Star Wars Episode I The Phantom Menace
[ ] Star Wars Episode II Attack of The Clones
[ ] Star Wars Episode III Revenge of The Sith
[ ] Star Wars Episode IV A New Hope
[ ] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
[ ] Star Wars Episode VI Return of The Jedi
[ ] Troop Beverly Hills
[ ] Swimming with Sharks
Total: 0

 

[ ] Air Force One
[ ] For Richer or Poorer
[ ] Transporter
[ ] Transporter 2
[ ] People Under the Stairs
[ ] Blue Velvet
[ ] Sound of Music
[X] Parent Trap Re-make (Hehe ja, den gick på tv typ i lördags när jag inte orkade göra nåt mitt på dan... :-P)
[ ] The Birds
[X] The Terminator
[X] Terminator-2
[X] T-3
Total: 4

 

[ ] Empire Records
[ ] SLC Punk
[ ] Meet Joe Black
[ ] Nightmare Before Christmas
[X] The Silence of the Lambs
[X] Sleepy Hollow
[ ] I Heart Huckabees
[ ] 24 Hour Party People
[ ] Blood In Blood Out
Total: 2

 

[ ] Thirteen
[ ] Manic
[X] American History X (Åhhh den är ju så bra)
[ ] Deep Blue Sea
[X] George of the Jungle
[ ] Canadian Bacon
[ ] How High
[ ] The Jacket
[X] My little pony 1986 (vet inte säkert, men är rätt säker på jag sett miljarder my littlle pony-filmer)
Total: 3

 

[ ] Road to perdition
[ ] Jesus Christ Superstar
[ ] Rent
[ ] Mulan
[ ] Mulan 2
[X] Lion king
[ ] Lion King 2
[X] Legally blonde
[X] Legally blonde 2
[X] Pink Panther
Total: 4



Mitt resultat: 77/200! Haha gränsen för att inte har nåt liv låg på ca 80 filmer... Jag ligger alltså precis på gränsen, men det gör mig inget! Jag gillar att kolla på film, och dessutom är det ju inte så att man kollat på alla dom här under typ ett års tid. Vissa var det ju aslänge sedan man såg!

Sen finns det ju även fillmer på denna listan som jag vill se... Får väl göra en uppdatering om ett år ;-)


Tisdagstema v. 12

Bättre sent än aldrig, eller hur var det nu igen? :-) Jag lovar att försöka vara snabbare med denna veckas tisdagstema... :-)

Förra veckans tisdagstema var OMVÄXLANDE. Och jag med min dåliga fantasi kom inte på något bättre än detta: Ibland blåser det, och ibland blåser det inte. Det växlar helt enkelt... ;-)

image440


image442

Definitionen av 'full dammsugarpåse'

Fick ett ryck tidigare idag och bestämde mig för att städa. Så, jag drar fram dammsugaren och börjar dammsuga min vita soffa som nu är full med svart katthår. Man skulle behöva dammsuga den flera gånger per dag för att den ska hålla sig vit, men det orkar inte jag. Så, jag har köpt ett sånt lakan med resårkanter som ska täcka soffan. Hur som helst. Jag började som sagt att dammsuga soffan, kom dock inte långt förrän jag tänker att ett byta av dammsugarpåse kunde vara bra. Har ju trots allt tänkt flera gånger att den faktiskt suger dåligt.

Först fick jag inte ens upp luckan till där påsen sitter. Så, då ringer jag till den tidigare ägaren - min mor. Och då gick det såklart galant =) Påsen var dock inte det lättaste att få ur. Jag triskades nog åtminstone 20 minuter, och tog även loss själva dammsugarslangen, innan jag fick loss påsen. Förklaringen till att den satt fast (och att den sög dåligt) var enkelt. Det var damm (fast mestadels katthår, det märktes ju tydligt) ända ut i slangen! Så bytet av påse var nog i sista minuten :-) Jag lyckades även sätta i en ny påse, utan några som helst problem. Lovely! Sedan gick dammsugandet som en dans, och den sög som aldrig förr.. :-)

Tjejsnack v. 13

Din handväska

· Anser du att du behöver använda handväska?
Mja, jag skulle väl klara mig utan den, men då skulle mina fickor bli överfyllda med prylar istället

· Vad har du i din handväska just nu?
Haha! Okej, inventering: Plånbok, 2 mobiltelefoner, deodoradant, stegräknare, ipren, hårband, nån slags hårgrej som jag inte vet vad den kallas, en smyckespåse innehållande ett halsband och en ring, knappnålar, en enkrona, Extra-tuggummin med jordgubbssmak, en klubba med apelsinsmak, tre pennor, steril kompress, nycklar, 2 kondomer, strumpor, reflex, linda till handleden, lypsyl, Atarax, recept som ska hämtas ut på apoteket, p-piller, testparfym från Paris Hilton, plåster, tampong, pass, kvitton från ikea, gamla bussbiljetter, papper från ams, info om utbildningar, biljetter till hv-modo på tisdag, ooooch min kära nya kalender.
Nej, det är ingen resväska... :-)

· Vad har du alltid i den utöver plånbok/mobil?
P-piller, nycklar, tuggummi, plåster

· Vad har du i handväskan som du egentligen skulle klara dej utan?
Haha, ja, fruktansvärt mycket! Knappnålar? Steril kompress? Det är ju knappast något man använder dagligen.

· Finns det någonstans du inte tar med dej handväska?
Ja, när jag ska på hockey och har ståplats. Finns inget jobbigare än att släpa på den när man vill heja och tjoa som en dåre! Och inte till stallet heller. Rätt opraktiskt, lixom.

Det blidde inget...

Fick precis sms från Carro, och hon behöver ingen extra medryttare just nu då hennes instruktör är intresserad av att rida Yatzy regelbundet fram tills slutet av maj. Jag tycker det var ett smart val av henne, Yatzy är trots allt en unghäst och behöver så mkt träning från en erfaren ryttare som han kan. Hon sa dock att hon gärna sparar mitt nummer och hör troligtvis av sig i maj då jag varit den mest lovande som hört av sig... :-) Alltid något! Visst är det tråkigt att det inte blev nåt... Det är verkligen en fin häst och allt runtomkring verkade ju vara helt kalasbra, men vi får väl vänta och se vad som händer i maj istället! Det är ju trots allt bara drygt 2 månader dit.

Dessutom kan det nog vara skönt för min ekonomi att slippa... Varesig jag vill erkänna det eller ej... :-)


HM vs Kappahl

Reklam är sällan något man gillar. Ibland ploppar det dock upp guldkorn. Här är ett exempel på en aktuell reklam som jag inte gillar (HM), och en äldre reklam som jag gillar (Kappahl). Den aktuella Kappahl-reklamen med Goldie Hawn tycker jag är ännu bättre än denna jag visar i bloggen, men den hittade jag inte, så ni får hålla till godo med Dustin Hoffman





Jag gillar Kappahls slogan: YOU LOOK GREAT!
För det är så jag känner mig i många av Kappahls kläder. Mängder med pluspoäng till Kappahl!

Hockey hockey och lite annat

Vi väntar på tredje perioden. Hade egentligen tänkt se hockeyn hemma hos David idag, men det blir familjemiddag hemma hos hans föräldrar istället. Trevligt, och goood (och nyttig) mat.

David och hans pappa sitter och försöker få fram kanal 9 på tv:n. Det går inte jättebra, dom har väl suttit där en halvtimme iaf. Jag tröttnade och gick hit istället. Kan ju lyssna lite på webradio tänkte jag, men kom precis i periodpausen... Typiskt :-) 1-1 står det iaf. Spännande. Linköping ångar på med 4-1 mot FBK, hoppas dom håller i det. Skulle mycket hellre se LHC i final än FBK. Usch för Löfbergs Lila ;-)

Måste dock snart åka och hämta ut biljetterna till tisdagens match, dom ska ju hämtas ut senast idag. Hoppas det inte är någon speciell tid, för det har jag inte sett något om. Men både ATG:n på Coop och MAXI har ju öppet till 22, så man borde väl ha tills dess på sig. Hoppas jag.

Ska ta och kasta iväg ett SMS till Caroline (hon som har Yatzy) och se om det fortfarande är aktuellt med provridning imorgon. Jag är ju verkligen sugen.

Imorgon är det Öppet Hus på Arbetsförmedlingen för olika KY-utbildningar. Jag ska dit och nosa reda på information om Ridskolepedagog-utbildningen som Tenhult har. Jag, AF och FK har planer, CSN och Tenhult kan pajja dom. Men jag hoppas att dom är snälla. Fast är egentligen CSN och intagnings-personer kända för att vara snälla?

Night at the museum

Har just kollat på ovanstående film, och den var sjukt rolig! Den rekomenderar jag... :-) Kanske återkommer med recension senare, nu ska jag kolla på King Arthur och spela sims2 :-P

Globen horseshow

Nu har dom släppt biljetterna till sthlm international horseshow som firar 15 år i år! Jag säger väl samma sak som jag säger varje år; "I år MÅSTE jag bara gå!"

Man borde ju eg boka biljetter redan nu, fixa GRYMMA platser, och sedan fixa resten framåt hösten. Man har ju gott om tid lixom. Nån som är sugen? ;-)

Bilder från hockeyn 070323

image438image437image439

David hejar och skriker in i det sista, själv är jag mest bara nöjd med slutresultatet... ;-)
David fick även sitt namn och ett nummer tryckt på sin tröja, he's number one! (Speciellt för mig, hihi)

Jaha, vad ska man ha för rubrik idag?

Hockeyn igår var förstås en riktigt höjdare! Full fart i matchen och stämningen i arenan var riktigt härlig. Killarna som satt strax nedaför oss var roliga, skrek hejarramsor och hejade fram våra modoiter. Det roligaste var när dom körde "Alla vi som älskar modo klappar nu!", och så klappade vi. Och sedan så sköng han lite tystare, "Alla vi som älskar HV klappar nu!", och då var det endast David som klappade. Killarna skrattade och en av dom frågade David vart han hade sina kompisar. Dom och David skrattade tillsammans, bara vänskapliga miner! Så ska hockey vara! Det var iaf roliga killar som satt där nedanför oss.

Vi åkte in till stan en sväng efteråt, men gjorde ingenting där, bara gled runt i bilen. Åkte förbi McDonalds och käkade lite, där var det många Modoiter! Kändes gött =)

Hmm, känner att jag inte har mkt koncentration på bloggandet just nu, för han står och pratar om en massa grejer. Hehe. :-)

Idag då?
Noll koll. Frukost är första målet för jag är fruktansvärt hungrig.

Ja just det. Läste på Färstas hemsida idag att en av mina myshästar har blivit avlivad. Fina Fänrik. Men bättre att ta bort honom än att han ska måsta lida. Alltid tråkigt när en häst måste avlivas, men det har varit så många av "mina" hästar som tagits bort den senaste tiden. Först Huj och Fantomen, sedan Zeb, och nu även Fänrik.

I am Buzzador!

Jag ska nu ha ett uppdrag som Buzzador, jag ska tydligen bjuda på en massa tuggummin till folk, och sedan rapportera tillbaka till Buzzador vad folket tyckte. Spännande :-)

Men nu ska jag sticka iväg till Kinnarps Arena, Heja heja heja Modo!

ÄCKLIGT!

Nu tänker jag vara elak och oförstående.

Nere på stan. Jag skulle byta buss för att åka hem. Gick till min hållplats, bussen kom väldigt passande. Många skulle åka på samma buss. En av dom var en äldre herre, kanske runt 70 år eller något. Och från hans näsa hängde en låååååån snor-... ja, vad ska man kalla det? Som en lång droppe med snor. Och jag menar lång! Den gick typ nedanför munnen! Nej, jag skämtar inte! När han tog några steg mot bussen så började droppen dingla, och då upptäckte han den. Han strök dock inte bort den helt och hållet, utan det blev en liten droppe kvar. Och den droppen blev längre, och längre... Och så upprepades hela saken igen. Jag kunde inte låta bli att stirra, och hade säkert nån äcklad min i ansiktet med. Jag kunde helt enkelt inte låta bli. Gubben satte sig långt bak på bussen och jag satte mig långt fram, främst för att slippa se honom och hans snordroppe. För man sätter sig ju inte direkt långt fram och sedan vänder sig om för att se en snor-gubbe. Jag kastade en sista blick på honom när det blev dags för mig att kliva av bussen, och ja, snoret var långt nedanför läpparna då med. Uuuuuuuusch!

Ja, det kan hända vem som helst, och det är säkert inte lätt att vara gammal, men fyyyyyyyy så äckligt det var!

Biljetter!

Oh yeah, ett ihärdigt klickade på ticnet lönade sig! Två biljetter dök tillslut upp, och jag bokade! Visserligen sittplats, men det är inget som säger att man MÅSTE sitta bara för att man har sittplats.

Hade även möjlighet att få biljetter via modosyd, men för det så måste man vara medlem, alltså ett medlemskap per bokat biljett. Och då David inte vill vara medlem i modo så fick jag helt enkelt hitta en annan variant... Och det funkade ju tillslut :-)

Så imorgon är jag och David på plats när modo tar andra semifinalsegern mot HV71.. ;-)

Jag har kommit till insikt

Jag gillar inte toalettpapper med bara ett lager. Det ska vara dubbla lager, och det ska vara mjukt!
Punkt slut.

...


Sedan så tycker jag det är tråkigt att jag inte får lika många kommentarer längre... :-P Känns ju mer lockande att blogga när man vet att folk läser, och även kommenterar. Okej, jag fattar att man inte kommenterar allt, men ändå... Hihi :-)

Vilken kväll!

Kom till David vid 17.30. Vi gjorde inte så mkt, pratade lite, David försökte förklara till Klämmestorp, och sedan fick jag låna bilen. Inte helt otippat så körde jag ju vilse, och hamnade vid TTC uppe vid Axamo. Lite galet, men iaf en aning åt rätt håll (alltså inte som den gången jag körde mot Nässjö när jag skulle hem till Tallhöjden, den gången då jag hade köpte en byrå på IKEA). Jaja, hur som helst. Jag ringde till David och han fick guida mig rätt, och jag anlände till Jönköpings Fältrittklubb med ett par minuter till godo. Dock chockerande mycket bilar! Och låååång kö när man väl kom fram till ridhuset! Jag hade verkligen inte väntat mig att det skulle vara så mkt människor där.

Stall Flyinge hade med sig 14 hingstar. Och vilka hingstar sedan! Herregud, att se dom komma in där fick mig att rysa i hela kroppen. Några visades vid hand, men dom flesta visades uppsuttna. Dom var mellan 4-11 år gamla, svenska, tyska, holländska, och franska. Vilka fantastiska djur. Kvällen hade (minst) 2 höjdpunkter. Den första var när Jens Fredricson kom in på Santa Cruz. Hoppade några hinder, lånade mikrofonen av speakern. Red runt och pratade lite, och skulle sedan hoppa ett hinder samtidigt som han pratade i mikrofonen. Han red an mot hindret "Åh shit, det var högt det här", hoppade hindret med tyglarna i en hand och micken i den andra, "Jo, men det gick ju bra ändå". Hela tiden med hästen samlad i perfekt form, lugnt tempo och inga problem alls över hindret. Hindret som förresten måste ha varit minst 1,30 högt. Fantastisk häst, fantastisk ryttare. Kvällens andra höjdpunkt(er) var när en kvinnlig dressyrryttare visade upp 3 olika hingstar (inte samtidigt alltså) som var fantastiskt vackra. Minns tyvärr varken namnet på ryttaren eller hästarna. Men att se en sådan skicklig ryttare rida sånna snygga hästar... Åhhh. Och vilken trav dom hade, dressyrhästarna. Lyfte knäna riktigt högt, och den ökade traven var bara ... Ja, hallelulja moment, helt klart.

När allt var slut gick jag därifrån med en lyckokänsla som jag bara kan få av att se riktigt skickliga ryttare på vackra hästar. Själen var lugn, och lusten att träna (ridning alltså) var starkare än på länge. För jag kan oxå. Iaf på Diana. Öppna, sluta, skänkelvikning, förvänd öppna, sluta och skänkelvikning, galoppombyten. Vi lyckades till och med med några steg passage och nästan en hel piruett den sista sommaren. Åh, jag saknar Diana. Bättre häst kommer aldrig finnas.



Kvällen var dock inte slut här. Modo vann första semifinalen mot HV71 (ska jag kanske ha modotröjan på mig på scouterna imorn? Då släpper dom väl inte in mig, haha), och dessutom var det ju premiär för Fråga Olle. Men hingstvisningen var ändå kvällens 10-poängare. Jag är dock sur på mig själv för att jag glömde att ta med mig kamera....!

Min nya granne

Nuuu minns jag vad det var jag tänkte blogga om!

Jag har ju fått en ny granne. Eller två iofs, men det är den ovanför mig som jag tänker blogga om. Och detta är alltså inte gnäll, utan rena observationer! Han spelar musik konstant! Hög musik alltså. Massor med bas. Och som sagt, detta är inte ett klagomål, det är snarare så att jag är lite avundsjuk :-) Jag vill oxå ha en bra stereo med ordentliga högtalare! Okej att jag kanske inte skulle kunna kräma på det värsta med tanke på katterna, men ibland får man ju sånna ryck... Speciellt när man ska städa! Musiken ska överrösta dammsugaren, det är min filosofi.

Fy skäms!

Kappahl frestar mig med ännu ett utskick som ger 30% rabatt på valfritt damplagg.. Åhhh det kliar i fingrarna på mig. Meen, denna gången ska jag hålla mig i styr. Inga nya kläder till Erika. (Tyvärr).

Vahettere..... vad var det jag skulle säga nu igen?
Jo, jag har bestämt mig för att åka på Hingstvisningen ikväll! Kul att hitta på nåt annorlunda tycker jag! Och att det handlar om hästar är ju inget minus direkt =) Sms-ade med Yatzyz ägare förut med, och jag får komma och provrida igen på måndag om jag vill. Hon frågade om jag ville komma på torsdag, och rida ut en sväng med en annan tjej i stallet, men egentligen funkar ju inget av alternativen. På måndag kl 13:15 ska jag till läkaren (vi skulle träffats runt 13-13:30 ungefär), och på torsdag har jag ju scouter kl 18:30, så då hinner jag troligast inte vara i stallet kl 16 (det tar ju lite tid det där med stallsysslor och ridning). Synd. Förhoppningsvis kan vi hitta några andra alternativ.

Öhh.. vad var det mer då? Joo, har beställt tid för kattvaccination. Den 17/4 blir det, alltså dagen innan David åker till Kanada. Ojoj, det känns bara mer och mer verkligt att han ska åka. Undrar hur det kommer kännas när han faktiskt åker. Jag lär nog grina en eller annan skvätt, men det går säkert bra ändå.

Nej, nu har jag inget mer att skriva.

Bajbaj

Tisdagstemat denna vecka

Nej, jag har inte glömt bort det! Även om jag några gånger under dagen faktiskt funderat på om jag ska "glömma bort" det. Klurigt tema denna veckan, och jag har inte haft fantasi nog att hitta något idag. Jag ska fortsätta lura på vad jag kan hitta på, och så uppdaterar jag när har fixat det =)

Smått och gott

Nu är allt glasklart!

Minns ni att jag för ca en vecka sedan skrev att jag skulle sjunga solo på Shackles? Och dagen efter skrev jag att jag hade mailat körledaren, och fått till svar att hon redan hade en solist, men att vi kunde ta en vers var?

När jag kom till Kristinegården för kvällens körträning så haffade jag Maria direkt, och frågade henne vem den andra solisten var. Hon såg allmänt förvirrad ut, och frågade hur jag kunde veta att hon fått ytterligare en förfrågan om att vara solist på den låten. Då klarnade det för oss båda - hon trodde att jag som mailade var en annan person än jag som hade frågat på körträningen. Jag var alltså den andra solisten! Så, summan av det hela är alltså att jag är den enda solisten! Dock har jag bett om att få hjälp med sticket på låten då det är lite för högt för mig.

Så så var det med den saken!

Idag har jag även "slösat" pengar igen och köpt mig en kalender. Äntligen hittade jag en vettig sak! Så nu kan jag skriva ner alla läkarbesök, alla möten med AF och FK, när katterna avmaskas och vaccineras, och jag kan hålla reda på när det INTE är träning med kören eller något annorlunda med scouterna. Och jag kan dessutom pricka av dagarna som David är i Kanada, och jag kan räkna ner tills han kommer hem... :-)

Förresten så har jag funderat på att åka norrut samma dag som David åker till Kanada. Han åker ju från Arlanda, och om jag ändå ska skjutsa honom, och då alltså är halvvägs till Sundsvall, varför inte fortsätta resten av vägen? Då får jag ju dessutom lite sällskap första tiden när David är borta, för det lär jag behöva. Och vilket sällskap kan vara bättre än familj och barndomsvänner?

Sen så måste jag bara få påpeka att det är otroligt ohyfsat av HV71 att inte lämna några biljetter kvar till mig när Modo kommer ner. Ja, jag missade biljettsläpp med en timme, och då var alla biljetter redan slut. Röv. Och då kan jag även passa på att ösa lite hat över alla snikna jä*lar på Blocket som ska ha dubbla priset för nå sketna hockeybiljetter. Jag tycker inte om folk....

FÖRBANNADE AS!

Jag blir verkligen förbannad på hur människor kan bete sig. Åhhhh vad jag önskar att dom fick smaka på sin egen medicin... Jävla idioter....

Man våldtog kompisens hund på toaletten
Hästarna slogs över ryggen med en påk

Inte riktigt som jag tänkte...

Mjo, jag hade ju som sagt tänkt åka hem när David åkte till jobbet inatt. Men, har du försökt kliva upp ur en vaaarm och mysig säng kl 3 på morgonen när du egentligen inte måste? Det är inte så himla lätt som man kan tro... :-) Så, jag låg kvar i sängen och sov vidare.

Sedan imorse så tänkte jag att jag kanske skulle satsa på ett extra EFIT idag, plus att jag tänkte ta bilder på den nya garderoben. Så, jag kliv upp och började leta efter Davids kamera. Men, för att ännu en gång återknyta till rubriken så hittade jag ju såklart inte kameran.

Så istället sitter jag här med min frukost och kollar på Våra bästa år, och därefter tänkte jag bege mig hemåt. Skulle gärna vänta tills David kommer hem, men gör jag det så kommer jag aldrig härifrån... :-)

Och träningsvärken börjar smyga sig på efter gårdagens ridning.
Och ikväll är det kör. Då blir det väl Shackles-diskussioner antar jag. Hoppas inte rubriken gäller det med...

Jag har sagt det förr...

.... och jag säger det igen.

Folk är inte kloka. Stackars barn, Metallica kan man väl för tusan inte heta....

Provridningen avklarad!

Jomenvisst! Det tog längre tid än jag trodde, men det gick bra. Yatzy, så heter hästen. Riktigt fin var han. Och stoor, större än Diana tror jag. Men jättefin. Jag pysslade med honom och gjorde honom iordning medans Caroline (ägaren) mockade.

Precis som hon sa så var det väldigt nära till JFRK's ridanläggning. Och i ridhuset var det helt tomt, så där fick man göra vad man ville. Jag skrittade mest, och i skritten fungerade vi fint, hehe. Han hade en väldigt stor och "gungig" trav, och jag kunde knappt varken rida lätt eller sitta ner, jag skumpade omkring som värsta nybörjaren. Undra på att han blev störd på mig. Galoppen var okej. Fast på volten längst bort så tyckte han att det var dags att bråka lite, så han bockade ett antal gånger. Så någonridvana har man väl kvar antar jag, eftersom jag satt kvar och mest skrattade åt det. Men som sagt, mest av allt skrittade jag. Han hade en bra skritt iaf, hehe. Var iofs inget fel på galoppen hellre, fast jag fick aldrig nån riktig kläm på hur han funkade. Han blev typ stressad när man drev på, men om man inte drev så stannade han av. Antar iofs att man måste driva mer med sitsen och inte med skänklarna, men men. Lätt att vara efterklok. I slutet av provridningen så satte sig Caroline själv upp och red lite, för att visa hur han kan gå. Och jag säger då det, det är en riktigt snygg häst med stor kapacitet. Verkligen. Självklart lite grön, och med saker kvar att lära, men han är ändå duktig. Och tjejen med förstås.

Vi gick båda tillbaka till stallet. Hon frågade om jag ville rida tillbaka, men jag kände att jag inte hade ork nog att kravla mig upp på hästen en gång till. Jag var sååå trött! Snacka om noll kondis alltså. Haha :-)

Gjorde iaf klar hästen för natten eftersom han skulle slippa snöovädret ute resten av dagen, och sedan skjutsade jag hem Caroline.  Åkte hem, donade lite, och sedan packade jag lite grejer och åkte till David. Jag har lite dåligt samvete för katterna just nu, men imorn blir jag hemma större delen av dagen. Åker nämligen hem härifrån när David åker till jobbet inatt vid 03. Så då är jag hemma tills det är dags att åka till kören.

Nu ska jag återgå till mitt filmtittande. Jag och David hyrde två filmer igår, "Class of '76" och "World trade center". Såg Class-en igårkväll, och nu sitter jag ensam och kollare på WTC. David sover, och det lär nog jag göra snart med. Det har varit en lång dag (vaknde 8, ovanligt tidigt för att vara mig), och har varit trött större delen av dagen. Men,  på pin tjiv så antar jag att den tröttheten är väldigt försvunnen när filmen är slut. För jag ska nämligen kolla slut på filmen. So is it!

Provrida!

Om ungefär 1,5 timme ska jag iväg och provrida en häst som ägaren söker medryttare till.

Så här ser annonsen ut:


"Hej.
Jag söker en erfaren och rutinerad ryttare som är lugn tydlig men bestämd o mjuk i handen. Du bör va över 18år! Gärna någon som gillar markarbete/dressyr eftersom han forfarande ha lite att lära. Träning för instruktör är helt ok! Tror han kan gå långt med rätt ryttare för den som är tävlingsintresserad. Det är en snygg hbl vallack e:chess. Han är 174cm 5½ år, supersnäll vid ALL hantering,trevligt temperament,trafiksäker och VÄL grundriden. Han står i ett litet stall 5 min ridväg från JFKs alla bekvämligheter så som ridhus,utebana och fina skogsvägar. Jag behöver hjälp 2 dagar i veckan eftersom jag känner att tiden inte räcker till. Ett plus är om du ha unghästvana och bil men INGET krav.Låter detta intressant ring mej han är värd att se! Mvh Caroline"



Jag vet inte om detta är något för mig, men man kan ju iaf prova. Det är billigare än att rida på ridskola, och har man dessutom chans på träning och tävling så är det klart jag ger det ett försök. 400kr i månaden vill hon ha, och även fast budgeten är hårt åtdragen så ska jag tvinga mig själv att ha dom pengarna - för rida, det vill jag göra.

Återkommer med rapport senare :-)

Tjejsnack v. 12

Vår!

· Har du något vårtecken som innebär vår för dig?
Det skulle va när man ser årets första blommor kanske.. Och dom har jag sett!

· Har du fått vårkänslor än?
Jaa, när jag såg blommorna i rondellen vid högskolan :-)

· Gör du något speciellt hemma när det blir vår?
Nej ingenting. Skulle kunna tänka mig att byta gardiner, men det är väl allt kanske.

· Vad är det bästa med våren?
Att nedräkningen till sommaren har börjat!

· Finns det något negativt med våren?
Ja, denna våren är det ju att David åker till Kanada, men annars sympatiserar jag med alla pollenallergiker och säger pollen!

Min typ av sophämtning!

Detta jobbet vill jag ha... :-)

Det luktar träslöjd!

Jag skrev följande inlägg för 7 timmar sedan, men då var blogg.se inte min vän. Så jag publicerar det nu istället, och lägger till lite på slutet.



David och hans pappa håller på att inreda hans nya spegelgarderob med hyllar. Det bli vansinnigt snyggt ska jag berätta! Återkommer med bilder framöver. Hur som helst så sågar dom till hyllorna ute på balkongen, och det luktar precis som det luktade på träslöjden som man hade på grundskolan. Luktar gott!

Igår var vi på After Work på Balzars (tror det hette nåt sånt iaf) med några av Davids kompisar. Riktigt trevligt, åt en ovanligt billig tacobuffé. Gott var det. Sedan gick vi på bio. Alla gick dock inte på samma bio! Davids kompisar gick och såg "Music and lyrics", men varken jag eller David var speciellt sugna på att se den, så vi gick på Blood Diamond istället. Och den var verkligen fruktansvärt bra! Den rekomenderar jag er att se, verkligen! Efteråt mötte vi upp dom andra på Kaffe Paus, där dom hade tagit en fika i väntan på oss. Satt där och sällskapade en stund, och åkte hem när dom stängde, dvs strax före midnatt. Helt klart en trevlig kväll!

Idag... Ja, vad händer idag? Ingen aning. Tänkte bege mig hemöver snart, för jag är fortfarande kvar hos David. Vi hade några funderingar på att gå på Jazzklubb ikväll, men vi har inte riktigt bestämt oss. Jag skulle vara lika nöjd med en mysig hemmakväll bara vi två... :-) God mat, en bra film... Myyys :-)

Imorgon gäller det. Sjunde och avgörande kvartsfinalen mellan Modo och Timrå (och även mellan HV71 och Brynäs). Nu MÅSTE Modo vinna, annars är det bye bye för denna säsongen. Vore allt för otrevligt att åka ut mot skräp-Timrå. Hoppas även att HV tar Brynäs nu i sista. Hockey hockey hockey hockey!

Jag skulle behöva köpa nya underkläder och strumpor. Det börjar tryta. Gamla, slitna och trasiga underkläder och strumpor är faktiskt inte så roligt. Om man ändå vore miljonär... :-)



Japp, då var dagen nästan över då. Vad har hänt idag? Inte så mkt faktiskt. David och hans pappa grejade för fullt. Vid 15 dök Davids mamma upp med lite fika, så vi fikade. Ca en timme senare åkte jag och David på en liten shoppingrunda för att hitta någon slags korg-förvaring till hans garderob. Så det blev EKO-hallen, ÖB, Rusta (som var stängt), EKO-hallen igen, och sist IKEA. På vägen hem stannade vi och köpte pizza till oss och Davids föräldrar. Jag hade egentligen tänkt åka hem "redan" innan pizzan, men eftersom det blev lite bråttom hem så åkte jag med till David. Pizzan var god, men min andedräkt osar fortfarande vitlök! Mums va? ;-)
Sedan var det fortsatt inredning som gällde. Själv kände jag mig mest ivägen, lite "ju fler kockar desto sämre soppa". Jag kan ju inte bestämma vart David ska ha sina grejer, och han hade ju redan fullt upp att peka vart grejerna som hans mamma och pappa höll på med.
Så jag åkte hem. Kändes lite trist eftersom jag trodde att vi skulle hitta på något, men det kommer ju fler tillfällen för det! Verkar vara jazzkvällar på Harrys varje lördag nu, så det är ju ingen fara med den saken =)

Nu ska jag forsätta kolla på Dodgeball - filmen jag tittade på när ljudet så mystiskt försvann i för några veckor sedan...! hihi :-)

Underliga människor!

Jag blir ofta förvånad över saker som människor gör med sina kroppar. Emma bloggade om en bodybuilder igår, och jag kan ju inte vara sämre. Jag synar med en tatuerad tant. Varför tatuerar man sig så mycket?! Det ser ju inte klokt ut!

Spridda skurar

Emma länkade i sin blogg till nån fitness-kille, och jag höll på att dö. Med risk för att trampa på lite tår, men vem vill se ut så?? Det ser inte klokt ut, och det är verkligen inte snyggt. Blä.

Kom hem från scouterna runt kl 21. När jag kom in i trapphuset så fick jag direkt en liten svart-vit kisse som snurrade runt benen. Och guuuuuud så söt den var! Och så gosig! Och man fick lyfta den utan att den stretade emot efter 5 sekunder. Jag blev kär. Den bor tydligen i nån lägenhet på 2b, men folk brukar släppa in den i våran uppgång för att dom tror att det är min grannes katt. Skillnaden är dock stor om man någon gång sett båda två. Denna lilla ser ut att vara en ungkatt på kanske 5-7 månader, och väger inte många kilo. Grannens katt är en biffig gammal hankatt på 5-6 kilo. Men men, inte lätt att hålla koll på områdets alla katter. Men, jag tycker att om man ska ha sin katt ute så får man märka den på ett eller annat sätt. Halsband, id-märkning... Nånting, så man vet att den ägs av någon. Skulle mina katter vara utekatter så skulle dom lätt få ha sina halsband som man kan "öppna" och skriva adressen i. Utifall dom inte skulle hitta hem, eller om någon annan trodde att dom inte hittade hem.

Slutspelet är i full gång. Kanske även snart över för Modos del. I hate. Dom MÅSTE vinna dom två sista matcherna nu, annars är det kört. Blä för Timrå... Även på modohockey.se är slutspelet i full gång. Detta är nog årets värsta tid att vara moderator. Jag kräks på alla idiotiska inlägg, alla negativa trådar som folk startar i tusental. Jag har lust att starta en "Klaga här"-tråd, och radera alla andra. Jag skulle även vilja stänga av alla som skapar problem. Jag skulle vilja ha tillgång till att stänga av, och släppa tillbaka användare. Jag är nog lite perfektionist. (Lite?) Jag vill få saker gjorda, och nu kan jag bara säga till att det ska göras. Och man vill ju inte gärna tjata 100 gånger för att det ska hända nånting. Jag kanske borde tagga ner. Låta folk som kan sköta saker och ting. Näää. Jag gör min del, så kan iaf ingen klaga på att jag sitter på sofflocket... :-) Fast jag skulle ju inte grina om vi fick en 2-3 extra moderatorer.

Nåja.

Jag kommer inte vara ensam om solot på Shackles. Blev faktiskt sur när jag hörde det. På kören bad Maria att få en frivillig solist. Ingen var frivillig, som vanligt. Jag sa att jag kunde ta den, jag skulle bara hem och lyssna på den så jag blev säker. Det var i tisdags. Tisdagkväll/natt mailar jag henne för att få reda på vilket datum vårkonserten är, jag säger även till att jag kan ta solot på Shackles. Onsdag förmiddag, och jag får svar att vårkonserten är den 14/4, och att "Jag har redan en solist på Shackles. Ni kan ju ta en vers var, det blir bra". Jaha? På inte ens 24h har hon skaffat en annan solist? Det var inte kul att höra. Visst, jag kan absolut tänka mig att dela på låten (speciellt om jag får första versen), men varför säger hon att det är jättebra om jag kan ta solot på den, för att nästa dag säga att hon har en annan? Tjurig Erika. Aja, tur jag fick reda på det nu än på tisdag iaf. Jag är inte så bra på negativa nyheter..

Men, någonting positivt angående vårkonserten är att David kommer vara hemma då! Troligtvis iaf. Idag bokade han en biljett på Ticket, avresa den 17/4 och hemresa den 31/5. Blir alltså inte fullt två månader! Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blev glad av den icke-två-månader-långa-resan, även om jag just nu känner att det inte känns så farligt längre. Men det som är mest glädjande är som sagt att han är hemma när kören har sin vårkonsert. Det kommer bli askul, och jag är glad att han kommer kunna vara med =)

Sen tänker jag kasta sten i glashus och påpeka va folk har blivit dåliga på att blogga! Eller det känns iaf som så! Jag kanske misstar mig.... vi tar och kollar! (Datum inom parantes är inlägget innan)

C - 070303 (070219) Massa IG... hehe :-)
D - 070313 (070312)
E - 070313 (070312)
F - 070312 (070310) Rätt så IG
F - 070314 (070313)
H - 4 inlägg idag! MVG!
J - 2 idag! VG
K - 070315 (070314)
K - 070310 (070307) Ganska IG
M - 2 idag! VG
S - 070307 (070305) Rätt mycket IG
S - 070315 (070314)
S - Tre inlägg idag! VG+
S - 070314 (070314)
T - 070315 (070314)

Okej, jag är uppenbarligen bortskämd - jag erkänner. Men jag vill ändå att ni bloggar mer! 4 inlägg på en dag, och dessutom inlägg som är längre än en mening, det är vad jag gillar ;-) Och ja, som sagt, jag VET att jag kastar sten i glashus, men ju mindre ni bloggar, desto mindre sug har jag efter att blogga själv! Knasigt va? Så blogga mer! Och ni som inte har en blogg, skaffa en, och skriv för brinnande livet!

Erkänn att det lockar att skriva en sån här meningslös blogg.... ;-)

Runt 04 inatt ska jag åka och hämta David på jobbet. Pigg man kommer va! Eller nä. Fast piggare än honom... Han är inte riktigt klok ibland. Imorse klev han upp 07 ungefär, och så skulle han jobba 16-04, utan att sova nån middag eller nånting. Skulle jag ALDRIG klara. Jag blir nervös när han är ute o kör och har sovit så lite. Det är faktiskt inte riktigt bra.

Nu ska jag avsluta lite snabbt så Emma får nåt att läsa! Ni vet, Emma, MVG-bloggaren ... ;-) Se och lär, people! :-D

Solo igen!

På körens framträdande den 25/2 sjöng jag solo.
På vårkonserten som vi ska ha i mitten på april ska jag sjunga solo igen! Och då blir det denna låten, med assistans av kören på refrängen!



Grymt!

Tisdagstema v. 11

Tisdagstema - UtsmyckningJag fortsätter mitt tisdagstema genom att även
denna vecka använda mig av en hästbild.





Veckans Tisdagstema är Utsmyckad. Och
eftersom jag själv sällan är utsmyckad (förutom
ringen jag fick av David, som jag numera alltid
har på mig), så valde jag en bild som jag tog
för kanske 2 år sedan. Bilden föreställer Kexet,
som fått en liten rosett i luggen. När det är
avslutningstävlingar på ett ridläger så är det en
självklarhet att på ett eller annat sätt pynta sin
häst. Och det var ju ingen som sa att det måste
vara mycket utsmyckat... :-)





En riktigt söt liten pålla, tycker ni inte?





Utmanad!

Min första "riktiga" utmaning! I like :-)
Emma utmanade mig i underliga fakta iaf, så det är klart man ställer upp!



Skriv sex underliga/egendomliga saker om dig själv, ange också dessa regler. Välj FEM nya bloggare som du utmanar, och ange deras namn på din blogg. Berätta för dem att de blivit utmanade och be dem läsa mer i din blogg.

1. Jag öppnar inte dörren om jag inte vet vem som står utanför. Jag stänger av ljudet på tv och dator (smart va, för den som står utanför har nog inte hört att tekniken är igång innan heller? hmm.. hehe), jag smyger fram till dörren (för att det inte ska höras att jag är hemma) och kikar ut genom det lilla kik-hålet. Varför? Jag är rädd för att få en snigel på ögat... ;-)

2. Jag blir aldrig riktigt arg. Eller, jag visar aldrig för andra att jag blir riktigt arg. Jag blir förbannad för mig själv en stund, och sedan flyter det iväg. Detta främst för att jag inte orkar ta diskussioner med folk, som jag pga min bristande argumentationsförmåga troligtvis ändå kommer förlora. Och varför gå och vara arg på något som jag ändå inte gör något åt?

3. Jag tycker inte om sallad. Den enda salladen jag gillar är tomater och morötter, och pizzasallad. Resten är som urk. Och jag blir less på folk som gnäller på mig för att jag inte gillar sallad. So what? Finns det inte något som inte du gillar?

4. Jag diggade artister/grupper som Arvingarna, GES och Ronny och Ragge när jag var liten. Jag och syrran brukade ha små framträdanden i "Storsalen" (pappa hyrde hus av Svenska Blåbandsföreningen när vi var små, och det huset hade en festsal där jag och syrran brukade härja) för grannarna där vi mimade till Ronny och Ragge. Jag tror att jag var Ragge.

5. Jag sjung-skriker till musiken när jag kör bil ensam. Tänk Tom Cruise när han sjunger Free Falling i nån film (minns tyvärr inte vilken dock, men han kör på vägen i en cab). Volymen på max, och jag gör mitt bästa för att sjunga med även om jag aldrig hört låten. Det låter säkert förskräckligt, men jag blir på bra humör av det!

6. Jag har inte en endaste krukväxt i min lägenhet. Jag hade 2 st ett tag, men antingen blev dom uppätna av katterna eller så glömde jag bort att vattna dom. Jag tror säkert att jag skulle ha problem med att hålla en plastväxt "levande"... ;-)



Ska jag skicka utmaningen vidare kanske? Hmm. Ni som blir utmanade blir väl ilsk på mig, men det skiter jag i ;-) Så  jag utmar följande:

Pernilla
Martina
Jonas

Moster Eva
Sara


Do you hate me now? I don't care.... ;-) Så kom igen om anta min utmaning nu då!

Tjejsnack v. 11

Tant eller fjortis?

· Lördagskväll mysandes framför tv:n eller partaj natten lång?
Gärna en kväll framför tv:n med David, eller kanske tillsammans med några vänner? =)

· Hemmafest med vänner eller köandes till stans hetaste krog?
Absolut hemmafest! Man har ju ändå oftast roligare på för-/hemmafester tycker jag.

· Radio/tv/stereo på lagom volym (så det inte gör ont i öronen) eller fullt ös så ljudet känns i hela kroppen?
Fullt ös, om man har en stero och högtalare som klarar av det! Är det bara medelmåttigt så får det bli lagon volym. I bilen finns det bara ett läge som gäller: MAX volym, haha :-)

· Varm mössa för att värma huvudknoppen eller kallt om öronen för att inte förstöra frisyren?
Är det riktigt kallt så väljer jag mössa. Sällan jag väljer bort mössa av anledningen inte förstöra frisyren. Fast visst, om man stylat och fixat ordentligt så vill man ju helst inte sabba den.

· Uppe med tuppen för att få så mycket som möjligt gjort eller ta sovmorgon så länge det går på en ledig dag?
Jag kommer nog aldrig välja uppe med tuppen om jag inte har några speciella saker som MÅSTE göras på en dag. Jag gillar att sova på mornarna helt enkelt

Va konstigt...

... att ingen av mina favoriter uppdaterat sin blogg sedan jag sist kollade. Dvs typ runt kl 01.00. Menar du att folk har annat att göra en söndag-natt-mot-måndag mellan 01-05 än att uppdatera sina bloggar? Himla skumt det där alltså! ;-O

Teknikens under!

För ganska länge sedan började jag kolla på filmen Dodgeball som jag hade hemma. Ungefär i mitten av filmen så försvinner allt ljud. Jag spolar framåt och bakåt, försöker med allt jag kan komma på, men ingenting ger mig mitt ljud tillbaka. Provar med flera andra filmer, men ingenting funkar.

Ikväll hyrde jag film. "Flicka", en westernfilm om mustanger, typ. Sätter in filmen i DVD-spelaren, och inser snart att "jag har ju inget ljud!". Tjurar ett tag, men tänker att jag ju faktiskt kan se den i datorn. Men, nånstans där innan jag tagit ut filmen ur DVD-spelaren så satt jag mig på toaletten. Och då slog det mig, som en blixt från klar himmel.

Scart-sladden. Den hade ju såklart åkt ur när katterna varit där och härjat! Inte åkt ut helt, men tillräckligt mkt för att ljudet skulle gå kaputt. Så jag testade min teori, och självklart var det så!

Så nu sitter jag och kollar på min film. Riktigt bra är den. Jag vill oxå bo på ranch.

Skrämmande likt!

Satt nyss och kollade annonser på blocket. Kollar mest på katter, hundar och hästar, jag menar, drömma går ju. Visserligen är jag helt nöjd med mina kissar, behöver inte fler, men man kan ju alltid titta på bilderna! Hittade en kisse som var slående lik min egen! Främst med tanke på teckningen i ansiktet. Det vita går upp över nästan, och så en svar fläck på hakan. Blocket-katten är dock mer vit på bröstet än vad Chefen är, men sen är dom rätt lika tecknade på benen/fötterna och magen med!



Om annonsen finns kvar så finns den på denna adressen!

So very bored...

Efter en relativt aktiv dag så sitter jag nu här fram på kvällskröken ordentligt uttråkad. Dagen i övrigt har sett ut som så:

Vaknade vid 9. Hade sovit rätt kasst, så jag har sjukt trött.

Eller vänta, kan ju faktiskt börja med gårdagen. Inte för att det hände något direkt unikt, men va tusan.

David åkte alltså och jobbade vid 00.30. Det skrev jag ju om, det var dom där fantastiska kyssarna :-) Efter mitt lilla blogginlägg så gick jag och la mig. Läste nåt kapitel i min bok, och sedan somnade jag. Sov inte sådär fantastiskt bra, första natten i Davids säng är alltid ovan, eftersom hans säng är betydligt mjukare än min. Hur som helst. "Sov" faktiskt riktigt länge. Eller sov och sov som sagt, vaknade, somnade, vaknade, somnade, osv, fram till 11.30. Så länge brukar jag inte "sova". David kom hem nån timme senare. Vi åt, ägnade lite tid åt varandra, och sedan gick jag och tränade, och han la sig och sov.

Jag kommer inte ens ihåg vad vi gjorde resten av dan. Jag kom hem från träningen runt 16.00 nångång, och David sov väl till en stund senare. Jag hann iaf duscha och bli klar tills han vaknade. Bäddade dock ner mig i sängen med honom, för jag frös. Alltid bra och mysigt att ha honom där så han kan värma mig =) Hur som helst så gick David oxå och duschade sedan. Eftersom ingen av oss var sugna på att varken diska eller laga mat så bestämde vi oss för att äta ute. Valet föll tillslut, efter många om och men, på O'learys. På vägen dit plockade vi upp Dennis på hans taxi-jobb, och så följde han oxå med och åt.

Efteråt orkade vi inte göra mycket mer. Pojkarna skjutsade mig till Hulahulu så jag fick pyssla om katterna, och när vi ändå var här i krokarna så hälsade vi på Davids och Dennis' lastbilskompis Tobias som bor på samma gata som mig. Hans lägenhet var jättefin, och fint inredd dessutom. Fina möbler. Jag vill oxå ha fina möbler. Jag är less på hop-plocket som utgör mitt boende. Men men. När vi var där så kollade vi lite på en film som heter "Kentucky fried movie". Nån sjuk film från -77, helt störd! Men killarna gillade den, för det var tuttar lite här och där, haha. Boys will be boys. Vi åkte därifrån en stund innan 00 iaf, och då blev det bums ner i sängen. Man kan ju iaf försöka sova.

Men, som jag då skrev i början av mitt inlägg, sov inget vidare. Vet inte riktigt vad det beror på. Eller ja, jag vaknade en gång mitt i natten av att David låg och "skakade". Jag blev först orolig, tänkte, ligger han och grinar eller nåt? För han gav ifrån sig några läten med. Hjälp, vad är det nu? Minuten senare hör jag hur han ligger och fnissar! Och kort därpå, börjar han gapskratta! Och då väcker han  ju sig själv. Uppenbarligen hade han då drömt nån sjuk dröm... Och väckt mig! Onödigt ;-) Närå, men det var rätt kul iaf, att han låg och skrattade i sömnen... :-P

Well well. Upp klev vi väl när klockan var... 9.30? Maskade runt i lägenheten, åt frukost, och sedan åkte vi till Västra Torget och gick på torghandel. David köpte två t-shirtar, en med Jack Daniels-logga på, och en med Jackass-logga på. Coola. Själv köpte jag ingenting. Var sugen på att köpa massa söta strumor, 7 st för 100kr, men hade inga kontanter på mig. Kanske lika bra det.  Fast strumpor är ju bra att ha. Eller så kan man helt enkelt tvätta dom man redan ha, hihi. Kan funka... ;-) Vidare. Vi åkte till Myrorna. Där hittade jag lite smått och gott däremot. En bok, 10 kr, av en författare jag gillar. En "träningsvideo" med Nelson Passoa "Schooling the showjumper" som jag ska kolla på i Davids video. Och sedan kanske skicka vidare till SLRF, ifall nån där är intresserad av att kolla. Om det är nåt o ha alltså. Annars behåller jag den själv :-) Även två vaser hittade jag, och det kan ju vara bra att ha. Äger ju ingen vas. Får jag blommor så hamnar dom i vanliga glas, hur snyggt är det? Inte på en fläck. Second hand är ju iaf billigt, så detta blev under hundralappen. Det får man väl vara nöjd med?

Destination A6. Först en sväng på bolaget. Davids kväll innebar grabbkväll, så han skulle köpa lite "starksaft". Det blev två flaskor vin, och nån Canada-whiskey eller vad det nu var. Sen blev det en sväng på mas-affären Clas Ohlsons, en lite runda på Kappahl (där jag hittade en fin tröja som jag fick 30% rabatt på), och sedan till Blic där David kollade in lite nya glasögon. Hittade inget just då, men bokade tid för synundersökning iaf. Ett steg på vägen! Gick till Bokia och kollade på böcker, men fanns inget intressant där. Vidare till Åhlens. Kollade på bokrea, filmer, musik och lite annat smått och gott. David köpte nån bok, och jag tappade energin helt och hållet. Är det pinsamt att erkänna att man som tjej tröttnade på "shoppning" snabbare än sin kille? ;-) Det var ju dock inte fråga om så mkt shoppning eftersom vi mest kollade, men ändå. Ja just det, vi hann ju även med att äta en billig med god panpizza-buffe med. Mätt som attan blev vi.

Äntligen hemåt! Hockeyn var i full gång, och mamma hade rapporterat via sms till mig. 2-3 stog det när vi kom hem. Davids internet ville inte funka, så jag bänkade mig i soffan framför text-tv. Spännande? Nej, när det inte blir mål på 2 perioder så är text-tv inte så spännande. Men i brist på webradio, tv-sändning eller vanliga radio så får det duga. Jag passade på att läsa ut min bok samtidigt iaf.

Skjutsade David till hans grabbkväll vid 18-tiden. Själv åkte jag och handlade lite på Maxi, och åkte sedan hem. Det blev schlager för min del, helt okej! Kan även acceptera att The Ark vann. Jag tycker fortfarande det är tråkigt att inte fler o-kändisar är med, men ska man se det ur tävlingssynpunkt så fattar ju även jag att The Ark har större chans än lärarinnan med "Trying to recall" som jag gillade. Jag är bara glad att inte någon av Idol-pojkarna, Tommy Nilsson eller Anna Book vann. Men jag är extra förtjust i Sara Dawn Finer's låt. Otroligt härlig är den.

Resten av kvällen har varit surfande, Sims och Matrix. Och just nu bloggande då. Väntar på att David ska höra av sig så jag vet när jag ska hämta honom. Börjar bli lite småtrött, men är inte direkt nån fara än. Fast man kanske skulle lägga sig ändå, så man inte är i koma när han väl ringer :-) Fast å andra sidan kanske man blir ännu tröttare om man går och lägger sig... :-) Besvärligt.

Jaja, om inte annat så har jag ju lyckats få fram en lång och ointressant blogg. Men har ni läst ända hit så har ni iaf haft nåt att göra en liten stund.

Ja just ja, höll på att glömma det viktigaste. Modo vann ju över Timrå idag, 4-3 efter förlängning. GÖTT! Två segrar till nu så är vi vidare. Det vore inte alls illa. Skulle helt ärligt inte ha så mkt emot om HV gick vidare heller, kan va kul att få se lite slutspelshockey här nere. Om man får tag på biljetter vill säga.

Åhhh, långt blev det. Och meningslöst. Så går det när man är "so very bored"

Tjingeling!

En artikel jag gillar... :-)

Modo slog Timrå igår, andra kvartsfinalen i slutspelet för er som har noll hockeykoll. Och på  tal om noll hockeykoll - Timrå. Jag hatar verkligen det laget. Dom spelar som några jäkla idioter. Och nu har någon inom media insett detta, och det resulterade i denna fina "artikeln"

EFIT, 070308

Sådärja, då var dagens EFIT uppladdat! Nu blev det tyvärr inte hela dagen, men det får la duga ändå.

Onsdagen den 21 mars

.... då vet jag PRECIS vad jag ska/vill göra. Det är visning av flyinge-hingstar på Jönköpings Fältrittklubb... Ohh, det skulle vara nåt att se det... :-)

Ännu en lista!

VAD HETER DU? Anna Erika Näsberg
VAR BOR DU? I en etta på Huluäng strax utanför Jönköping
TRIVS DU DÄR? Jovars, det är helt okej!
SENASTE KONSERTEN? Öhh... Evigheter sen jag var på konsert sist.
FESTAR DU MYCKET? Haha näe, det kan jag inte påstå... :-)

SPRIT, VIN, CIDER ELLER ÖL? Cider, eller nån god drink
ANTAL KUDDAR I SÄNGEN? Två normalt, 3 eller 4 om David oxå är med
ÄTER DU FRUKOST? Mnja, det varierar. Inte så regelbundet som man borde kanske
BLÄCK ELLER BLYERTS? Det kvittar. Beror på vad jag ska göra.

MOBILOPERATÖR? Halebop och Comviq
MC DONALDS ELLER BURGER KING? Har bara ätit på BK typ en eller två gånger, så jag får nog säga McD

MÜSLI ELLER CORNFLAKES? Nja, varken eller tror jag. Cheerios gillar jag. Och Kellogs Special K med röda bär eller vad den heter.
DRICKER DU BLÅ, GRÖN ELLER RÖD MJÖLK? Drack blå förut, men sen jag träffade David har det blivit grön (han vägrar dricka blå, och jag vägrar dricka mjölk. Hehe)

VAD ÅT DU TILL FRUKOST? Har inte ätit frukost än
HAR DU HAFT SEX IDAG? Haha nej... Har inte träffat David sen .... söndags?
NÄSTA MÅL I LIVET? Komma igång med träningen
HUR SVARAR DU I MOBILEN? "Hej det är Erika" eller typ Heeeeej. Beror på vem det är.
VEM RINGDE DU SENAST? David, men han svarar inte. Upptaget som vanligt.. :-)
VAD SA DEN DU PRATADE MED? Det var David igårkväll som ringde för att säga godnatt
ANTAL TIMMARS SÖMN INATT? Hmm... typ 8 tror jag
TYCKER DU OM DIN PAPPA? Ja, min pappa är cooool :-)
BRUKAR DU KOMMA I TID? Ja, jag är en tidspedant. Därför får jag hjärtflimmer när David inte är ute i god tid... Hehe
VAD HADE DU I DIN MUN SENAST? Tandborsten
HAR DU BRA KONDITION? Nej absolut inte
NÄR MÅR DU BRA? När jag är med människor jag tycker om. Och när katterna är gosiga =)
NÄR BLEV DU FOTAD SENAST? Oj. Men det var nog den dagen då jag sjöng i kyrkan tror jag. 25/2 var det
HUR KÄNNER DU DIG NU? Trött..

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER? Tjaa... svart är vanligt. Tråkigt men vanligt
KAN DU LAGA MAT? Haha njaaa... :-) Fast bättre nu än för ett år sedan iaf
VAD PLUGGAR DU? Inte nåt
ÄR DU SMART? Nja...
BLIR DU BRA PÅ KORT? Absolut inte

ÄR DU AKTIV I SKOLAN: VAR du aktiv hade varit en bättre fråga eftersom jag inte går i skolan. Men svaret är nog nej.
VAD SAKNAR DU? Mamma, pappa, syrran, vännerna, Diana, och även David just nu =)
NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST? Det var nog igår, läste om en tjej som hade överlevt tsunamin och som skrev hur hennes liv förändrats
VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET? Nej :-)
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? Jorå, den var helt okej förutom att jag hade tråkigt
DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN? O'boy! :-D
RAKAR DU BENEN? Mja, jo, ibland, ibland inte. Mer på sommaren än vintern
ÄR DU NYTTIG? Nej, men ska försöka bli
NÄR BRUKAR DU GÅ OCH LÄGGA DIG? Oj. Allt mellan 23-03
PROJEKT JUST NU? Vissa-projektet!
VAD BORDE DU GÖRA? Städa, äta frukost, träna, baka nåt till scouterna
VAD VILL DU GÖRA NU? Gosa med David

HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB? Haha ja... ganska många
JAY LENO SHOW? Jorå, hans monologer brukar vara kul. Och "Headlines"!
VARFÖR HÅNGLAR MAN? Varför? Hm. Av kärlek och/eller kåthet? :-)
ÄR DU BLYG? Ja, det tycker jag nog
ÄR DU POLITISKT AKTIV? Nej
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG? Klockan var väl runt 9.30 kanske
VILKA INSTRUMENT KAN DU SPELA? Lite piano, lite gitarr. Men bara liiiite. Sjunger helst
VILKEN IDROTT SYSSLAR DU MED? Ingen just nu, Friskis ligger väl närmast till hands antar jag
VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL? Mitt favorit-DATASPEL är The Sims 2, hihi :-)
VILL DU HELLRE HA MAIL ÄN VANLIGA BREV? Nej jag vill hellre har vanliga brev. Fast mail är inte fy skam heller
HAR DU HAFT SEX MED NÅGON SOM VAR DUBBELT SÅ GAMMAL SOM DIG SJÄLV? Nää fy
TROR DU PÅ KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET? Ja
HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL? Inte så mycket, har inte druckit på väldigt länge.
VAD SKULLE DU GÖRA OM DU VAR KILLE FÖR EN DAG? Undersöka snoppen, hur det känns att onanera och ha sex och sånt, haha. Och vara med på ett äkta grabb-snack! Jag vill veta hur en grabbkväll funkar, vad man pratar om. Sånt som man som tjej aldrig kommer få veta...
ÄR DU FEMINIST? Det är jag väl. Klart det ska vara jämlikt.
HAR DU STJÄRNOR OCH KAJAL? Stjärnor?

BRUKAR DU SMINKA DEJ? Nja, inte dagligen. Bara om jag ska göra nåt speciellt.
VEM/VILKA HAR BETYTT MEST FÖR DEJ I DITT LIV? Familjen och vännerna såklart. Och nu även David och hans familj
ÄR DU NÖJD MED DITT LIV? Nja... både och antar jag
OM INTE, VAD VILL DU ÄNDRA PÅ? Ett hälsosammare liv vore bra, men jag är usel på att få ordning på mig själv. Sen är det ju det där med vikten med!

HAR DU STADIGT SÄLLSKAP? Ja, älskade David :-)
VAD VILL DU JOBBA MED? Hästar och/eller barn
HAR DU TRÅKIGT JUST NU? Mnja, både och. Lite rastlös.
VAD GÖR LIVET VÄRT ATT LEVA? Att älska och vara älskad
VAD ÄR DET ROLIGASTE DU GÖR NÄR DU ÄR LEDIG? En heldag i stallet med Joanna, Diana och Fröja... Det var tider det :-) När vi tävlade på lägdan... Det var roligt =) Nu för tiden är det dock när David och jag hittar på något roligt, fast jag kommer inte på nåt exempel just nu. Alla dagar med David är bra dagar :-)
VAD I LIVET ÅNGRAR DU? Att jag litat på vissa människor som sedan visat sig vara skitstövlar
VAD LYSSNAR DU PÅ FÖR MUSIK? Oj... väldigt blandat. Just nu är det mest musik från Greys Anatomy
KATEGORISERAR DU DEJ SJÄLV I NÅGON STIL? Nej.

ÄR DU BORTSKÄMD? Njä, fast David skämmer bort mig med att hjälpa mig med saker, och han lagar god mat som han bjuder på. Så på så sätt är jag bortskämd :-)
ÄR DU TRÖTT? Ja, ganska. Jag vaknar inte förrän om nån timme, haha
VAD GÖR DU IMORGON? Har inget planerat... Träna kanske?

DAGENS TANKE!
Även den starke måste ta i när han skiter

Dö, djurplågare!

Läste nyss en fruktansvärd artikel på aftonbladet.se, om en bonde, en bondgård, och en massa vanvårdade djur. Han borde få smaka sin egen medicin... Möglig mat, svältfödd, brutna ben... Fattar inte hur man kan behandla djur så. Och att han sedan slog ett lamm med brutet ben mot väggen för att det skulle dö så snabbt som möjligt när det fanns en veterinär på gården, vad är fel i huvudet på gubben?! Åh herregud, jag hoppas att han aldrig mer ens får se åt ett djur... Förbannade människa.

Slutspelsfeber

Nu är alltså hockeyns slutspel igång. Känns spännande. Igår fick jag, tack vare Joanna, möjligheten att se matchen via C+´s webtv. Tyvärr funkade det inte så bra, det hackade och buffrade mest hela tiden, så jag la ner. Men det var kul så länge det varade. Men, Timrå visade sitt sanna grisiga jag, Modo nappade, och matchen var mest bara bråk och utvisningar som jag fattade det. Och det tjänade ju såklart Timrå på. 2-1 till grisarna. Skit. Men men, vi tar dom i Övik imorn. Heja heja! HV71 förlorade ju iofs oxå, så då slipper jag Jönköpings-mobbing iaf, och det är aldrig fel :-) Ser dock hellre att HV går vidare än Brynäs. Och hellre Linköping än Luleå. Och självklart, hellre Mora än Färjestad. Och självklarast av alla, hellre Modo än Timrå.

Herregud så trött jag är. Tappade koll på klockan inatt när jag spelade sims, så jag kom väl inte i säng förrän närmare 2. Och då kunde jag inte somna direkt heller, så jag läste lite. Inte länge alls iofs, bara typ 4 korta kapitel eller något, men klockan var väl åtminstone 2-2.30 innan jag somnade. Vaknade gjorde jag före 8. Jag tror att någon av grannarna bygger eller river nånting. Eller åtminstone gör något med lägenheten, för det står stora sopsäckar i trappuppgången, och en skottkärra längst ner. Och jag vaknade av bankade imorse. Irriterande som tusan. Sen blev det tyst, och jag somnade om. 30 minuter senare vaknade jag igen, av samma sak. Så här har det hållit på hela morgonen. Så vid 10 gav jag upp, och klev upp. Nu är jag så trött att ögonen går i kors. Men ska fixa lite frukost nu, så det kanske får mig på fötter.

Är jag vuxen än?

En lista! Ett vuxentest! Blir alltid lika lycklig när jag har tråkigt och hittar något sånt här :-) Hittade den hos Inha

Så, nu ska vi se hur vuxen jag är.


1. Jobb (1p) - Njet
2. Visitkort (1p) - Nix
3. Konferens (1p) - Nej?
4. Bor hos föräldrar (-2p) ? Nej.
5. Vara sambo (1p) ? Nej.
6. Vara förlovad (1p) - Nej.
7. Vara gift (2p) - Nej.
8. Skild (3p) - Nej.
9. Äga villa (2p) - Nej.
10. Ha en bil (1p, kombi + 1p) ? Nej, fast jag har ägt en en gång. Räknas det?

11. Hund (1p) - Nej.
12. Lån (1p) - Ja.
13. Gemensam ekonomi (1p) ? Nej.
14. Pensionsspara (1p) ? Ja
15. Storhandla (1p) - Ja, typ
16. ICA-kundkort (1p) - Ja.
17. Använda rabattkuponger (2p) - Oh ja!
18. Äga hushållsassistent (1p) - Nej.
19. Äga diskmaskin (1p) - Nej, men skulle VÄLDIGT gärna göra det :-)
20. Dubbelsäng (2p) ? Nej, min är 120

21. Ha julgran på julen (2p) - Nej, den skulle nog katterna ha demolerat rätt snabbt isf
22. Gråa hår (1p) - Nej, inte vad jag vet :-)
23. Celluliter (1p) ? Ja, haha.
24. Prenumerera på morgontidning (1p) - Nej, men har gjort det med. Inga poäng antar jag?
25. Lösa sudoko (1p) - Jaa, jag är fast. Fast gör det inte så ofta
26. Välja att inte svara i telefon (2p) - Det händer.
27. Putsa fönster (1p) - Nej
28. Svampplockning (2p) - Haha nää.
29. Långfärdsskridskor (1p) - Nej.
30. Parmiddag (1p) - Mja, vi hade väl nån typ av parmiddag när vi var hos Anna och Micke för någon vecka sedan
31. Vinprovning (1p) - Nej
32. Danskurs (1p) ? Nej, skulle kanske va kul, men nej.
33. Partaja till gamla 70-talshits. (1p) - Haha ja, det har hänt
34. Dricka konjak alt. calvados till kaffet (1p) - Nej fy...
35. Däcka före 23.00 dagligen (1p) - Länge sen jag somnade innan 23
36. Föredra soffan hemma före krogen/puben med bästa kompisarna (1p) ? Ja, fast jag vill hellre ha kompisarna med mig i min soffa än att sitta ensam där. Fast ändå hellre soffan än krogen

37. Spela Bingolotto (1p) - Hade lotterna varit gratis, så varför inte
38. Tycka att Ernst Kirchberger är en riktig pudding (1p) - Haha neeej
39. Ha höftproblem (1p) - Nej, tack och lov
40. Köa till Allsång på Skansen kl 7 på morgonen (2p) - Absolut inte
41. Bli förundrad över "ungdomen idag" (2p) - Haha, ja det har faktiskt hänt.. Men det är faktiskt skillnad!

DITT RESULTAT: 13! Haha jag var nog inte så vuxen som jag trodde... hihi :-)

0-15 p - INTE gammal
16-25 p - Börjar barka ditåt...
Över 25 p - Nu är du där



Jag utmanar ödet och utmanar några andra bloggare, sen får vi väl se om någon känner sig manad... :-)

Conetti
Danzig
Emla
Frisco
Hayes
Kamilla

Klutten
Sahlinas
Salibe

Sara Kjellkvist
Teoria

Det tog en månad...

För ganska precis en månad sedan hade jag en diskussion på msn med en kompis. Eller ett bråk, om man hellre vill kalla det så. Jag bestämde mig för att denna gången ska jag inte ge mig. Så, jag tog bort honom från MSN, tänkte, att vill han skriva till mig så får han göra det, vill han inte så ska inte jag störa.

Idag hörde han faktiskt av sig. Skickade en länk om att matchen mellan timrå - modo var stökig. Jag vet inte vad jag tänker just nu. Jag är fortfarande lite tjurig, fast egentligen vet jag inte varför. Forgive and forget? Antar att han gjort det, annars skulle han väl inte skriva och vara munter? Fast jag hade ju inte heller en negativ ton, så vem vet vad han tänker, egentligen.


Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting
---
I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should
[Dixie Chicks - Not ready to make nice]

På ett sätt vill jag nästan vara sur/arg. Jag brukar alltid vara den som ger mig, och nu när jag inte "gett mig", så vet jag inte riktigt hur jag ska bete mig. Han har troligtvis inte brytt sig lika mkt om detta som jag gjort, jag vet inte ens om han brydde sig om att vi "bråkade". Det är bara det att jag har alltid smörat för honom när vi varit oense om något, för att vi ska bli kompisar igen. Ja, det låter som vi går på mellanstadiet, skit i det, jag vet inte hur jag ska formulera mig riktigt bara. Aja, skit samma. Jag borde kanske vara glad att vi är vänner igen (vilket vi kanske varit hela tiden?) och bara skita i hur det blev. Men nästa gång då? För känner jag oss rätt så kommer det bli en nästa gång. Eller ja, det skulle iaf inte förvåna mig.

Kanske helt enkelt borde sluta grubbla. Livet vore så mkt enklare utan alla desssa grubblerier. Men, man är ju tjej, och alla dessa överdrivna tankar får man på köpet, och dom är lika önskvärda som pms och lingonveckan.
Hallelulja



_________________________________

Förresten. Fuck blogg.se som inte tillåter
att enbart en del av texten (typ mitt låttext-
utdrag) får vara centrerat. Helt mongo...

The new adventures of old Christine

image430
Har ni sett tv-serien Christine på Kanal 5? Jag är INTE förtjust i den serien! "Old Christine" är så fruktansvärt pinsam hela tiden. Pinsam på ett sätt som inte är roligt! Verkligen inte min humor...

Tacka vet jag serier som Greys Anatomy, Gilmore Girls och Desperate Housewives. Även nya serien Men in trees får pluspoäng. Men Christine? Snälla nån. Hon är tillräckligt pinsam i Seinfeldt, men där står jag åtminstone ut med att titta på henne eftersom resten av serien är rätt kul.

Vänner är ju annars en klassiker som jag inte lessnar på. Funkar alltid! Och Simpsons. Sen får jag väl erkänna att jag gillar Nanny med, haha. Butlern Niles och affärskollegan CC, jag älskar deras "bråk". Så dryga och härliga :-) Sååå mkt bättre än Christine... ;-)

Ja, det var väl allt jag ville säga denna gången... Plus att jag fortfarande tycker att Klippshowen är för pinsam för att förtjäna sändningtid. Lägg ner!

Tisdagstema v. 10

Veckans Tisdagstema är Drömmar. Det är ju lite svårt att ta kort på det man drömmer om på nätterna, och dessutom drömmer jag så skumma grejer för det mesta, så jag skulle nog inte våga ta kort på dom även om det gick :-) Så, jag bestämde mig för några gamla bilder av min absoluta drömhäst, min ängel, min vän, Diana. Saknar henne så mycket! Men ska troligtvis åka hem till Sundsvall nån vecka när David är i Kanada, och då ska jag hälsa på Diana. Och då ska hon få morötter och äpplen tills hon storknar. Och kramar. I miljoner.

image429

Klippshowen på Kanal 5

Premiär ikväll för klippshowen. Jag stannade kvar på Kanal 5 efter Vänner, och det är enda anledningen till att jag råkade titta på Klippshowen. Och jag kan säga att jag kommer aldrig mer att kolla på det. Något så PINSAMT! Audition för nya programledare, jag hoppas verkligen att det var ett skämt. Inget roligt skämt visserligen, men om dom är seriösa så är det så oerhört tragiskt. Snälla människor, varför ställa upp på något liknande?! Herregud...

Om TV:n är på nästa vecka vid denna tidpunkten så kommer kanalen vara TV4, "Hitta Hem", som jag egentligen hade tänkt titta på ikväll, men som jag helt och hållet glömde bort... Tyvärr. Så jag får nöja mig med att kolla på slutet av det nu istället.

Men en sak är säker iaf - Aldrig mera klippshowen. Fy.

Min granne gillar popcorn

Det luktar smörpopcorn i hela byggnaden, både ute i trapphuset och i min lägenhet. Det gjorde det igår med. Jag har dessutom fått en ny granne i helgen, jag undrar om det är han/hon som är popcornälskaren. Fast det kanske inte är popcorn, men det luktar verkligen som det!!

Själv börjar jag bli hungrig, men vet inte riktigt vad jag ska äta. Men det lutar åt att det blir sånna panerade torskfiléer eller vad det nu är, och mos till det. Är typ bara det och en köttfärspaj (sån där frusen historia) som jag har hemma. Fast jag måste diska innan jag kan laga mat, och det har jag egentligen ingen lust med. Haha! Har skjutit upp det hela dan genom att spela sims, och kollat på tv. Fast jag har iaf dammsugit, alltid något.

Jag ska försöka kattsäkra min byrå. Jag har ju tidigare berättat att mina katter öppar mina byrålådor, och jag börjar bli riktigt trött på att alla mina rena kläder är fulla med katthår. Jag har en plan på hur jag ska göra, men frågan är ju om det går att genomföra. Aja, den som lever får se. Jag är ju inte direkt jönköpings händigaste....! :-)

Tjejsnack v. 10

Vanor & Ovanor

· Nämn en vana du har, något du gör varje dag?

Pratar med David, kollar om någon kommenterat i bloggen, läsa på modohockey.se, mata katterna, tömma lådan... Har flera dagliga vanor :-)

· Vad har du för ovanor?
Mina dåliga matvanor är helt klart ovanor...

· Nämn en vana du skulle vilja att du hade.
Motionera regelbundet! Men jag ska skaffa mig den vanan, promise.

· Vad för ovanor stör du dig på hos andra?
Sånna som luktar illa, rökare och en hel del annat

· Har du haft någon gammal vana eller ovana som du skrattar åt idag?
Förr bet jag på naglarna och svor väldigt mkt, två saker jag slutat med. Vet inte om jag skrattar åt dom, men det är gött att ha slutat :-) Eller iaf minskat betydligt med det!

Dumheter

Jag är inte helt förtjust i nya blogg.se, främst med tanke på att den funkar som röv i Mozilla Firefox som jag använder. Helt värdelöst. Och som om inte det vore nog, nyss kunde jag inte logga in. Fel användarnamn eller lösenord. Jag kan lova att jag inte bytt nåt av dom, och jag har knappast fått altzheimers och glömt heller. Men, jag klickade på att jag hade glömt mitt lösenord, och skulle få det skickat till mig. Döm om min förvåning när det är nånting helt annat än vad jag haft tidigare!

Vad håller blogg.se på med egentligen?!

Dags för uppdatering?

Skrev detta inlägg runt kl 19, men då gick det inte att publicera. Så jag publicerar det nu istället!



Tja, det var ett par dagar sedan sist. En liten sammanfattning kanske?

Torsdag:
Gjorde inte direkt mkt på dagen. Åkte till David vid 16-tiden, åt och duschade där. David hade gjort köttfärsbiffar som var jättegoda :-) Sen var det dags för scout! Träffade kårchefen utanför, och hon hade tydligen glidit in på min blogg av misstag. Sett det inlägget jag skrev om att jag nyss hade blivit scout, och där jag skrev vilket schema vi skulle ha. Hon kunde inte fatta att det fanns en till kår som hade samma schema som oss ;-) Det tog en stund innan hon förstog att det var jag som hade skrivit, och då hade hon nog fått sig ett gott skratt :-)

Hur som helst. Dom äldre patrullerna och respektive ledare skulle åka och ha livräddning + bad. Så vi åkte alltså till rosenlundsbadet där detta skulle ske. Min patrull och någon till började med att bada fritt i något som skulle likna Paradisbadet. Det var dock ingenting i jämförelse. Okej, jag har inte varit på Paradisbadet på många år, men tror nog att det både är större och roligare. Men dom hade dock en relax-avdelning! Dit skulle jag kunna tänka mig att gå nån gång :-) Resten av kvällen, badandet och ledarsamligen gick snabbt och smärtfritt iaf, så sen åkte vi hem. David var astrött och somnade typ direkt när vi kom hem. Jag som hade hoppats på lite gos, och därför gick och la mig samtidigt som honom, fick gott ligga där och filosofera om annat. Sova kunde jag inte, alldeles för vaken. Men alldeles för lat för att orka klä på mig och sätta mig i vardagsrummet. (Davids lägenhet är kall, alltså måste man klä på sig allt för att stå ut där). Så, jag låg där i sängen, och var vaken. Somnade väl efter kanske 1,5-2h eller något, alltså runt 23 nångång. Vid 01 ringer Davids Chicago-kompis Peter, så då vaknade man ju igen. Och samma procedur upprepas, för då var jag "pigg" igen. Fast denna gången tog det nog bara en timme innan jag somnade. Hallelulja.

Fredag:
David vaknade tidigt. Kl 06 klev han upp. På en ledig dag! Dock inte så konstigt med tanke på att han kliver upp 2.30 när han jobbar. Så det blev ju ändå sovmorgon för honom. Själv somnade jag om (snabbt denna gången) och klev upp vid 9. Surfade lite, åt frukost, sen åkte David och hans far iväg för att köpa grejer till lägenheten. Vid 12 knyckte jag Davids bil och åkte in till stan. Hämtade ut mitt pass (som jag beställde 4/11, haha.) och sedan åkte jag vidare till försäkringskassan. Träffade en handläggare som ställde 1000 frågor, och svaren på dessa frågor ska hon ge vidare till en annan handläggare som har hand om "Vissa-projektet", och förhoppningsvis får jag komma med i det projektet. Ett projekt som ska hjälpa mig att få jobb, isf! Låter väl bra? Hon lät optimistisk iaf, så jag hoppas oxå att jag får komma med på det :-)

Åkte hem efteråt, och efter det har jag inte direkt gjort nånting vettigt alls. Spelat sims, typ, hehe. Sims är beroendeframkallande, för er som inte vet det. Jag har tre barn nu i min n, och har fler på G.

Day 4

... och locket för örat sitter fortfarande i. Jag ska sova med revaxör inatt med, men gör det ingen skillnad ska jag ringa VC och kräva en spolning eller nåt. Haha. Att ha lock för örat i 4 dagar är inget jag önskar någon.

Jag är en olycksfågel! Varför ska jag alltid ha nåt besvär, eller ont nånstans? Kan man aldrig bara vara frisk och inte ha ont? Är det för mycket begärt? Eller är jag helt enkelt... vad heter det nu igen... meen nu fick jag minnesförlust... ni vet, när man tror att man är sjuk... öhhh... HYPOKONDRIKER! Är det det jag är? Eller känner jag bara efter för mycket? Kanske en kombination, jag vet inte. För jag känner säkert efter mer än vad jag borde, med tanke på axlarna, ryggen och handlederna, men samtidigt, har man ont så har man ju. Och det har jag ju. Känner man smärta när man är hypokondriker med? För isf kanske jag är en hypokondriker som känner efter för mycket?

Förvirrande.... Lika bra att sova

RSS 2.0