Jag är i koma

Herregud, vem kunde ana att barn kunde trötta ut en på detta viset? Jag är heeelt utmattad. Seriöst, vart får barn all energi ifrån? Visst, vi matar dom typ hela tiden, men däremellan springer dom runt som några jäkla duracellkaniner, det tar aldrig slut! Jag tackar gudarna för våra hjälpledare Jessica och John, hade det inte varit för dem så hade jag och Lollo varit utbrända för länge sedan.

Just nu sitter jag och spanar ut genom fönstret för att hålla lite koll på om killarna ska smita ut genom fönstret inatt igen. Fast samtidigt känns det lite skit samma. Dom får skylla sig själva om dom är trötta imorn. Och apropå det så ska jag väl sova nu, jag ska ju faktiskt upp om ca 7 timmar... Zzzzzz

Irriterad!

Gästboken som varit mitt "skötebarn"... Så kommer den där jäkla  #+£¤$*^¨~  och bara sabbar. Inte medvetet, visserligen, men det har för fasen spårat ur helt och totalt. Och jag kan inte med gott samvete radera all skit heller, fastän det jag helst skulle vilja göra är att helt blockera hennes/hans IP-nummer helt och hållet.. Nu har istället ordföranden gått in och sagt att om inte skribenten/skribenterna skärper till sig så kommer gästboken tvingas att stänga... Förbannade #+£¤$*^¨~  .

Det är ju för tusan som en kombination av NR22 och multra, god damnit!

Men det låter ju lite lustigt

Facebook på svenska, det är ju lite småkul. Istället för "You've been poked" så står det "Du har blivit puffad". Puffad? Låter småkul. Jag skulle väl snarare översatt det till ngt liknande "Du har blivit petad på".

Har hört talas om folk som "bor" på jobbet. Jag gör det på riktigt. Har bott på Vissmålen sedan i måndags, går riktigt bra. Igår och inatt har jag dessutom ca 10 tonåringar som kutar omkring här, men jag överlever. Jag har fått låna Davids trådlösa internet så jag kan ju smita undan inne på mitt rum :-)

Imorn är sista dagen på sommarens första ridläger. Äntligen...Nejdå, finns en hel del härliga ungar, men det finns ju förstås de som veeeerkligen går en på nerverna med..... Måste hitta ett sätt att lugna mina nerver inför kommande vecka, för då vet jag att det kommer ännu ett sånt där barn som jag veeeerkligen har svårt för. Men, det är bara att bita ihop. Får man betalt för att rida så ska man väl bara le och ta emot. Så det ska jag försöka göra. Till veckan. Nu ska jag sova.

Saknar Sundsvall, familj och vänner. Varför kan inte alla bara flytta ner till Småland? Vore det allra bästa ;-)

High Chaparral!

Idag har jag, Anne och Maria varit nere på High Chaparral för att återlämna en häst. Riiiiktigt fint där nere, skulle vara kul att åka dit och kolla på ngn utav showerna! Vem vill följa med?

ÅsnaKent


Hettan knäcker mig...

Jag vet att man inte ska gnälla på värmen, för vem vill ha regn? (Förutom alla bönder och lantbrukare förstås...) Men jag blir verkligen helt knäckt av denna värme. Man kommer ju lixom inte undan någonstans! Det är supervarmt i solen, där vägrar jag vara. I skuggan går det väl an, om det fläktar, vilket det inte riktigt gör nu. Inomhus? Vaarmt. Fast här inne finns ju faktiskt fläkten som David fick av mig förra sommaren. Vore kanske en idé att plocka fram den, det vore skönt.

Nationaldag idag då alltså... Kan inte påstå att det spelar någon större roll för mig. Jag har gjort mitt för idag, var uppe på Vissmålen och bedömde dressyren på Junitävlingarna. Fantastiskt duktiga ryttare har vi. Anne och jag var riktigt imponerade. Imorn är det terrängdelen (som jag inte har ngt att göra med) och på söndag har jag och Helen (ordföranden) hand om hoppningen.

Katterna är ute på balkongen just nu. Jag sitter inne och är skitnervös för att de ska få för sig att hoppa ner. Det är ju lixom ett antal meter ner då David bor på andra våningen + källaren ovan mark. Så, tredje våningen i princip. Jag vill kunna ha dem där ute, men hur kul är det att sitta och vara skitnervös så fort de ens tittar upp mot räcket? Det är smalt och gjort av aluminium eller nåt liknande, så de får troligtvis inget fäste om de skulle få för sig att leka äventyrare. Hua.

Imorgon kommer det en ny häst till Vissmålen, en häst som JAG hittat!! Filur heter den, en vallack på 1,68 eller ngt liknande. Den kommer väl troligtvis döpas om till Husqvarna Filur eftersom sponsringspengarna från Husqvarna gjort köpet möjligt, men det spelar ju ingen roll. Huvudsaken är att vi har ännu en häst! Dom droppar ju av en efter en nu... Först åkte Blomman och Jane, sedan åkte Mackan. Domingo var ju ute ur leken rätt länge pga skada innan han åkte tillbaka till sin ägare med. Fredag överlevde ju tyvärr inte sin sjukdom, utan vi var tvungen att ta bort henne... Våra reservdjur Brutus och Goliat åker tillbaka till Brandon idag tror jag det var (det var ju hos Brandon jag hade min praktik förra sommaren). På måndag åker jag, Anne och Maria ner till High Chaparall och lämnar vår andra lånehäst Junior (Jane kommer oxå därifrån) och i slutet på nästa vecka försvinner Indra och Isamelda. Fattar ni att vi bara har ett fåtal hästar kvar? Helt sjukt hur lite hästar vi kommer ha på ridlägrena... Nu har vi som tur är fått låna in ... Ja vad blir det nu då, Penny, Pottan, Mollie, Annes mammas häst och det kanske kommer ytterligare någon, men fatta att vår nya stjärna Filur verkligen behövs. Dessutom var det ju som sagt JAG som hittade honom ;-)

Weeell... Det var väl ungefär det jag hade att komma med just nu. Jag återkommer väl, om jag inte förgås i hettan. Tjing

---
Ja just det! Om någon är intresserad så kan det ibland dyka upp lite bilder på min sida på bilddagboken. Over and out.

Studiebesök och lite annat

Jaha!
Igår kom vi hem från vår lilla skoltripp. I måndags var vi i Halmstad, studiebesöket var på Halmstadtravet och deras ponnytravskola. Riktigt intressant, jag vill oxå hålla på med ponnytrav! :-) Några i klassen åkte hem, sex av oss stannade i Halmstad. Vi letade reda på vårt boende, Strandgården, och sedan var det dags för årets första dopp! Och årets första dopp blev i havet! Fantastiskt skönt var det, faktiskt inte alls speciellt kallt. Så himla härligt! Sjukt långgrunt var det med. Håll med om att det ser härligt ut? Jag vill åka tillbaka dit! Vid 17 åkte vi tillbaka till halmstadtravet där Maddes häst startade (bild 1), och på kvällen gav vi oss ut på äventyr... Hihi. Nejdå, skojar bara. Vi åt på nån liten pizzeria, Johanna tyckte att det skulle bli en rolig bild om hon låtsades äta direkt ur salladsskålen.. Hon hade väl ganska rätt ;-) Vi hamnade på Harrys en stund senare, och några av damerna hällde i sig några drinkar. Madde och Elin var det väl som fick i sig mest, fast det märktes mer på Madde än på Elin :-) Kul hade vi iaf! Somnade väl tidigast 02 skulle jag tro, det var mer eller mindre rumsrent snack där i stugan framåt natten... Haha :-) Hua, ibland får man verkligen veta mer än vad man vill!
På morgonen efter fick vi en god frukost, boende och frukost gick på 100kr per skalle för oss! Inte alls illa måste jag säga. Senare gav vi oss iväg till Ängelholm för nästa studiebesök. Mötte upp med resten av våra klasskompisar samt tvåorna, sedan åkte vi iväg till hästhandlaren Sven-Inge. Ett väldigt intressant besök, jag Maria och Anne ska nog åka tillbaka dit till veckan och leta efter häst till Vissmålen. Vi har extrem hästbrist just nu...

Jaja. Hemresan gick bra, vi var hemma vid 18-tiden. Och det var den resan det. Kul!


På halmstadtravetHuvudbyggnadenVägen ner till strandenPå väg ner till strandenVår stugaPå pizzeria i HalmstadPå Harrys i HalmstadGood frukostStudiebesök hos hästhandlare i Ängelholm

Om ca en timme ska jag åka ner till stan, vi ska äta avslutningsmiddag med klassen, tvåorna och lärarna. Ska äta ute på Piren, på Harrys. Hoppas dom har god mat där! Antar att några ska partaja med, men det är jag för snål för. Vet inte ens om jag orkar stanna kvar så himla länge, har varit astrött hela dan. Men sånt är väl livet. Nu ska jag småfika lite, för annars hinner jag bli illamående innan det är dags för mat.

Tjing tjing!

RSS 2.0