Titta på min fina blogg!

Emma har gjort en ny fantastiskt fin design till min blogg. I'm loving it!

För er som inte ser den, uppdatera sidan. Då borde den dyka upp. Fin va?!

Trött, tjurig och less.

Mitt och Lollos rapport-arbete om Howard Gardner går inte alls bra. Allt känns krånligt och omständigt, och nästan alla information är på engelska. Sjukt tröttsamt. Just nu vill jag bara gå och lägga mig och sova resten av dan. Men det går ju ändå inte för jag ska ju jobba sen mellan 17-19. Visserligen kul, men just nu känner jag verkligen inte för det. Imorn förmiddag ska jag jobba igen, då drar vi igång skötarsystemet på Vissmålen. Ska oxå bli kul, egentligen, men det är samma sak där, just nu känner jag inte för det. Men det hinner ju ändras som tur är.

Kapten ligger här och snarkar. Jag vill oxå. Jag känner mig ungefär som någon av barnen på förskolan som blir trött och tjurig såhär mitt på dan. Kanske lika bra att ta en frukt och sova middag nån timme. Kanske kommer humöret och orken tillbaka då? Hoppas det. Så här kan man ju inte gå omkring.

Bah

Gott och blandat

Jaha, här sitter jag och gör ungefär 5 saker samtidigt. Kollar på tv, bloggar, skriver LIA-rapport, lyssnar på musik och varvar med videos på youtube. Mitt första ämne för kvällen rör youtube.

Sitter och glor lite på olika videos av folk som spelar Guitar Hero (ja, jag har utvecklat ett ohälsosamt beroende, men det är ju kul!) Det som då stör mig är att nästan vilken video man än kollar på så är det massor med kommentarer i stil med "Du suger, jag kan göra det mycket bättre själv". Jag stör mig! Jag fattar att det finns jättemånga som är vansinnigt duktiga på GH, men jag antar att de då spelar ruggigt mkt. Och vad får de egentligen ut av att trycka ner folk på youtube? Assholes. Jag tycker att dom är jätteduktiga. Jag tycker att JAG är jätteduktig som kan avsluta rätt många låtar på medium-nivå utan att ha spelat sådär jättemånga gånger. Men bara för det så skulle det inte falla mig in att trycka ner nån som spelar halvdant på easy-nivån. Herregud, väx upp alla nertryckare på youtube.

Andra ämnet, mat. Herregud så gott vi har ätit i helgen! Blev inget äta ute som vi hade funderat på, vi har ätit inne istället, hehe. Tacos i fredags, chilikyckling i lördags och igår blev det rödvinsmarinerad fläskfilé med klyftpotatis, "nässås"/rödvinssås och grekisk sallad. Och här kommer en chock för alla er där ute som känner mig - jag tror faktiskt jag var den som åt mest sallad! [PAUS] Har ni återhämtat er från chocken? Då kommer chock nr 2 här - idag åt jag upp resterna, även all sallad! Alla som känner mig borde vara mäkta chockade vid det här laget, jag är faktiskt chockad själv. Men det var så himla gott. Vi köpte en sån färdigblandad påse med grekisk sallad på ica, blandade ner lite extra tomater, rödlök och ruccola och la till lite grekisk salladsdressing. Måste definitivt göra det fler gånger. Smaskens!

Det var ju nåt mer jag hade tänkt skriva... men vad var det då? Rätt irriterande när det blir så, något bara flyger ut ur huvudet. Och ändå, fastän man inte har en aning om vad man hade tänkt säga/skriva, så måste man ändå säga att det var nåt man hade tänkt skriva eller säga, men som man har glömt.

Nåja, får väl avsluta för idag. Imorn ska jag åka till vårdcentralen sen kanske jag ska till stallet och kolla på ridskolecupen och förbereda för fredag (skötarträffen som jag ska ansvara för). Men det senare är bara ett kanske, beror på om jag tar mig dit och vad det är för väder. Vet inte om jag vill gå hela vägen dit om det är snöstorm. Jag har ju dessutom ruggigt mkt skolarbete som måste avslutas. Hemska tanke, ångesten börjar komma. Att man aldrig lär sig att göra saker i tid?! Skandal.

Nej, nu sover vi! Gonatt people.

Det känns ju tråkigt...

Imorn åker Joanna och Mange tillbaka till Sundsvall. Känns astråkigt faktiskt, har varit helt underbart att ha dem här. Och inte bara för att de hade med sig GuitarHero ;-) Vi har väl egentligen inte gjort såå mkt, jag och Joanna har varit på Vissmålen och på JFK, vi har varit på A6, och vi har glott på TV och film. Det är väl typ det vi har gjort, hehe. Jo, Mange, David och Dennis har ju varit på bilmässan med. Och åkt lastbil.

Filmen vi hyrde förresten, Flickan i källaren (Dungeon Girl) var den sämsta filmen jag sett på väldigt länge. Har ni haft den känslan, att ni skäms inför gruppen för att ni hyrde/skaffade en så dålig film?! Den känslan var väldigt tydlig igår. Jag somnade dock ifrån eländet, så jag slapp lida.

Ikväll ska vi kolla på Hockeyhjärtan och eventuellt nån film, sen blir det väl sova relativt tidigt, gästerna åker redan tidigt imornbitti. Tråkmånsar. ;-P Men men, sånt är livet.

Nu ska jag var social lite till, kanske återkommer när sällskapet ska spela NHL, det är ingenting för mig, Tacka vet jag Guitar Hero, MÅSTE skaffa ett eget! :-P

Tjingling

Som hämnd..

Som hämnd för detta så har jag nu tagit alla låt på Rock you like a hurricane på Guitar Hero, medium där med. Rekordet just nu ligger väl på ungefär .. Oj, jag minns inte. Och jag har dessutom alla fem rekord! Fast Mange spelar just nu, så vi får väl se hur länge de håller, hehehe. Får väl se hur länge mitt rekord står sig. Men jag tyckte att jag var duktig iaf ;-)

(Mange och Joanna har alltså tagit med sitt Wii hit ner, mkt kul tycker vi!)

Ikväll blir det middag och film, och kanske lite mer Guitar Hero? :-P Vadå beroende? Jag vill ha ett eget!! Men nu först ska vi iaf skjutsa ut Dennis till Kaxholmen, vi ska även mata Elvira, Davids (föräldrars) katt

Förresten, jag hade 123 813p på Rock you like a hurricane. Godkänt enlig mig, jag är ju trots allt relativt ny på detta spelet!

Snart är det dags!

Joanna och Mange är på gång! De var typ i Nyköping runt kl 21, så det borde väl inte vara såå långt kvar? Enligt eniro ska det ta ungefär 2 timmar att åka mellan nyköping och Huskvarna, om det stämmer så borde de vara framme om lite över en halvtimme! Kuuul :-)

Imorn ska jag dra med mig Joanna till Vissmålen, har lite att fixa där, måste skriva en lönelapp med kom jag på i skrivande stund. Mange och David lär väl sova, speciellt om Mange ska hänga med David i lastbilen inatt. Galningar. Men det är ju kul för David om han får sällskap, så jag hoppas Mange följer med honom. Fast, jag förstår om han inte gör det. Köra från Sundsvall till Jönköping och sedan åka lastbil ner till Göteborg? Hmmm... Kind of insane. Men sånna är dom väl, lastbilschaufförerna.. :-)

Nu är iaf hela den första LIA-perioden avslutad! Det har gått himla bra, förskolan var helt klart roligast. Ja, roligare än ridskolan. Men å andra sidan så är det roligare att jobba själv på ridskola (som jag jobbar på Vissmålen) än vad det är att ha praktik, så det är lite dumt att jämföra. Jag är dock lite besviken på omdömet jag fick från förskolan. Under frågan om konfliktlösning så skrev de endast en kommentar om att de inte sett mig gå in i någon konflikt, men det har jag faktiskt gjort. Jag tyckte dessutom att jag löste det bra! Men visst, hade det varit någon i den övriga personalen i närheten så hade det ju varit den personen som tagit hand om konflikten, så då hade de ju inte sett mig iaf. Irriterande. Vet inte riktigt hur man ska lösa sånt där. Ska man springa före den ordinarie personalen bara för att visa att man håller sig framme? Känns ju rätt fånigt. Nåja, får hoppas att det duger med en förklaring för min LIA-lärare.. Så att jag inte få underkänt pga den kommentaren.. Urk, isf blir jag very angry. Nåja.

Verkar som det kan bli lite mer jobb för mig i fortsättningen. Inte mycket jobb visserligen, men lite. Jag har mina knattelektioner varann lördag (ca 4 timmar), jag har skötarträff en gång i månaden (ca 3 timmar), och jag kommer troligtvis få hålla ridlektioner varje måndag! Det ska tydligen startas en ny grupp, och jag har blivit tillfrågad om jag är intresserad av att hålla den. Ja just det, jag ska hålla en grönt kort-kurs med. Det händer lite! Men det är klart att det är nervös med. Man vill ju verkligen göra ett bra jobb. Får ta och plugga lite TR jag med.. Hihi. Måste dessutom finslipa det sista inför skötarmötet på fredag. Men men, det får bli på måndag när gästerna och pojkvännen åkt norrut. Jepp, David ska oxå åka norrut. Inte lika långt som Joanna och Mange dock, David ska "bara" till Sthlm och gå på konsert. Så på blir det bara jag och katterna. Det var länge sen sist.

Nuuu ska jag glo på ett avsnitt av Top Model och vänta på att norrlänningarna närmar sig smålandet.

Nighty night!

Men, så skulle det ju inte sluta...?

Jahapp, då var säsongen slut för modo då. Åkte ut mot Timrå igår med 4-1 i matcher. Kan väl egentligen inte säga att jag är förvånad, jag är fortfarande tjurig för att de valde just Timrå. Idioti. Men men, sånt är livet och nu får man väl se fram emot nästa säsong istället.

Aporpå se fram emot:
Imorn åker Joanna och Mange söderut! :-D Gud så kul det ska bli :-) Var ju inte alls länge sen vi var i Sundsvall och träffade dem, men det ska ändå bli sjukt kul att dom kommer hit :-) Längta längta!

Apropå se fram emot 2:
Snart får bloggen en ansiktslyftning! Emma håller på att klura fram en bra design åt mig, himla snällt :-) ska bli spännande att se vad hon hittar på för ngt!

Jaja. Imorn är sista dagen på SMUlan. Känns tråkigt, jag gillar verkligen att vara där. Nåja, that's life. Dröjer ju inte länge tills skolan börjar igen nu heller, och det är ju oxå kul förstås. Fast jag har lite pluggångest eftersom det fortfarande är rätt mkt hemarbete kvar som jag inte gjort än... Som ska vara klart tills vi börjar skolan. Hum. Kanske borde plugga istället för blogga. Jomenvisst.

Ja, det är faktiskt kul... :-)

Fick detta mail av min kära moster!



Pröva detta, det var kul!! Och enkelt.


1. Klicka på länken

http://www.tatuagemdaboa.com.br

Vänta tills hela tjejen syns


2. Skriv ditt förnamn på första raden


3. Skriv ditt efternamn på andra raden


Nu behöver du inte skriva mer, ingen email eller så


4. Tryck på VISUALIZAR knappen

Haha! :-D

En ovanlig syn för en smålänning

Utsikt från Davids balkong


Men det går ju inte...

Sitter och försöker skriva LIA-rapport. Det går inte direkt bra. Motivationen fattas och huvudet känns som om det vore fyllt med bomull. Så här sitter jag, skriver ner kanske 10 ord i minuten. De flesta raderas dessutom eftersom det låter som om det vore skrivet av någon som har huvudet fyllt med bomull.

Jag tror att jag har extra svårt att skriva för att vi är två personer som ska skriva rapport om samma ställe. Både och jag Lollo har varit på JFK, och därför är jag väl lite nervös för just den rapporten. Känns så lagom fånigt om jag skriver att något är helt okej och hon har 500 anledningar varför det strider mot alla djurhållningslagar i sverige. Nåja, jag överdriver lite, men ni fattar va? Så nu sitter jag mer eller mindre och väntar på att hon ska komma online. Tänkte om vi ska dejta nästa vecka och jobba igenom rapporterna och göra vårt arbete om Howard Gardner (som det för övrigt knappt finns nån fakta alls om... SUCK).

Modo leder förresten. Hoppas det håller i sig.

Småland kanske får norrländskt besök till helgen! Joanna och Mange funderar på att åka ner! Hoppas hoppas hoppas :-) Är så himla kul med besök hemifrån, men än så länge är det inte så många som vågat sig hit ;-) Nejdå, men hoppas verkligen att de tittar ner, vore kuuul! Inte för att jag vet vad vi ska göra... Men det löser sig väl alltid :-P Kanske kan dra med mig Joanna till JFK och kolla på lite nationell dressyr ;-) Tror det ska vara en fd Kovlands-häst med och tävla så det vore ju kul att se.

Tänk om det vore lika enkelt att skriva rapport som det är att blogga? Visserligen har jag varit rätt seg på bloggfronten på senaste tiden med... Så det kanske finns ett samband? Men idag har jag skrivit tre inlägg! Så det kanske är på väg att lossna? Vore skönt, jag har typ 3 rapporter att skriva på två veckor... Hum... Vilken TUR att jag inte skjuter upp allt till sista minuten.. Mummel mummel. Besök till helgen? Jaaaaaaaa mkt roligare än rapporter :-P

Är det bara jag...?

Jag har funderat lite. Ibland när man bara surfar runt lite i bloggar hit och dit så hittar man ju till folk som man inte alls har nån relation till. På en av dagens surfarrundor roade jag mig med mamma- och föräldrarbloggar. Alltså, unga mammor/föräldrar, relativt nykläckta avkommor. Jag börjar se en trend: Det verkar vara populärt att ge sina barn "elaka" smeknamn. Monstret, kräket, skrället osv. Är det bara jag som tycker det låter mer illa än gulligt? Det kanske bara är för att det inte är mitt barn. Borde vara så. För jag kallar ju David för gubbskrälle ibland, sådär kärleksfullt lixom. Men det kanske låter lika illa i andras öron?

Sen kan jag ju förstå att nyblivna föräldrar blir trötta med, man har ju hört hur jobbigt det kan vara.. Så det kanske har med det att göra? I don't know.

Länge sen sist

Magda hade en lista på sin bilddagbok, jag kör väl den jag då!


SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD

Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? Nope! Me love Dave.. :-)
2. Är du lycklig? Ja det är jag.. Det är en härlig känsla!
3. Är du uttråkad? Ja det med... Men det beror på att jag är sjuk och inte orkar göra nåt annat än sitta här och glo på TV
4. Är du ledsen? Nej det kan jag väl inte påstå. Fläckvis ibland kanske, men inte just nu.
5. Är du italienare? Nix
6. Är du en cooling? Njaaa...
7. Är du från Irland? Nein
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Njet

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja det gör jag faktiskt. Fånigt va?
2. Har du någon gång blivit sårad? Oh ja..
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Öh, ja?
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Hehehe oh ja
5. Har du kysst någon under de senaste veckorna? Ja David såklart :-)
6. Har du haft en hemlig beundrare? Om den ärvar hemlig så borde jag väl inte veta om det, eller?
7. Är du kär? Jaa!
8. Vill du gifta dig när du blir stor? JAA

TVÅ ALTERNATIV

1. Hår eller ögon? Svårt... Ögon är fint.. men vissa frisyrer är ju lite.... äsch jag väljer... öhh.. ögon
2. Katter eller hundar? Jag har ju två katter, så det borde väl bli katt. Men jag gillar hund med.
4. Några få bästa vänner eller jätte många "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner. Ungefär som jag har det nu
5. Tv eller internet? Internet. För man kan se på tv på internet :-P
6. Coca-Cola eller Pepsi? Cola!
7. Utekväll eller romantisk hemma kväll? Romantik! :-)
8. Pengar eller lycka? Jo men jag tänkte att jag blir nog lycklig när jag blir rik...
9. Dag eller natt? Dag tror jag. Om jag slipper morgonen
10. Msn eller mobil? Vet inte.. MSN känns lite mer opersonligt. Så jag säger Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? I'm not the smiting type
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort något du ångrar? Oh ja
4. Hoppat Bungy Jump? Nej! Har inga planer på att göra det heller
5. Ljugit för någon du tycker om? Jo det har väl hänt...
6. Ätit en hel tårta? Hahah nej inte själv iaf, hehe
7. Gjort bort dig offentligt? Hehe... beror väl lite på hur man ser det.. :-)
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej inga sånna tankar
9. Gråtit när ett husdjur dog? Jaa...
10. Velat försvinna? Ohh jaaa...

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde? Ringde till mamma och beklagade mig för att jag är sjuk, hehe
2. Telefonsamtalet du fick? David :-)
3. Personen du var med? David
4. Roligaste grejen som hänt? Hmm.. praktiken på förskolan SMUlan är jättekul... Fast idag är jag hemma sjuk :-(
5. Personen du smsade? Det var nog Joanna i lördags
7. Du skrev till på msn? "ojdå, okej... va tråkigt =/"
9. Du tillbringade natten med? David :-) Otippat va?
10. Du kramade? David

Jag har fastnat i förkylningens klor

Det tog längre tid i år än det brukar, men nu är den ändå här, den årliga förkylningen. Förhoppningsvis försvinner den lika snabbt som den dök upp. Nåja, den har visserligen legat och lurat ett tag, men igår kom halsontet, idag kom den täppta näsan, men däremot börjar min onda hals bli liite bättre. Peppar peppar.

Idag har jag inte gjort direkt många knop. Skjutsade David till jobbet, åkte förbi IKEA och köpte nytt täcke och nya sängkläder till mig och David, åkte hem. Kollade lite på TV, sedan blev det Vissmålen och personalmöte. Det var väl iofs inte vad jag skulle kalla möte riktigt, inte som jag hade föreställt mig iaf. Det var mer som... en fikapaus utan fika, typ. Inte direkt organiserat utan mest pladder mellan kollegor, typ. Typ typ typ. Hur som helst, det var trevligt! Alla gillade mitt skötar-förslag, så den 28:e ska vi se vad eleverna tycker. Spännande.

Jaha sen då? Åkte och handlade lite smått och gott, sedan hem. Har legat i soffan mer eller mindre sen dess, kollat på tv, tv-serier och film. Det får man nämligen göra när det är fredag, man är krasslig och ensam hemma. Ja, jag har ju förresten tvättat en maskin med. Och bäddat rent i sängen med det nya täcket. Så lite nytta har jag nog gjort.

Nu är det dock snart slut på dagens aktiviteter. Ska blogga klart, sen blir det sängen tills jag ska hämta David på jobbet. Vet inte riktigt när det blir, men kan lika gärna sova en stund innan. Har tom öppnat fönster, tycker det är så himla varmt. Inte att jag har feber alltså, men det blir varmt här när torktumlaren har varit igång. Nåja.

Imorgon kan nog bli en trevlig dag, förutsatt att jag inte blir värre i förkylningen. (Hur smart är det egentligen att sova med öppna fönster?! Men jag hatar när det är för varmt.. Står inte ut!) Ska lämna några papper till en klasskompis, sen ska jag kurera mig fram till kvällen, då eventuellt Micke och Anna kommer hit. Jag har redan bokat TV:n för schlager, sen får de andra säga vad de vill ;-)

Nåja, färdigpladdrat för idag. Ikväll. Inatt, är väl kanske mest rätt, klockan är ändå snart midnatt. Godnatt allesammans

Mina tre favoritkillar

Mina tre favoritgrabbar ligger och slöar i soffan! Myyys!

image863

David har redan gått och lagt sig. Jag ska lägga mig snart jag med, men jag råkade fastna i nån halvkass men småkul film på TV. Nåja, det blir säng snart.

Skönt att vara tillbaka i Jönköping iaf. Fast Sundsvall var kanon med, kul att träffa alla! Men Jönköping är bra med. Trivs bra här. Har ju förresten börjat min sista LIA nu med, är på SMUlans förskola i Kaxholmen. Det är såååå kul! I'm loving it :-) Men nu blir det sova. Natti natti

Bildbevis!

Spelade Guitar Hero III hos Mange och Joanna igårkväll. Min sista låt gick såååå himla bra, så jag var tvungen att ta bildbevis. Nästan 200 000 poäng! Jag leder stort! Mange provade efter mig och kom upp i 120 000 ungefär. Så jag sa som så, att jag vill ha bildbevis på att han slår mig, när han gör det! Förhoppningsvis får jag behålla mitt rekort i mer än 24 timmar iaf ;-)

Låten: Social Distortion (Medium)
96% rätt och en "streak" på 256 tror jag det var. Snacka om gryyyymt för en relativt ny spelare!

Klick on the bild to förstor it.


(Det är mange som är Jaga, hehe. Hans första försök)

När det snart är slut

Sundsvallsvistelsen har gått ruggigt fort den här gången. Beror väl på att jag faktiskt jobbat och inte bara suttit hemma. Som tur är har jag ju hunnit med annat med, men just nu känns det som att jag skulle behöva minst en vecka till för att hinna med resten av grejerna jag vill hinna med.

Fredag:
Träffa syrran och kattungarna! David ska oxå med
Tävla! Jag vill ju gärna.. Men samtidigt känns det som att det är så mkt annat så jag kanske borde avstå...?!
Umgås, David pratade om att det vankas BiteLine och det är ju inte fel... Lite illa för plånboken dock.

Lördag:
Åka till farmor
Äta middag på O'learys med David, Joanna o Mange (och kanske Madde, Emma och Jens? Har inte hört nåt mer) och kolla på hockeyn
Bowla med Joanna, Mange och David

Övrigt:
Jag vill träffa pappa! Och jag vill träffa Mamma och Leif i lugn och ro med. Mamma och Leif har jag väl iofs träffat eftersom jag bor här, men det har ju ändå inte blivit så mycket. Men framförallt pappa då.. Har inte träffat honom nåt alls känns det som.

Visst har jag väl hunnit med lite annat oxå. Träffat tjejerna, haft schlager"fest", kalasat, ätit kinamat med Joanna o Mange, bowlat, ridit, hälsat på farmot, umgåtts med syrran och lite med pappa med.. Shoppat med mor.. Och så har jag ju skrivit lite skolarbete med.

Nåja, det borde ju gå att pussla ihop det lite. Kanske hinner svänga förbi hos far på söndag förmiddag innan vi åker. Vet inte riktigt när på söndag vi åker, men det borde ju gå att fixa. Nu blir det dusch. Tjingeling

Det där var ju lite pinsamt...

Har precis varit på Birsta och inhandlat födelsedagspresenter. Såg att de hade en tävling där förstapriset var ett körkort (alltså teorilektioner, körlektioner o sånna saker). Kollade på frågorna man skulle svara på för att vara med i tävlingen och... Herregud, jag kunde väl knappt en enda?! Och jag ska ha körkort... Tur det inte var nån där :-P Fördelen med att shoppa på kvällen är att man i princip är helt ensam. Nä men visst, jag hade väl kunnat frågorna kanske, men jag skulle inte sätta mitt körkort på att jag skulle ha alla rätt. No sir... Skulle vara kul och köra lite Bonnies körskola och se hur mkt man kommer ihåg :-P

Praktiken går iaf mkt bra! Man blir ju mer och mer förtjust i barnen (nåja, många av dom iaf) ju längre tid som går, och nu är det ju helt plötsligt bara 2 dagar kvar! Onsdag och torsdag. Känns rätt tråkigt. Trivs på fritids. Men nästa LIA är ju förskola, och det blir säkert rätt kul det med. Idag har vi iaf promenerat iväg till en backe och åkt pulka. Så otroligt underbart väder och pudersnö på backen! Kan det bli bättre?! Blev riktigt sugen på att åka bräda... Hum. Men alltså, sånna här underbara dagar så längtar man ju faktiskt inte till våren. Det är lagomt kallt, inte kallt alls i solen, och snön är sådär perfekt bara. I'm loving it.

Nåja. Imorgon kommer David, och jag längtar verkligen :-) Känns som det var skitlänge sen vi träffades, fast det var ju "bara" 2 veckor sedan. Imorgon ska jag även åka till Emma M på födelsedagsfika, och hon ska få sin present :-) Therese får nog oxå sin present imorn. Hoppas det är nåt som går hem... Man vet ju aldrig :-)

Nu ska jag gå ner och kolla på House med mor... :-)
Tjillevippen

Jag hade tänkt blogga...

Först: Ursäkta att vissa bokstäver sakas. Mammas tagetbord är asjobbigt, och ag orkar bara inte slå på tangenterna för att de ska funka. Det verkar vara framförallt N och J som krånglar, ibland funkar det, ibland inte. N verkar u iaf ha kommit tillbaka nu... Alltid nåt.

a, ag hade alltså tänkt blogga, men lusten försvann när tangenterna glappade. Nu verkar som sagt N funka igen, så då kan jag ju ... Men vänta lite, nu funkar ju J med! Fantastiskt!

Nu har jag iaf nytt boende. Bor hos mor och Leif nu. Riktigt skönt att sova i bäddsoffa istället för att knyckla ihop sig på en soffa. Tack syster för boendet ändå, kul att träffa dig lite iaf.

Partaet i lördags var riktigt kul, även fast pizzan var kall och schlagern var sisådär :-) Men riktigt kul att träffa damerna igen iaf :-)

På onsdag kommer David upp! LÄNGTAR! Men nu ska ag bege mig iväg till Laggarberg, fritids väntar. Men nu är det u sportlov här uppe, så det är nog inte så många barn. Rätt skönt. ;-)


Partaj ikväll!

Ikväll bär det iväg till Therese för lite schlagerpartaj! Vi ska beställa hem mat från Biteline, drick gott, kolla på schlagern och sedan blir det väl kanske utgång senare då :-) För min del blir det nyktert, känner inte för att slösa pengar på sprit just nu. Finns andra saker jag hellre vill ha, tex nya byxor, ridhjälm och skrivare. Jag är munter nog utan sprit!

David ska visst oxå partaja ikväll, det är 80-talsparty nere i Jönköping. Blir säkert kul det med! Fast det är ju synd att han jobbar tidigt imorn så han inte kan vara med på hela festen.. Fast känner jag honom rätt så blir det nog rätt sent ändå ;-) Men det ordnar sig nog.. :-) På onsdag kommer han upp, jag läängtar! Nog för att det mer känns som att han kommer upp för att träffa Mange än mig, men det gör väl detsamma.. ;-) Jag slipper åka hem själv iaf, det är ju en fördel :-)

Har tappat lusten för att vara med på dressyrtävlingen på fredag. Gillar verkligen inte att rida för henne jag red för idag... Hon får mig ALLTID att kännasom att jag inte kan rida, att allt jag gör är fel, och att hästen "mår dåligt" av min ridning. Jag vet att hon inte menar att det ska kännas så, men jag gillar inte henne, jag gillar inte hennes sätt att ha lektioner, och jag gillar inte hennes sätt rent allmänt. Tacka vet jag Lajla. Jag som hade sett fram emot att rida A1-an på fredag... Nu känner jag mig knappt mogen att rida C1:an utan "fusk" (spö, gummiband och annat som man inte får använda i dressyr). Va irriterad jag blir att en person kan få mig att så totalt tappa sugen! Hade varit mkt bättre om jag hade fått känslan av att "Jag ska minsann visa henne", men nej, det känns bara hopplöst och irriterande. Morr.

Nej, nu ska jag fokusera på kvällen! Måste få upp humöret och sluta tänka på dagens ridlektion. Ska strax göra mig klar och åka till Birsta med Therese innan det blir dags för festligheterna. Kanske shoppa lite? Måste iaf handla lite på Maxi innan vi är färdiga för partaj.

Nu ska jag spela Sims2 en kortis, sen göra mig färdig. Lugn o fin. Men jag börjar bli hungrig. Jag tar mig en banan. Tjing tjong och trevlig kväll

RSS 2.0