Date again

Imorn är det dags igen. 16.15 åker Henke från Gränna, 17.00 ska jag möta honom nere på bussstationen. Vi ska inte göra ngt speciellt vad jag vet, vi åker nog hit, beställer mat (pizza! Min första jönköpingspizza. Ca 3 veckor efter flytten. Det är väl godkänt?), kikar på tv (big brother såklart, jag är redan beroende), och sedan blir det kanske ngn film.
Eller ja, förhoppningsvis blir det väl så får jag väl säga, för han har tydligen blivit förkyld. Så vi får väl se hur han mår imorn, om han orkar eller inte. Men, jag hoppas ju att han kommer hit iaf.
Men en sak är säker; han får INTE röka inomhus här hos mig. Han kommer få blå-nej, det kan jag lova.

Robbie har sagt att jag ska få soffan ikväll med. Fast, hur många gånger har han inte sagt det? Men jag hoppas verkligen det blir av ikväll, speciellt eftersom henke kommer imorn. Jag har redan sagt att det är okej att han sover över här (om han orkar som sagt, man vet aldrig.), så OM det skulle bli nåt knas så är det ju bra att ha en extra sovplats. OM det skulle knasa sig alltså. Annars har jag ingenting emot att trängas lite... *ler*

Nu ska jag fortsätta kolla på Storebror. Me like.

Söndag eftermiddag

Sällskapssjuk och jävlig.

Sitter och kollar på friidrott på Eurosport, vart det är ifrån har jag ingen aning om, och vet heller inte om det är nån svensk med. Men friidrott gillar jag, så jag kollar gärna ändå.

Hmm, glömde ju att berätta det häromdagen.
Är det ngn här som sett The Drew Carey Show, brukar gå på trean eller Ztv tror jag. Hur som helst, Mimi i den serien? Rätt kraftig dam med ett VÄLDIGT utmärkande utseende, och en väldigt underlig smink-teknik? You know who I'm talking about?
Jag såg en Mimi-look-alike på stan i förrgår. Haha förlåt mig, jag är så elak, men hur i he***te tänker man när man klär sig och sminkar sig på det viset? Allvarligt talat! Till och med jag som har noll intresse och koll av smink och mode skulle kunna få fram ett bättre slutresultat. Läskigt.

Ont i ryggen som ett as har jag, det kan jag meddela. Längtar efter soffan som jag troligtvis ska få av Robbie. Trodde jag skulle få den igår, men så dök frugan hans upp, så då blev det ju försås inget. Fast frågan är ju om det hade blivit ngt ändå. Jag tänker iaf varken klaga eller tjata, jag är oerhört tacksam över att han ens erbjudit mig att få soffan. Men som sagt, jag längtar efter den, för jag klarar inte att ha en säng som soffa mkt längre, min rygg kommer gå av. No good.

Jag tror förresten jag kom på en anledning till varför jag blev så förtjust i henke, och varför jag ser fram emot att träffa honom igen. (En anledning alltså, det finns betydligt fler. Missförstå mig inte och tro att det här är allt jag har i huvudet.) När jag var där i lördags... Han hittade fan ALLA mina känsliga punkter, utan att direkt anstränga sig heller. Nej, jag pratar inte snuskiga punkter här nu, jag menar känsliga. Killade mig i nacken, lekte med håret, gav mig massage (axlar, nacke), höll hand.... Undra på att jag smälte... =)

Ikväll börjar Big Brother iaf. Mitt blivande beroende! Måste ju. Satt o kollade på BB's hemsida förut, och jag måste ju säga att en av norskarna, Björn Kristian, påminde en hel del om en av flopparna från Idol i år. Men jag inbillar mig nog, jag följde ju ändå inte den serien... =) Annars får man väl mest känslan av att dom försökt sätta ihop ett gäng unga och "snygga" människor. Årets tema blir som alla andra - fylla och sex? Det är okej, det kan jag leva med.

Nu sprang Jenny Kallur häck, det gick inte så jättebra. Jag vill att friidrottssäsongen ska komma igång nu. Utomhus alltså, det är roligast. Men snart börjar ju OS, och det är ju inte fy skam det heller.
Och imorn, imorn spelar ju Modo mot Timrå. Heja Modo!

Nightmares

Började kolla på ett tv-program på femman, men var tvungen att byta kanal. Det handlade om mardrömmar. Dom hade kameror i olika personers sovrum, för att filma dom när dom gjorde saker i sömnen. En av dom  rev ner gardinstången, en annan försvarade sig mot ett monster som liknade tavlan "skriket" (eller vad den nu heter), och en tredje satt upp och upprepade ordet "baby" med hes röst. Jag klarade inte av att fortsätta kolla, för isf skulle JAG få mardrömmar. Men jag funderade lite, jag har alltid trott att jag sover tyst och stilla, men tänk om jag skulle filma mig själv i sömnen. Vad skulle man få se då? Jag har aldrig fått höra ngt annat om mitt sovande än att jag är väldigt tyst och lugn, nästan för tyst och lugn. Men herregud, hellre det än som om i det där programmet. Huvva.



Vill du höra sagan om Henke, Sara?
Det var en gång en Erika som åkte till Gränna för att träffa en Henrik. Närå, men det är alltså inget märkvärdigt egentligen... Vi hade jättetrevligt, åt mat, kollade på tv. Framåt kvällen började vi hålla hand, jättemysigt. Jag älskar sånt. Senare satt han och hade armen runt mig, och började väl känna sig fram, eller hur man ska säga. Jag sa att jag tänkte inte gå längre än så, jag menar, sex i all ära, underbart är det, men det var första gången vi träffades, så det kändes lite konstigt. Så jag ville hellre vänta isf. Han satt kvar i ett par minuter, sedan reste han sig upp, tände en cigarett, och sa: "Näe, jag tror vi skiter i det här". Han förklarade att just då ville han ha sex, och eftersom jag inte ville det så var det bäst att jag åkte hem. Och det kändes ju rätt snopet. Jag borde ha fattat att det var det han var ute efter.

MEN

Vi pratade igenom det efteråt, han förklarade lite bättre hur han hade tänkt, och jag kan inte klandra honom. Egentligen gjorde han ju helt rätt, han sa vad han ville, och hur han kände det just då. Jag menar, hade han sagt att "Ja, men det är okej, vi behöver inte göra ngt" och sedan försökt ändå, då hade han varit en ännu större skitstövel. Men som sagt, nu har vi pratat igenom det ordentligt och det känns bra. Han charmade till det och sa att det var ju mitt eget fel eftersom jag var så söt och kramvänlig. Haha =) Jag frågade om det var enbart sex han var ute efter, men han säger att det inte är så. Han vill ha ngt seriöst. Och alltså, det kan vara skitsnack, det kan man inte veta. Men jag vill tro på honom, för han verkar vara en ärlig kille.

Vi planerade att vi skulle träffas till veckan, men vi messade lite fram och tillbaka inatt, och kom fram till att vi skulle träffas ikväll istället. Men, han var tvungen att jobba, så det blev inget. Så det blir onsdag ändå. My good, känns jättelångt dit. Och tro det eller ej, men jag längtar.
Jag, längtar efter en rökare.
Det trodde jag aldrig skulle hända

Jag är BÄST på att blogga

Sara för tusan, jag uppdaterade ju bloggen! Är jag fortfarande sämst? Det tycker inte jag iaf. Jag tycker jag är bäst. Haha =)

Har precis pratat med Henke iaf... Kändes bra, ingen konstig stämning eller så, vi pratade igenom det som hände i lördags, och allt känns bra nu. Vi ska höras igen i helgen, och sedan ska vi väl eventuellt träffas till veckan, typ onsdag eller torsdag... Han kommer nog hit till jönköping då... =) Så det ser jag ju faktiskt fram emot... =)

Äntligen internet!

Såg precis att Sara tycker att jag är dålig på att blogga, och det stämmer bra det. Har inte orkat ordentligt när jag har suttit på tågstationen, dels för att jag varit stressad och dels för att jag har frusit om fingrarna så man har skrivit i slow motion. och när man skriver i slow motion, då blir man stressad. You see where I'm coming from?

Jaha, vart ska jag börja då? Blir nog inte så mkt skrivet nu heller, måste plugga. Men lite ska jag skriva.

Dejten iaf.
Jorå, han är en snäll och trevlig kille. Söt med. MEN. Han röker inomhus. USCH! Äckligt... Snacka om enormt minus. Hur som helst så hade vi trevligt. Han lagade mat... Kycklingfilé och ris, och nån sås. Jättegott var det, verkligen. Gjorde inte så mkt, satt i soffan, kollade på tv, pratade, skrattade. Hade väldigt trevligt iaf. Men sedan slutade det väl lite knepigt, så jag tog sista bussen tillbaka till Jönköping. Tyvärr missade jag bussen hit till Norrahammar, så det fick bli taxi. Det var inte så farligt dyrt som jag trodde, gick bara på 200kr.
Vet inte riktigt vad som händer nu. Vi har messat lite fram och tillbaka, han har bett om ursäkt. Han ska ringa ikväll. Vi får väl se, vi har sagt att vi nog ska ses igen iaf, så det .... Vi får se =)

Skolan då?
Första dagen i tisdags. Verkar vara en vettig kurs, bra lärare och så. Men fruuuuktansvärt mkt böcker. Har köpt två stycken hittills, fick ju såklart läxa direkt... :) Så man hade inte så mkt att välja på. Men resten ska jag vänta med tills lönen kommer.
Träffade två tjejer i klassen i tisdags som jag kom bra överens med iaf, så det var trevlig.

Jaja, det får räcka för nu, jag måste plugga.

Ska bli duktigare på att blogga framöver, promise :)

Snart dejt

Och nervös som FAN är jag kan jag meddela. men roligt ska det bli :)

Bussen till gränna går om 30 minuter, och jag har 6 surfminuter kvar. Lika bra det, fryser om fingrarna som vanligt.

Han ska bjuda på mat iaf. Och vin. Flott. Hehe. (Ska jag bli nersupen ikväll? Well well, tacka och ta emot).

Är hungrig redan nu. Ska gå in på pressbyrån och köpa en macka, kommer bli en olidlig resa annars.

Och just nu leder modo mot jönköpingslaget HV. Känns bra.


Och snart (20 dagar) börjar OS. Vackert!


Förkyld och jävlig.

Here we go, again.

Erika har ont i halsen.
Erika har ont i huvudet.
Erika är lite snuvig.

Erika insåg till sin fasa att hon INTE var täppt i näsan när hon åkte buss till stan idag.

Framför mig satt en kille/karl/snubbe (osv) som hade tappat parfymflaskan över huvudet tillsammans med en massa andra produkter som gjorde att han såg ut som en slickad katt. Typ. Ujujuj. Och hade jag inte haft ont i huvudet innan så hade jag garanterat fått det av honom. Nu blev den  "bara" värre, oh joy.

Förresten blir jag bara mer och mer nervös. Främst för lördagen just nu. Men fatta - tänk om jag blir helförkyld tills dess?! Vansinne. Jag borde åka hem och bädda ner mgi så jag åtminstone kan LÅTSAS vara fräsch tills dess att jag ska träffa Henke. Bra intryck man ger om man är snorig och jävlig. Nej, isf fejkar jag en hjärtattack och stannar hemma.

Man får aldrig en andra chans att göra ett första intryck

Så sant som det var sagt.

Nu ska jag upp på ICA och köpa lite småsaker, halstabletter, lite bröd och mat, och lite tycka-synd-om-mig-själv-för-att-jag-är-sjuk-snask. Goodie.

Segt och kallt

Sitter återigen på tågstationen och surfar. Måste få tummen ur och beställa bredband snart, så jag har ngt att göra på dagarna. Man blir lite smått knäpp av att inte ha ngt att göra. De senaste dagarna har jag varit på A6 eller på stan varje dag. Risken blir ju att man gör av med liiiite för mkt pengar. Fast hittills har jag inte köpt ngt som var överdrivet onödigt iaf. Tror jag.

Det går bra här än så länge iaf! Om en vecka precis börjar skolan, det ska bli väldigt spännande. Men det känns som en evighet dit.

Planeringen so far;

Onsdag: Ingen aning. A6?
Torsdag: Ingen aning. Stan?
Fredag: Tvätta 12-17 (Skitade ju ner hela köket när jag lagade mat i förrgår, och även kläderna. Klantigt)
Lördag: Dejt! :D Haha nej inte dejt direkt... :) Men jag ska iaf åka till Gränna och träffa Henke. Ska bli mye spännande kan jag lova!
Söndag: Don't know. Smälta lördagen?
Måndag: Ladda inför skolan. Lär vara NÅÅÅGOT nervös.
Tisdag: Skola. Lååång dag. 10-17
Sen är det väl skola som gäller...!

Men sedan;
SÖNDAG: BIG BROTHER!

Ska se till att ta bilder på lägenheten och på mitt "nya" jag, men det återstår ju att se när jag kan lägga upp dom. Här går det ju inte, jag har ju grejerna i min dator. Ska vara att jag bränner ut det och lånar robbies dator då *fniss*

Snylta? Vadå? Vem? JAG? Nej DET tror jag inte.... ;)

Aliva - En jönköpingsbo.

Japp, då var man på plats.
Jönköping. Här ska jag på

Just nu är jag hungrig

Resan gick bra iaf! Slitigt som fan med alla väskorna, och jag har träningsvärk som HELVETE idag, men det är det värt. Jag är framme, lägenheten är jättefin, och jag mår bra!

Känns som jag inte har så mtk att skriva egentligen.
Idag har vi varit och handlat iaf, Robbie och jag. Jag fick låna hans senilkärra att packa grejer i, kan tro att han blev ngt less på mitt gnällande om packningen igår! *skrattar* men men, det löste sig ju iaf :)

Vad som händer ikväll vet jag inte ritkigt. Ska prata med Henke iaf, han skulle ringa senare sa han. Sen blri det väl nån film, fortsätta packa upp och inreda som ja vill ha det.. :)

Börjar bli kallt här nu. Sitter på ett internetcafé på tågstationen, har inte fått igång nåt internet hemma än.

Robbie snackar förresten om en massa grejer han ska donera till mig. Haha han är ju för härlig den karln!
TV-bord pratade han om, soffa, en sladd så jag han ha modem på datorn, ett par gamla datahögtalare... Herregud, han är ju givmild som få. Jag är så oerhört tacksam!
Igår var han hos mig iaf, vi kollade på Almost Famous. Bra film. Och sedan, precis innan han skulle gå, grejade vi lite med min kylskåpspoesi. Gillar sånt! :) Kul när andra kommer och filurar lite ju.

Nej, kanske man skulle ta och bege sig hemöver. Är ju hungrig, och jag har ju faktiskt mat i senilkärran som ska in i frysen. Ojoj, kanske skulel ha tänkt på det tidigare. Jaja, det är ändå kallt här, så det ordnar sig säkert.

Men hurrni, ha det så bra och hälsa alla jag känner.

Time to go home to MY apartment... *skuttar hemåt*

Rolig låt ju.... :)

Jag slog ihjäl min älsklings nya älskling, med hammare yxa och sax
Så nu sitter hon o gråter, men jag att hon förlåter mig strax
Hon sa själv att det är sånt man kommer över.
Och hon kan komma till mig om hon behöver.

Jag slog ihjäl min älsklings nya älskling, med motorsåg kofot och kniv
Och räknar man kallt så finns bara ett alternativ; att hon kommer tillbaka igen
Så, hon slipper skada några andra män.

Å, det var hon som sa att det kan ta ett tag
Det kan ta nån dag, men sen blir allting bra
Och jag är inte den som vill förstöra!
Men vad annat kunde jag göra?

Jag slog ihjäl min älsklings nya älskling, med taggtråde spade och spik
Och det ordnar sig nog när det står mellan mig och hans lik
Då är valet ganska uppenbart
Så, jag bara hoppas att hon glömmer honom snart

Jag slog ihjäl min älsklings nya älskling, med slägga och sekatör
För hon var ju min, att han kom kan jag inte rå för
Han var snäll men han kunde inte skonas
Nu går jag och väntar på att vi ska försonas

Å, det var hon som sa att det kan ta ett tag
Det kan ta nån dag, men sen blir allting bra
Och jag är inte den som vill förstöra!
Men vad annat kunde jag göra?

Jag slog ihjäl min älsklings nya älskling, med ångvält, och med gevär
Det kanske låter brutalt, men det är ju normalt när man är kär
Då ställer man ju alltid till med små skandaler
Som att råka slå ihjäl sina rivaler.

Jag slog ihjäl min älsklings nya älskling, med järnrör och tegelsten
Och med en mortel och stöt så bröt jag alla hans ben
Och krossade skallen så att blodet började stänka
Hon lär behöva mig nu när hon är änka

Jag sprängde bort min älsklings nya älskling, med bomber och dynamit.
Bara för att han gjort nåt han inte borde, med flit
Och han fattar väl själv att han måste straffas?
Jag bara hoppas att jag inte straffas....!
___________________________________________
[Svensk Pop - Jag slog ihjäl min älsklings nya älskling]

Stackars Maestro

Idag har mitt stackars maestro blivit utslitet. Klippte mig först imorse, 300 pix.
Gick på Venuella (ja faktiskt. Utifall det blir ensamt i jönköping. haha), 200 pluringar.
Mötte syrran. Vi köpte hudprodukter och lite av varje (inte kläder) på H&M för 300 kronor.
Vidare till Café Brevé, dagens billigaste stopp. Uuunderbart god curry-kyckling-baguette och dryck. 45kr.
Därifrån till Wedins. Nya dojor. 400 spänn.

Jävlar va snygg jag ska bli nu förstår ni. Jag ska få jönköping på fall.

46 timmar till ankomst i nya hemstaden.


FanFanFan

Jag vill vara glad för dig, men det går fan inte. För jag tycker det är fel.

Fel fel fel.



Jag hatar dig.
Starka ord, absolut. Och jag kommer säkerligen ta tillbaka dom.
Men så känns det nu, och så har det känts ett långt tag tillbaka.


JAG

HATAR

DIG

Måndag - Snart fredag

Jag har ÄNTLIGEN  fått tillbaka mitt efterlängtade rum. Min säng. Åhh, njutning.

Sara och Erika sitter här i filmstudion med mig och har skönsång. Låter riktigt ljuvligt. Eller?

Inatt var iaf första natten på väldigt länge (det känns som väldigt länge iaf) som jag lyckats sova en hel natt utan att vakna. Förstår du hur underbart det är? Det är LJUVLIGT, mina damer och herrar. 4 nätter till får jag njuta av min mjuka 120-säng, innan det är dags att "byta ner sig" till en säng som jag inte vet om den är hård eller mjuk, men 90 är den iaf. Undrar om det finns ngt förråd eller ngt där nere som man kan gömma den sängen i? Jag vill skaffa en ny, en egen, en stoooor. Hur ska jag annars kunna sova med alla framtida karlar i den? Ja för all del, jag kan trängas med dom i en 90's säng med, jag är inte den som är den. Men det KAN ju bli lite trångt. Dock har jag ju faktiskt hört att karlar gillar när det är trångt.... Men ojsan hoppsan! Det kanske var i ett helt annat sammanhang...! Jag ber så hemskt mkt om ursäkt.

Jag har inte alla hästar hemma idag känner jag. Allmänt virrig. 35 minuter till lunch, jag skulle lätt kunna sitta här och blogga om ingenting tills dess.

Jaha, lunch då. Idag blir det ngt så spännande som youghurt, banan och två tekakor. Gott är det, men frågan är väl hur mätt man blir. Men jag har inte så mkt att välja på, har sååå jäkla ont i käken så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Soppa skulle väl kanske varit bästa alternativet.

Åhh.... Köttsoppa... Heter det så? Gott är det iaf. Det måste jag ha i mitt framtida skafferi.
Och gulach-(stavas det så?-)soppa. Mycket gott.
Och ravioli.
Och MASSOR med makaroner. Och nudlar. Mums.
Potatisbullar.
En eller annan köttbulle kanske? Det får bli om jag ska vara ensam dagen efter, för köttbullar får jag ont i magen av. Ajaj.
Korv är ju gott. Jag kan ju faktiskt göra både korvstroganoff och makaronipudding. Undrar om han har nån ungsfast form, den där Lauri (vars lägenhet jag ska överta på fredag). Annars får jag väl köpa en. För makaronipudding ska jag göra. Det är gott. Med lingonsylt. Mums.
Örtkrydda måste man ha, det är livsviktigt. Speciellt om man inte har ngt annat pålägg i huset. Och som student - vem har råd med lyxen pålägg?

Hmm.. man kan väl aldrig tro att jag är hungrig? Mat mat mat. 29 minuter kvar nu.

Träningsvärk har jag med. Av anledningar icke nämnda här.

28

Käken gör fortfarande ont, jomenvisst. Fast det brukar bli bättre framåt kvällen, när man har pratat sig igenom hela dagen

Christian är internetlös förresten. Känns tomt.

27

Man kanske borde jobba, göra ngt vettigt med tiden. Menne.... Vem orkar? Egentligen?

26 minuter till lunch - fyra dagar till flytt.

Här är det nedräkning på hög nivå.

Blandad kompott

Igår skapade jag och Erika en blogg. En arbetsblogg. Där vi på jobbet (även vi föredettingar) kan skriva om allt mellan himmel och jord. Hur ska jag annars få reda på allt skvaller?!

Hade gärna varit på hockey idag, men vissa som jag frågade om de ville följa med fick ju aldrig tummen ur. Och sedan blev det ju för sent. Och nu är det lapp på luckan. Så här sitter jag, med webradion. Timrå - Modo. 0-1 än så länge, men just nu väntar en straff för timrå. Usch. Hare Krizan är allt jag har att säga. Heja heja.

6 dagar kvar nu. 6 dagar. 6.

Krizan räddar! Jaaa! Hallin hade inget att komma med. Lillebror, lillebror *dansar runt*
Man kanske inte borde ropa hej än förresten. 0-1 är inte mkt att skryta med. Men drömma går ju.

Om någon undrar så är barnen fortfarande kvar. Suck. Men imorn så. Då åker André hem till hoting, och när inte han är här kan jag lätt degradera syrran till bäddsoffan, så jag äntligen får mitt rum tillbaka. Finally!

Nu ska jag kopiera emmas "to-do-list" och använda den i arbetsbloggen, jomenvisst.
Berörda kommer att få adress och login-uppgifter till den sen, dumt att lägga ut sånt här... :)

Auf Wiedersehen!

Surpuppa

Fan va less jag är. LESS. LESS. LESS. Jag kan inte ens glädja mig åt att det är hockey ikväll.
Helevete, jävla folk. Jag vill ha tillbaka mitt rum, min säng, mina grejer, mitt privatliv. Är det så jävla svårt att förstå??

Har blivit ovanligt mkt svordomar den senaste veckan. UNDRAR vad det kan bero på. Kan väl aldrig vara bristen på rum, bekväm säng, mina grejer, garage (varm bil på mornarna), privatliv...?
Visst, André verkar vara en kanonkille, och det är roligt för dom att dom funnit varandra... Men kan dom inte fortsätta finnandet i Hoting?!
Jag orkar seriöst inte mkt mer... Jag sover dåligt som ett as, konstant trött, har inget privatliv (upprepar jag mig? Kan jag väl aldrig tro.. Inte JAG?) och en massa andra småsaker gör att jag blir helt knäckt. Känns som att minsta möjliga motgång skulle kunna knäcka mig just nu, skulle säkert kunna sätta mig och stortjuta för nån liten skitsak...

Jag ska flytta hemifrån, och jag ska aldrig mer bo hemma. Jag ska aldrig mer böja mig för när emma och mamma gaddar ihop sig...

Jag håller på att gå sönder....

Varför sover jag inte?

Ja det kan man fråga sig. Sitter och pratar med Oskar lite, han verkar piggare nu. Känns skönt.

Skulle gärna sitta vaken och vänta och se om filen som Christian skickar kommer fram eller inte. Spännande.. Tredje gången gillt. SNÄLLA rara internetguden, kan det inte funka den här gången?



8 dagar kvar

Jävla dreamweaver

Hur ska jag kunna uppdatera hemsidan när inte programmet som jag gör hemsidan i vill fungera? Hopplöst. Har dessutom aldrig varit med om att Dreamweaver betett sig på detta viset... Fy skäms, kvarsittning, dumstrut och skamvrå. Allt på en gång.

Har haft ont i magen heeela långa dagen. Troligtvis beror det på att vi åt tacos igår, min mage gillar inte när jag äter stark mat. Har fortfarande ont, men nu börjar jag bli hungrig. Jobbigt, för jag har ingen matlust. Inte på en fläck.


9 dagar kvar

Men för fan!

Är det okej om jag flyttar nu? Nu direkt?
Jag tar fan in på hotell snart, jag är SÅ JÄVLA LESS PÅ DET HÄR. Jag får inte ha mitt rum, jag får inte se på vad jag vill på tv:n (mamma kollar ju med). Det är kalt och jävligt när man ska ut med bilen eftersom hans jävla bil är i garaget.
Och nu är det så, mina damer och herrar, att om herrskapet får sin vilja igenom så ska jag inte få ha internet heller. Jag blir så jävla less bara... jag vill inte vara här.
Hade ju hoppats att den "sista tiden" hemma skulle bli rolig, härlig osv, men det blir helt och hållet tvärt om. Kaos och katastrof...



Men jag har iaf fått gosa lite med Snobben idag...
Snobben
Snobben är våran grannes katt, men han är lite områdeskatt, han är hemma hos dom flesta :)

Fortsatt nedräkning

Tiden går, dock alldeles för långsamt. Emma och André är fortfarande kvar, jag delar alltså fortfarande rum med mamma. Sover i en vansinnigt obekväm bäddsoffa. Bilen står utomhus eftersom André har sin bil i vårat garage, och självklart har det ju snöat mer de senaste dagarna än under hela hösten.
Okej, det med bilen kan jag leva med - om jag bara fick tillbaka mitt rum. Emma sa att de nog skulle åka på dagen efter nyår, det var igår. Dom är fortfarande kvar. Och dom verkar inte direkt heller vara på gång att packa heller...
Hur som helst, jag längtar till flytten. Vill flytta nu. Få vara ifred.... 11 dagar nu.


Ja, nu har jag iaf tagit kort på dom fina blommorna som jag fick när jag avtackades :)
Klicka på bilderna så blir dom större.

   

Fina va? =)

Nyår i all ära

...Och fyrverkerierna är jättefina. Men dom hade gärna fått vara ljudlösa.
Om till och med jag som människa tycker att det kanske smäller lite väl högt, och blir lite småläskigt (ja, jag är nykter och ensam. Jag är en fegskit), hur ska det inte då kännas för dom stackars djuren?
Stog ute på balkongen nyss och kollade, och som sagt, det är verkligen jättefint med... tänkte på Diana, Chantos och alla andra stackars hundar, katter, hästar osv som blir helt vettskrämda av allt det här.
Stackars.
Kunde jag skulle jag krama om er allihopa, och förklara att det är ingen fara, det går snart över.

Nu så, gott nytt år. Nu sover vi.

RSS 2.0