Mobilblogg

Sitter nere vid kraftverket i Bergeforsen. Andreas och jag har suttit och pratat och tittat på vatten som forsar. De släpper på vatten ikväll, antar att det är därför vi knappt sett nån fisk. Några har vi sett som hoppat här, eller om det var en och samma kanske. Hur som helst så blir jag lika hypnotiserad av att se vattnet fara fram som Jag blir av att se fiskarna hoppa omkring. Så för mig är det ju sak samma. Andreas åkte hem för en stund sedan men jag kände för att sitta kvar en stund till. Det är fortfarande hyfsat ljust och 22 grader varmt, så varför stressa hem? Nåja, snart dags att dra sig hemåt ändå, stenar är sådär lagom bekväma efter ett tag... Haha. Tjingeling

Okynnes-shopping, får man göra sånt?

Det blev en lugn och slapp dag idag. Jag har strövat omkring på Birsta och... ja men va fan, vi kallar det väl för okynnesshoppat. Det var väl inte så himla mkt jag var TVUNGEN att köpa, förutom mat o så, men tycker väl inte att jag slösade SÅ himla mkt ändå. Men det beror såklart på vem man frågar. Men vad blev det då? Lite presentpapper, nån lite pryl till Evelin, nya sängkläder (lakan, påslakanset, extra örngott), en tvättkorg, underkläder, två krukor, rosor (till mig själv of course!) och sen var det väl mat för resten.

MEN, sen ska väl erkännas att jag nätshoppat lite sen jag kom hem med, två tröjor från Ellos (jag har dåligt med långärmat, jag försvarar mig med det) och sen följde jag även lillasysters exempel och framkallar lite digitala bilder. Till skillnad från henne så stannade jag dock inte vid den kostandsfria framkallningen utan jag passade på att beställa förstorningar av 5-6 bilder med. De ska upp på väggar har jag bestämt. För det ÄR faktiskt roligare med fysiska bilder i fotoalbum eller inramat på väggen än vad det är med digitala bilder.

Hur som helst, det blev inte allt för dyrt tycker jag ändå. Var ändå skafferi-fyllandet som var dyrast, och det kommer man ju inte ifrån.

Och apropå skafferi o sånt så ska jag äta MAT nu. Gott-gotti-gott-gott.


Släktträff!

Tidigare ikväll så styrde familjerna Näsberg/Lööf/Sahlin kosan ut till Lubban där familjen Lööf har sin sommarstuga. Längesedan så många från varje familj var samlade på samma plats. Vi bjöds på sjukt gott grillat kött och allt tillbehör som kan önskas, och så underbart trevligt sällskap som bonus då. Även Evelins första släktträff :)

Jag och Emma åkte dock hem strax efter 21 för att Evelin skulle få någon någorlunda vettig dygnsrytm och det var nog lika så bra det för när jag kom hem så började magen spöka igen. Den är inte van att få vettig mat, så därför är den lite upprörd på mig för tillfället. Men det ska nog ordna till sig =)

Evelin, moster Eva och syster Emma. Och fotografen Erika.
Behöver jag nämna att E-namn är bra namn?


Eva vann tävlingen brunast ben. Jag förlorade tävlingen visa blåmärket.


La familia! Från vänster, Tony (gift med Lena), Moster Eva, mamma, Moster Lena (som man knappt ser, men som sticker fram huvudet), Evelin i rosa mössa, Krister (som jag ärligt talat inte vet vem det är? Vän till någon, Tony kanske?), Benny på kortsidan, kusin Joel i keps, kusin Andreas, kusin Clara (Joel och Clara är syskon), Leif (som är mammas gubbe), syrran och sist men definitivt inte minst - jag. Skål då familjen! Det är väl kusinerna Henke och Daniel som saknas, om jag inte har allt för mkt altzheimers.


"Får man inget kött får man väl äta på fingrarna då..."

Varför måste man spela spel?

Jag tänker inte på Monopol, Fia med knuff, Uno eller Yatzy nu alltså. Jag tänker inte heller på Wii, Xbox eller Playstation. Nej, jag snackar relationsspel.

För fem år sedan, in this very blogg, så skrev jag ett inlägg om hur man spelar spel, förskönar sanningar och förändrar beteendet när man träffar en potentiell partner, dejt, ragg, eller vad man nu vill kalla det. Så fort man hör om någon som träffat en ny tjej eller kille, så kommer förstå-sig-på-arna som flugor till en skithög och ska ge sina goda råd och universella sanningar. Självklart i all välmening, men jag kan inte förstå varför det inte är okej att säga sanningen redan från början?

Varför är det fult att säga att man tycker om någon, att man saknar någon, att man längtar efter någon, om man inte träffats speciellt länge? Varför måste man låtsas vara "cool", hålla avstånd och låtsas som ingenting? Varför blir människor rädda när en annan person försöker ge kärlek?

Dumt. Dumt, dumt, dumt. Men det är väl så det funkar antar jag. Men du verkar vara annorlunda. Säger vad du tänker (?) utan allt lull-lull och tjafs runtomkring. I like.

[The Ugly Truth - 2009]
Kalasbra film för övrigt

Pressmeddelande

Följande meddelande har ikväll lämnats till Erika från Erikas mage:

"HERREGUD MÄNNISKA, ge fan i att ge mig "kryddig" mat första dagen efter en relativt lång period av ingenting kryddat med ingenting, serverat med vatten. Som straff för din oaktsamhet kommer jag idka smärta natten lång. Grattis."

Dagen i bilder



Det blev en heldag med snyggo-hundarna. När Eva kom tillbaka från jobbet så åt vi hemlagad tomatsoppa (skitgod!) och sedan tog vi med oss hundarna och åkte ut till Sundsvalls Ridklubb där de fick busa fritt en stund. Eva hittade kantareller som hon plockade, själv nöjde jag mig med att plocka hallon. Så sjuuukt gott att äta egenplockade hallon, så det går inte ens att beskriva. Muppbilden på bushundarna bjuder jag på även fast den inte ser klok ut.

Kvällen blev fin annars. Jag och Joanna drog iväg till Lögdösjön och badade. Nog för att det var lite "småkyligt" när vi väl kom dit, men man kan inte fega ur när man kommit så långt. Så bada gjorde vi, och skönt var det. Stog ute i vattnet ett bra tag och pratade om det ena och det andra, och sedan la vi oss på stranden och gjorde detsamma. Efter ett tag såg jag en bekant människa på bortre delen av stranden, så jag vinkade, och Ann-Sofie kom och gjorde oss sällskap medans karln hennes och hans vän badade. Mkt trevligt.

Har inte gjort så mkt sen jag kom hem heller... Mest sörjt förlusten av en av finkrukorna som tydligen fick avsluta livet i förtid idag... Suuuuck. Köpa ny imorn kanske? ;P

Det är varmt nu...

Svettigt. Klibbigt. Sånt där väder som skapar huvudvärk om man inte dricker. Och som man som nordbo ska älska. Jag tycker det är okej. Så länge man kan smita in i skuggan emellanåt.

Nu ska iaf göra nåt åt mitt eget personliga värmeslag, och det ska jag avhjälpa med ett kvällsdopp i Lögdösjön tillsammans med Joanna! Awesome!

Det är min tur nu, vinden har vänt!

Eller ja, det har varit rätt vindstilla idag. Den lilla stund som jag varit utomhus vill säga! Förutom den delen av dagen då jag varit på riktigt dåligt humör så har det faktiskt varit en helt okej dag. Förutom... bad feeling...

Hundvaktandet gick fint. De är så goa de "små" vovvarna. Tycker om att vara hundvakt, och det gör ju som sagt inte saken sämre att jag är galet förtjust i båda hundarna. Gjorde nog inte så mkt när jag kom hem heller, det blev en slö eftermiddag. En hel del telefonerande blev det, både med syrran och med Ann-Sofie. Kul att vi tagit upp kontakten igen, det var lite dött där ett tag!

Anyway, senare på kvällen så surrade jag lite med Ante och jag blev medbjuden på en fisketur! Ja jag vet, det är mkt fiskesnack nu. Jag tackade iaf ja. Vi åkte förbi nere i hans butik (som jag inte besökt förrän nu) och han bjöd på en souvernir innan vi åkte och plockade upp hans 11-årige kompis-son som också skulle vara med o fiska. Vi åkte till Hamstasjön och jag fick låna spö av Ante. Var riktigt skoj att stå där och kasta, även om fiskelyckan inte var den bästa. Själv fick jag en mussla och en gympasko på kroken, inte riktigt vad man hade räknat med kanske, men va fan, beggers can't be choosers! :P Vi var dock inte ute speciellt länge, kanske en timme eller två. Men det var väl kanske lika bra det. Skönt väder var det iaf.

Det bästa med dagen? Beslut från FK att jag får pengar, och nu efter midnatt så fanns pengarna på kontot. FATTA GLÄDJEN OCH LÄTTNADEN?! Helt fantastiskt skönt...

Nu ska jag snart ta och lägga mig i sängen och ladda för morgondagen, ytterligare en dag med go-hundarna står på schemat. Yay :)

Jag blir sällan arg

Jag är inte en person som blir arg. Inte utåt, åtminstone. Jag kan vara arg för mig själv, korta stunder, men det går oftast över. Jag bortförklarar det, intalar mig själv att personen jag är arg på har bättre anledning till att göra vad den nu gjort, än vad jag har för anledning att vara arg. Jag har inte rätt att känna det jag känner.

Så är det säkert den här gången med. Eller ja, det ÄR så. Jag är arg, irriterad. Men som vanligt håller jag på att intala mig själv att det fanns en någorlunda genomtänkt anledning till varför det blev som det blev, men skillnaden är att det inte spelar så stor roll. Det spelar ingen roll vad anledningen är, jag är ändå irriterad, och arg. Oavsett jag har "rätt" till det eller ej.

Mobilblogg: Promenad

Sa kanske inte det igår men idag är jag hundvakt till Evas fina hundar igen. Hon var nyss hemma på lunch så då blev det en promenad, smidigt när vi tar varsin vovve. Chantos finast i världen som vanligt :-)


Lycklig och förvånad

- Mmm jättelite....
- Bara jättelite?
- Jaaa, jättelite men i sån häääär stor skala

_____________________________________

Gulle! ♥

Idag har jag varit på överraskningsroadtrip till Sollefteå. Visste ju att "the person" var på plats, så det var ju ingen risk att missa varandra. Det var rätt roligt, jag parkerade bilen, han såg mig inte. Jag gick upp till vindskyddet, satte mig på bänken/bordet framför, han såg mig inte. Jag satt där och tittade på honom medans han fiskade, i kanske... Ptja, femton minuter kanske, innan han vred på huvudet och upptäckte min bil! Roligt att se förvirringen alltså, och sen vände han sig upp och såg mig med, hehe. A+B=C

Det blev en bra dag iaf. Fint väder. Jag spenderade största delen av dagen på en filt i gräset under gassande sol, och senare delen av dagen i skuggen för att undkomma densamma. Och spridda delar av dagen däremellan spendarades då med denna dära fiskaren... :)

Nu känner jag mig... uttorkad, solbränd, men mest glad ändå. Jättelite i stor skala verkar vara ganska bra.. :) ♥

Det var nog inga myror

Efter ytterligare några timmars vridande och vändande i sängen så kan jag konstatera att nattens jag-kan-inte-sova-problem nog inte beror på "myror i kroppen" så mkt som på min jävligt defekta högeraxel. Störande till tusen vill jag lova.

Anyhow så verkar det ändå som att dagens projekt faktiskt blir av, för solen börjar titta fram redan nu, och sol är en förutsättning om man vill kunna sola vid vattnet. Jag räknar med en angenäm utsikt och, vem vet, stundvis kanske lite sällskap...

Men först försöka sova liiiiiite till iaf

För kyssvänliga, lena ben

Nu vet jag ju inte hur ni gör när ni är intima med någon, men jag kan inte påstå att jag rakar benen för att någon ska kyssa dem. Däremot så måste jag ju erkänna att jag älskar känslan av att vara nyrakad. Och jag kan på något vis förstå varför man beskriver det som "kyssvänliga" ben, för det blir sååå lent och härligt, jag kan komma på mig själv med att sitta och stryka handen över benen bara för att det är så lent. Fast ändå, kyssvänligt? Aja, detaljer.

Annars har det väl varit en hyfsad dag antar jag. Inte gjort så himla mkt, två promenader, en i förmiddags och en på kvällen. En tupplur däremellan. Jag antar att det är tuppluren som gör att jag verkligen verkligen verkligen inte kan sova just nu, har legat och snurrat i sängen i tre timmar snart. Jag är trött, men kroppen slappnar inte av.

Jag har väl lite små, preliminära planer för morgondagen, men med mitt flyt blir det väl inget av det heller. Men det visar sig väl. Men jag hoppas på lite sol iaf, så man kan få sola lite där vid vattnet. I kind of like it. Sen har jag funderat på om jag skrivit för mkt (även fast jag inte skrivit såå mkt) om vissa trevliga ting. Jag känner att jag har "jinxat" det, så nu ska jag inte skriva nåt mer om det. Tack o hej, punkt o slut. Sure, är det kört så är det kört, men om det inte är det så vill jag inte heller att det ska vara det... =)

Confusing? Yes I am...

Bah, det är tråkigt att vara vaken den här tiden på dygnet, speciellt när det inte finns någon som kan hålla en sällskap. Tacka vet jag den gamla goda tiden (haha) när jag hade en nattarbetande chaufför till vän som man kunde störa när det blev allt för tråkigt. Ska väl göra ett nytt försök med sovandet snart, men jag känner mig ju rastlös bara av att sitta här, så frågan är ju hur mkt bättre det blir av att ligga i sängen?

Less. Jag vill kunna sova som normalt folk. Men tills det händer så får ni se samma bild igen, för jag känner mig helt trollbunden av att titta på den...

Jag får en känsla av lugn av bilden.

Förhoppningsvis sprider det sig till kroppen.

Fysiskt och psykiskt lugn... Vad mer kan man önska sig?

Ja, jag önskar mig ju dig förstås...


Det är tomt utan dig...

Jag visste att jag skulle sakna dig när du åkte, men jag trodde ändå inte det skulle kännas så här tomt. Fina Naomi... ♥

It makes you think...

"If I went missing, would anybody notice?"
___________________________________

Det har rent ut sagt varit en skit-dag. Men den gick åtminstone åt rätt håll. Började som skit, men det finns ju en viss någon som är rätt bra på att pigga upp mig. Och det gillas ju... ♥ Nu är dock kvällen här, och funderingarna likaså. Inte lika mkt som förut idag dock, alltid nåt.

Trots att det är en skitdag så har jag fått en del gjort. Skickat in ännu ett jävla papper till FK. Mamma och Leif tittade förbi och hjälpte mig byta en säkring i bilen för att testa om det hjälpte vindrutetorkarna, vilket det gjorde (de slutade dock fungera på väg hem från Bergeforsen förut ikväll... quick-fixed, quick-broken). Kollat på Det våras för Sheriffen och en hel del Greys. Dammsugit och skurat lägenheten, städat lite generellt. Diskat lite, men inte allt. När energin och orken tog slut åkte jag till Bergeforsen och satt där nån timme och tittade på laxar som hoppade omkring. Massa laxar i en bergeforsen-ask fast egentligen en älv? Nåja, lättare att säga snabbt än sex laxar i en lax-ask iaf. Hur som helst så var det skönt att komma hemifrån en stund.

Jag har ingen aning om hur jag ska våga hoppas, eller tro.
Men det finns inget jag vill mer.

Yummie...


Jesus Jackson – Running On Sunshine

Mobilblogg



Jag vet inte riktigt vad det tagit åt mig. Jag åkte ut en sväng eftersom jag var less på att vara hemma. Ville till vatten, så jag åkte till älven, kraftverket i bergeforsen. Har varit här en gång tidigare, med S, men då var vi nog helt ensamma, såg varken fisk eller fiskare den gången.

Ikväll däremot är det annat. Mycket folk som fiskar och många som tittar på. Och dessutom en hel del laxar som hoppar omkring. Jag kan inte låta bli att tycka att det är häftigt att se de stora jäkla fiskarna hoppa upp över vattenytan, som nån slags minidelfin typ! Det är häftigt... :-)

Tror inte jag blir kvar så länge dock. Tanken med att åka ut var väl visserligen att vara ute, men det hade varit skönt med ett ställe med mindre folk. Orkar inte leta upp nåt sånt ställe dock. Hur som helst så är det skönt att vara utomhus och rensa tankarna lite, och som sagt, det är ju faktiskt lite häftigt att se laxarna hoppa omkring... :-)

Källarstädning, igen?


Det sjuka är att jag fortfarande känner "Jag borde nog ta o städa källaren". Det var ju det jag gjorde i förrgår. Eller ja, typ städade åtminstone. Nu går det att ta sig in i förrådet utan att behöva klättra över en massa bråte, men som sagt, känslan av att jag behöver städa där sitter fortfarande kvar i huvudet. Störande.

Det kanske beror på att jag vill "sortera" det som finns i kartongerna? Just nu är det en enda röra, och skulle jag mot förmodan behöva söka efter nånting i någon kartong, så skulle jag inte ha en aning om vart jag skulle leta. Så det är väl kanske mer rotandet i kartonger som lockar, än själva "städandet". Fast jag skulle väl garanterat fastna i att läsa alla gamla brev från lågstadiet (ja det är sant) och andra brev och kort jag fått och sparat genom livet. Japp, jag är en samlare när det gäller sånt, haha.

Anyway, jag hittade iaf min kartong med rosetter. Snacka om nostalgi. Har ju skrivit på varje rosett, datum, disciplin, höjd/klass och resultat. De allra flesta är med Ariezona, Diana eller Wagga Wagga, men sen var det ju några "udda" hästar som Fänrik, Flash, Fia och Huj med. Som sagt, nostalgi deluxe...

Vackra Diana... Om du bara visste hur mkt du fattas mig... ♥

Det var en gång...

...och den var grusad, och fylld av folk. Fast det var mer en gård än en gång, men det hör väl inte riktigt hit. Det var auktion igår iaf. Kändes väldigt konstigt att vara där i stallet och hela gårdsplanen var full med grejer och främmande människor. Många prylar och pinaler såldes för väldigt mkt högre summor än vad jag skulle ha gissat, medans vagnarna och vissa selar såldes för rena gratis-priser. Okej, femsiffriga belopp kanske inte är gratis, men med tanke på vad grejerna egentligen är värda så var det stundvis rent pinsamma bud. Tycker jag. Men det hör väl kanske till när det är auktion, jag är ingen van auktionsbesökare. Det var första gången, faktiskt.

Men jaja. Nu är det gjort. Det enda som är kvar nu för mig, är att hämta de få grejer som är kvar i mitt skåp. Känns skittråkigt... Vad ska jag göra nu? Noll hästkontakt kommer inte funka. Dags att börja mass-skicka intresseanmälningar till alla ridskolor i trakten för att se vem som behöver en instruktör/stallperson/lekledare/whatever.



Holy hell!

Tänk vad lite (?) Snokande kan göra! Det verkar ju fasen som att det är möjligt att mobilblogga trots allt! Oh happy Day, typ! Skam den som ger sig, eller vad är det man säger? Jag tror jag ska fira med en Cola. Det är jag typ värd.

Hähä... från mobilen...


Okej, here goes.

Okej, here goes. Testar lite hur det funkar att mobil/smsblogga. Om det är möjligt att blogga via sms så är det ju ändå helt okej med mig eftersom jag har fria sms. Så jag testar mig fram lite. Kan lika gärna göra det när jag inte har något bättre för mig. Är på vansinnigt dåligt humör idag efter att fk ringde imorse och sa att de saknade ett intyg. FÖR FANS JÄVLA HELVETET JAG FRÅGADE JU NÄR JAG RINGDE I ONSDAGS. Blir så jävla less på den här skiten så jag tror jag går och gräver ner mig nånstans...


Jag vill...

Jag vill åka till Sollefteå...

Och jag vill gå nära fiskaren...

Men va TYST då!

Vissa människor, eller snarare vissa människors beteende, kan få mig att vilja kräkas.

Hur jävla svårt ska det vara att acceptera att alla människor är olika, och att det kanske finns en anledning till att man inte har kontakt? Att personkemi inte alltid funkar both-ways, så att säga? Att en utskällning med jämna mellanrum inte förbättrar oddsen till stadigare kontakt och bättre personkemi?

Herre-min-jävla-gud, om jag nu är så fruktansvärd att ha kontakt med, och man säger upp kontakten med mig med jämna mellanrum, varför i hela friden måste man då återkomma varannan månad och skälla på mig för att vi inte har kontakt?! Dags att byta telefonnummer kanske...

Om det inte vore för att jag börjar få känning av ont i halsen så hade jag morrat ännu lite högre, men nu orkar jag faktiskt inte mer... Sova säng istället...

Det där gick ju bra... eller?

Duktig idiot. Jag kollade på 1,5 avsnitt av Greys, ungefär, och sen somnade jag faktiskt. Och sov i typ 1,5 timme. Skitbra, verkligen. Man kunde ju tro att eftersom jag varit duktig och städat förrådet idag, att jag skulle få sova lite bättre som belöning. Men tji fick jag. Tydligen. Jag är trött, men kroppen vill inte slappna av. Skitstörande.

Jaja. Ska väl lägga mig och göra ett nytt försök antar jag. Annars får det väl bli ännu mera Greys. Om samma antal avsnitt blir timmar av sömn så borde det väl bli... ja, fyra avsnitt till = 2 timmar och 40 min tv-tid = 4 timmar sovtid = uppstigning @ 10:15. Hahaha. And the award for Världens bästa uträkning goes to... *trumvirvel* ME! :D

Nytt försök till godnatt nu då
Hej svejs från knäppskallen.

På bloggfronten intet nytt

Gissa hur många gånger i livet man kommer på sig själv med att tänka: "Idag känner jag mig lite sugen på att städa i förrådet" och sedan faktiskt göra det? Jag tror att det är ganska lätträknat. Men det hände mig idag, så jag känner mig lite duktig faktiskt.

Helt okej dag annars. Träffade finastevän i förmiddags då han var på väg hem från Birsta, så jag hjälpte honom att städa ur bilen lite. Han ska ju nämligen åka på semester med kärestan sin till Norge (av alla ställen... tur att han inte åkte igår/förrgår, då hade man väl haft lite puls nu kanske...) och då kan det ju vara bra om det finns plats i bilen för packning och sånt :) Dessutom donerade han lite (hehe) pant till mig, välbehövligt!

Vet inte om jag gjorde så himla mkt mer just mitt på dan. Pratade lite med goaste J en snabbis, och det är ju galet angenämnt som vanligt... :) Sen blidde det en sväng till ICA Maxi för att panta lite och handla. Inte fy skam det inte, nu kan jag både äta lite och bli ren i duschen. Yay me!

Var trött när jag kom hem, men när valet sedan stog mellan siesta eller att städa källaren så var det väl fan som flög i mig antar jag, för jag valde källarstädningen. Nu var det väl kanske inte så mkt städning som omorganisation av kartonger och allmänt bråte, men det blev ju rymligare åtminstone. Alltid nåt!


Nu ikväll har det varit stilla och lugnt. Kollat på Greys och varit allmänt slapp. Ska nog gå och lägga mig snart, och fortsätta kolla på Greys tills jag slocknar, vilket förhoppningsvis inte blir allt för sent. Imorn är det dags för auktion serrni.


Jag rekommenderar verkligen alla hästfolk jag känner att åka dit och ta sig en titt, det kommer finnas enormt mycket prylar och pinaler som ska gå under klubban. Det är klart det känns tragiskt och tråkigt, men det är ju oundvikligt. Och då kan det ju vara fint för andra att få göra sig ett klipp på nå bra grejer. Jag ska dit iaf, och jag ska väl dra med mig kära mor med som det verkar. Och som sagt, är det nån annan som är sugen så hojta till, om ni skulle behöva vägbeskrivning eller så, menar jag.

Aja, jag ska göra tidig kväll (hoppas jag iaf) och avslägsna mig från datorn nu. Kanske drömma lite om det där sms:et som jag fick för nån timme sen, som alldeles säkert inte var speciellt seriöst men som ändå gav mig en go känsla i hela kroppen... :) Drömma får man faktiskt göra!

Så godnatt nu alla söta läsare, och ni osöta med för den delen.. ;)

Just a little Greys Anatomy-wisdom


Skum telefon?

Det här var lite konstigt måste jag säga. Idag var första gången som jag använt telefonen tills dess att batteriet faktiskt dog av sig själv, utan att jag stängde av eller hann ladda först. Och jag vet inte om det var därför, men när jag startade upp den senare så hade ett antal bilder från kameraalbumet försvunnit. Alla bilder från efter 18/7, alltså de senaste 4 dagarnas bilder (vilket iofs inte var många, men det var lite från sollefteå, lite från idag, lite från stranden och nåt annat smått o gott), bara hux flux borta. Bara bilder! SMS och sånt från samma period finns kvar, så jag vette fasen vilket spunk-infall den fått. Wellwell... shit happens?


Fan, fan, fan.

Jag har skräp i ögonen. Tror jag. Eller så är jag bara trött.

Jag har dessutom fastnat i en tankevurpa. Jag kan lixom inte sluta... släppa... fan.

Annars har väl dagen varit bra. Hämtade upp syrran och Evelin i stan och sen åkte vi ut till Timrå för att träffa S. Emma fick sig en välbehövlig massage och mitt jobb som barnvakt var himla okomplicerat med tanke på att Evelin sov heeeela tiden, haha. När hon sedan vaknade så passade S på att gulla lite med henne, och jag har nog aldrig sett Evelin skratta så mycket! Haha, hon var helnöjd med sin nya kompis.

Aja. Jag kan inte prestera nån mer vettig tanke just nu så länge jag är fast i tankevurpan. Ni får en drake istället.

GIF Sundsvall-draken

Trött men glad

Jahaja, då har man avverkat ännu en natt i Sollefteå då. Trevligt trevligt. Har även genomfört första sovningen i en husbil, och det gick ju alldeles strålande. Mys ♥ Trodde inte jag skulle sova så jättebra, det är ju som bekant lite sisådär med mitt sovande, men jag sov så gott så. Ja, de få timmar som det nu blev, vill säga...

Nu ska jag åka iväg och skjutsa syrran så hon kan få massage, och under tiden ska jag passa Evelin. Good times!

And off we go...!

Here we go, go again
Ner på stan och jaga färgblinda pensionärer med skärbrännare.

Hejdå sundsbruk, hej hej sollefteå :)

Håll mitt hjärta, håll min själ

Lägg mitt huvud i ditt knä
Säg att du menar
och vill mig väl
Håll mitt hjärta Håll min själ


Sångstund hemma hos Näsberg. Som omväxling, menar jag. Trallalalalala. Undrar hur less grannarna är egentligen. Fast egentligen skiter jag i vilket. Han bredvid (inte samma som förut, har ju fått en ny granne för några månader sedan) verkar använda nån slags rökelse eller nåt, som sprider "doft" i hela trapphuset. Grannarna nedanför lämnar hunden ensam hemma och sedan "gråter" den i timmar. Det hörs ganska väl kan jag säga. Sen är det någon granne ovanför som också har skaffat hund, så de brukar skälla ikapp emellanåt. Det är ju alltid kul. Så nog kanske jag hämnas med lite skön(?)sång!

Jag har inte tagit mig iväg till Birsta än dock. Ringde och pratade med lillasyster en timme, har masskollat på Greys och ... ja, sjungit då. Och pratat lite i telefon. Nu ska jag dock ge mig i kast med lite bestyr innan jag ger mig iväg. Bestyr, also known as köpa kattsand, duscha, leta fram varma kläder och bränna en bilmusikskiva. Och kanske sjunga lite till... bara lite... ;)


You give me wings

...and you make me wanna fly

"Vet du vad jag har lärt mig under den tid som vi känt varandra? När det gäller dig så finns det ingenting som heter lite".

Crap. Han har ju rätt. Fast det visste jag sen förut iofs. Men jag skulle vilja att det fanns "lite" på min skala av tolkningsbara ting. Det skulle behövas. För min egen sinnesro's skull.

Jag måste åka o köpa kattsand. Det är "lite" slut. Hahahahaha.

"Tillsammans lyfter vi"


Syskonkärlek



Hur söt var jag inte då?


Dåligt söt man var på den gamla goda tiden. Haha :P
Nu ska jag kolla på Greys Anatomy och drömma om...

It's our God-forsaken right to be loved

I'm yours... ♥

Mmm bra låt... :)

Finemang-dagen kan man ju säga. Nog för att jag hade något slags hjärtproblem på förmiddagen, fram till 12-tiden ungefär, men sen gick det till sig. Tänk vad ett sms kan göra.. Haha. Jag är en fjant!

Har väl egentligen inte gjort så mkt vettigt idag. Precis som alla andra dagar, med andra ord. Har ringt och bråkat på FK, förbannat deras sommarjobbare, och skickat in nya papper. Sen åkte jag till Lögdösjön, och där låg jag i kanske 2 timmar eller nåt sånt. Doppade mig med, men jösses så kallt det var. Eller så var det jag som var ovan, jag vet inte. Kallt var det iaf. Men varmt i luften, så man fick ju upp värmen rätt snabbt. Innan jag åkte från stranden så passade jag på att städa bilen lite light. Bra ställe att göra det på va? Haha. Alla sätt är bra... Skulle vilja dammsuga den med, och tvätta. Men det får vänta lite till.

Blev lite telefonerande när jag kom hem, jag blev lite idiotförklarad, men det bjuder jag på. Man vet ju aldrig hur andra tänker... =)

Sen har jag roat mig med att scanna in lite gamla foton med! Jag har listat ut att min kära skrivare/kopiator/scanner inte är kompatibel med win7, det är där problemet sitter. Kuuuuul. Så jag startade laptopen istället och mixtrade lite där. Scannade in lite FK-papper med när jag ändå var igång, det är ju alltid bra att ha.

Men ah, kolla storfiskarn alltså:

för när storfiskarn talar om
hur stora fiskar han får
ja då så skarvar han som han vill
då räcker armarna inte till
...
men sen när han börjar skryta
då låter det ju som så
ni skulle varit med
när jag fick en på fem och två

Yeah yeah. Var en bild på syrran med, hon hade en himlarns massa aborrar på sin pinne, men den bilden kommer en annan gång. Hon såg dock lyckligare ut än vad jag gör på min bild :P

Ringde och surrade lite med pappa med, och det slumpade sig så lyckligt att jag fångade honom precis när han var på väg för att köpa kinamat. Så han köpte till mig med, och jag åkte bort till honom och sällskapsåt. Finastevännen ringde när maten var intagen och klar, och vi surrade lite. Han frågade om det blir nåt Sollefteå framöver, och jag konstaterade att det krävs bränsle för det. Vad gör då den underbaraste? Jo. "Kom till Jet då så tankar vi din bil". Gulle! ♥♥♥♥♥ Så nu kan det nog kanske slumpa sig så att det blir Sollefteå imorn... :) Inget är klart än dock, vi skulle höras av imorn och så får vi se om det blir nån roadtrip. Men jag vet ju vad jag hoppas på... ♥

Alltid lika trevligt att träffa finevän iaf. Största delen av tiden satt vi dock i varsin bil och pratade genom våra respektive öppna fönster, men vad gör väl det. Kvällens roligaste var: En raggarbil kom in på Jet, vred upp sin musik på högsta volym. Andreas, fiffilurig som han är, slår igång sin stereo och vrider upp volymen. Hade jag kunnat gömma mig under bilen så hade jag gjort det, men istället så tog jag handduken som jag hängt över mitt ryggstöd och drog det över huvudet. Lite "Jag känner inte honom...."-känsla över det hela. När jag tittar ut från under handduken så ser det ut som att håller på att kvävas av skratt, skrattar nåt så hysteriskt mkt. Om det var åt mig eller nåt annat låter jag vara osagt, men han såg ... något ansträngd ut, kan vi säga :P

Jaaaa, jag skriver noveller ibland. Take it or leave it.
Kanske blir lite nostalgibilder sen.
Tjingelong.

Planeringskrock

Skit skit skit. Jag hade ju faktiskt tänkt åka ner till Jönköping/Visingsö när det är Visingsös Tornerspel i år. Varför? Jo det är ju en massa Vissmålare som är med och "uppträder" och som är där och bor och har det bra. Men nu när jag kollade vilket datum det var (minns att det var i mitten/slutet av augusti) så upptäckte jag att det är samma helg som Evelins dop. TYPISKT! Det är ju dock inget snack om att dopet går först, det är inte ens nåt jag skulle komma på tanken att ens fundera över. Would'nt miss it for the world. Det bara slog mig att det krockade lixom. Aja.

Funderar på att ta en av mina berömda kvällspromenader. Jag och min stora käft alltså (eller i det här fallet: ostyriga fingrar). SMS är ett otyg ibland. Nåja.

Jag förstår inte riktigt

Jag är så vansinnigt trött. Har varit det i flera dagar nu. Ungefär vid den här tiden så har komat slagit till, och jag blir verkligen helt slut. Jag vill bara krypa ner i sängen under täcket och försvinna för en stund. Men problemet är ju att om jag går och lägger mig och vilar, då kan jag inte sova på natten istället. Men även om jag härdar, säg fram till 22-tiden eller nåt, då sover jag ändå bara i två timmar kanske och sen är nattsömnen körd ändå. Suck suck suck.

Det finns en sak jag längtar efter just nu. Det... Jag kan inte beskriva känslan, det bara är nåt hela min kropp säger att jag behöver. Neeej, ni perversa skrällen, det är inget snuskigt. Men det är något som kräver en person till. Och med den tanken i huvudet så önskar jag att vi kunde backa tillbaka tiden så det blev lördagkväll igen.

Jaja... nej men lite kan man väl vila åtminstone...

Sova lite?

Det hade ju varit en bra sak om man hade haft förmågan att sova lite, med tanke på att jag ska upp o vara hundvakt om ett par timmar. Eller, förlåt, jag har ju fått påpekat för mig att "ett par" är två, inte som enligt min definition; "ett obestämt antal som är mindre än många". (Är jag inte definitionernas mästare, så säg.) Det är alltså inte om två timmar jag ska vara hundvakt, utan om... FAN, jag vill ju säga ett par! Men okej, vid 11-tiden ska jag vara hundvakt. Bättre så?

Jag sov en liten stund förut, men sen så vaknade jag, och efter det har det varit stört omöjligt att somna om, även fast jag är trött. Det lixom kryper i kroppen på mig så fort jag lägger mig ner. Om jag halvligger/sitter, stöttar upp mig på armen eller så, då blir det det helt plötsligt en annan sak, men så fort jag sen lägger mig ner och försöker somna, då är det som att det går rysningar längs hela ryggen och det är helt omöjligt att sova. Eller ens ligga, för den sakens skull. Så därför sitter jag här istället. Good shit. Klarade inte ens av att ligga o kolla på Greys.

Men ja, ett försök till kanske?
Och så en drake på det.


Får jag leka med din drake?

Idag har jag varit på stan. Gick omkring och surrade med moster Lena och Evelin medans Emma var hos frisören. Ja alltså, Evelin hade inte så mkt vettigt att säga, hon ger mest ifrån sig tolkningsbara läten. Det enda som inte var tolkningsbart var väl brakskiten som hon la av inne på Hemtex, det var rätt lätt att tolka vad som skedde då. Även för mig!

När Emma var klar med klippningen så gick vi omkring lite på stan alla fyra (ja, återigen, Evelin gick ju inte så mkt utan krävde mest att bli runtskjutsad i vagnen eller buren, high-maintenence eller??), och sedan gick vi in på Donken och intog lite mat.

Vi skildes åt efter det, och eftersom det hade slutat regna så gick jag en vända genom stan, på drak-jakt! Jag har ju sagt länge att jag ska fota stans drakar, men jag har inte fått tummen ur. Det fick jag väl inte till 100% idag heller, men det blev en hel del drakar som fastnade på bild! Good stuff. Annars... Ja det är väl inte så mkt mer att säga om stadspromenaden.

Hem kom jag ju, men jag var galet trött. Satt och häckade framför datorn en stund, surrade med Emma S på MSN ett tag, men sen vart tröttheten liiite för avancerad, så jag la mig i sängen och halvsov och kollade på tv. Pratade med J en sväng, ett väldigt... intressant, och trevligt samtal... :) Så efter det var jag tvungen att ringa till tidigare nämna Emma och ventilera lite... höhö. Det går ju typ hundra år mellan gångerna som vi pratar med varandra genom att använda telefon och röst (istället för sms, msn eller nåt annat tekniskt mirakel) så det var väldigt trevligt.

Imorn ska jag förresten vara hundvakt igen. Ska bli kuuuul att träffa fina Chantos och Shawna igen, och sen är det alltid roligt att surra bort lite tid med Eva med =) Greeeejt!

Skitnatt

Otroligt störande är vad det är, när man inte kan sova. Jag var skittrött igårkväll, antar att det var efterslängen efter fiskenatten eller nåt, i kombination med en halvdags lädervård. Hur som helst: skittrött. Jag somnade vid 21:30, efter att J hade ringt, och sedan vaknade jag igen 23:30. Klarvaken. Och sen var det ju kört. Jag sms:ade lite med finevän där vid 4-snåret, så det var ju trevligt med lite "sällskap" men sen var jag lika uttråkad igen. Somnade om gjorde jag inte förrän runt 6-tiden. Och vaknade förstås bara nån timme senare.

Nu har jag legat i sängen och bara... legat, en bra lång stund. J ringde och väckte mig ur min halvkoma, så nu har ja tagit mig upp ur sängen och ska börja göra nåt vettigt av dagen. För ja, jag ska faktiskt göra nånting idag. Jag ska ut i regnet med min vindrutetorkar-lösa bil och 1) åka och vattna blommorna hos mamma 2) göra stan osäker med Evelin medans lillasyster får kalufsen åtgärdad. Förhoppningsvis en bra dag för alla inblandade: mammas blommor, mig, Emma och Evelin.

Hejhopp jag vill åka till sollefteå med.
Bye bye.

Äckel-äckel, äckelpäckel!

Okej, jag tycker det verkar kul att fiska! Att stå där nere vid vattnet med spöt och fiska, alltså. Jag vet dock inte om jag vill ha napp. Eller jo, det vill jag, och så vill jag se fisken, men sen får det vara nog.

Jag vill inte se den bli dödad. Jag vill inte se nån sticka in fingrarna i den och göra.... öhh... jag vet inte varför man gjorde så, men jag vill iaf inte se det. Och jag vill inte se när de gör nånting så det börjar rinna blod, eller vad det nu var, ur den. UUUUUUSCH.

Men annars skulle jag gärna fiska... så iofs, om nån annan sköter äcklet så kan jag väl stå med spöet då... ;)

Denna firre var det alltså J's fiskepolare J (haha lätt att veta vem som är vem när man bara skriver så va?) som fick, det är tydligen en öring (som om att jag någonsin skulle kunna se skillnad) och den vägde 4,1kg. Tydligen en liten plutt, jämfört med vad de brukar få annars.

Vem kunde ana...!

Tanken går på repeat

Vilken tanke? Okej, tankarna. Vilka tankar?
Tankarna på dig förstås... ♥

Dags att kavla upp ärmarna

...för nu ska det bedrivas lädervård, och säkert en del annat smått och gott med. Ska äta lite och sedan ska jag göra Maggan sällskap uppe hos Per-Ola för att förbereda för auktionen.

Så, om någon är intresserad av hästgårdsauktion så är det på söndag om en vecka, 24 juli, klockan 11 i Bergeforsen.

And by the way... så ler jag fortfarande när jag tänker på natten... :)

Glad tjej


Ångrar inte för en sekund att jag åkte till Sollefteå igår. Det var väl första gången som jag använt vinterjacka, mössa och vantar i juli, och även första gången som håret faktiskt blev blött av enbart luftfuktighet (det var torrt innan), men det är ju inte direkt det jag kommer ta med mig som minne. Ett ofrivilligt minne blir troligtvis bilden av den dödade 4,1-kilos öringen som hängde på ställningen med blod (?) och säkert nåt annat geggamojs hängandes från munnen på den. Det var ett under att jag inte kräktes, det kan jag berätta för er.

Jag kommer dock inte skriva nånting här om kvällen i övrigt... Det känns som att det blir en jinx då, och jag vill INTE jinxa detta... :) Nu blir det sova. Lär säkert drömma nåt trevligt... ^^ Godnatt!


Det handlar om prioriteringar

I wanna be a billionare, so freakin' bad
Buy all of the things I never had
I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the queen

Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night
Oh, I swear, the world better prepare
For when I'm a billionaire


----------

Det finns ju en bra massa saker man skulle vilja ha, och göra, om man hade obegränsat med pengar. Det är ju kul att leka med tanken. Säg att du har obegränsat med pengar, vad skulle du göra? Jag tänker börja i liten skala och bygga större:

Gå till frisören, och troligtvis massören. Eller varför inte skaffa sig en personlig massör? Nu när vi ändå är på väg mot storhetsvansinne, menar jag. Betala skulder, bjuda familj och vänner på resor och/eller upplevelser, vad de nu skulle vilja. Jag skulle skaffa en häst eller tio. En annan bostad kanske, en stor fin gård? Definitivt en annan bil (all heder till golfen, men vem fasen skulle inte vilja ha årets modell av .. ja, vilket märke som helst i princip). Materialistisk som jag är så vill jag ha massa tekniska prylar med, dator och tv och ... EN NY SÄNG! Massa Partylite-grejer.

----------

Ja okej, det var inte så avancerat kanske. Jag lider av dålig fantasi.

Sen var det ju det där om prioriteringar.
Jag ska fan leva på vatten och vatten månaden ut som så krävs.
Ikväll går mina pengar till bränsle.
Hej Sollefteå, nu kommer jag.

Åh jag vill...

Ännu en inbjudan till 0620... och jag vill åka... jag vill, jag vill, jag vill. Men som vanligt finns det två hinder.
1, ekonomin - det är en fördel med bränsle, har jag hört.
2, vädret - det ser ut att kunna bli regn i eftermiddag/kväll. Och som bekant så fungerar ju inte mina vindrutetorkare. Suuuuuck.

Men ja, om nån känner sig manad att ge mig en bil med fungerande vindrutetorkare och en full tank, så tackar jag och tar emot. Okej?

Olämplig bil i blött väder.

Det vackraste världen har sett...


Goodbye, my love

Jag trodde att vi skulle ha längre tid, åtminstone lite längre... men idag fick jag reda på att du försvinner ur mitt liv redan ikväll, eller som senast i helgen... Åhh fina lilla svarta häst, vad jag kommer sakna dig... ♥

I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over

Never mind

I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
"Don't forget me," I begged
"I'll remember," you said
"Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead."

You know how the time flies
Only yesterday
It was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise
Of our glory days

Totalt täppt

Välkommen tillbaka, jag har inte saknat dig. Locket i mitt öra då, alltså. Jäkla fan. Har klarat mig ganska länge nu, inte hört helt hundra bra, men tillräckligt. Men idag när jag lyfte huvudet från kudden så insåg jag att det var tvärtäppt. Jag hör inte ett smack på vänster öra. Sjukt störande.

Sen är jag hungrig med. Det är oxå lite störande.

Nu ska jag bege mig iväg till stallet iaf, ska stanna på ICA Anderssons med och köpa morötter till hästaskruttan och typ ett äpple eller två, till mig själv. Men jag är snäll så jag kanske bjuder med.

Om du har ett äpple, vill du dela det med mig?
Eller tar du hela själv?
Va?



Frågan lyder...

Funderar på om man ska åka till stallet redan nu och pussa lite på den lilla fröken, eller om man ska gå o lägga sig en stund till. Sängen lockar ju rätt rejält ska erkännas, det här är inte riktigt min tid på dygnet, jag fungerar inte riktigt som jag ska innan kl ... öhh.. nej förresten, jag säger pass på den. Vi nöjer oss med att säga att jag inte fungerar som jag ska rent generellt, och speciellt inte på förmiddagarna. Det kändes mer sant. :)

Så frågan lyder: Frågan lyder: Stall eller säng?

Ja okej, jag är en trött och lat jävlen. Sängen, Here I come.

Ska man sjunga själv eller ha gästsolist?

Bara så att alla vet om det (för det är jätteviktigt att alla vet), så ska jag sjunga på Evelins dop. Jepp jepp. Två låtar, verkar det som att det blir. Läääängtar! Ja, inte bara för att jag ska sjunga förstås, ska bli roligt med dop igen. Det är ju lixom mysigt det. Men jag kan ju inte sticka under stol med att jag gillar att sjunga med. Center-stage, lixom. Jag säger som Sheldon i The Big Bang Theory: "That's my spot".

Satt och småläste lite på forumet på Familjeliv för ett tag sedan, för att få lite uppslag till låtar. Läste två olika typer av formuleringar som var återkommande:
- På min son/dotters dop så hade vi [insert låtval of choice]
- När min son/dotter döptes så sjöng jag [insert låtval of choice]

Så nu har jag suttit och funderat på det för mig själv. Och inte bara på dop då heller, utan på bröllop, begravningar och så med. Och jag har kommit fram till följande: Ingenting.

Haha, nej jag skojar. Men jag har väl tänkt ungefär så här.

När det gäller begravning så är det ett stort Nej. Hur gärna jag än skulle vilja kunna "hedra" den avlidne så skulle inte rösten hålla. Det finns inte ens en chans.

Bröllop då? Jo, då skulle jag nog kunna tänka mig att sjunga själv. Om man hittar en låt som man känner för, att den beskriver det band man har med sin make, då skulle jag gärna sjunga den som nån slags kärleksförklaring. Fast, det skulle nog kanske se konstigt ut om bruden står och sjunger, haha. Men jag tycker ändå att tanken är fin. Vet dock inte om rösten skulle hålla =)

För dop så gäller för mig samma förutsättningar som för bröllop. Skulle gärna sjunga en sång till mitt barn, men som sagt, det skulle kanske se konstigt ut, och det finns ju inga garantier att rösten skulle hålla. Nu får jag dock chansen, äran, att sjunga för min syster och min systerdotter, och det är mycket värt det med. =)

Dåligt humör...

Jag har varit på riktigt uselt humör hela dan idag. Kan inte riktigt sätta fingret på varför heller. Har funderat på både stall och strand nu på förmiddagen, men skippade båda idéerna. Åtminstone tillfälligt, ska nog till stallet ikväll istället. Om ett tag ska jag däremot åka och göra syster sällskap medans hon tvättar, förhoppningsvis blir jag på lite bättre humör då.

Ja, och så ska jag försöka utesluta xy ur huvudet med. Önskar att det gick att skapa ett konstant xy-fritt tillstånd. Suck.

Biobesök (lite spoiler med)

Det blev ett mkt trevligt biobesök med världens bästa Joanna ♥ Filmen var riktigt riktigt bra (Harry Potter, för er som inte hängt med tidigare idag). Första gången jag såg en 3D-film med, och det var ju en klart positiv upplevelse! Hanna som har bloggen HAPPY HAPPY FANGIRL har skrivit ett hiss- och dissinlägg om vad hon tyckte om filmen, och en av hennes punkter var så klockren och identisk med min upplevelse, att jag kopierar det rakt av:



Det var nog faktiskt min absoluta favoritdel i filmen. Ja det, och när h*n blivit attackerad av Nagini, och man genom h*ns tårar fick en redig aha-upplevelse.

Ja jösses. Bra film. Braaa film.

Uppfriskat minne

Sådärja, nu har jag tittat klart på Harry Potter and the deathly hallows, part 1. För att friska upp minnet lixom, och ladda inför kvällen. Inte ens en timme kvar innan filmen börjar - nu ska jag strax åka och plocka upp Joanna och sen bege mig ner till staden som igår mer eller mindre låg under vatten.

Haha rolig tajming, precis när jag stängde av filmen och slog på en random tv-kanal, så kommer trailern för part 2 upp. Hihi.

Gaaah jag vill åka nu. Får jag?

En ny blogg?

Jag har funderat på det förut, att skaffa en ny blogg. Men jag tror att jag skulle ha sån extrem separationsångest från den här bloggen om jag skulle göra det.

Mitt första inlägg i den här bloggen kom 2005-10-15. Fattar ni att det snart är sex år sedan? Jag menar, 2005? Det är ju sjuuuukt längesen! Och bara den "detaljen" gör ju att jag helst inte vill överge den. Sex års bloggande lixom. Knäppt. En annan detalj är att jag mer eller mindre älskar min bloggadress. Aliva.blogg.se, det blir inte mkt enklare än så. Och på de flesta andra bloggportaler så ska man nog har ordentligt med tur för att kunna få en lika bra och enkel adress. Dessutom är säckert nicket "Aliva" redan upptaget överallt. I'm sure of it.

Rent allmänt gillar jag blogg.se. Den är enkel att använda, och de kunniga har relativt lätt att göra snygga designer här. Kan tilläggas att jag inte är en av de kunniga, men har ändå haft turen att ha en kunnig vän som hjälpt mig med alla mina designer hittills (utom en). Så det är ju också en anledning till varför jag inte vill lämna blogg.se, min senaste design, den som jag har nu, är jag väldigt förtjust i. Vill behålla!

Men ja... Det lockar ändå att börja om. En nystart. Och ja, möjligheten att mobilblogga känns faktiskt som det som mest gör att jag vill byta blogg. Jäkla blogg.se, varför i hela friden ska ni göra det så omöjligt att mobilblogga?! Idioter... Jag provade faktiskt att skaffa ett konto på blogspot.com igårkväll, lixom bara för att. Funkar hur bra som helst att mobilblogga. Fanns riktigt många, och enkla, sätt att variera sin design. Det går ju säkert att göra personliga designer där med, även fast nu inte orkar sätta mig in i hur eller så, eftersom jag ändå inte vet säkert om jag kommer byta till den. Dessutom fick jag ju inte "mitt" namn, så...

What to do... what to do...
Out with the old...?



And in with the new...??


It all ends here

Tack vare att jag har världens bästa vän, så kommer jag att få se sista Harry Potter på bio i eftermiddag! Och inte bara det, i 3D dessutom. Det blir första gången jag ser en film i 3D, så det ska bli riktigt spännande.

Tack Joanna, du är världens bästa!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Man kan säga att det regnade LITE...

Kolla på detta ihopklipp alltså.. så sjukt mkt vatten har jag nog aldrig sett! Och när ni har tittat klart på detta, då ska ni titta på bildspelet på Sundsvalls Tidnings hemsida.



Följ länken: http://st.nu/medelpad/sundsvall/1.3703772-hagelskurar-over-staden och klicka på Bildextra

En slags mobilblogg

Skickat från min HTC: klockan 13:57

Jag skulle vilja ha svar. Som många säkert förstått så är jag rädd för åska och blixtar osv. Men jag efter att ha legat gömd under täcket i snart två timmar så har jag börjat fundera lite.

Okej.

Hur viktigt är det egentligen att dra ut alla kontakter? Till dator, tv och sånt menar jag. Ska man även dra ur till lampor? Och om man inte gör det, och blixten (åskan?) Slår ner, vad händer då? Blir det bara kortslutning eller kommer det börja blixtra i prylarna och sedan börja brinna? Och påminn mig då gärna, hur släcker man en elektrisk brand när man inte har en brandsläckare?

Hur farligt är det att använda mobilen när det åskar? Både att prata i, skicka sms eller surfa. Kan det hända något då? Och i Så fall, vad?

Är det sant att man kan få stötar om man duschar, diskar eller går på toa när det åskar? Well, om man sitter direkt på porslinsstolen då alltså. Det gör jag ju inte, men jag vill ändå veta om risken finns.

(Sidospår, kul att ordlistan i telefonen föreslår dinosaurier som alternativ när jag skulle skriva finns!)

Ja alltså, jag antas att det jag undrar är; vad är det egentligen rimligt att vara nervös för när det gäller åska. Finns det ens nåt att på riktigt behöva oroa sig för? För jag antar (hoppas?) Att de finns någon slags åskledare till sånna här områden som ska "fånga upp" åskan, och kommer den i Så fall att påverka mig och mitt obetydliga lilla liv om den slår ner?

Ja, man hinner fundera rätt mycket när man ligger gömd under täcket och väntar på att det ska sluta åska. Och som den kloke då klurat ut så är detta skrivet på mobilen. Tyvärr kan jag ju inte publicera det direkt eftersom sketna Blogg.se bara tillåter mobilblogg genom mms och det vägrar jag ju... Därför gjorde jag som så, skriv "inlägget" i ett mail, skicka det till mig själv, och publicera vid nästa tillfälle som jag är vid en dator. Funkar i krig.

Peppar peppar, men nu tror jag att det lugnat sig med åskan... Hoppas Hoppas...

Vad kännetecknar en Erika?

  • Tänker på någon speciell
  • Generellt sett ett dåligt morgonhumör, såvida hon inte väcks av någon speciell (se punkt 1)
  • Dålig ekonomi
  • En inbjudan till Sollefteå som inte kan utnyttjas (se punkt 3 och 1)
  • Dåligt humör (se punkt 4)
  • Trött (se punkt 2)
WTF jag vill ju åka till Sollefteå idag.... SUCK SUCK SUCK!
Istället ska jag återgå till sängen och kolla på Snövit och de sju dvärgarna...

Det är inte direkt nån mening...

Känns som lite onödigt att gå och lägga sig när man ska leka väckarklocka om sisådär 50 minuter. Jag har ju det jag gör ändå verkar det som, även om jag får hålla volymen nere för att inte störa grannarna.

Håller på att beta av lite "problem" nämligen. Och jag tror jag är lite närmare än lösning nu. Jag sa tror, så haka inte upp er. Däremot så kvarstår det "största" problemet. Vad ska man med 300+ facebookvänner till, när bara en (otillgänglig) människa matchar kriteriet?! Suck o blä. Men det kommer lösa sig det med, I'm sure of it.

Ett dejtingsajternas "Big no-no"!

Är man 33 år gammal, 190 lång och väger ungefär 150 pannor, då känns det inte helt korrekt att kalla sig själv "lilla mig"...

Bara en tanke..

Printscreen

Ibland dricker man. Ibland mår man inte så bra efter att man har druckit. Men tankeverksamheten verkar ju funka ändå... :)

Ja, det är alltså inte JAG som är bakfull om det nu var nån som trodde det.
Bara för att förtydliga... :)

Hysch hysch

Började skriva ett inlägg, men insåg sen att det kändes lite för privat, åtminstone i det här läget. Får väl se om det kommer upp nåt i samma kategori längre framåt sommaren, det beror ju helt och hållet på vad som händer framöver.

Humöret är iaf bättre nu. Naomi var en pärla när jag var i stallet. Det föll sig dock så att himlen öppnade sig helt och hållet när vi var borta vid ridstadion, och eftersom jag bara red i linne (ja, och ridbyxor o sånt förstås då, men jag menar upptill) så blev det snabbt väldigt blött och väldigt kallt! Det åskade och dånade, och det blixtrade, och regnet verkligen ÖSTE ner. Naomi brydde sig inte det minsta, utan knallade på i maklig takt hemåt. Hade inte en tanke på att lägga in en högre växel heller, utan gick bara där i sakta mak. Mupphäst. Väl inne i stallet så rann det av både henne och mig, stallgången såg ut som att någon hade spillt en hink med vatten där, men så var det ju inte. Det var ju bara rinnande regnvatten. Pysslade om henne och släppte ut henne i hagen, hon verkade fortfarande så nöjd så.

Att ta sig hem var ju en uppgift värd namnet det med, ösregn utan vindrutetorkare... Suck. Och när jag väl kom hem, då hade regnet upphört. Grattis Näsberg, duktig idiot. Jaja.

Väl hemma så blev det en varm dusch och sen har det varit rätt slappt. Pratade med Andreas en sväng, J ringde, jag kollade på sändningarna från Falsterbo Horseshow (galet att hoppa 1,70 barbacka alltså!!) och nu senast så är det Harry Potter som gäller. En klart avslappnad kväll, med andra ord.

Hur som helst så ser jag fram emot ännu en dag/kväll med Naomi, när inte regnet öser ner. Tack!

Hjärtat mitt, vad jag kommer sakna dig när du åker... :(

Så här glad blir jag...

...när jag får åka lastbil med finavän!

Bild från i....torsdags? Ja, torsdags.
Då var jag glad. För då fick jag åka lastbil med världens goaste vän. :)

Jahaja...

Det blev en sån dag idag... Det var ganska längesedan, och verkligen ovälkommet... Ska åka o pussa på Naomi nu, det blir säkert olidligt varmt men det är bättre än alternativet..

Det är mycket nu... eller?

Fast ändå inte. Men många grader varmt har det åtminstone varit. Igår orkade jag inte göra många knop alls, förmiddagen spenderades framför Bernad och Bianca och senare Peter Pan (Disney for the win alltså), och mitt på dan nån gång så åkte jag ut till Njurunda för att vara samtalspartner, moraliskt stöd och färdtjänst åt världens finaste och starkaste lillasyster ♥

När jag kom hem vart det inte mkt gjort heller. Det var så galet varmt i lägenheten så man ville inte ens nudda sig själv, än mindre något annat. Lägga sig på sängen? Nää, galet varmt. Sitta vid datorn? Näää. Det var verkligen plågsamt varmt, I shit you not... Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde, mer än att stå i duschen med kallvattnet igång. Haha. Fick iaf ett übergulligt sms precis när jag gått o lagt mig, så ni kan lita på att jag somnade med ett leende... :)

Idag är det inte fullt lika hett ute, som skönt är. Tänkte åka till stallet ikväll när det hunnit bli ännu lite svalare, ser fram emot en mystur på finaste Naomi, var ju ett par dagar sen sist.


Så kan det gå...

Hade en väldigt trevlig kväll igår måste jag säga... Lugnt och stillsamt, satt mest på en bänk i en park med utsikt över vattnet, tittade på folk som fiskade (och fick napp), några som åkte jetski, några som badade och så folket som bara passerade runt omkring oss med. Många skratt blev det, just the way I like it... :) Blev väl inte allt för sent heller, jag styrde kosan hemmåt vid 23-tiden, vilket kändes rätt lagomt eftersom vi var på väg att bli uppätna av små ilska blodsugare. Shame on you!

Idag vet jag inte vad jag ska roa mig med. Småmulet, så jag vet inte om det blir nån strand. Och så är jag ruggigt trött med, vet inte riktigt varför faktiskt.. Sovit rätt hyfsat inatt. Fast det var ju sjukt varmt nu på "morgonen", både inomhus och utomhus...

Blablabla jag har inget att säga. hejdå.

You're so hypnotic on my heart...

Jaha, vad säger vi om det här då... Gårdagen var bra. Nåt barnvakteri blev det inte eftersom lillayster ångrade sig om att gå in till stan, så jag åkte in till stan tidigt i onödan. Det gjorde ju iofs inte så mkt, jag gick en sväng på stadens gatufest-gator, och kände faktiskt ingen större sorg över att jag inte ska gå i år.

Mötte upp moster och syster lite senare, och det blev god mat på Biteline. Tacobuffé är livet alltså... ;-P Det var väldigt trevligt iaf. Mkt snack om både ditt och datt. Vi satt väl där i nästan tre timmar, blev lite småkyligt i skuggan efter ett tag, så då bestämde vi oss för att ge oss.

Var hysteriskt trött när jag kom hem. Stupade i säng strax innan 22 och somnade direkt. Tyvärr så vaknade jag vid 00:30 - klarvaken. Så då var man ju uppe ett gäng timmar igen då. Somnade väl kanske runt ... ptjaaa, sextiden kanske, och sen vaknade igen vid 8. Klev upp och sedan åkte jag iväg och gjorde efterkontroll på Andreas bil. När det var avklarat så inväntade jag chauffören himself, och gjorde honom sällskap i arbetsdagen. Slapp dag, för min del alltså, satt i den AC-kylda lastbilen med gott sällskap och hade det allmänt bra. Just the way I like it.

Har återigen inte gjort så mkt sen jag kom hem. Hade tänkte rida idag, men fick sms av Lotta i förmiddags att hon och Maggan skulle rida idag, så då får de la göra det då. På lördag eller söndag ska jag ge mig dit igen iaf, vet inte riktigt hur planen för helgen ser ut. Det enda jag vet är att jag ska åka på en liten... vad ska vi kalla det... utflykt, imorn. Spännande och nervöst, hoppas bara att jag har vädret (och turen..) på min sida.

Barnvakt och tacos

Sådärja, dags att bege sig ner till stadens gator för att sammanstråla med lillasyster och Evelin, och för att sedan äta på Biteline med kära moster. Ser ut att bli en riktigt trevlig eftermiddag, fint väder är det med. Yaaay!

Så kan det gå

... när inte iphonen vill samarbeta.
Man har ju hört roliga historier om det där autocorrect, men idag blev det ett livs levande exempel! :D


Falsterbo Horseshow på TV!

Eurosport kommer sända massa falsterbo-sändningar nu fram till söndag. Eller okej, "massor" är väl kanske att ta i, men om man jämför med hur mkt hästsport det är annars på tv så är det här ju rena rama överdosen.


Sändningstider:

Onsdag 6 juli 18:00 – 19:45

* Hagahill Ponnyfinal, ponny Kür (dressyr till musik)

* Falsterbo Hunting


Torsdag 7 juli 20:20 – 22:00

* Kval till lördagens Derby
* Omhoppning Pony Grand Prix
* Fem främsta Grand Prix-kvalet


Fredag 8 juli 20:00 – 21:45
* FEI Nations cup, sammandrag 1:a omgången med Sverige och Danmark – ryttarna tävlar i lag och representerar samtidigt sitt land
* 2:a omgången av FEI Nations cup 14 ryttare


Lördag 9 juli 18:00 – 19:45

* JMS Falsterbo Derby


Söndag 10 juli 17:30 – 19:15
* Barbacka hoppning
* Longines Falsterbo Gran Prix – grundomgång + Winning Round + prisutdelning
* Höjdpunkter från Falsterbo Horse Show

 

 


 

Hade gärna sett huntingen idag, men det känns väl inte så jätteviktigt. Jag ska ju ut o äta med Emma och Eva, och det känns ju en smula viktigare lixom. Däremot SKA jag se derbyt på lördag, och barbackahoppningen på söndag vore ju mumma med.


Jag är inte här nu

"Hela sommaren låg stilla
Jag såg ut över havet
Kisade med ögonen och sa,
Det verkar bli en fin dag idag

Det blir en dag på stranden..."


Det svänger snabbt...

Det är mkt som snurrar i huvudet för tillfället. Mest bara trevliga saker faktiskt, men det är ju egentligen rätt dumt att fundera alldeles för mycket. Fast å andra sidan vore väl jag inte mig själv om jag inte funderade.. :P

Nåja. Har inte gjort många knop idag. Det har blivit en hel del telefonerande, en sväng till stallet, och så tvätten då. Naomi skötte sig utmärkt. Trodde hon skulle vara lite seg i benen efter helgen så jag hade planerat en väldigt lugn och stillsam tur, men hon var riktigt pigg och ville framåt, så det var riktigt kul. Gick bort till ridvägarna bakom Timrå Ridstadion och väl där så unnade vi oss en liten galopp. Inget märkvärdigt eller långt, det var varmt ute och jag tyckte väl ändå att vi kunde ta det hyfsat lugnt o sansat, men så länge hon bjöd framåt så kändes det som "ja men va fasen, spring och var glad då". Söthästen, med öronen framåt hela tiden ♥


Ja, sen har jag väl inte gjort så mkt mer idag. Mer telefonerande bara, typ. Ska strax kila ner till tvättstugan och ta upp resten av tvätten som inte var torr när jag var ner sist.

Imorn blir det en sväng ner på stan, jag ska vara promenerande barnvakt medans syrran kollar på sina bandkompisar Erika och Linnéa som ska spela i något av tälten (?) på Gatufesten. Jag håller mig därmed på avstånd och skonar Evelins öron. Vem vet, det kanske finns nån drake jag kan fota samtidigt? Efter det blir det en sväng till Biteline med Emma och moster Eva, ser verkligen fram emot det. Jag har världens bästa mostrar, så det är av dem som jag lär mig hur jag ska bli en grym moster till Evelin... Nu fick jag till det va? ;)

Tvättstugan - here I come!

Sex education for oldies

Sitter och kollar på nåt sex-program på trean, minns inte exakt vad det heter, men "idag" handlar det delvis om "är jag normal" och delvis om sex när man är äldre. De frågade några människor på stan om vid vilken ålder de tycker att man ska sluta ha sex. Typ: "Man borde sluta ha sex när man är i .....-åldern".

Någon sa att man borde sluta efter 65. Någon sa efter 60. Någon sa efter 50. Och ett hyfsat ungt par sa: 40-årsåldern. WTF?! Okej att jag inte gärna tänker på pensionärer som ligger o guppar, men klart som fan att man ska få ha sex även om man är gammal som gatan. Funkar delarna, så varför inte. Det var en skitcool tant som var i 90-årsåldern som hade sån frän inställning till sex, hon hade haft sex fram tills att hon var typ 89 eller nåt sån. Heja tanten!

Så nu kan ni pensionärer som läser min blogg, veta att det är helt okej att ha sex även när man är gammal. Ifall ni undrade, menar jag.

Och ja, det är självklart helt okej att ha sex när man är yngre med. Kör på om det känns bra. Det är allt jag har att säga. Snusk snusk!

And on that note så ska jag ringa och väcka gode vän strax. Han kommer nog önska att han är lika pigg som jag är nu, för det kommer han inte vara. Det vet jag. Höhö. Evil me...

Mkt musik nu

Sitter och lyssnar igenom (haha, humor) musiken som jag har på min dator. Inte spotify alltså, utan gamla mp3-or som ligger och "skräpar". Man blir ju så inrutad på spruttifaj kan jag tycka, så det kan ju vara kul att höra några "gamla godingar" oxå.

Lyssnar bland annat på Lars Winnerbäck och det bara skriker i hela kroppen att jag vill se honom live. NU! Tror jag sett honom live två eller tre gånger, men det var länge sedan sist nu. Dels på Gatufesten en gång för massa år sedan, och så enmansturnen han körde, när jag såg honom i Umeå... Lika sjukt bra båda gångerna. Är rätt övertygad om att jag sett honom nån gång till med, men kan inte sätta fingret på när det skulle ha varit. Sedan satt jag ju på Davids balkong i Huskvarna för nåt år sedan när LW spelade i Huskvarna Folkets Park med, och lyssnade på håll. Det var lixom bra ändå.

LW är en klockren live-artist. Låter likadant live som på skiva, inget massa konstgjort tjafs. Dessutom är låtarna grymt bra. Inatt får ni en LW-text till låten "Om tiden vill ifatt", som just nu känns konstigt aktuell...

Lika mystisk och gåtfull som en kyrka längs vägen
Upplyst mellan träden, ödsligt belägen
Om hösten om våren, i en tyst blå natt
Som en fackla, som ett ljus kom du fram till mig där jag satt

Som ett åtråvärt hopp i en tung tristess

Jag hade nästan gett opp, det var så grått tills dess
Men du sa att du hörde mig på radion idag
Du var den enda som kom fram, det var det enda du sa men

Allt jag ser, allt jag hör

Din röst, din blick, ditt skratt
Du har ögon som berusar en natt
Så jag väntar, ja jag väntar
Om tiden vill ifatt

Det gick så sakta, tog sån tid, varenda vecka var ett år

Vi ringde ibland för att fråga hur vi mår
Tills jag sa "Väntar du på nån eller vill du bli min?"
Du sa "Vad svarar man på sånt?", jag sa "Man svarar nog ingenting"

Men lägg armarna runt mig och slit ut vad jag har

Och gräv i det dunkla med sök inga svar
För jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla
Men jag känner nånting, jag är så gott som förtrollad av

Allt jag ser, allt jag hör
Din röst, din blick, ditt skratt
Du har ögon som berusar en natt
Så jag väntar, ja jag väntar
Om tiden vill ifatt


Du sa "Vänta lite grann, behåll poserna på

Vart ska vi komma nånstans? Vart ska vi gå, vart ska vi gå?"
Jag sa "Det finns inga mål, men det finns sätt att ta sig dit
Vill inte komma nånstans, vill bara ta mig lite längre än hit"

Det var natt, det var natt, det var äntligen natt

Våren var på väg, jag var rusig och matt
Vi var på gång, vi var VIP, det var nån efterfest för Kent
Och allt var lite eftertraktat, allt var lite känt och

Allt jag ser, allt jag hör
Din röst, din blick, ditt skratt
Du har ögon som berusar en natt
Så jag väntar, ja jag väntar
Om tiden vill ifatt


Mellan Tumba och Järna finns en kyrka vid sjön

Vi tar oss dit i oktober, strax före snön
Den här vinden är så kraftig, hela världen är på spänn
Den mörka natten är så mörk, jag måste se henne igen

----------------------------

Bilden förresten, den är från Gatufesten 2005, vilket då troligtvis är senaste gången jag såg LW. En sjukt bra spelning, och jag minns att jag även mötte en av Hovet-medlemmarna, Josef Zackrisson, på den av broarna över selångersån, men det slog mig inte förrän efteråt vem det var jag hade mött. Han är för övrigt oxå riktigt bra som soloartist, den som är nyfiken kan lyssna på hans låt "Ovänner O vänner". Mucho bra alltså.

Individuella ringsignaler - vilken är din?

Jag är ju en sån där som tycker om att ha speciella ringsignaler beroende på vem det är som ringer. Lite som att telefonen skvallrar redan innan jag hunnit kolla vem det är.

I dagsläget är det tre personer som har egna ringsignaler, det är mamma, syrran och Andreas. Rent spontant känner jag att alla tre har väldigt passande låtar som skränar ut i världen när de kontaktar mig. Men det är ju vad JAG tycker.

Så jag började fundera.

Om du skulle ha en egen ringsignal i min telefon, vad skulle det då vara för låt? Eller vad skulle det vara för del av en låt, det behöver ju nödvändigtvis inte vara en hel låt. Just nu har jag till exempel använt www.mp3cut.net för att dela av en refräng av en Bryan Adams-låt som en certain someone ska få ha som ringsignal. Åtminstone tills vidare, det kan ändras.

Jag vet inte vad jag skulle ha för ringsignal hos folk om jag fick välja. Magnifika Erika (Drängarna) kanske... ;) Annars är Strange kind of woman (Deep Purple) ett hett alternativ med.

Aaaaanyway, svara på frågan nu för tusan.
Om du skulle ha en egen ringsignal i min telefon, vad skulle det då vara för låt?

Hästrally bildbomb

Det blev en himla massa bilder. Nu får de flesta vara miniatyrer eftersom inlägget skulle bli 500 mil långt annars.


Den stora bilden föreställer alltså Lilla Gubben, Prusiluskan och Pippi Långstrump. Prusiluskan är en utklädd man, och jag HOPPAS att han vann maskerade. (Eller okej, jag ser ju gärna att "mitt" gäng vinner, men denna karl var grym). Han gick verkligen in för rollen, just i ögonblicket då han åkte förbi mig och min kamera förklarade han högt och tydligt att det minsann heter multiplikationstabellen, och INTE pluttifikationstabellen. Otroligt roligt och underhållande ekipage. Värdig vinnare!


Hästrally = yaaaay!

Hästrallyt

Det var riktigt kul att åka ner till Hassela och kolla på maskerad-delen av hästrallyt. Team Tineke/Naomi var riktigt fräna! Tänkte bara slänga upp några bilder, men det kommer fler bilder imorn (söndag) när jag är lite mer vaken.




Sen måste jag bara säga... Jag såg nog årets underligast byggda häst på platsen med. Söt, men den hade nog en mest underliga kroppsbyggnad som jag någonsin sett.

Ärligt talat, visst ser den väl lite underlig ut?

Anyway, imorn kommer fler bilder, på massa olika maskeradekipage. Nu: sängen.

Hassela, here we come

Nu ska jag och mamma bege oss ner till Hassela för att förhoppningsvis få en skymt av Per-Ola, Maggan och Lotta (och de svarta skönheterna Tineke och Naomi) på hästrallyt. Kul med roadtrip!

Lottas foto från gruppen "Norrhälsinglands hästrally" på Facebook

Två år senare

Glömde ju att nämna att jag och da lägenhet hade vår tvåårsdag igår! Helt sjukt att det redan gått två år sedan jag flyttade hem från Jönköping, for good lixom. Ångrar mig absolut inte, men saknar förstås Jönköping emellanåt, framförallt Vissmålen och folket där. Men det är ju ingen nyhet.

Anyhow: Da lägenhet, grattis på tvåårsdagen fast igår.


Fina lilla hästen...

Lycka till på hästrallyt, gullehästen :)

Älskar, älskar inte..

Ja nej men ridturen igår gick väl bra, kom till stallet vid 20:30-tiden kanske. Var inte ute speciellt länge heller, kanske 30-40 minuter, men vi fick röra på oss lite båda två och det var klart trevligt.

Aja, nu ska jag väl ta o bege mig iväg o hämta Andreas bil antar jag, så jag kommer igång med den här dagen.

Det börjar verka kärlek, bannemig

Hundvakteriet har gått riktigt bra de här två dagarna. De är så snälla, vovvarna. Sen bidrar väl säkert det galet varma vädret till att de varit extremt lugna med. Igår när jag kom dit på morgonen, så la jag mig på sängen. Chantos var snabbt uppe i sängen och la sig bredvid mig, och efter en liten stund kom även lilla plottis Shawna upp och la sig över mitt ena ben. Mysvovvarna alltså, man blir ju lite kär faktiskt.

Shawna fastnar man ju mer och mer för ju mer tid man är med henne, hon är ett riktigt charmtroll, men Chantos, det är min ögonsten. Gud så fin han är, världens goaste hund. ♥


Ska troligtvis dit och vara hundvakt fler gånger under sommaren, ser verkligen fram emot det. Gohundarna!

Idag blir nog en relativt lugn dag. Ska åka iväg och ombesikta Andreas bil medans han jobbar, är ju lättare för mig som är "ledig" på dagarna, än att han ska göra det, som har en ledig vardag varannan vecka. Sen får vi väl se, är det väder så blir det väl Lögdösjön. Inget stall i helgen, för hästarna är nere på Norrhälsinglands hästrally (vars hemsida FORTFARANDE inte fungerar....) Blev en sen sväng igårkväll iaf, bilder kommer i nästa inlägg...

Nu ska jag .. göra nåt annat. Tjing.

RSS 2.0