Sommarens första myggbett!

7/7 2006. Sommarens första myggbett. Jodå, rätt okej ändå.

Igår blev en LÅNG dag. Verkligen LÅNG. David hämtade mig vid 5.30, och vid 6 rullade vi iväg från Arla i Jönköping. I gamla EON. Företagets äldsta och skruttigaste bil. Den enda utan AC, som jag fattade det. Wunderbar, det är ju en sån sval och behaglig sommar vi har. Doh. Nejdå, men det gick bra. Men som sagt, en lång dag blev det. Vi var tillbaka i Jönköping kl 21. Kunde dock inte lossa eftersom det var knökfullt inne på Arla, så bilen fick stå lastad över natten.

David har köpt en cross! Så när vi var klar för dagen åkte vi ut till Tenhult och hämtade den. En Kawasaki är den, snorgrön. Haha, stencool. Han tycker att jag med ska köra den, menne... vi får väl se med den saken =) Vi körde ut den till hans föräldrar iaf. Hans pappa var inte helt nöjd med köpet. Han tyckte nog det var för mkt impuls, och att det var en cross han hade köpt förbättrade ju inte saken. Davids mamma verkad einte lika negativ iaf. Märkte att David blev purken eftersom hans föräldrar (ja, mest hans pappa då) var så negativ. Ställde in den i garaget iaf, och sedan begav vi oss hemöver. Svängde in på shell och åt en korv, och sedan åkte vi hem till honom och sov. Lampan släcktes 00.45. Lång dag, indeed.

Länge sedan jag sovit så bra som dom nätterna jag sovit hos David. Jag sover som en stock, helt otroligt skönt.

Lördag morgon. Upp igen vid 6. Låg i sängen och gosade och vaknade lite, sedan åkte vi hem till mig och kollade till katterna. Efter det var det dags för Arla igen. 7.30 rullade vi iväg den här gången, destination Alingsås - Göteborg. Bättre bil idag med. AC, och en grym stereo. Trummis-davve som sitter och diggar som tusan. Jag kan bara skratta åt honom när han är igång som värst, han ser så kul ut =)) Härligt!

Dagen gick kalasbra ända tills vi kom tillbaka till Jönköping. Då började det att strula. En lasbil som inte ville släppa bromsen. Ett tank-kort som spärrades. Ett kylagregat (heter det så?) som inte ville starta. Färdkort som blåste bort. Stackars David, han som ville hem tidigt så han kunde köra crossen. Vid 18.30 kom vi därifrån. Stupade i sängn direkt när jag kom hem och sov en timme. Skönt, skönt, skönt. Nu ska jag kolla lite på tv, och sedan ska jag ringa Dejvid.

Tschüss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0