Here we go again

Tänkte fortsätta det jag började skriva senast, om flytten o så. Fast egentligen, hur mkt finns det att skriva?

Söndag: Pappa ringde och väckte oss vid 8. Han hämtade oss uppe på Tallhöjden, och vi åkte hit till Hulan för att äta frukost. Det var trevligt, jag är inte van vid att äta tillsammans med folk. Eller, äta öht. Men det var väldigt länge sedan vi åt tillsammans iaf.
Restan av dagen gick mest åt åt shopping. Förbaskat roligt! Tänkte göra en lista vad allt vi köpte, men jag kommer GARANTERAT glömma minst hälften. Men, jag gör ett försök ändå bara för skojs skull =)
  • Mikrovågsugn
  • Dammsugare
  • Gardiner
  • Bäddmadrass
  • Duk
  • Kattmat (10kg)
  • Bär-nät (som vi har nätat in balkongen med)
  • Bestick
  • Diskställ
  • Kudde (en stor, på ikea. Är den 65x65 kanske?) + örngott
  • Gardinstänger
  • Dörrmatta
  • Sopkorg
Och som sagt, det är ju sååå mkt jag har glömt. Handlade massor. Mkt småsaker med, som socker, mjöl, kryddor osv osv. På hemvägen stannade vi på Robbies stammishak och beställde mat. Mamma och pappa åt pizza och jag åt hamburgare. Gott var det.
När vi hade smält maten lite och vilat ett slag så var det dags att flytta prylar igen. Skulle hämta grejerna från gamla lägenheten. Robbie och Martina hjälpte oss då med, pappa o Robbie bar soffan o byrån och grejer, och Martina blev assisterande kattmamma. Nåt fegare än mina katter får man leta efter, haha! Men dom verkade gilla att åka bil iaf!
Vi hämtade även lite grejer på Robbies vind som han så vänligt donerade till mig! En JÄTTEFIN tv-bänk, ett glasbord och en fåtölj. Verkligen jättefina grejer, otroligt att man inte vill använda sånna grejer.
Tja, det var väl söndagen det.
Åh, just det. Jag kom på varför det fortsatte lukta katt-pink i gamla lägenheten. Ni vet, när man har vinterskor och det är sommar.... Då använder man inte vinterskorna. Inte när man har två fötter iaf. Har man däremot fyra fötter så kan man lätt missta dom lite luddiga skorna för en alternativ kattlåda.. Så DÄRFÖR luktade det kattpiss i lägenheten. Underbart.

Måndag: Familjens sista gemensamma dag i jönköping (för den här gången!) Pratade med Jocke på förmiddagen, och hans vän Mats skulle köra hit kattsand till mig eftersom affären var stängd. DET är service, mina damer och herrar! Så otroligt snällt. Så medans vi väntade på att mats skulle komma hit så åkte vi iväg o köpte lite spik o skruvar och sånt. Mats dök upp vid 13-tiden. Och för att göra honom en "tjänst"; Är det någon som vill köpa en liten kanin med tillhörande bur och utebur? 200 pix ska han ha för allt. Billigt! Och en annan sak. Är det ngn i jönköpingstraken som behöver djurprylar - åk till målaraffären i Bankeryd. Där har dom djurprylar och dom som äger den (mats föräldrar) är vansinnigt trevliga.
Vad gjorde vi mer då? Hmm.. Ja, vi var ner på stan en sväng. Åt på en jättemysig restaurang som heter Lingon. Vi åt köttbullar, potatismos och rårörda lingon. Såååå vansinnigt gott! Men köttbullarna! Det var dom största köttbullar jag någonsin sett! Som biljardbollar! Men sjukt gott var det som sagt. Rekomenderas!
Annars gjorde vi väl inte så mkt. Var ner och kollade förråden och tvättstugan, donade lite mer i lägenheten, och vid 21 lämnade mor och far mig åt mitt öde. Ja just ja, vi var ju och hämtade min säng med, en student sålde den för 150 kr via blocket. BILLIGT! Och vilka fina stundetlägenheter dom hade! Där hade jag gärna bott. Men, nu fick jag nöja mig med sängen. och det är inte fy skam heller, äntligen en större säng... (120) ! Hurra!

Nu ska jag... Öhh... göra nåt annat än att blogga.
Skriver mer snart. Antar jag. Hehe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0