Träningsvärk, sjukgymnastik och EFIT

För det första så har Chefen fått spunk. Han är skvatt galen! Men rolig, hehe! :-) Kan katter knarka? Man skulle kunna tro att det är nåt sånt han håller på med... :-)

Igår red jag! Åhh va kul det var. Inte sånt runt-i-skogen-lallande, utan jag red på ridskola, för instruktör. Oj, va jobbigt det var! Jag var iaf på Bankeryds Ridklubb, fick rida en D-ponny som heter Trolle. Skitsöt! Född -99, så han var inte så utbildad dock, men det gick bra ändå. Galoppen var väl värst, han sprang mest runt och... Ja, sprang! Förutom utbildningsnivån så påminde han mig mkt om en söt liten sak jag brukade rida på Färsta, Imin. Imin var dock lite mer utbildad.
Men oj så annorlunda det kändes att rida ponny. Jag som mest ridit stora Diana de senaste åren. Men som sagt, roligt var det, och på måndag ska jag nog dit igen! Hoppla!

Idag har jag varit på min första bassängträning. Det ska alltså gör min nacke och mina axlar till friskare kroppsdelar. Får la se hur det går, idag har jag ju dessutom träningsvärk, så det kanske var därför det stramade som det gjorde.. :-) Men det var inte så farligt som jag hade oroat mig för, rätt enkelt program. 9 gånger kvar nu. Hoho.

Håller på med EFIT idag! Uppdaterar det väl senare ikväll, eller imorn. Rätt kul med det :-)  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0