I sanningens spår

I sanningens spårFilmkväll med David igårkväll. Han har nyss skaffat en projektor, så då måste man ju lixom kolla på film... :-) David valde filmen, och det blev en film som heter "In my father's den", eller den svenska titeln; "I sanningens spår".

Filmen handlar om Paul, en kille på runt 33 år som återkommer till sin hemstad i Nya Zeeland för att gå på sin fars begravning, efter att ha jobbat som krigsfotograf, och varit utomlands i 16 år. Han bestämmer sig för att stanna i sin hemstad ett tag, och väl där träffar han en ung tjej, Celia, som han blir god vän med. Dom pratar om litteratur, om att se världen, om att uppleva saker, om att följa sina drömmar.

När sedan Celia försvinner spårlöst riktas misstankarna genast mot Paul, och samtidigt som han försöker bevisa sin oskuld så måste han ta itu med minnen från sin ungdom.








En riktigt bra film faktiskt, mkt bättre än vad jag hade väntat mig. Handlingen hoppar mycket fram och tillbaka i tiden, men det är inte svårt att hänga med. Man har inte tråkigt under filmen, man försöker lista ut saker själv, men jag hade ingen chans att lista ut hur saker och ting hängde ihop. Fantastiskt film, jag kan verkligen rekomendera den!


Betyg:

4E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0