Jag må vara tragisk....

Men jag saknar internet och min dator.. :-S

Det är ju när man är datorlös som man kommer på saker att blogga om. Rätt typiskt.

Just nu har jag dock inte så mkt att blogga om. Arbetsveckan (mån-ons) gick bra. I torsdags var jag och David på Öland, han fick en körning (med chefens personbil) till Kalmar, och då tyckte chefen att vi kunde ta en tur ut på Öland när vi ändå var i krokarna. Schyyyyst. Vi irrade runt lite runt bron medans vi funderade på vad vi skulle göra, bestämde oss för att åka upp till Borgholm. På vägen dit hittade vi nån liten outlet-affär, David köpte ett par byxor till sig och en jäääättefin bikini till mig. Lycklig flickvän. Vidare. Kom fram till Borgholm vid 17 kanske, lallade runt lite innan vi gick till Wilmas för lite käk. Räk- och grillbuffé låter väl gott? ÄT INTE DÄR. Inte den buffén iaf... Om det står "Ät så mkt ni vill" så är det väl det som gäller? Vi gick till grillen, fick varsin (kall) köttbit, och fick meddelandet att det dröjer fem minuter innan pommes-en är färdiga. Jaha... 5 minuter gick, David gick tillbaka till grillen, men fick samma svar. 5 minuter. Jaja. Köttet var nu äckligt kallt, vi tänkte, "ät så mkt du vill-buffé, vi tar nytt kött". Eller? "Nej det är slut på kött". Va?! Jag och David var sura, vi gick till kassan och fick nästan pengarna tillbaka. Men inte för (den avslagna) läsken, för den hade vi ju druckit (en mun) av.

Vi gick ner för gatan, och åt istället på Mama Rosa, eller vad det hette.  Beställde pasta, myyycket godare. Visserligen liiite kallt, men det gick åtminstone att äta. På gräsmattan bredvid Mama Rosa hade Skadia och  Pannakakskungen (?) nån slags kampanj, och bjöd på pannkaka, glass och sylt. Det blev våran efterrätt, vi tog varsinn och gick ut till hamnen och satte oss. Myysigt. Vi var där ute en stund, sen tog vi bilen och förflyttade oss några kvarter (vi tänkte åka hem, men stannade på en mysig gata innan). Hittade några roliga affärer, köpte glass, och utanför en av affärerna stog en brasiliansk kille som jonglerade med fotbollar. En riktigt kul show hade han, jag skrattade hur mkt som helst. Men han var inte bara rolig, han var otroligt skicklig med. Jonglera med FEM fotbollar, det är det inte alla som kan....! När showen  och glassen var slut, åkte vi hemåt. Vi stannade dock till en snabbis vid Borgholms Slott, bara för att ha sett det. Häftigt var det. Sen åkte vi hem.

Här finns bilder från vår lilla Ölandsvisit!

Fredag. Var på Uppegården vid 9.30 - dags för höskörd. Vi höll på från 10-20 ungefär, och hanterade totalt ca 2,5 ton hö. Ja, det är sant. Helt sjukt. 2300 balar ungefär, tyckte jag Gert sa. Inte så konstigt att jag har träningsvärk idag eller?!

Idag är det lugnt. David är på mounatinbike-SM, och jag ska åka dit strax med. Kan ju vara kul att kolla, för all del! Ja, om nån undrar så är det Davids dator jag använder nu... Hehe :-)

Kommentarer
Postat av: anna-karin

Det borde väl bli 25 ton fö inte vägde väl höbalarna bara 1 kg styck?!
Men visst är det roligt att jobba med sånt, man känner sig så nöjd efteråt.

2007-07-22 @ 21:44:19
Postat av: Erika

Anna-karin, du har såklart helt rätt... :-) Jag tänkte inte efter riktigt, hehe :-)

2007-07-23 @ 11:01:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0