Dag 14 - 10 saker du inte visste om mig

1. Hockeykort
Mitt hockeyintresse började med hockeykort. Jag började samla på hockeykort när jag var liten, kanske på mellanstadiet, för att det var vad killarna höll på med. Jag ville få vara med, så jag började samla jag med. Och jag valde att hålla på Rögle, för ja tyckte att de hade en frän logga. Jag är glad att jag kom på bättre tankar när jag var äldre. Jag tror förresten jag har kvar de där korten i en pärm nånstans.

2. Ekonomi
Jag har världens sämsta ekonomiska koll. Eller rättare sagt, jag har koll, men jag måste verkligen kämpa för att "bry mig". Jag vet inte varför jag är sån. Ingen vill ju ha skulder, allra minst jag, men jag har ju haft ett par i mina dagar. Nu sköter jag mig dock, men som sagt, det är inget som går med automatik.

3. Hälsan
Jag är ibland övertygad om att jag är en hypokondriker. Jag tycker att jag är sjuk jämt, eller att det är nåt fel på mig. Därför springer jag även på vårdcentralen titt som tätt, dels för att bekräfta för mig själv att jag inte inbillar mig, men främst för att bevisa för andra att jag inte är knäpp. Däremot blir jag knäckt när jag VET att jag mår dåligt men inte blir tagen på allvar...

4. Kär och galen
Jag blir kär så sjukt lätt. Och det tar allt som oftast väldigt lång tid innan det släpper. Hand i hand med kärleken kommer oftast även svartsjukan, även om det då alltså inte är en kille som jag egentligen har ngt ihop med. Jag blir svartsjuk ändå. Och förresten så tycker jag väldigt mkt om att vara kär. Jag är kär i kärleken.

5. Jag är rädd
Jag är mer eller mindre konstant rädd. Rädd för att vara ensam. Rädd för att förstöra saker. Rädd för att såra människor. Rädd för att verka okunnig. Rädd för att hamna i samma sits som när jag var sjukskriven för depression för några år sedan. Rädd att det är jag själv som gör att mina bilar pajjar. Rädd för att inte vara omtyckt. Jag är rent ut sagt livrädd.

6. Drömmen om musik
Klart man är ödmjuk. Folk säger "Vad duktig du är på att sjunga!" och man säger "Äsch, tycker du? Det var väl inget... Men tack så mkt." Självklart är det inget hittepå, men nånstans i maggropen så skriiiiker hela min själ att jag vill stå på scen och sjunga inför MASSOR med folk

7. Mitt jobb
Jag är faktiskt jävligt bra på mitt jobb. Även om jag kanske inte är den kunnigaste personen på Com Hem, så är jag tammefan en av de mest kundvårdsinriktade och trevliga personerna på hela kundservice. Och känslan av att få en i början av samtalet arg kund, att skratta och skämta när samtalet går mot sitt slut, den känslan är grym.

8. Hund
Jag vill ha en hund! Jag har alltid velat ha en hund. Jag vill ha massor med hundar egentligen, men jag skulle nöja mig med en. Däremot har jag så pass mkt självinsikt att jag vet att jag absolut inte har varken tid eller kunskap nog för att ha hund. Men jag SKA lära mig, och en vacker dag ska jag ha en egen hund. Under tiden kan jag ju försöka klura ut vilken ras jag skulle vilja ha.

9. Skor
Jag HATAR att köpa skor. Det finns fan inte mkt som är värre att köpa. Det är dyrt och det är bökigt och jag hittar aldrig nåt som jag gillar eller som passar.

10. Julklappsrim
Jag rimmar på mina julklappar! Eller, det är inte alltid jag som skriver rimmen, www.rimstugan.se är en sjukt bra sida! Eftersom jag nu köpt klart alla mina julklappar så är det alltså bara rimmen kvar. Än så länge är jag sjukt nöjd med skörden :)

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Först gumman, du kommer aldrig att hamna i samma sits som när du var sjukskriven för depression igen. För denna gången kommer jag att vara där för dig även sparka dig i röven om det skulle behövas <3

Och en annan sak du är inte hypokontriker hellre.

Det är bara vården som är dumma i huvudet och inte vill ta dig på alvor.

DU ÄR grymt duktig på att sjunga!!

2010-12-12 @ 11:11:02
Postat av: Ann-Sofie

PS: du är en av dom bästa på comhem. Grymt duktig är du på kundbemötande! Just på den biten kunde nog du hållit lite kurser för alla nya tycker jag :D

DS.

2010-12-12 @ 11:12:04
Postat av: Kamilla

Svartsjuka: Jag kan förstå svartsjuka enbart om den uppstår när man INTE har ett förhållande med objektet i fråga. Svartsjuka inom förhållanden verkar bara stenkorkat.



Hund: Äh, inte behöver man kunna så mycket för att ha hund. Man kan läsa sig till det mesta på internet. ;)



Ditt jobb: Jag vet inte om du känner till min vän Albert Hall, men han tror i alla fall att han mejlat med dig om Com Hem. Om det var du är han sjukt nöjd.

2010-12-12 @ 17:41:56
Postat av: Rosida

Ja, jag hatar när man är sjuk på riktigt och ingen tror på en! >.<

2010-12-13 @ 20:02:43
URL: http://beyondthesurface.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0