Dag 20 - Favoritsaker

Hej. Jag heter Erika. Jag är materialistisk. Jag tycker om saker och prylar och det finns mycket jag vill ha, och mycket som jag redan har skulle jag inte vilja vara utan.

1. Min säng. Den är urusel, obekväm och gammal - men jag skulle inte kunna leva utan en säng.
2. Min mobiltelefon. Man känner sig aldrig så naken som när man glömt telefonen hemma en hel dag!
3. Min dator. Den är ju typ enda räddningen om man råkat ut för punkt 2, med datorn kan man ju ändå förmedla sig med världen. Med den kan man även "titta på tv", se på film, lyssna på musik, osv osv.
4. Min "Personliga kalelender". Ju mer man använder en kalender desto mer beroende blir man, och då den här även har "förprogramerade" födelesedagar och ett soduko i slutet, så blir det bara ett större "måste".
5. Flera saker på en punkt - Mina Partylite-ljusstakar! Guuuuud så mkt jag älskar alla dessa! Och ljusen älskar jag nästan ännu mer - framförallt Vita Snöbär! <3
6. Här tänker jag inte skriva mer än att det är två saker. Båda är rosa.
7. För sakens skull så tänker jag även lägga till min TV här. Den är ju faktiskt påslagen varje dag, så det skulle nog kännas lite tomt utan den. Därför får den höra till kategorin Favoritsaker.
8. Av samma anledning som punkt 7 så tar jag även med min kära bil, som trots sitt krångel ändå är mig relativt trogen. Och jag tycker faktiskt om den. Om den nu kan räknas som "sak".

Kort och koncist. Typ. Det får räcka så tills vidare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0