Dag 21 - Det här är jag bra på

Jag är bra på rätt många saker. Eller rättare sagt, jag är bra på rätt många DÅLIGA saker.

- Jag är bra på att bo och leva i en svinstia. Jag stökar till det nåt så fruktansvärt omkring mig emellanåt, och visst kan jag störa mig på det, men inte tillräckligt för att orka göra nåt åt det direkt.
- Jag är bra på att skjuta saker framför mig. Jag gör det sen. Jag ringer sen. Jag skickar det där sms-et sen. Jag frågar sen. Jag svarar sen. "Sen" är en jäkligt bra tidpunkt, synd bara att den nästan alltid infaller lite för sent.
- Jag är bra på att dra förhastade slutsatser, och hitta på egna eländiga förklaringar på saker och ting, vilket i sin tur leder till att jag jagar upp mig rätt lätt. "Men han sa ju att han skulle åka från stan för över 1 timme sedan... Det måste ha hänt nåt! Krasch eller nåt. Står inget om krasch i tidningen... ska jag ringa? Jag kanske bara inbillar mig... (no shit). Men, tänk om det hänt nåt ändå? Bäst att ringa ändå... Jaha, nej det var inget som hade hänt nej.. nej jag tänkte väl det. Men man måste ju kolla". Ladies and gentlemen ; Min fantastiska hjärna!
- Jag är sinnessjukt bra på (och det här är egentligen den mest tragiska punkten hittills) att trycka ner mig själv. Jag är fullkomligt medveten om att jag gör det, och jag gör det med en "klackspark" så att det ska verkar som att jag skämtar. Allt som oftast är det ruggigt seriöst. Jag vet mina fel och brister, och jag intalar mig själv att de inte kommer att verka så allvarliga om jag kan skämta om dem. Fast egentligen blir de mer verkliga. Va dumt.

Men sen finns det faktiskt saker som jag faktiskt är bra på, på riktigt. Som inte bara handlar om dumheter och sånt man säger för att verka rolig.

+ Jag är bra på mitt jobb. Faktiskt. När motivationen är där den ska vara, då är det inte överdrivet många som slår mig på fingrarna där. Synd bara att motivationen tagit semester. Men det är visserligen ingenting som kunderna märker av - motivationen rör bara min egen effektivitet. När det gäller mina kunder så är de lika nöjda som alltid!
+ Jag är nog ganska bra på att sjunga. Inte "vinna-idol-bra", men jag är inte direkt tondöv heller. Jag har hört mig själv sjunga och tycker inte att det är så jättedåligt (men har självklart hört bättre), och samtidigt intalar jag mig själv att man inte skulle bli utvald som solist i en kör om man hörde till den mindre duktiga skalan. Fast vem vet, det var kanske en "klart alla som vill ska få sjunga solo"-kör, som bara gjorde det av barmhärtighet? :)
+ Jag är ganska bra på att skriva. Formulera mig o så. Ja, jag slarvar en hel del, men jag kan om jag vill. Däremot har jag väl inget direkt användningsområde för det, förutom bloggen då. Och ja, bloggen roar ju åtminstone mig själv!
+ Jag är hyfsat bra på att köra bil. Tycker jag själv iaf. Inte så att jag överskattar min förmåga, utan snarare att jag tycker att jag kör vettigt och har respekt för trafiken. Jag vet att skit händer i trafiken varje dag och jag tar hellre det säkra före det osäkra. Det är en av de saker som jag tycker kännetecknar en bra bilförare.
+ Jag är bra på att passa tider! Fast det kan finnas en negativ del i det med och det är ju att jag oftast är så himla stressad. Men stressen gör att jag allt som oftast är ute i god tid, och är därför sällan sen. Jag hatar att vara sen.  Och det gör alltså att jag är bra på att vara i tid.

Sådär, fyra dåliga saker som jag är bra på, och fem bra saker som jag är bra på. Det gjorde jag väl bra?

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0