Dag 5 - Vad är kärlek?

Jag vet inte varför utmaningsinläggen hittills nästan undantagslöst kommit nattetid. Kanske för att det bara är då jag inte har ngn att vara social med? Vem vet...

Vad är kärlek? Enkelt ämne. Vi kan ju ta "Vad är meningen med livet?" när vi ändå håller på, känns ju ungefär lika enkelt att svara på.

Kärlek för mig... Det finns nån sån där "klysch-text" på internet om att kärlek inte är att hitta den man vill gå till sängs med, utan den man vill vakna upp med. Att det inte är att hitta den man vill leva med, utan att hitta den man inte kan leva utan, och så vidare. Okej att det är en klyscha, men det finns ändå sanning i det.

Jag har en förmåga att förväxla förälskelse med kärlek. Jag har ganska lätt att bli förälskad, egentligen blir jag nog rätt lätt kär med. Jag är en känslomänniska, och känner stor, och olika sorters, kärlek till många olika personer.

I slutändan så är nog klyschan ändå sann, kärlek är inte den du vill leva med, snarare den du inte kan leva utan. Och det gäller både familjemedlemmar, vänner och kanske så småningom även en respektive. Det finns mycket kärlek i mitt liv, men trots det så finns ju en typ av kärlek som jag saknar. I dagsläget är det inte en fysisk person, bara drömmen om en person som jag inte ens vet om han existerar. Men vad vore väl livet utan drömmar?

Och drömmer, det gör jag konstant... Både om Dig, och drömmen om Dig... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0