Ingen blogglust.

Nej, jag har inte dött av för mycket julmat eller under all snö som kommit idag. Det har mer varit konstant koma sedan jag kom hem i fredagskväll. Verkligen koma, alltså. Jag har varken orkat, eller haft viljan, att göra nånting alls. Tror inte ens jag pratat med någon, med undantag för några få msn-konversationer och sms. Jag har helt enkelt inte varit på humör. Är väl inte det nu heller, iofs. Så därav bristen på bloggande. Fast jag tror inte någon har haft tid och ork att sakna det heller, man har ju oftast fullt upp på julen.

Något som jag däremot har hunnit med att göra är att frysa... Men inomhus där ingen ser mig så kan jag ju använda mössan jag fick av A (märket har jag dock behövt redigera bort för att kunna visa på bild), och sedan har jag ju handledsvärmarna som jag fick av mamma med, gulle!

Well well. Imorn är det dags för jobb igen. Ska bli intressant att se hur mkt det kommer snöa inatt, och hur smidigt det kommer bli att ta sig till jobbet imorn. Är det inte fantastiskt att pendla, så säg... Vet faktiskt inte vad jag föredrar - enorma mängder snö eller den fantastiska kylan som var förra veckan... Jag gillar inte nåt av det. Eller ja, jag gillar snö, men i måttlig mängd.

Nåja, nog babblat. Trots noll blogglust så lyckas jag alltid ordbajsa fram massa mer än vad jag har tänkt mig, utan att ens reagera över att jag gör det. And here I go again.

God fortsättning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0