Nyårslista 2010

Eftersom jag är en sån list-nörd så är ju detta helt klart ett måste...!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag hade på mig en Timrå-mössa. Men det var innan jag visste att det var en Timrå-mössa. Sen tog jag av den.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga nyårslöften förra året. Det brukar vara tryggast så... :)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, Therese och Anders fick lilla Nellie :)

4. Dog någon som stod dig riktigt nära?
Nej och tacka gudarna för det..

5. Vilka länder besökte du?
Små-land. Det räknas väl?

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Fritid? Närå, men klart det alltid finns saker man saknar men ingenting som jag komma på på rak arm

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
25 augusti, det var då jag blev dumpad för första gången.

8. Vad var din största framgång 2010?
Just i skrivande stund så kan jag faktiskt inte komma på nån större framgång värd att nämna. Jag får väl återkomma om jag kommer på nåt.

9. Största misstaget?
Jag vet precis vad det är... Nu kvittar det väl iofs, men just då... Nej, jag är inte sån. Tänker dock inte skriva mer än så!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har varit sjuk väldigt mkt. Jag hade bland annat hosta i 1,5 jävla månad i somras, inklusive tappade rösten. Sen att jag hade egenorsakad åkomma såsom kliande ben pga "vaxstrips" det ska väl kanske inte räknas, men FAN så jobbigt var det. Sen är ju historien om mina axlar, rygg och handleder en följetong som lär följa med till 2011 med, även om Stefan faktiskt lyckades massera mig så att jag har väldigt mkt mindre ont i ryggen nu än förut! :D <3

11. Bästa köpet?
Är man sinnessjukt materialistisk om man säger datorn? Isf säger jag inte datorn, isf säger jag nåt annat... JO, TV-abonnemanget till Andreas så att han kan se Discovery och Discoverys HD-kanal kvalificerar sig lätt till toppen även fast det inte var nåt jag köpte till mig själv. Att se honom så glad är värt varenda krona i hela världen. <3

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Om man räknar med pågående avbetalning så är det mammas bil om jag köpt. Den betalas som sagt fortfarande av, och kommer så göras ett bra tag framöver.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla underbara dagar med mina underbara vänner och familj... Bland några ska nämnas Andreas och Stefan, Pinnen, Ninnie och Joanna

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Crossfade - Cold. A's väckningssignal som jag vaknat till så ruggigt många gånger

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det har pendlat otroligt mkt sett över hela året, så jag kan faktiskt inte säga varken det ena eller det andra. Fast om det lutar åt nåt håll så får jag väl ändå säga gladare skulle jag tro!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara på den lilla lediga tid som man haft. Nu blir det ju mest att man sitter hemma och är trött och gör ingenting, när man hade kunnat gjort så mkt annat. Typ träna...

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ätit skräpmat, haha.

18. Hur tillbringade du julen?
Vaknade hos Andreas, slog in julklappar tills allt var klart, sen hem, slöa, åkte till moster, åkte till mamma, åkte till pappa, åkte hem. Sen var det koma.

19. Blev du kär under 2010?
Jepp

20. Favorittidning?
Ridsport

21. Favoritprogram på TV?
Greys Anatomy! :D

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nope, hatar fortfarande samma person lika mycket som tidigare.

23. Bästa boken du läste i år?
Men gud, har jag ens läst nån bok i år!? Det får väl bli "10 i manegen" då.... HAHA! (En bok om att hålla ridlektion)

24. Största musikaliska upptäckten?
Um... Spotify! Kommer inte ihåg om jag hade det 2009 faktiskt... Det kanske jag hade. Fast jag hade nog knappt använt det. Nu kan jag knappt vara utan det. Det är väl en musikalisk upptäckt om något?!

25. Något du önskade dig och fick?
Massage ^^

26. Något du önskade dig men inte fick?
"Offentlighet". Men det var väl lika så bra.

27. Årets bästa film?
Hmm... Många bra filmer blev det. Jag har ju blivit Harry Potter-nörd, så det var ju en höjdare. Annars var  The Ugly Truth en RIKTIG höjdare med. Även The stoning of Soraya M. Awesome.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Det var lite folk på besök o så. Hade en del annat i huvudet så det var väl kanske inte bästa födelsedagen jag haft, men 26 blev jag ändå, varesig jag ville eller inte.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Ja självklart. Diana hade kunnat fortsätta leva, Pinnen hade kunnat stanna kvar i Sundsvall och ** ** **** ****** *** ** **** **** ***** *******....

30. Vad fick dig att må bra?
Känns som att det är samma svar på denna som på nr 13. Och jag vet att jag upprepar mig, men en av de personer som verkligen får mig att må bra, som finns där i ur och skur, som ger de varmaste kramarna som man någonsin kan få, det är "min" älskade Andreas. Man kan inte önska sig en bättre vän. Det är han som har plockat ihop bitarna när jag börjat falla isär och det är han som får mig att skratta när allt känns eländigt. Och det är han som får en bra dag att bli så otroligt mycket bättre.
Missförstå mig rätt, ni andra är underbara med. Mamma, pappa, syrran, ni får mig alltid att må bra. Mina underbara vänner. Pinnen. Katterna. Stefan, förstås. Ni är allt annat än bortglömda, alla har en speciell plats i mitt hjärta, och kommer alltid att ha det!

32. De bästa nya människorna du träffade?
Har väl inte träffat speciellt mkt nya människor, med för att nämna två som jag kommit bra mkt närmre så är det ju Ann-Sofie och Emelie från teamet. Helt underbara människor :) <3

33. Årets besvikelse?
Oj vad ska man säga... Jag säger väl "alla försämrade villkor". Ni som vet, ni vet precis vad jag menar. Jag har skrivit om det i storebrorsbloggen. Kanske är fel att kalla det årets besvikelse, men det är åtminstone i trakterna av rätt ämne.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0