Dag 3 - Mina föräldrar

Mina föräldrar heter Karin och Sören. De var gifta förr, men inte nu längre. Jag kommer inte ihåg exakt när de skildes, men jag och syster var inte speciellt gamla iaf.

Nåja.

Mina föräldrar är awesome! Älskar dem väldigt mkt. De har alltid varit väldigt stöttande och hjälpsamma, oavsett vad det handlat om. Ställt upp i vått och torrt. Guld värda!

Pappa. Världens bästa, och konstigaste, pappa. <3 Har alltid ett skämt på lager, men ännu hellre en sång med udda text! Pappa har alltid varit den som haft en sång till varje tillfälle, den ena underligare än den andra. Minns när vi var små, då sjöng han nån sagolåt om en prinsessa som var fast i ett torn som vaktades av en drake, och om prinsen som skulle rädda henne därifrån. Men till skillnad från vanliga sagor som fäder berättar för sina döttrar, så slutade denna med att prinsen klöv prinsessan på mitten och gifte sig med draken! Kanske lite annorlunda.. :)

Mamma är världens bästa mamma, som en bästa vän ungefär. Man kan prata med henne om allt från vilken partylite-doft som luktar bäst, eller vilket som är det mest effektiva sättet att få en vit häst vit igen, till hur man botar nageltrång eller ett brustet hjärta. Och när mamma får ett riktigt skrattanfall, där hon riktigt piper och "tyst-tjuter" (syster vet vad jag menar) då är det fasen en bedrift om man lyckas hålla sig från att skratta med henne! Lilla mamma, världens bästa <3

Sammanfattningsvis:
Mina föräldrar är som inga andra, och det finns inte ord nog att beskriva hur viktiga de är för mig. Älskar er!

(Imorn kommer del 4 - Det här åt jag idag, missa inte det! Ohh, intressesmurfen dansar tango av förväntan..!)

Kommentarer
Postat av: Eva Jonsson

Ja du Erika - förstår att du älskar dina föräldrar! Din pappa känner jag inte men däremot din mamma så jag förstår varför du älskar henne. kram Eva

2010-11-29 @ 09:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0