September till Gatufesten

Det var längesedan jag var på Gatufesten senast. Som betalande gäst alltså. Jag kommer knappt ens ihåg. Jag har varit där dagtid och minglat, ätit langos med brudarna o så, men annars har det inte varit så mycket. Det har inte varit några som helst artister som lockat.

Satt precis och kollade runt lite på Facebook, och där har jag feeds från Sundsvalls tidning. Där skvallrades det om att två "folkkära" artister var klara för Gatufesten och jag tänkte väl att det handlar om typ Ulf Lundell, Thomas DiLeva eller nån annan lika ointressant artist, men jag gick ändå in och läste artikeln. Det var klart godkända "nyförvärv" som det handlade om, Håkan Hellström och September! Nu ska jag vara den första att erkänna att jag inte gillar Håkan Hellström, enligt mig kan han inte sjunga. Men, jag trots det sett honom live (även om det var längesedan) och han är riktigt riktigt bra live. Däremot känns det riktigt spännande med September. Henne skulle jag absolut kunna tänka mig att lösa biljett på GF för att se.

Kom att tänka på första låten jag hörde med September: La la la (never give it up). Jag får bilder i mitt huvud om hur vi åkte i den pigga lilla svarta golfen med rejäl stereo som Emma hade, och hur Therese spelade låten på repeat på nån förfest. Men varför inte, det är fortfarande en bra låt!

La la la la la la la, la la la la la

La la la la la la la, la la la la la

La la la la la la la, la la la la la

La la la la la la la, la la la la la


Kommentarer
Postat av: Emma

ja det skulle vara lite skoj att gå på GF faktiskt!

2011-02-25 @ 17:25:13
URL: http://emmasform.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0