En gång som blev till två

Blogga två dagar i rad? Det var väl en sisådär hundra år sedan det hände senast...

Idag har jag iaf åkt till skolan helt i onödan. Trodde vi skulle ha pedagogikredovisning idag, men icke! Läraren kom inte... Kuuul att betala buss till och från skolan (28 spänn enkel resa) för att ha ingenting. Värdelöst.

Väl i huskvarna så tog jag vägen förbi OKQ8. De har så sjuuukt goda baguetter där, de har ett samarbete med Mackeriet i Jönköping (tror de heter så iaf). Köpte en kyckling-curry-baguett som jag smaskade på på vägen hem. Nu sitter jag och glor på ett gammalt avsnitt av OTH på tv, alltid bra att ha ngt att roa sig med.

Mmm nej nu tog motivationen slut för denna gången. Får la se när jag återkommer.. =)

Falskt larm?

Helt plötsligt dök det upp lite blogg-sug. Inte för att jag direkt har något att skriva om, men för att.... Äh, jag vet inte. Fick helt enklelt lite blogg-sug. Är det bara en engångsföreteelse, ett falsklarm, eller är det ngt som kommer att hålla i sig?

Skolan går ganska bra. Det är mycket och göra, många grupparbeten och många inlämningsuppgifter. Men det mesta är roligt! Imorgon är det redovisning i pedagogik om olika funktionshinder. Blir nog bra. I foder handlar det om att inreda det nedre klassrummet! Låter kanske konstigt, men vi ska måla om en vägg, måla en häst med fodersmältningen och sådant synligt, fodrets väg genom hästens kropp, visa hur man räknar foderstater, visa fodrets kretslopp och en hel del annat. Ska bli riktigt kul att se hur det blir när det är klart.

Annars... ja det ser ut som sju svåra år här hemma. Måste verkligen ta itu med städningen!

Ja just det, David har ju haft inbrott i lastbilen med... Det var ngn som hade gått in i den medans han var inne på Arla i Linköping, tagit hans ryggsäck, telefon och lite annat... Skitstövlar. Men som tur var så fick han behålla sin nya kamera! De måste ha missat den, tack o lov. Och som om inte detta vore nog så verkar hans dator hålla på att lägga av med, den låter skitskumt :-S

Nåja. Klockan är mycket, jag har visserligen sovmorgon imorn men det kan ju vara bra att sova lite ändå. Natti natti

RSS 2.0