Möblerat om!

Idag kastade jag ut David från lägenheten (dock senare än vad jag hade tänkt... han var lite seg i starten, hehe) för att få lite ensamtid. Det är bra att ha ibland när man är frustrerad... Den här gången använde jag min frustration till att möblera om lite i Davids lägenhet. Vardagsrummet har blivit nåt slags sovrum och sovhörnan har blivit TV-hörna. Får väl se om det funkar, än så länge tycker jag inte det verkar så knasigt. Ovant dock. Katterna verkar gilla det iaf! Är iofs inte helt klar än eftersom Davids egen säng (i vardagsrummet står hans brors två 80-sängar, ska bli skönt att sova i en säng med gott om plats!) just nu står i köket.. Hehe. Bra placering på en säng? Orkar helt enkelt inte dra upp den på vinden helt själv. Så stark är jag inte.. =/Har för övrigt redan duschat typ 3 gånger idag. Sjuuukt svettigt att släpa möbler, att det dessutom är rena rama tropiska hettan här nere. Ikväll blir det nog rätt lugnt skulle jag tro, kanske kolla på nån film eller åka och ta ett kvällsdopp. Får se vad vi orkar med.

Mange, this one is for you!

*Fniss*


Nu är besökarna borta

Häromveckan var mamma och Leif här, den här veckan har vi haft norrländskt besök igen. Joanna och Mange har varit här. Helt sjukt kul har det varit! Vi har varit i Gränna, på Visingsö, vi har ridit, varit på Gröna Lund och på High Chaparall. Vi har dessutom hunnit med att spela hur mkt GuitarHero som helst :-P Jag är grym och satte 94% på en låt på hard :-P Kaxig? Neee! Hihi.

Bilder från veckan som gått:


1. Remmalag på Visingsö. Ska man jobba med det nästa sommar kanske? Jag får om jag vill
2. Mange flyger
3. David flyger


1. Grabbarna grus
2. Grabbarna bus
3. Gänget :-)


1. David sköter om Filur
2. Jag har hämtat Filur och Joanna hämtade Regina
3. David fick rida lite med :-)


1. David, Joanna och Mange åkte FlumeRide
2. Ovanstående åkte även Kållerado


1. Sötskitarna :-)
2. Show med bröderna Dalton och Lucky Luke :-) Skitroliga
3. Westershowen är grym. Brödernas slagsmål är oslagbara!
4. Aldrig i livet att jag skulle försöka hoppa från 12m...

Förvånansvärt kreativ!

I våras pratade vi i klassen om att ha någon typ av inspark för de nya ettorna i höst. Jag vet inte om det bara är jag som faktiskt tog det på allvar, men jag har jobbat lite med det, lika mkt för att jag tycker att det är kul att pyssla som att jag tycker att själva insparken ska bli kul!

Så nu ikväll har jag pysslat ihop ett litet sånghäfte! Jag måste erkänna att jag blev rätt nöjd.


Tisdagstema v. 28

Suget efter Tisdagstema har kommit tillbaka, igen! Undrar hur länge jag håller på den här gången...?

Veckans tema: Före / Efter.
Jag bidrar med bilder från renoveringen av Davids badrum


FÖRE:
EFTER:


Inte sååå långt kvar!

Jo, jag får faktiskt norrländskt besök idag! Mamma och Leif kommer hit! Fast sen när de dyker upp är en helt annan fråga. De åkte vid 10:30 och senast jag hörde ifrån dem så var de i Avesta... Och det var väl en halvtimme sedan eller nåt. De gjorde visst ett längre stopp hos Leifs bror, så jag får väl se när de dyker upp här nere. Enligt Eniro ska det ta 4 timmar från Avesta till Jönköping, fast jag tror nog att vi får lägga till åtminstone en timme på den beräkningen. Men de borde vara här senast 22 iaf. Den som lever får se.

Fram till den norrländska ankomsten så ska jag duscha, laga mat och... öh, ja det är väl det enda jag har "planerat". Som tur är så har jag väl 2-3 filmer jag kan se, och jag har ju alla gamla Greys-avsnitt liggande här nånstans om inte filmerna skulle duga.

Jo, jag håller ju på att lyssna igenom all min musik. Så det har jag ju oxå att göra. Rensa lite. Just nu har jag ungefär 191 timmar musik. Idag kom jag fram till bokstaven E. Jaja, så kan det gå.

Music maestro!


Störande...


Jag kan inte sova. Vet inte riktigt vad det beror på. Jag var trött när jag la mig, men nu är jag (relativt) pigg. Sov nästan ingenting natten mot idag heller och har varit skittrött hela dagen, så därför la jag mig extra tidigt ikväll. Dessutom börjar David jobba kl 4 inatt, så vi la oss samtidigt. Magen spökar iaf, mår smått illa. Det var samma sak igår med. Inatt är det som tur är inte lika varmt som det var igår, så bara jag blir trött så borde det vara lättare att somna.

Apropå ingenting så samlar jag bilder från mitt liv och sånt som sker HÄR. Och glöm inte att gå in på Vissmålens hemsida nån gång ibland ;-)

Kanske dags att göra ett nytt försök med sängen snart. Fast jag är liiite sugen på att kolla på resultat-avsnittet av Sytycd först.. Vill veta hur det går. Nyfiken i en strut.

Veckans favorit

Från början av serien (alltså säsong 1) så var jag inte så förtjust i den här dansstilen eller Mia Michaels koreografier, men nu är jag helt såld. Lovely.

Kherington och Twitch:


I'm just crazy about it!

Sitter och kollar på So you think you can dance, säsong fyra som just nu sänds i USA. Herregud sådana fantastiska dansare! Jag blir verkligen helt stum. Det senaste avsnittet nu så var det inte ett endaste uppträdande som jag tyckte var "dåligt". Jag har dessutom bytt favoriter, de jag ogillade från början (av diverse anledningar) tycker jag just nu är helt fantastiska, och det gäller framförallt Gev och Mark. Jeeeeez vilka karlar. Kolla själva på dem och två andra favoriter....:

Mark och Chelsea:


Courtney och Gev:Kherington och Twitch:Katee och Joshua:


Gaaah, I'm loving it! Detta är den bästa "talang-såpan" som finns. Bort med Idol och Talang (sorry syrran) och Fame Factory, Let's dance, Top Model, Project Runway eller allt vad det nu heter. So you think you can dance slår alla dessa med hästlängder! Sjuka människor, hör gör ni för att få kroppen att röra sig på detta vis?!
Hands down för So you think you can dance.

RSS 2.0