I nöden prövas vännen

En vän sa igår;


"Det är inte det man är deprimerad eller ledsen över som gör att man bryter ihop; det är alla dom småsakerna runt omkring"


Du är min småsak.
Men hur berättar man en sån sak?

Sicket elände (men inte bara elände)

Som ni vet har jag varit på vift i helgen! Tågstrulet i fredags har jag ju oxå berättat om. Kråkelände.
Inte nog med detta, även idag när jag skulle hem var det tågstrul. Vi fick göra två extra stopp pga "tekniska fel", så därför kom vi 45 minuter sent till Nässjö, där jag skulle byta tåg. "För er som ska vidare till Jönköping så måste vi tyvärr meddela att er anslutning brutits. Nästa avgång är om ca en timme". Väääldigt kul att höra. Eller inte...

Så här munter var jag både i fredags och imorse:



Annars var helgen mkt trevlig! Tyvärr blev det inga bilder som jag lovade - jag hade kameran med mig, MEN, jag hade inga batterier. Väldigt lyckat... Festen var iaf väldigt trevligt, väldigt mkt trevliga människor! Vi gick ut på ett ställe som heter UpperDeck, eller nåt sånt. Antar att det är ett rätt okej ställe, men det var VÄLDIGT dåligt med folk, och dom flesta som var där vvar troligtvis inte äldre än 18. Frågan är väl om dom ens var det. Jisses. Men annars var det trevligt.
Lördag morgon var inte alls speciellt kul. Vi somnade väl runt 4-tiden på natten, vid 6 var jag vaken och bakfull. Fy fan! En klockren påminnelse till varför jag inte dricker speciellt ofta. Försökte somna om, men det gick inget vidare. Kändes väl ungefär som om jag pendlade mellan sömn och medvetande med 5-minutersintervaller. Vid 9-tiden ringde Kim, Chrilles kompis, och sa att han var på väg dit. Han dök väl upp nån haltimme senare, jag låg kvar i sängen. Hade ingen som helst ork eller lust att kliva upp på ett bra tag. Kim tyckte att min bakfylla var mkt roande, han roade sig bland annat med att hoppa i sängen där jag låg. Det förbättrade ju verkligen mitt tillstånd - not. Vid 12-tiden började jag bli människa igen iaf, så då åt jag lite frukost. Var fortfarande seg, men mådde iaf inte illa!
Annars under dagen då? Vi pluggade väl mest, och kollade på OS. Till middag bjöd han på kycklingfilé, ris och currysås, VÄLDIGT gott! Restan av kvällen gick åt till tv-tittande, och sedan gick vi väl o la oss vid 23-tiden tror jag. Tidigt, kanske, men jag skulle med tåget som gick kl 8 imorse. Och hur det vill, det har jag ju redan berättat. Har du glömt? En bild säger mer än tusen ord:

Surpuppa

Men nu är jag äntligen hemma iaf, skönt är det. Home sweet home!
Och att Sverige vann OS-hockeyn var inte heller illa, väldigt roligt ju!

Nu ska jag dock kolla på BB Live och dricka lite O'boy.

Och så hoppas jag att jag får pengar från CSN vääääldigt snart. Please?

Erika på vift

Jaha, så var man i skåne-land då, efter en inte helt bekväm resa. Jag vet inte riktigt om jag ska skriva om det nu, eller om jag ska ta det när jag kommer hem.
För att göra en lång historia kort, en kråka hade sabbat några ledningar nånstans mellan alvesta och älmhult (tror jag det var), så det blev tågstopp. Vi blev stående i Alvesta i över en timme iaf, och buss efter buss slussade iväg människor på löpande band. Själv, försynt som jag är, kom jag inte med ngn buss förrän nästan alla redan hade kommit iväg. Meningen var att vi skulle åka till älmhult, och ta  ett tåg därifrån, men under resans gång fick vi veta att det var tågstopp där med, så vi fick åka buss hela vägen från Alvesta till Hässleholm. Visst, det var väl skönt att slippa byta buss och tåg igen, men ändå.

Jävla kråka.

Har för övrigt varit bakis fram tills nu. börjar känna mig piggare nu som tur är. Igår var skoj iaf, mkt nytt folk (ja, bara nytt folk). Trevliga människor iaf!

Nu ska vi ta o plugga lite, jag ska läsa Pygmalion (jag fick tag på den! tjohoo) och han ska skriva nån grej på datorn. Sen får man väl se vad som händer.

Och förresten, Sara, jag menade att jag skulle åka hem till jönköping, inte hem till sundsvall :) Har faktiskt inte planerat ngn hemresa än, men det blir väl kanske i april eller ngt. får se hur det går med skolan, och hur ekonomin ser ut.

Saknar ni mig? =)

Nyfiken i en strut

Jag tänkte på en sak häromdagen, jag skulle vilja veta vilka (eller framför allt hur många) som läser min blogg. Det är väl iofs inte speciellt viktigt, jag är nyfiken bara =)

Så därför tänkte jag be om en sak! Ni som läser det här inlägget, kommentera det! Alltså, det behöver inte vara en givande kommentar, men om ni bara skriver nånting! Ert namn, eller hej, eller Plupp eller strunt eller... Ja, men vad som helst! Bara för kul... :)

Misstänker väl att ingen eller bara ngn enstaka kommer skriva ngt, men då har jag iaf gjort ett försök... ;)

Helgplanering

Helgen ser lovande ut!

Vi börjar med dagen

Torsdag
  • Städa
  • Diska
  • Plugga
  • Duscha
  • Packa
Vad har jag glömt?


Fredag
  • Skola (8-11.30)
  • Driva runt på stan i väntan på "bättre tider"
  • Tåååååg (14.21-17.18)
  • Party party! Förfest + utgång (självklart har jag kamera med mig)

Lördag
  • OS
  • Plugga
  • Umgås med Chrille

Söndag
  • OS
  • Plugga
  • Åka hem? Inte bestämt om det blir på söndag eller månad. Kanske redan på lördag - man vet aldrig.

Typiskt

Som jag redan berättat så har jag fått komma tillbaka till skolan. Whoho! Men, jag har ju inte alla böcker som vi ska ha, eftersom jag inte köpte fler när jag hoppade av. Jag saknar 2 av dom 3 böckerna vi skulle ha läst ur tills imorn. No problems tänkte jag, jag köper dom nu.
Nej, det gick ju inge vidare. Slutsålt - såklart. Vad hade jag väntat mig? Well well, det ordnar sig, jag går till biblioteket och läser dom där (man får ju inte låna med sig kursböcker hem). Söker i JULIA, högskolans bibliotekskatalog på internet. Den ena boken jag "vill ha", English Poetry - From Wyatt to Walcot, den finns inte alls. Suck. Den andra boken, Pygmalion, (som inte räknas som en kurslitteratur-bok) är utlånad och reserverad. Lysande sickan.
Stadsbiblioteket då? Poesiboken finns inte där heller, och - vill du gissa hur läget är med Pygmalion? Jo, helt rätt, utlånad.

Typiskt.

Succé!

Vaknade av telefonen imorse - det var min engelskalärare som ringde.

JAG ÄR TILLBAKA PÅ UTBILDNINGEN!

Och vad mer då? Jo, minns du intagningsprovet jag gjorde i november? Jag hade godkänt - på B-NIVÅ! Jag klarade alltså intagningen till Engelska B, 21-40poäng.  Och det var mkt tack vare detta som läraren trodde att jag skulle kunna klara att komma tillbaka efter att ha missat en del. Thank you God.

Idag har jag nu alltså skickat in min studieförsäkran, så jag hoppas det inte dröjer allt för länge innan jag får mina pengar. Har ju räkningar att betala - som alla andra.

Nu ska jag kila ut i tvättstugan iaf.

Kroppsodör

Kom på en sak. Igår natt kollade jag på Seinfeldt på tv. Roligt det. Avsnittet handlade iaf om att ngn med dålig kroppslukt (säger man så?) hade suttit i Jerrys bil, och att hans stank hade satt sig i bilen. Följaktligen så börade alla som befunnit sig i bilen att lukta illa.

Följande utspelade sig imorse.

Klockan är 9.21. Kliver på bussen nere vid slätten. Ovanligt mkt folk. Sätter mig i mitten på bussen, ni vet, där mammorna sitter med sina barnvagnar. Ovanför mig sitter två äldre män, kanske runt 50 år gamla, och samtalar. Båda sitter framåtlutade, och jag märker snart, att så snart någon av dom rör sig så kommer en stank smygande. Är det någon som förstår vad jag menar om jag säger att det luktar gammal, äcklig svettig gubbe? Jag vet att det är en hemsk sak att säga, men just den lukten som kom från männen ovanför, ger mig den associationen. Det luktar gammal svett, det luktar instängt, det luktar unket, det luktar... Jag vet inte, det luktar helt enkelt vidrigt.
Ngt som hade varit intressant hade varit om jag gjort som jag gjorde i mina tankar; vänt mig om mot männen och frågat;
- Ursäkta, men när duschade du/ni senast?
Svaret på den frågan, god, I want it!

Känner man inte själv att man luktar illa? Alltså, det är ju ingen mild lukt. Jag menar, alla har väl varit med om att man luktar svett? Även om det är i samband med träning - du känner ju ändå att du luktar. Och då tvättar man sig och sina kläder efter bästa förmåga. Men vad är det då med dom där äckliga illaluktande karlarna? (Ursäkta att jag generaliserar, men åtminstone 7/10 illaluktande människor är karlar. Iaf dom jag varit i närheten av.) Känner dom inte att dom stinker, eller bryr dom sig helt enkelt inte?

Mina kära vänner, gör mig en tjänst.
Luktar jag illa - let me know.
Jag vill inte att ngn ska tänka om mig som jag tänker om karlarna på bussen.

USCH.

Like a Zombie

Jag är SÅ vansinnigt trött...

Kände mig trött när jag gick och la mig vid 3-tiden inatt, men det släppte när jag väl landade i sängen. Tusen tankar snurrade runt, och jag mådde fortfarande illa. Sova var uppenbarligen inget alternativ. Låg vaken och messade med både Henke och Stefan ett tag inpå småtimmarna. Henke som jobbade och Stefan som.... var vaken.  Jag tror att jag slumrade till ett par gånger iaf, men vaknade lika snabbt igen. Fråga mig inte varför. Nu svider ögonen, och jag är så trött. Erika going zombie-style. Undrar vad tant doktorn säger om det?

Ska snart gå till bussen iaf.

Schema för dagen:
  • Doktor
  • Skola
  • Shoppa (Jag ska köpa en visp! Jag har visserligen tappat lusten att baka, men nästa gång andan faller på ska jag banne mig inte sakna en så mesig sak som en visp)

Jävlar va jag har ont i magen... jag vill bara krypa ner i sängen igen, och bara ligga där. Ungefär som alla andra dagar mao.


Nej, time flies when you're having fun (?) och det är dags för mig att gå till bussen. Men som sagt, jag återkommer senare...

Sjuklig?

Mår inte speciellt bra just nu. Det mesta sitter väl i huvudet, men det sprider sig till kroppen. Är nervös för morgondagen. Ska på vårdcentralen i Råsätt kl 11 och träffa tant doktorn. Orosmoment nr 1. Sedan ska jag gå till skolan och fråga om det är försent att få börja om. Orosmoment nr 2. Får jag den chansen så tar jag den, utan att tveka. Jag måste göra ngt vettigt med mitt liv
Hur som helst, orosmoment för huvudet gör kroppen orolig - jag pendlar mellan magont och illamående. Yr är jag med. Det smartaste vore kanske att sova.
Jo, så får det nog bli.
Jag återkommer imorgon med hur det går.

Sov gott alla.

20.41

I don’t know who to trust, no surprise
Everyone feels so far away from me
Heavy thoughts sift through dust and the lies
Trying not to break but I’m so tired of this deceit
Every time I try to make myself get back up on my feet
All I ever think about is this
All the tiring time between
And how trying to put my trust in you just takes so much out of me

Take everything from the inside and throw it all away
Cuz I swear for the last time I won’t trust myself with you

Tension is building inside steadily
Everyone feels so far away from me
Heavy thoughts forcing their way out of me
Trying not to break but I’m so tired of this deceit
Every time I try to make myself get back up on my feet
All I ever think about is this
All the tiring time between
And how trying to put my trust in you just takes so much out of me

Take everything from the inside and throw it all away
Cuz I swear for the last time I won’t trust myself with you

I won’t waste myself on you
Waste myself on you

I’ll take everything from the inside and throw it all away
Cuz I swear for the last time I won’t trust myself with you

[Linkin Park - From the inside]

HELVETE!

I am fucking dum i mitt jävla huvud!
Helvete, helvete, helvete, helvete!
CSN är oxå dumma i sina fucking jävla huvuden!



What would you have done?

Du har valt att börja studera. Slutet på januari närmar sig, och du har fortfarande inte fått ngt beslut från CSN angående studiemedel. Du ringer CSN, och får beskedet att du med största sannolikhet inte kommer att få något studiemedel. Dina alternativ för att få studiemedel är att betala tillbaka det du redan lånat, eller att göra klart den kursen som du hoppade av från tidigare. Dvs - en 20-poängskurs i "Idrott Fritid Kost och Hälsa" som kräver aktivt deltagande - I UMEÅ. (Och givetvis får du inget studiestöd för att göra den kursen heller.)
Du inser att loppet är kört, och du skriver in dig på arbetsförmedlingen. Där säger man, att du inte kan söka jobb och studera samtidigt. (Det har väl med a-kassan att göra tror jag). Så, i slutet av januari, efter enbart 2 veckor i skolan, hoppar du av. Besviken, självklart, men vad annars skulle man göra?

20 februari.
Helvetesdagen med stort H.
Ett brev från CSN ramlar in genom brevinkastet. Du kastar en blick på det, tänker att det är väl beslutet att du inte ska få ngt studiemedel. Du har ju trots allt inte fått det skriftligt än.
Jaja, lika bra att kolla vad det står tänker du.

Jag citerar;

Beslut om Studiemedel

CSN beslutar att du får studiemedel för studier vid

Högskolan i Jönköping, Fristående kurs/Kurser, högskolenivå, 20 poäng
20 veckor, år 2006 vecka 03 - 22, studietakt heltid.



Så, vad händer nu då?
Jo, jag ska ner till skolan och tigga om att få komma tillbaka. Jag har inga förhoppningar om att jag ska få göra det, men jag hoppas verkligen. Hoppas, Hoppas, Hoppas.
Åhhh va less jag är... satans jävla csn-helvete.


Men ärligt, vad skulle du ha gjort?

Adventures

Vad ska man säga, det är mkt som händer nu för tiden. ÄNTLIGEN! Jag har sluppit klättra på väggarna de senaste dagarna, och det har varit underbart.
Har ju redan skrivit om det mesta, så det är ju onödigt att upprepa. Har träffat internetkompisar på löpande band, om det var ngn som missat det. Jocke i onsdags, Stefan torsdag-fredag, och igårkväll var jag hos Dan och kollade på film. Han hade en galen hund, en söt sak som älskar chips. Roligt var det. Hans ormar var dock inte lika roliga. Läskiga som fan! Uscha.
Veckan som kommer då? Japp, fullt upp igen! Kanske, iaf. Får väl se.
På tisdag ska jag iaf till vårdcentralen och träffa tant doktorn.
På fredag åker jag till Hässleholm, är bjuden på inflyttningsfest! Ännu en internetkompis jag ska träffa alltså, haha =) Aktiv flicka här... :) Det ska bli roligt! Kameran följer självklart med, både mobilkameran och digitalkameran, så ni ska få se bilder sen, promise! =)
Sedan så är jag inbjuden till Katrineholm i veckan med, men jag vet inte riktigt om det blir ngt med det. Men, vi får väl se!

Måste dessutom ringa A-kassan imorn, och höra om dom har nåt att säga om mina chanser att få lite pluring. Jag vet fortfarande ingenting.

Och annars kan jag väl berätta att jag vänt på dygnet. Men jag trivs med det, och det stör ju ingen annan, så varför inte?

Dessutom är jag muffinssugen. Tänkte att jag skulle baka med, men jag tror faktiskt inte ens jag har en visp. Måste ta o kolla det. Annars kanske jag ringer och flörtar lite med grannen. Troligtvis inte iofs, känner mig mer och mer distanserad från honom... Tyvärr. Fortsätter det på det här viset så kommer vi glida ifrån varandra, varesig vi vill eller inte. Men, det är hans val, finns inget jag kan göra åt saken. Så, den som lever får se.

Jaja, nu ska jag rota igenom lådorna efter en visp. Drömma går ju.

Auf Wiedersehen!
Tschüss

Äntligen sällskap!

Idag var första dagen sen... (Ja, jag minns ärligt talat inte när) som jag haft sällskap, ngn att umgås med! UNDERBART!
Joakim, en kille jag pratat med på internet ett tag. Jobbar som säljare, och idag skulle han vara i Taberg/Norrahammar, så han tittade förbi här en sväng. En sväng, som till slut blev nästan 5 timmar. Vad gjorde vi då? Ja, det kan man fråga sig.. Vi gjorde inte så mkt, kollade på OS, kollade lite kort på nån film som inte var nåt vidare, och så fixade han ett nytt, bättre virusprogram till min lilla Amilo. Fixade även med lite annat med datorn, så nu har jag lite nytt att pyssla med.. :)



Jockedator
Joakim donar med datorn


Joakim
Mr. Serious?



Var väldigt trevligt iaf, vi kom väldigt bra överens! Skönt att ha ännu en person man kan umgås med här i stan.

Nu ska jag poppa popcorn! Smarrigt värre!
Ciao

Jag ville bara...

...önska er alla en trevlig Alla Hjärtans Dag.

Hjärta


Ni kan väl kramas lite åt mig med?

Lösningen

Det är mysigt att ligga nerbäddad i sängen





Trött.
Somnade runt 3-tiden inatt (har vänt på dygnet lite smått. Mysigt), klev upp strax före 7 och gick ut i tvättstugan. Mycket riktigt så var alla maskiner igång igen, och jag fick lätt ut mina grejer. Som var helt vattendränkta. Kläderna som jag hade hängt i torkrummet var lika blöta dom med. Lämnade kläderna i tvättstugan med förhoppning att den som hade tvätttid 7-12 hade ångrat sig, och jag gick hem.
Väntade väl ungefär en timme, 1,5 tror jag, sedan gick jag ut igen. Endast en maskin var packad (eller ja, halvfull) så jag tog mig en rövare och fyllde den andra med mina grejer. Skrev en lapp med, lämnade namn och nummer utifall jag skulle bli utskälld. Man vet ju aldrig!
Gick tillbaka ut efter ungefär en timme iaf, plockade ur maskinen, hängde det i torkrummet (jag gillar inte dom torkrummen.. dom är inge bra) och slängde in resten av min tvätt i den maskinen.
Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Gick tillbaka ut efter ytterligare en timme, och då var även torktumlaren ledig. Lysande Sickan. Flyttade lite av grejerna från torkrummet till tumlaren. Sen gick jag hem.
Och somnade.
Vaknade kl 13, noterbart att tvätttiden slutar 12. Jaja, strunt samma. Personen efter hade iaf rivit ut mina grejer ur torktumlare och torkrum och lagt dom på bänken. Helt okej för min del.
Packade ihop, och gick hem.

Slutet gott, allting gott.
Jag har återigen rena kläder, och jag är såå lycklig.

The end.

Gegga i fejjan

Då sitter man här igen då, gör sig redo enligt konstens alla regler. Just nu är jag grön i ansiktet. Jo, det är sant. Ansiktsmask. Måste ju vara ren och fin och allt vad det heter, när jag nu ska träffa Henke ikväll. Än så länge har det inte kommit ngt emellan iaf, så jag får väl hoppas att det fortsätter så.

- Paus -

Sådärja, nu ser jag ut som vanligt igen. Men du kan tro att jag är len i ansiktet! Whiie.. :)

Bröt förresten av en nagel när jag var ute med glassbilen (det gick bra btw), halvvägs in på tummen! Jävlar va ont det gjorde, och jävlar va ont det fortfarande gör.

Well well, jag ska fortsätta göra mig klar. Ser fram emot kvällen, helt klart.
Och OM  det nu inte blir nåt med Henke... Så har jag ju iaf OS att se fram emot! :D

Heja Sverige!





Så här kunde det vara imorrn:
Du: Hur gick det igår?!
Jag: Behöver du ens fråga? Det blev inställt...

Nervös.

Om 20 minuter ska jag gå till bussen. Jag ska åka till Hemglass. Jag ska åka med glassbilen på ett test-arbetspass. Snälla ngn, gör så jag får åka med ngn trevlig jävel som vet hur man är social.
Nervös är jag iaf... hur ska detta gå?

Dejten är flyttad till fredag iaf, Henke var tvungen att jobba natten mellan torsdag och fredag (så han lär ju va ganska trött på fredag med, men skit samma, bara det blir av!)
Usch, livet som timmis alltså... Dom ringer när dom behöver en, få fasta tider. Svårt att planera saker.
Minns det - saknar det inte.

Relationsspelet

Kollade på Scrubs förut, och kollar på Big Brother Live just nu. Kom att tänka på en sak.

När man träffar en ny kille (eller en ny tjej), då är det verkligen ett spel. I början av ett förhållande, eller ja, inte ens ett förhållande, i början av en ny kontakt är det lätt att man förskönar sanningen. Som Carla i Scrubs, hon sa till Turk, killen hon var ute efter, att hon kollade på NBA-basket varje helg. Hur ofta gjorde hon det efter förlovningen? En gång. Hon förskönade sanningen. Elliot, oxå i Scrubs, har sin super-ultimata-push-up-forma-bh när hon ska på dejt. Hon förskönar sina bröst - förskönar sanningen. Herregud, du och jag är likadana! Man ska träffa en ny kille, man fixar med hår, kläder, ansiktsbehandling, smink, parfym - hela kittet.
Pang!
Du får hans intresse. Yes! Grattis.

Här kommer dina kompisar komma med råd, varesig du vill eller inte.
  • Ha inte för bråttom!
  • Låt honom ta första steget
  • Var inte för gå-på-ig!
  • Visa inte att du är för intresserad
  • Låt honom jaga lite
  • Släpp inte till direkt
  • Släpp till direkt!
  • Var inte efterhängsen
  • Gör henne/honom svartsjuk
  • Spela ointresserad
Dom här fantastiska råden ska alltså göra att han eller hon trillar dit. Lysande Sickan.
Kanske ska säga så här;
TROTS dom här fantastiska råden ska han alltså bli intresserad.
Spelet fortsätter, och man fortsätter försköna sanningen.
Man visar sig hela tiden från sin bästa sida - jag vet tjejer som kliver upp extra tidigt på morgonen för att vara sminkad och snygg när killen vaknar. Ve och fasa.
Egentligen - att man orkar. För sanningen är denna.

En tid in i förhållandet slutar man försköna saker.
  • Ja, tjejer bajsar.
  • Ja, killar är äckliga.
  • Ja, tjejer är/kan vara kärringar
  • Nej, killar vet inte hur man fäller ner toaringen.
  • Nej, tjejer kan inte säga rakt ut vad dom menar, dom ger dig bara ledtrådar som du ska lista ut själv vad dom betyder.
  • Nej, killar kommer aldrig ur kiss-, prutt- och bajs-humor-åldern
Extrem generalisering, I know, men håll med om att man slutar försköna saker efter ett tag. Det bara är så. Jag är inte annorlunda.
Jag kanske inte "gör mig till" jättemkt när jag träffar killar, men inte 17 är jag som jag är normalt heller.

Jag menar, proceduren innan dejt;

Dusch. Såklart. Man rakar, fejar, donar, blir renare än någonsin tidigare.
Man ska göra huden lenare än någonsin innan, och självklart ska du lukta gott med.
Kanske lite smink (dock inte speciellt mkt för min del, jag har aldrig varit så väldigt mkt för smink).
Kläder ska väljas ut, och SJÄLVKLART kläder som är smickrande.
Man måste ju även vara snygg i håret! (Dvs, det hår som inte redan försvunnit under rakhyveln).
Sedan ska man ju som sagt lukta gott med. (Själv har jag min underbara Puma Jamaica som jag fick av Christian i somras. (Underbara Christian!) Så jag luktar gott iaf)

Brukar funka helt okej.

Nej, det var allt jag kunde får ur mig för stunden, måste ju fortsätta kolla på Big Brother med.

Tur i spel, eller tur i kärlek.
Hur funkar då relationsspelet? Spelar man spelet bra får man ingen kärlek, men misslyckas man i spelet så blir man kär?


No worries, mate

"Det finns två saker i livet att oroa sig över: antingen är du frisk, eller så är du sjuk. Om du är frisk så har du inget att oroa dig över, men om du är sjuk finns det två saker att oroa sig över: antingen blir du frisk eller så dör du.

Om du blir frisk så har du inget att oroa dig över, men om du dör så har du två saker att oroa dig över: antingen kommer du till himmelen eller så kommer du till helvetet.

Om du kommer till himmelen har du inget att oroa dig över, och om du kommer till helvetet kommer du att ha så fullt upp med att hälsa på och snacka med dina vänner och bekanta så du har inte tid att oroa dig över något."


Arbetsintervju idag.

Kontakt 1
I tisdags ringde en kille från hemglass och väckte mig. Telefonintervju, jag tyckte det gick skit.

Kontakt 2
Onsdag eftermiddag, ca 16.00 ringer samma kille och undrar om jag kan komma på intervju med kort varsel. Absolut.

Kontakt 3
Arbetsintervju idag kl 10.30. Jag tyckte det gick skit. Han frågade bland annat; "Varför tycker du att vi ska anställa just dig?" Jaha, jag hasplade väl ur mig nåt postivit typ att jag är så glad och positiv och trevlig (haha, den var bra! *fniss*) och att jag väl har rätt lätt för att prata med folk. "Jaha, men tror du inte att alla som söker ett sånt här jobb är glada trevliga och har lätt för att ta folk?" Ehh jooooo. "Vad är det då som gör dig speciell, varför ska vi välja DIG?" Och jag säger nåt så smart som: Näe, det finns nog ingen riktigt bra anledning för att ni skulle göra det.
Grattis Erika

MEN

Kontakt 4
Han ringde upp för bara en timme sedan, och frågade om jag hade möjlighet att åka med på ett arbetspass på onsdag, obetalt, för att se hur jobbet verkligen funkar.

Jaja, vi får väl se vad som händer.



Vill att Henke ska bli frisk nu.... :)

RSS 2.0