Nöjd!

Klart nöjd med min plats som jag fick idag. Sitter med Lisa, (den andra tjejen som jobbat på Eniro, fast luleå, men ändå), Viktor (schysst grabbhalva från sundsvall) och... Oj, vad heter den sista killen? Stefan, tror jag. Trevlig typ iaf.

Om 10 minuter är det lunch, och klockan 13 är det ödets timme... då ska vi göra ngt slags prov, vet inte vad det är eller vad det handlar om, hur svårt det är eller hur det kommer gå till. Kan ju villigt erkänna att jag är sjukt nervös, det går runt i huvudet på mig, känner mig yr och så... Men det hör till. Jag vore ju inte jag om jag inte var nervös.

Mummel mummel...

Jo, jag har ju haft mitt körkort i sex år idag! Fy fan vad jag är bra. och böter har jag bara fått när jag stått stilla. Ja, parkeringsböter alltså. Tror jag har fått.... två. En i jönköping, på huluäng... Sen måste jag ha fått nån fler med, men jag kommer inte ihåg när var och hur. Det är väl iofs inte viktigt heller. Tycker jag har gjort det rätt bra ändå. Så det så!

Och sist men inte minst, GRATTIS till kära lillasyster som fyller 23 år idag.

Öronbarn och jubel!
Helt sjukt underbart att vara modoit just nu. Efter en höst som pekat rakt mot kvalserien så finns det återigen HOPP! Helt underbart... Foppa, Näslund, Hinote... My god, det är ju så att man blir religiös.

Nu är det dags att sova så att jag orkar sista utbildningsdagen på ComHem. Imorgon får vi veta våra fasta platser. Förhoppnignsvis slipper jag sitta bredvid Eau De Armhåla, luktar ju pekka.... Vill helst inte sitta bredvid benknäckarguiden heller, skulle verkligen inte klara av att höra det knäckandet dagarna i ända. Avskyr när folk knäcker kroppsdelar och han knäcker ju för tusan det mesta. Hemska tanke. Finns ju helt klart vissa men hellre sitter med än andra, har väl... hmm.. 6 "favoriter" eller vad man ska kalla det. Eller ja, sex bättre alternativ då.

Okej, kanske inte helt schysst att skriva på detta viset. Men jag står för det åtminstone.

Jo just det. Jag har ju sjukt ont i ena örat med. Eller ja, först och främst så kliar det av bara attan. Sen när jag "håller för örat" (ja ni vet, trycker lite utanpå örat) så gör det ooooont. Bajs.

Jaja, godnatt!


I won't say it's over

Jag skulle vilja blogga aktivt här. Men just nu håller jag mig till ett annat ställe, av olika anledningar. Är iofs inte speciellt aktiv där heller, men ändå.

Nåja.

Jobbet går bra! Imorgon är sista dagen på utbildningen och det känns faktiskt rätt bra. Tror detta kommer gå bra. Känner mig peppad att sälja, börjar få bra koll på systemen (peppar peppar) och nu är det väl mest produkterna, eller ja, kostnaderna och kampanjer, som ska nötas in. Imorn börjar vi ta samtal helt själva, utan medlyssnare. Spännande.

Well well. Vi har "fri tid" i ca fem minuter till, sedan ska det visst bli nån typ av tävling. Jag har väl ingen tävlingsnerv i hela min kropp förrän jag känner att det är en tävling där jag är konkurrenskraftig. Annars känns det som skit samma. Så vi får väl se i vilken kategori detta hamnar.

Men så ja, ni som kollar in här och undrar om jag har slutat blogga, det har jag inte. Även om det händer väldigt sällan här.


RSS 2.0