"Länge" har tagit slut...

Jag började skriva det här inlägget för en stund sedan. Jag kopierade och citerade utdrag och kommentarer från min blogg sen 2005, innan jag insåg att det kvittade. Vad spelar det för roll att jag har "bevis" för vår vänskap? Ingen roll alls spelar det, för den har likaväl blivit kastad i soporna.

Sen den dagen vi träffades, ja egentligen långt innan dess, så har jag känt starkt för dig. Vi blev riktigt nära vänner, du var den jag kunde berätta precis allt för, oavsett om det var bra eller dåligt. Jag bara kände att vi skulle vara vänner länge, länge, länge.

Well, jag antar att "länge" har tagit slut nu. Jag vet inte vad som hände.

Jag minns att vi satt och pratade på MSN någon gång i sensomras/höstas. Det bör ha varit innan min födelsedag, om jag inte minns helt fel. Klockan var väl rätt sent, och jag satt och kollade på tv samtidigt som jag surfade, precis som jag i princip alltid gör. Men jag var väl seg på att svara antar jag. Efter ett tag fick jag ett kort meddelande om att om jag inte ville prata med dig så behövde jag inte, och ett kort hejdå. Jag tänkte nog inte mycket mer på det, utan sa väl mest bara att vi kan höras en annan gång, när jag var lite piggare.

Efter det blev det svårt att få kontakt med dig. Du slutade skriva. När jag skrev till dig så fort jag korta, "artiga" svar tillbaka. Inget överflödigt, inga överflödiga ord. Kort.

Jag bad om ursäkt. Många gånger. Det hade jag inget för. Du hade nog redan bestämt dig. Senaste gången vi hade kontakt var i mitten av november. Jag har gett upp. Du är värd att kämpa för, och jag har kämpat. Men jag orkar inte.

Idag slog det mig att du inte varit online på msn på väldigt länge. En månad, för att vara exakt. Anteckningen i Messenger Plus (okej, sånt kan man inte lita på, men ändå) sa att jag inte längre finns på din kontaktlista. Relationen på Facebook är borttagen.

Jag trodde att "länge" skulle vara längre än så här. Jag hade fel. Uppenbarligen.

Det gör ont... Men jag har gjort mitt bästa. Jag har kämpat, jag har sagt va jag tycker, vart jag står och vad jag vill. Om du sedan vill kasta bort den vänskap vi haft, då är det upp till dig.
You're gone from here
Soon you will disappear
Fading into beautiful light
'cause everybody's changing
And I don't feel right.

RSS 2.0